Jajajjajaa

Ja nu e det morgon har och klockan ar cirka halvatta pa morgonen,barnen ar vakna de amerikanska barnen borar vakna for de skall till preschool och school-jag lovar er att idg skall det skarpas till med att lagga in bilder-det blir ett inlagga med bara bilder lite senare idag fran de dagar vi har varit har. Har nog mest bilder pa barnen men jag lovar fota den mega mega gallerian om vi skall dit fler ganger jag tror inte ni forstor hur stort det ar!!


Idag vet jag inte riktigt vad vi skall gora,igar var vi ju pa egen upptacktsfard och det var trevligt,men idag far vi se vad vi hittar pa for ngt.



Ja det har med lakrits ar ju lite tt problem jag har en nodpase som jag hittade igar-men den msate jag ju spara till de allra varsta stunderna :-) Melwin har en lordagsgodispase med sig och dar han gott och blandad sa da kan jag ta ut nagra svarta fran den for de ar han inte sa fortjusta i men han borjar ocksa bli en lakrits alskare hahha precis som mor och far!



Na nu skall jag ta fram klader till barnen och in i duschen for att ta detroit aventyren med storm idga-sjalv ar jag sugen pa att ga till en lekplats.


Ja Camilla visst ar har avgaser alla kar bil-man ser typ ingen som gar!

Nu bor ju inte familjen mitt i city utan typ somvi sjalva gor och  ni som bor pa lindeborg gor. Ett valdigt trevligt villa omrade.

Visst jag trivs valdigt bra har i staterna men jag vet ocksa vad det ar for land hur det fungerar,nu har borsen rasat ocksa sa nu vet ingen vad som hander har!

Sa borta bra men hemma bast!


ar det bara camilla som laser bloggen !! :-)

skojar litta!
skot nu om er!

pa upptacktsfard

Japp det var jag och Morgan med vara barn idag,vi tog barnen i var sin vagn och fick en vagbeskrivning av Morgans bror till babies 'r' us och lite sant,vi kande att vi behovde rora pa oss bada tva ar vana att ga promenader varje dag och det ar barnen ocksa,sedan sa kan det vara skont att gora nagonting sjalv ocksa sa familjen vi ar hos far vara lite sjalva-det ar viktigt for bada familjerna, jag har precis nattat Malcolm och klockan ar 19 har nu violket innebar typ mitt i natten hos er i sverige!!


Melwin sitter och ater kvallsmat och dackar nog snart!
Igar hande det som jag misstankte skulle handa - mitt lakrits sug kom-de har inget har!!!!!!!!!jag visste detta men glomde kopa till mig sjalv utan vi kopte bara till familjen. och detta har resulterat i huvudvark och viss irritation fran min sida - sa ja efter 5 dagar utan lakrits sa kan man kalla mig beroende!!!!!!! efter som suget ar ganska starkt!!!
Tur att det finns pepsi i allafall hihihi

Jo jag var ju och shoppade igar och idag gick vi till en halloween butik och jag hittat sa haftiga saker som jag kande vara ngt att ta hem som jag skall ha pa min halloween fest!

Na nu skall det fixas lite har-men alla ni som laser kan val skriva nagon rolig kommentar hade varit kul att veta vem som laser och hur livet ar i sverige nufortiden!!


Skot om er!!!

Sondag!!!

Ja vi vi far ga tillbaka till zoo en annan dag vi var dar i typ 4 timmar igar och vi ahnn bara med halften sa stort ar det sa vi skall dit en annan dag igen! ungarna tyckte det var sa roligt ja och vi ocksa.
malcolm hade antligen en bra natt!! andningen ar lite battre sa det ar skont!!

Nu idag sa skall vi ga i kyrkan,jatte kul for barn dar ocksa sa Holly typ som en inne lekplats,sedan skall jag och Holly ga pa shoppingtur!! det skall bli kul,dels for att ga sjalv med Holly och prata med henne ensam,och dels for att kunna titta i lugn och ro till sig sjalv och ja jag maste titta till barnen ocksa ju -hihi

Just nu leker barnen med lera och malcolm vilar sig,sa jag har plockat undan lite och organiserat-sa ja jag ar samma Louise i amerika ocksa hahaha


Na vet ni vad nu sa skall jag packa skotvaskan sa den ar klar tills vi skall sticka.

Hoppas att ni dar  hemma i det avlanga landet far en bra sondag

Och ni som hade tjejmiddag-det verkar som om ni hade kul!!

