fredag kväll

Ja idag kom Morgan hem mötte honom så vi hämtade Melwin tillsammans på dagis,sedan gick vi hem,lagade mat,sedan begav jag,Melwin och mormor och morfar sig till toys´rús-shoppade lite tomaståget och bobsaker-även litet roligt till Malcolm.

Sedan när jag kom hem-glodde jag lite på miami ink-sedan tog jag ett härligt bad,när jag tyckte jag var färdig med det hade jag fått lite nya krafter så jag började skrubba badrummet.

Har gjort ett skåp till idag io köket när Malcolm vilade-så imorgon när jag och mannen stått på loppis nere i parken -har lite saker kvar-vi tömde ju ett helt förråd och sålde i somras på loppis,men nu är det alla babykläder som är för små och litet sådant som inte används mer som skall väck-tar för mycket plats.
Hursom helst efter detta skal vi hämta barnen som min mamma skall passa-sedan skall spisen ut och det skall skrubbas där och till sist grytskåpet sedan är saneringen av köket klar-har inte hittat fler baggar vilket är skönt-men ett tag kände jag bra blä över detta-dels för att det är äckligt med djur i köket och dels för att vi fick kaste mat mer "för säkerhetens skull" för ca 2000:-- inte alls kul tycker jag. Men nu är alla skåp städade,sorterade vidgjorda och fina - så nu känns det skönt,och badrummet är rent och fräscht igen.

Panda och Linda kommer ni imorgon eller? kan ju spela litta kort och ta ngn bier eller så!!

Men hur som helst så tror jag att jag nästan har bestämt mig om två saker-mitt hår som är aselångt och skitjobbigt just nu skall väntas med att klippas-tänkte ta det i Amerika med en riktigt womens day med Holly,sedan kanske det blir en "liten"tatuering också - vi får se-har länge tänkt på en typ tribal från skuldra till skuldra med pågarnas namn men vi får se vad jag gör.

Nu skall jag bara plocka undan efter morgan också sedan tänkte jag faktiskt lägga mig för att sova

Adjöken!!


Ha det gott i virserum ser mysigt ut på fotona

Ja då var denna dagen gången

Klockan är 19.30 båda barnen sover Malcolm seda 18.30 och Melwin sedan 19.10-han hade haft en bra dag på dagis idag och ser fram emot morgondagen. Börjat en del ny personal som verkar vara bra.

Idag skulle jag egentligen behöva städa ur 2 skåp till för att se om där är sk mjölbaggar-men det är grytskåpet och sakerna med hushållsmaskinerna=ganska tungt så det får jag göra när Morgan är hemma igen imorgon.

Idag skall kläderna som tvättades igår läggas in-kunde ej göra det innan föär hantverkarna var ivägen så det skall göras ikväll innan jag skall sova,somnar nog tidigt idag,han värk och känner mig ganska hängig och stressad.
Jag ser verkligen fram emot Amerika resan skall bli så mysigt och kul. Gjorde bort mig lite härom dagen. Det ringde här hemma vid 18.30 tiden,jag svarade som vanligt Wallén!
-Ja hej det är Micke-min hjärna gick på högvarv känner som sagt några stycken men ingen röst jag kände igen.
Så som man gör fortsätter man prata och låtsas som om man vet vem man pratar med-men tillslut gav jag upp och sa
-Vilken Micke?
- Micke!
-Micke Wallén?
-Ja,ahaha
Så nu har man gjort bort sig för dem också hahaahahah

Hur som helst är det bara 3½ vecka kvar nu-slutspurten med allt som skall fixas påbörjas i slutet på nästa vecka när Morgan kommer hem från sin resa.

Nä innan jag lägger in tvätten,skall jag aktiskt sätta på tvn som inte varit igång här hemma sedan i måndags-vill inte titta på mer byggare bob nu känns det som.Ta en pepsi och min inköpta godispåse med ferarri bilar!

Innan jag slutar måste jag bara berätta en rolig sak jag såg på ett vykort idag
det var en tecknad kvinna på kortet med stora fina boppar - alltså inte så lik mig :-)

Texten löd:

Förr hade jag ett minne och ett sinne - nu har jag små barn!!!
Stämmer perfekt in på mig ibland.
Ibland undrar man om man lever i en vuxen värld mer än på helgerna,och minnet det är kort och gott borta :-)

Ha en bra kväll!!!!!!!!!!!

dagen

Ja Morgan skall sova borta idag kommer hem imorgon igen. Fick åka akut med Malcolm till läkaren igår pga andningsuppehåll men han fick inhalera och fick lite mediciner så det löste sig ganska fort. Melwin var faktiskt inte ledsen idag när han skulle till dagis - skönt!!

Nu äntligen har de börjat jobba på skithuset,jag städar köket för fullt alla lådor och skåp-det tr lite tid när man har små barn och lite ork men snart e jag klar :-)

Torkrummet klyddade igår så jag fick hänga all tvätt här uppe-så jag har det att ta itu med också.Malcolm vill inte vila middag han e helspeedad av inhalationen.

Så jag är ganska trött och förvärkt på tillvaron fn men det löser sig nog det också.


Milla och Micke grattis på bröllopsdagen!!

jävla skit!!

ja det ett tag sedan man var här.
vad har då hänt,jag bråkar fortfarande med mkb-kan aldrig göra ngt ordentligt!!!!!
Malcolm har varit ledsen helanatten=öroninflammation och astma besvär.Mindre kul för storebror som också visserligen har problem med astman-men han e pigg och vill gå på nya lekplatsen och busa-men det går inte för Malcolm mår skit och har även feber.jag är svintrött på allt just nu!!!

Regn regn regn!!!

Ja det har inte gjort annat idag men skit i det. Vi har faktiskt INTE varit ute min rygg fixade inte det idag-har verkligen haft ont.
Istället tog vi itu med lite trots här hemma,Morgan hjälpte min mor och far. Sedan bestämde vi oss för att shoppa sverige saker till amerika släktet och vi hittade en hel del.Sedan tog vi och mötte svärmor på coop och shoppade mat,Melwin beställde burgare så det lagade vi.skit gott blidde det!!!
Sedan ringde vi amerika men de ville inte svara så vi får se när de ringer oss :-)

Nu kom vi precis hem,barnen sover sedan länge tillbaka eller ja typ 2 timmar,själv skall jag bara fixa lite här hemma sedan kallar min värktabletter och min säng på mig-måste ladda för tvättning imorgon,3 års trots och försäljning av fischer price gungan om denna köparen behagar vara seriös!!

Sedan skall vi nog bara vara och leka imorgon ganska kul och skönt det också faktiskt.

Ha en bra lördag kväll-adjöken!!!



festival med tjejerna!

Ja jag var på festivalen igår SJÄLV!Med några väninnor-riktigt skönt faktiskt,käkade langos för första gången,så klart åkte det ner chorrus också-nam nam-drack världens dyraste oboy!!
Men vad beskådade jag då igår på festivalens kväll-jo alla dessa tjejer och killar,med annorlunda kläder och frisyrer och hårfärger-alla sade vi samma sak tänk om eller när våra barn kommer hem och ser ut så-NEEEJJJ!!! Men men det är inget vi kan styra över.

Massor med barnvagnar och barn som skrek av trötthet och tyckte det var jobbigt med mycket folk-jag skulle själ aldrig ta upp mina barn där en kväll med barnvagn-men alla är vi olika och tur är väl det.


Vad händer då idag,jo är vädret fint skall vi upptäcka den lekplatsen vi hittade igår,sedan ville Melwin åka buss så Morgan ville gå hem idag från jobbet-motions nisse-så jag tänkte att då får vi ta bussen till hans jobb och hämtar bilskrället-bra va?!

Sedan dilemma nr 2-vi vill ha barnvakt idag så vi kan gå på festivalen tillsammans-skall kolla mina 2 sista alternativ faster eller farmor-men tror inte att det kommer nappa-vi får se!!

Nä nu skall vi vänta på plattesättaren idag igen och käka frukost och fixa lite i lägenhet upp och ner.


IDAG E  DET FREDAG-JIIPIIE!!!

ADJÖKEN FRÖKEN

TACK FÖR EN TREVLIG KVÄLL FLICKOR!

människor!!