Jo jag maste beratta en sak till ju...igar var jag typ i himmelriket efter zoo

Vi akte till en glass affar,dar valde man vilken smak man ville ha sa blandade de pa plats,och man fick det ijattestora kexbagare med olika sorterschoklad och strossel pa,skit gott,jag valde smken med cheescake,sa det var cheesecake bitar i glassen samt blabar och jordgubbsbitar-det var saaaaaaaa gooooooot!!!!

Jag kommer sakna mycket har i amerika det marker jag redan fast vi bara varit har sedan i onsdags!!!
men jag kanner mig hemma har-familjen ar sa bra!!


na nu blir det hejda for idag!!!






 


Livet i usa!!!!

Jag trivs riktigt bra har med familj och allt,Melwin har jatte kul med sina kusiner.Han pratar till och medlite engelska nu,det ar sa haftigt att se hur barn med olika sprak lyckas kommunicera med varandra.

Sa faktiskt sa langtar jag inte hem,jag har det bra har,visst man saknar lite lakrits och kanske lite mindra ac,malcolm blev dalig redan pa flyget och ar fortfarande ganska dalig med sin andning vilket innebar,att han har svart att sova pa natterna,men men det slapper nog snart,har ar ju sommar vader i allafall 2 dagar till sa vi ar ute mycket,Melwins nya idol ar hans farbror,han gar helst inte tsnas utan honom, i amerika heter han ju harley men vi kallar honom for Micke,men melwin envisas med att kalla honom for Nicke sa det ar hans nya namn hahahahah

Vi har det sa bra har familjen ar underbar,man kanner sig sa valkommen och imorgon ar det dags for en girlsday!!!! i can`t wait!!! har finns ej jatte stor galleria som typ om man skulle satt ihop nagra maobilia med nagra triangelar_jag tror inte ni fattar hur stort och mycket allt ar har for jag fattar fortfarande inte!!!!! affarer som har oppet dygnet runt,de flesta affarer stanger vid typ 21.30- helst sansost,igar var jag lite po denna gallerian med min man och Nicke ahahaha,fick shoppat lite sarah jessica parker klader till kanon priser-hon har verkligen fina klader.

men men nu ar kl 6.32 har po morgonen sa nu skall jag fixa lite frukost till malcolm. ha en helt underbar dag for det skall vi ha idag skall vi po zoo- sa jag far se om jag lagger in nagra bilder fran det idag.


Ha en bra dag alla som fortjanar det!!

AMERIKA!!!!!

Ja da ar man framme i amerika nu da,resan gick perfekt,barnen var jatte duktiga hela resan,de sista 2 timmarna po armeikaplanet var ganska troga vi satt po det planet i 8 timmar och 30 minuter sa det fick man bjuda po.
Val framme so har vi kommit till ratta barnen leker jatte fint,vadret som vi trodde skulle vara host var 25 grader varmt,sa nu maste jag ju shoppa klader till barnen,oj vad synd hahahahahaha

Na nu ar de stora wallenarna i skolan,Hollys dagbarn har kommit och nu skall jag leka med mina barn lite,som klarat jetlagen valdigt bra!!!

Ha en toppen dag sa lovar jag skriva nar vi hittat po ngt kul eller spannande.

usch o fy!!!

E riktigt trött,har sådan värk!!Fy vad jag är gnällig.
Men Malcolm har varit uppe sedan 04,45 pga att han ej hade bajsat på 2 dagar och valde att göra det då,sedan har jag och Morgan kommit lite överrens om hur vi skall vila idag innan vi skall resa-så jag valde att vila i eftermiddag-känns som en dålig deal just nu-men det löser sig.

Igår fick jag tala med min nadra kära vän- det fälldes en del tårar under samtalet men vi fick till en del skratt också-det händer mycket i våra vänners liv just nu-och vi berättade för dem båda att oavsett vad som händer så kommer vi alltid vara bådas vänner och det kändes skönt att göra klart för dem.
Så nu är jag lite lugnare över deras situation.

Ja vad händer då idag när resfebern börjar ge sig till känna,jo det skall vilas i omgpngar med oss vuxna här hemma-sedan skall det shoppas "lite" godis till Melwins handbagage,sedan skall det sista i handbagagen packas allt annat e redan packat och klart.

Ja och inatt 03.30 bär det iväg till kastrup för att göra som utvandrarna gjorde långt före oss-gräva guld och söka lyckan i Amerika! Men som sagt lyckan har jag redan och guld blir jag inte lyckligare av-och jag kommer aldrig flytta dit för då skulle jag sakna Brösarp för mycket.