Ja idag skulle det rivas toalett här hemma så jag valde att gå hemma ifrån med Malcolm,så vi tågade iväg till stan där han skulle fotograferas-han flörtade så pass myket med fotografen så han fotade oss gratis :-)

Men vad skådade jag då på festivalen mitt på dagen.
Jo en underbar syn men tydligen störde den många, där kom en kille,liten och tunn och punkarenoch till råga på allt PAPPA! Man hörde hur folk tyckte och tänkte och han gick glatt där och pratade med sin lille son i vagnen.Han var väl egentligen den perfekta pappan så som många andra också är,han umgicks med sin son,körde han i vagnen,gav sonen sin bappi och snutte när han sade att han var trött,när vi nådde Gustav Adolfstorg så var våra vägar på väg att skiljas men jag valde att gå sakta för jag tyckte killen var så intressant,han och sonen gick till ballongståndet-vad tror ni sonen ville ha ?
-Jo en rosa my little pony ballong!!! Jag såg att pappan tyckte ett och annat om detta precis som min man gör-men han köpte ballongen till sin påg-de skrattade hjärtligt. Sedan skildes våra vägar :-)

Jag älskar churros-spanska våfflor!!Jag står i kö bakom en bunke skolepågar och det skall bli min tur-en kille bara ställer sin framför mig-jag kunde inte hålla käften utan upplös honom att jag stod före honom i kön,vet ni vad jag fick för svar???
- Ja okej då!
Vaddå OK DÅ-man lär sig att vänta på sin tur redan som bebis för fan!!!

Lite senare på dagen slog jag mig ner i slottsparken-tankarna flög till vårt underbara bröllop för 1½ år sedan,när jag satt där i mina tankar satte det sig ett ungt par på en bänk bredvid mig-de såg så förälskade ut,helt underbart! På andra bänken satt det 2 gubbar som var packade och drack öl! - vilken syn-men jag kunde inte sluta le!

Jag blev också riktigt jävla förbannad idag!
En mamma med dotter gick vid bussarna på gustav-flickan höll sin mamma i ena handen,mamman höll mat i andra handen-vad händer?! flickan snubblar och blir ledsen-barn blir det!!! Mamman väljer att äta upp sin mat innan hon tröstar barnet-inget jag vill lägga mig i om-men det jag blev riktigt förbannad över var att mamman slänger sin papptallrik och bestick rakt in på kyrkogården!!!!! Det ligger döda människor där!!!Fast det är mitt i stan och fast det är festival måste man visa respekt!!!

Men dagen har varit harmoniskt ändå,Melwin har averkat sin vecka på dagis,Malcolm och Melwin har blivit fotade fast Melwin totalvägrade,jag fick min churros och texmex burgare,malcolm sover nu och melwin skall äta kvällsmat efter bolibompa sedan skall han också sova,Morgan jobbar och kommer väl hem sedan,själv skall jag dammsuga,våran egen gick i sönder så jag fick låna mor och fars tills de flyttar hem igen.

Skall försöka ringa amerika idag måste bestämma allt som skall med idag för om en månad åker vi och jag vill gärna vara förberedd och inte stå med allt i sista sekunden!

Så imorgon kväll verkar det bli festivalen för mig också,utan man och barn :-)-Morgan hade gärna fått följa med men han får vara hemma med barnen :-)

så nog har det varit mycket solkskens historier idag och det avslutar jag och Melwin med att berätta att vi nyss såg regnbågen på himmelen!! Perfekt avslut på dagen tycker jag!!

Håller med dig Camilla-för att vara väldigt aktiva kvinnor med man och barn och vi riktigt snygga!!


vem är jag?

Är jag tjejen jag såg på bussen häromdagen,hon med det perfekt ruffsiga håret,den perfekta och naturliga makeupen och perfekta kläderna och figuren?-nej det är inte jag!
Är jag flickan i reklamen som har tagit charmexamen?nej det är inte jag!
Är jag tjejen/kvinnan som vill ha det perfekta hemmet,de snygga kläderna,den perfekta figuren och charmen?JA!
Men vem är jag då,och vad har jag då? <jo jag har inte det perfekta hemmet(går inte i en MBK lägenhet) men de underbara barnen trot skitjobbig trots som aldrig vill gå över:-)jag har i allfall kläder att ta på mig,och charmen slår jag på då och då när jag känner för det.

Ändå så känner man bara sig blä ibland-jag vill ha ett perfekt hem,jag vill vakna på morgonen lägga den perfekta makeupen,slimma mig i snygga kläder,vara superfräsch!

Men om jag nu tänker efter under tiden jag delar dessa tankar med er,så har jag fått mina egna former,jag lägger den makeupen jag hinne med två barn,och gör mig så fräsch som möjligt-men 5 minuter senare är man ändå nerspydd eller nerdreglad-men jag var fräsch och snygg innan jag lämnade hemmet :-)

Haha ja livet har konstiga vägar ibland.

Skit i det nu!
Nu skall jag faktiskt skita i detta hemmet som bara förfaller i sin standard för MBK inte kan göra saker ordentligt!!!<mitt tålamod håller på att ta slut

kan vi aldrig bara få vara????

Nej grannarna fixaxde smidigt till en fuktskada som tog sig in till oss,så nu skall de riva ur hela lilla skithuset,och det är vid pågarnas rum så de kan inte vistas i sitt rum,sedan hittar vi skadedjur i köket så det skall åtgärdas efter att de är klara med skithuset,men då vi är 3 st med astma här hemma bör vi ej vistas i köket eller i matrummet-jippie med en trotsig 3 åring och en bebis så jag får glatt gå hem till mor och far och vara där hemma. Men först skall köket grundligt städas ur,all mat skall kontrolleras och läggas i plastburkar,innan anticimex kommer.

Idag ville Melwin inte heller gå till dagis och definitivt inte ta foto-så till sist lämnade jag bara över honom till fröknarna då jag inte orkade bråka mer med med honom om regnbyxorna-sa hejdå och gick,hem med lilleman som ville äta lunch,snart skall vi iväg igen hämtar Melwin lite tidigare så jag kanske kan övertala honom om att ta porträttfoto-tror inte det men skam den som ger sig.
Sedan måste vi till läkaren för att få våra engelska läkarintyg så vi kommer in i Amerika,sedan hämta min man på jobbet,sedan hem och fortsätta sortera som vi började med igår kväll,har gjort om lite i garderober osv.

Så jag det är fullt upp med allt!! Jag vill tillbaka till Brösarp,till mitt lugn till min diskmaskin till tystnaden,till friheten!

Alla ni som läser detta och vill skänka oss plastburkar med lock är välkomna att göra detta!!

älskade "Börsarp"

Ja idag fick man glatt paka sina väskor och städa ur huset i Brösarp-men det var med sorg i hjärtat man gjorde det,innan  vi skulle köra hem gick jag och sönerna till koerna för att säga hejdå när min 3 åring börjar gråta,inte tjuta utan gråta av sorg. Han sa "Mamma jag vill ha Börsarp och koerna mer,inte Malmö mamma bara Börsarp"
Då började jag också gråta en skvätt-för jag tänkte samma tankar-jag vill också ha tyst och lugn och ro och en massa koer-men men nu står man här i stans som Gud glömde och tänker på vimmlet uppe i stan då det är Malmö festival.
Idag är jag jätte trött,har sådan värk i rygg,och händer-men men jag hade inte så mycket tvätt med mig hem då det finns tvättmaskin i Brösarp men ock hade vi säng kläder etc som skulle tvättas och jag fick tvätte tid i källaren så det är bara att tvätta och se glad ut-men å andra sidan så är det gjort sedan så kan vi göra annat imorgon,jag var även och handlade för vi hade ju inget hemma,nu är det mesta upp packat skulle vilja göra om totalt här hemma-tycker allt är skit. Men jag vet att det enbart är för att jag verkligen inte vill bo här mer.

Men nog med tråkigheter nu
Igår var min älskade brödrar och Morgan syster med familj ioch farmor hos oss på kräftskiva-så mysigt vi hade.
Först kom min Bror T med familj på dagen så barnen lekte och hade jätte roligt,sedan kom Bror J med familj och det lektes ännu mer,sedan kom Syster L med familj men då hade bröderna Wallén redan däckat de var rent slut båda två.

Men det blev en riktigt mysig dag med mina brödrar och svägerskor.

Men som sagt sista rundan ner i tvätten nu sedan skall jag bara slappa lite får fortsätta packa upp och göra iordning imorgon fm.


ha en bra kväll

lite bilder

Idag är dagen då vi bara måste njuta,sista dagen sedan får vi inte vara här mera,men om allt  går väl kommer vi tillbaka i november och kanske eventuellt firas det nyår här :-)

men som sagt idag vill iallafall jag bara suga in det sista underbara innan vi skall hem imorgon lunch-snart kommer mina brödrar med familj-det kommer bli en riktigt mysig dag!!





ja här har jag lite söta små bilder på mig och min familj

Först har vi en trött far och son

sedan busiga wallenare

Badkul-som det stänktes med vatten kan man säga

Morgan tycker jag är jätte rolig på denna bilden ,som sagt han är inte den enda som har semester

Malcolm tycker det är så mysigt att nanna middag i Brösarp







som sagt jag har semester

kvällen

Ja inga bilder idag heller Morgan har lagt in en badebild på pågarna,istället för att lägga in bilder gick jag och Melwin på skogspromenad och sakletar tur mycket roligt tyckte vi.