Nä nu skall jag försöka snöra ihop en fattig frukost-har liksom valt att inte köpa hem så mycket då vi skall resa-och jag pallar inte ta båda barnen ner i källaren för att hämta vagnmen för att gå 15 min bort för att köpa bullar för att gå i dessa trapporna igen så nä det får bli en fattigare variant idag.


Vi var ute på långpromenad igår och tittade på träden och andades in avgasluft i denna stan.........men jag drömde mig bort till Brösarp och fann då att det börjar bli riktig höst nu-tråkigt med alla sjukdomar som poppar upp men nu åkte det fram ca 10 värmeljus här hemma.det är så mysigt när vinden viner,träden vajar och ljusen lyser i hemmet.


Och icke att glömma - Malcolm började krypa igår!!! så nu är det slut på lugnet här hemma!

Då säger jag förmodligen adjö nu -tror inte att jag kommer få möjlighet att skriva något mer innan vi far till fjärran land!


Sköt om er!!

frågor

1.Vad är klockan:  16:19

2.Vilket namn står det på ditt födelsebevis: Eva Margareta Louise
3. Smeknamn: Lolo, Lolobajs,Louise fis

4. Vad heter dina föräldrar: Lena och Lars-Göran

5. Antal ljus på din senaste tårta: Hade inga,men det skulle varit många så många som 26

6.Husdjur: Morgan

7.Hårfärg: Någon brun variant med lite rött och blonda slingor ja och en massa utväxt  8.Favoritfärg: Svarta kläder rosa,blåt,brunt allt vad färgkartan kan erbjuda
9.Piercing: Örhänge,har haft i navelen men barnen gjorde att den fick tas bort men blir nog ditsatt igen  10.Tatuering(ar):  Nej men jag vill så gärna ha

11.Födelseort: Malmö

12.Bostadsort: Malmö

13.Nuvarande bostad:  Skitt MKB lägenhet
14. Har du varit kär: Ja och det är jag fortfarande

15. Har du varit i några andra värlsdelar: nej 

16. Har du varit med om en bilkrasch: Krasch...nja, men krock ja

 17. 2 eller 4 dörrar (på bilen): 5! Man brukar väl räkna in bagageluckan

18. Kaffe eller glass: GLASS GLASS GLASS

19. Snuttefilt eller kramdjur: Snutten så klart
20. Salladsdressing: vitlök21. Färg på strumporna: vita
22. Lyckotal: 10 - vad vet jag !!!

23. Favoritfilm: Gröna Milen och forrest gump

24. Favoritcitat ur en film:Life is lika a box of cocolat you never know what you ganna get

25. Bästa semestern: BRÖSARP
26. Favoritmat:Morgans carbaonara
27. Bästa veckodagen: 
Fredag

28. Senaste låt du har lyssnat på: Byggare Bob

29. Favorit skådis? Finns flera favoriter

30. Favorit TV-program: ja inredningsprogram e kul
31. Favoritrestaurang: casa mia

32.Favoritblommor: Vita rosor

33. Tycker inte om: Egoistiska människor
34. Sport att titta på: 

Fotboll
35. Snabbmatrestaurang: Mc
36. Senaste sjukhusvistelse: V
istelse var när jag låg inlags för feber yra typ och Malcolm för lunginflammation,senaste besöket var nu i veckan för Malcolms luftrör

37. Favoritdricka: Vatten eller en super god pepsi
38. Vilken färg på väggarna i ditt sovrum: 
Gröna med lamm på
39. Hur många gånger kuggade du på körkortet: en
40. Var är du om 10 år: Förhoppningsvis i livet och ser mina barn göra stan osäker
41. Vem fick du senast e-mail från: Min man

42. Är du dömd för något brott: Nej du! 43. Om du fick ett enda kreditkort, vilken affär skulle du välja: Ikea som Linda
44. Vad gör du när du är uttråkad: Går oftast ut med barnen
45. Fras/ord du använder (för) ofta: Fan, eller ojsan - jag e ganska klumpig,och så säger jag ofta "ajamen"
46. Vän som bor längst ifrån dig: det vet i fan det 47. Vad retar du dig på: översittare
48. Det bästa du vet: min man och mina barn-ja och pepsi
49. Läggdags: Inte senare än 22 på vardagarna

50. Vem tror du kommer att nappa snabbast på att använda dessa frågor: Jag tror Milla
51. Vem/vilka tror du kommer låta bli att nappa: de tråkiga!!
52. Vad är klockan: 16.28

53. Favorit beatle: vet inte riktigt.                                                  

         

54. Favoritlek: 
Många, jag älskar att leka 55. Favoritfilmmusik: Grease - min möhippa säger ju en del där
56. Skostorlek: 
37-38

57. Syskon: Två fina bröder och en syster,
 Favoritpålägg: Körv

59. Om du skulle skänka bort pengar: Skulle det gå till sjuka barn
60. Vilket är det vackraste ordet/orden du vet: Jag älskar dig
61. Bästa bok du läst: Varför måste man välja en, när det finns så många???