Sedan så regnade det ganska mycket så vi tog bilen och körde en sväng-kom till Degeberga där vi fikade på ett jättemysigt bageri med mycket ekologiska alternativ och det gillar vi.


Sedan kom familj M från staffanstorp med vackert väder och grillade med oss,idag blev det spareribbs och flintastek och varma päron på grillen med aftereight på som dessert - mums mums

Så nu körde de nyss ,själv skall jag in i duschen sedan sova-imorgon blir det kräftgott!!

Ha en fortsatt underbar kväll

adjöken imorgon skall jag skärpa mig med bilder¨


gårdagen

Ja vi hade jätte fint väder som bjöd på sol,skogspromenad-gick typ superlångt-sedan fick vi vända för vi hittade inte stigen tillbaka.Men innan vi gjorde detta såg jag något riktigt vackert i en dunge där det även fanns en trädgård bland stugorna-ett litet rådjur som tittade på oss och sprang sedan hem-det är vackert-det är en underbar verklighet att få skåda.
Sedan hoppade vi hoppborg,badade i poolen-kommer bild sedan på bröderna wallén som hade skit kul.
sedan på em gick vi till andra skogen där vi plockade hallon i massor,skall baka bärmuffins idag-men då fick vi skåda ngt mindre vackert slängd ölburk mitt i naturen-sicka svin svin säger jag bara!!!och Melwin också :-)
Sedan på kvällen bjöd vi hem lite kompisar på grillspett och varma bananer till dessert-glömde givetvis fota:( hur som helst en mysig kväll-det mullrade även en del på himmelen.

Och nu på morgonen är det kallt,fuktigt och mulet-men skit i det för på lördag skall vi hem och nu skall vi fortsätta njuta under våran tid här,så när mannen är utkommen från duschen,Malcolm vaknat från sin vila så beger vi oss till koerna och säger godmorgon-sedan får vi se vad vi gör resten av dagen innan det kommer fler vänner hit och myser med oss.

Imorgon är det dax för syskonträff-vi blir ingen fulländad syskonskara på plats,det blir jag och in familjoch mina bröder med familj,och morgans syster med familj ja då skall det sörplas kräftor i mängder-vi ses då!

Nä nu skall jag göra mig fräsch för koerna sedan laga mat till Malcolm innan vi går på upptäckts färd.

Återkommer med lite bilder

kivik

Ja idag har det regnat hela dagen,så vi har varit i skogen idag,busat en del,myst inne,farit till kivik och ätit glass och shoppat godsaker.
Bilder kommer det imorgon tycker det är jobbigt med bilderna och lägga in dem nu när jag är trött men min man har lagt in bilder på sin blogg.

Jo barnen har faktiskt varit lite gnälliga idag 3 åringen har trottsat oss till max-men men kl 18.45 sov de alla-jo även Morgan men han vaknade igen ganska snabbt när jag lockade med diverse "godsaker"


Kan bara meddela att jag fick sova länge idag också ända till 9-inte illa :-)
Skall nog fixa till mig lite fler sovmorgnar hihi

Men nu har vi slutat lira kort-sista kvällen själva sedan kommer det en del vänner och bekanta och släkt till oss,det ser Melwin fram emot för han vill ju ha någon mer att leka med då lillebror inte är så rolig han fattar ju inte att man bara kan hålla i grodan för stackars Malcolm vill ju bara äta upp den haha,Malcolm kan ju inte hoppa i borgen heller :-(

Melwin blir lite sur på honom då han rammar alla hans saker med gåstolen :-)

Jag frågade Melwin om han ville hem eller bo kvar i "Börsarp"-han ville hem och hämta sin tågbana men ville bo i Brösarp-han e go han :-)



Idag när vi skulle ta på oss regnkläder tittade Melwin mig i ögonen och sade" Mamma jag älskar dig"-snacka om att jag blev lycklig :-)


Nu skall jag faktiskt in i duschen sedan lägga mig i sängen med min man :-) och bara sova gott,imorgon blir det skogen igen har hittat fina hallonsnår som igen annan funnit,sedan blir det nog hoppeborg för vi hoppas på uppehåll imorgon så borgen kan torka lite.

Nä vet ni vad nu säger jag adjöken fröken och sköt om er tills nästa gång igen



hajsvaj

ja idag har måndagen gått sin gilla gång,morgon bjöd på hoppeborg,sedan en skogstur med bärplockning och hälsa på kor och får.
Sedan blev det en tur till Bo Ohlsson och shoppade lite smått och gott.
efter det grillade vi lite fisk med god potatis och grillade morötter till det mums
Sedan hoppades det hoppeborg för Melwins del och sedan sprang Malcolm i gåstol och sedan blev det bil lek och mys på gräsmattan.



Klockan är nu 18.30 och bägge pågarna e rent däckade i sina sängar de pallade inte mer någon av dem.


E hoppas att J mår bättre-så ses vi snart även om det inte blir på Ysterlen

Imorgon skall vi bara fortsätta vara -vi har ju semester och är i vårat paradis-vill vi så tar vi en tur till kivik och myser där,handlar lite kräm och cider.

Men nu skall jag och min man röja lite sedan skall vi göra det vi alltid gör de kvällar vi ev är själva i huset-spela kort,käka snacks och bara mysa som man och fru gör :-)
Så vi får se vem som sover länge för sörsta gången här i "Börsarp" som Melwin säger

pågarna wallén

ja här är far och son vid kvällsmaten idag



Ja här har vi nu pågarna wallén i Brösarp,det regnar visserligen fortfrande,men barnen sover och morgan är nyduschad,funderar själv på att faktisk tlägga mig i tid idag och inte vid 2 som inatt och sedan gå upp 6 igen med barn-men a fan det är ju semester-men vi får se.
Imorgon blir det nog någon liten utflykt då våra gäster ej kommer för pågen som är i Malcolms ålder har åkt på en dubbelsidig öroninflammation :-(

Hur som haver så tackar jag för mig idag-sköt om er.

Brösarp

Nu äntligen kan jag skriva här,hittade inte vårat modem förrens idag,men som sagt nu är vi här och en dag är avverkad,igår sov våra vänner från Svedala här,de kom med roliga nyheter och v hade kul med glatt humör,god mat och gott och dricka.idag regnar det tyvärr,mn Melwin har ändå hoppat lite i sin hoppborg,när vi tänkte ta oss en tur till boohlsson så ringer P och L och säger att det är vid huset så vi vände glatt om och hade skit kul över en kopp kaffe med våra goa vänner.

Idag skall vi ta ytterliggare en skogstur jag och Melwin och plocka bär,det gjorde vi igår också med vännerna.

Nä vet ni vad nu skall jag fortsätta njuta av livet på ysterlen med familjen "trött!!!"

Men jag lovar det blir inlagt lite bilder ikväll

haj svaj


Utkast: x) ...

x) Rökt en cigarett

(x) Druckit så mycket att du spytt.

(x ) Krockat någons bil

( ) Krockat med moppe

( ) Stulit en bil

(x) Varit kär

(x) Blivit dumpad

( ) Snattat

(x) Varit I slagsmål

( ) Smugit UT ur dina föräldrars hem

(x) Haft känslor för någon som inte känt tillbaka

( ) Blivit arresterad

( ) Gått på en BLIND DATE

(x) Ljugit för en vän.

(x) Skolkat

(x ) Sett någon dö

(x) Varit till Kanada

( ) Varit till Mexiko

(x) Flygit flygplan

(x) Gått vilse.

(x) Rest runt I Sverige

( ) Besökt Washington DC

(x) Simmat I havet

(x) Känt som du skulle dö

(x) Gråtit dig till sömns

(x) Lekt tjuv och polis

(x) Nyligen ritat med färger

(x) Sjungit karaoke

(x) Betalat för maten med enbart mynt

(x) Gjort något som du lovat dig själv aldrig göra.

(x) Busringt

(x) Skrattat så mycket att någon dryck kommit Ut ur näsan

(x) Fångat en snöflinga på tungan

(x) Dansat I regn

(x) Skrivit till Jultomten

(x) Blivit kysst under en mistel

(x) Sett solen gå upp med någon du tyckt om

(x) Blåst såpbubblor

(x) Grillat på en strand

( ) Gått på en fest du inte var bjuden till

(x) Åkt rullskridskor

(x) Åkt skridskor

(x) Något smeknamn
(x) älskat i flera timmar
(x) köpt mcdonalds mat enbart för ett rosa glas
(x) satt på din man för att få sova längre


fredag

Ja nu är det fredag,Melwin är hämtad och Morgan läser saga mina läsglasögon e fortfarande helt väck efter ca 1 månad vetifn vart jag lagt dem,Malcolm somnade i våran säng för vi sänkte hans då han som sagt börjar bli lite busig,hoppas bara att han fortsätter sova nu och inte busar efter en timme som han har en viss tendens till att göra.
Jo som alla säkert fattat skall jag till Brösarp imorgon med min familj,kompisar från Svedala kommer och hälsar på och sover över skall bli mysigt, på söndagen kommer mina föräldrar med en skitcool grej till alla barn som kommer och hälsar på oss,och det kommer även några andra vi känner-skall eventuellt åka ångloket.
Sedan blir det måndag och då kommer E med familj till oss.På tisdag skall vi bara vara själva,gå i skogen plocka diverse gottigheter-om vi hittar några-grilla igen-gott gott! Bara mysa som en riktig familj vem vet kanske ta en tur på onsdagen till Kivik köpa ngn god cider,låta Melwin plantera ett äppleträd,sedan kommer det några till vi känner och några jag inte känner men Morgan på kvällen,på torsdagen får vi storbesök fam M kommer med hela skaran :)
Fredag SYSKONTRÄFF-har hört av min broder i Norr,min Broder i Janstorp,min svägerska men inte dig syster-men men ni dyker säkert upp,hade varit kul.
Lördag är dagen vi inte vill skall inträffa-då vi måst åka hem.samma dag som Malcolm blir 6 månader-min lillkille börjar bli stor,min bebis :-(

Nä vet ni vad,det sista skall skrivas upp som skall med imorgon så inget glöms,samt en sista handla lista som vi stporhandlar innan vi kör,vägrar shoppa för mycket på ica i Brösarp blir ganska dyrt om man säger så-sedan bär det iväg.

Nu väntar jag också på att svettiga Morgan skall duscha så jag kan städa skithuset innan vi skall åka-så nästa gång vi ses blir i Brösarp,jag lovar blogga únderbara bilder på mig och nära och kära.

Camilla hoppas ni får en bra helg!

en god gärning

Glömde ju skriva att jag och mina barn gjorde en bra gärning igår-vi lade kläder i en sådan här klädcontainer för de som ej har det så bra ställt,ngt plagg till bebisar,och ngt plagg till barn i Melwins ålder,och ngt vuxen plagg och det kändes så skönt och bra att göra detta-känna att man gjort en bra gärning ngt som glädjer ngn annan. Och samtidigt gläder det mig för jag blev av med lite här hemma som bara låg och dammade.

Melwin

Ja då blev Melwin precis hämtad av Mormor och Morfar för att sova i husvagnen-de vågade inte passa Malcolm pga att han fortfárande inhalerar-så han är hemma med mig,men det är nog skönt för Melwin,få vara ute hela tiden i husvagnen och bara busa och få precis som han vill ,haha ja han e rolig den killen han vet precis hur han skall ta folk :-)

Då skall det röjas här hemma idag och imorgon när den andre busen sover,just nu är det kläder överallt,tvättade igår,så nu vikes allt och allt som skall med packas ned,resten skall in på sin plats,det skall städas och vara bra här hemma tills vi drar iväg,det sista skall inhandlas som skall med,förberedelser inför USA måste göras också,så nu är det bara att sätta igång,Malcolm vilar lite nu,och jag tänker också göra det tro det eller ej,jag mår inte så bra fn,har en väldigt konstig värk främt i mina händer,om man bortser från den gamle ryggen :-)så jag är jätte trött just nu orkar nästan ingenting,jag var ute med barnen på lekplatsen i fm sedan gick vi hem för jag orkade inte längre rent fysiskt,därför känns det skönt att Melwin åkte till Lomma idag så han får vara ute som han älskar över allt annat,han har varit på dagis mån-ons denna vecka också så han har varit så glad. Och nu väntar Brösarp där vi är ute från morgon till kväll oavsett väder.


Min kära svägerska ringde en snabbis idag och bekräftade att de kom till Brösarp-det liksom värmde att tala med henne fast vi inte snackade så mycket-hur som helst så gjorde hon mig glad,dels för att det var just hon och dels för att det inte var ngn försäljare som terrar oss hela tiden med sina onödiga saker.


Nä nu skall denna Wallenaren faktiskt sätta sig i soffan och bara vara -hemmet ser ut som ett bombnedslag en det blir ju inte mer stökigt eller mer rent för att jag bara far runt som en yr höna och inte vad vad jag skall ta mig till när jag egentligen inte alls vill bo här,jag vill bara vräka ut massa saker men jag vet inte vad,jag vill helt enkelt bara flytta och börja om.

Då hade jag haft allt det jag har idag en bra familj-den bästa om jag får säga det själv,min underbara man och min söta pågar som är de bästa och resten av familjen liksom,brödrar systrar svägerskor och jag vet inte om man kan kalla Danne för svåger men hur som helst så gör jag det nu,mor och far,svärmor och hennes gubbe....men jag hade haft en smidigare hem där jag bara hade kunnat släppa ut Melwin i trädgården och ändå ha full kolla på honom så hade han fått vara ute och sluppit rätta sig efter sin bror och mig hela tiden. Så mitt dåliga samvete över vårat boende försvinner inte

Detta är tillägnat en som står mig närmare än denna personen tror

Du kom in i mitt liv egentligen väldigt sent men ej för sent,för oss var det nog ganska lagom,för varje gång vi ses kommer vi närmare varandra,innan var du bara han som bodde där, nu är du HAN som visserligen fortfarande bor där. När jag tänker efter på åren som gått så har du alltid funnits i mitt liv men först för kanske 5-6 år sedan fann vi varandra,och jag kände senast igår att jag saknat dig,men att jag är väldigt glad att våran kontakt bara blir bättre och bättre,och det gör mig inte glad utan lycklig.


som sagt jag namnger ingen här men jag tror att just DU om du läser min blogg vet vem du är


Ha det gott alla så ses vi snart igen

E skall bli kul att träffas på måndag saknar dig:)

Camilla tack för inlägget i din blogg :-) min gamla blogg flyttade hit istället,sköt om er i helgen


himmelen

Gudarna målar med färg granna vindar en rö gul solnedgång,jag sluter mina ögon och flyger genom luften på min hyresrättsbalkong,jag har rest Sverige runt och har lärt maj att ett trä e ett trä och en sten e en sten-men nog e dé lite närmre till himmelen från ysterlen.

Ja nu är det bara några få dagar till Brösarp-känns som om jag e lite tjatig med skit i det.

idag skall folk komma hit och mäta fukten,vi skall tvätta,sedan imorgon skall Melwin sova hos mormor och morfar i husvagnen och mysa då kommer jag passa på att packa allt som skall med och städa ur huset innan vi sticker - alltid skönt att komma hem till ett rent och undanplockat hem tycker jag.Och jag måste få tag i mitt jobb min lön stämmer ej:-(

Nu skall det fixas lunch till Malcolm-som sagt när man går upp kl 6 behövs det lunch vid 10 tiden.

återkommer nog senare idag

då var man här

Ja då var man här-lämnar nu bloggarna på familjeliv efter 3 år-då det blev en liten efterfrågan även utanför familjeliv
Här får nu följa mig och mitt liv -vad som händer och vad jag tycker och känner evenetuellt kommer en liten bild slinka in också.

Vem är då fruwallen

Jo jag är en kvinna på lite mer än 26 år,gift med Morgan och har två pågar Melwin född 05 och Malcolm född 08-de sötaste som finns helt enkelt. Bor tyvärr i Malmö,har hittat min plats på jorden brösarp,men har hittat mitt hus och läget vi är på nu i Bara-vi får se vad som händer och fötter.

Vad gör jag,jo fn är jag mammaledig-fast ledig är ju synd att säga ahah
Jag gillar allt som har med barn och hemmet att göra och massa bus-det är jag.

Jobbar japp det gör jag det också som Usk på ett korttidsboende-börjar halv tid till års skiftet inte jobbat där innan så det skall bli spännande.


Vem är jag idag då?Jo idag är jag en sliten Louise med värk överallt känns det som,som just nu skall ta lite och äta malcolm har precis ätit lunch och vilar,efter det väntar disk,sortering och lite städ om jag orkar,sedanär det dax att hämta Melwin på dagis igen.

På lördag åker vi till mitt älskade Brösarp,där finner jag ro,ingen tid för stress där går man i skogen och plockar bär,hälsar på koerna på morgonen,äter frukost på verandan och bara njuter med man och barn och alla de som kommer och hälsar på.
En sak är ju lite rolig men samtidigt konstig,det är fler som hälsar på när vi är i Brösarp än när vi bor i stan-konstigt tycker jag-men samtidigt så njuter jag av stunderna med vänner och bekanta.

Japp hoppas alla hittar mig här,men vill ni på FL mig något så lämnar jag inte det alls

teSTAR

DSA

Välkommen till min nya blogg!