62. Är du internetberoende: nja mer samhället skulle jag vilja säga 

63. Favoritdjur: elefant kanske

64. Gillar du snö: Ja, men vi har ju aldrig någon här

65. Favoritglass: jordgubb vanilj päron - ja och baileys så klart 66. När köpte du något åt dig själv sist: minns inte
67. Är du långsint: öftaste inte men det beror på
68. Favoritgrupp/artist: vet inte
69. Vilken är din bästa egenskap: jag kan bevara en hemlighet
70. Vilket är ditt nästa mål i ditt liv: Hinna med så mycket som möjligt nu när barnen sover borta och samtidigt ta det lugnt

71. Skulle du döda en kattunge om du fick 20.000 kr: sjuk fråga!!!
72. Vad gör du: står upp och e småstressad 73. Mest intressanta stad du varit i: Brösarp ja jag tycker det är en stad,sedan vimmerby och utanför sverige så är det paris!

74. Vilket djur skulle du identifiera dig med: Elefanten - lagom klumpig :-)

75. Vad fascinerar dig hos andra människor: de som lyssnar på mig och hör vad jag säger,ögonen och charmen
76. Senaste pojkvännen/flickvännen: Moggelito-som är min man idag

77. Favoritgodis: Lakrits

78. Spelar du nåt instrument?nja -men jag kan skaka rumpan

79. Vilken/vilka sporter gillar du mest: jympa

80. Vilken person i hela världen skulle du helst vilja träffa:Elvis kanske eller Billy
81. Vilken film såg du på bio senast? - minns inte vad den hette men den var bra

82. Senaste köpta skiva: En barnskiva, Mamma Mu - samma som linda fast jag lånar bara den-har inte köpt skivor på länge 83: Roligaste konserten: den jag håller i duschen varje dag
84. Bästa känslan: Ro och ha skitkul

85. Samlar du på något:ja

86. Isåfall vad:tankar

87. Är du feminist: nej

88. Om du var ett instrument, vad skulle du vara då: gitarr tycker det är sexigt med killar som kan spela gitarr

89. Favoritskiva: Suck!

90. Bästa kompis:Morgan

91. Hur tror du att folk som ser dig på stan uppfattar dig: en aktiv mamma med klös hahaha

92. Vad stör du dig mest på i detta ögonblick: att frågorna aldrig tar slut
93. Favoritlåt: Det varierar beroende på min sinnesstämning

94.Vad är en dålig egenskap? Egoism och översittar attityden

95. Har du en mobiltelefon: Japp

96. Vem är du kär i just nu: Min man

97. Vad är det vackraste som finns: Våra barn

98. Om du fick en resa helt gratis, vart skulle du åka då? Till paris igen eller till venedig

99. Är du homo- eller bisexuell: Nej jag gillar pågar bara

100. Vad är klockan nu när du är klar: 16:37 utan att jag läst igenom mina svar



Ja nu skall det packas inför resan om 3½ dag bär det iväg - take care!!

Nu är barnen hos mormor och morfar så nu skall det röjas i väldans fart för att sedan slappas och kanske gå på en liten tillställnbing ikväll jag får se hur jag/vi gör!!!

adjöken fröken


kom igen och skriv dessa frågorna i era bloggar nu


Brösarp!!!

Jag är lite stressad och finner inte ro just nu - därav den ständiga städningen Susanne :-)Konstigt nog lyckas jag inte städa bort Morgan


Idag var barnen ganska jobbiga - ja ibland får man tycka det fast man älskar sina b arn mer än allt annat.

När jag stod där med disken efter maten så drömde jag mig bort lite - först ett snabbt ögonblick till min 2-a jag hade när jag var singel -så simpelt allt var då,jag hade bara mig själv att tänka på - ja visserligen så ringde ju Morgan mig när han kände för det och kom och hälsade på-visst livet var enkelt och kul på det sättet - men det är nu det är riktigt kul-det är nu man börjar se vad det har blvit av ens liv liksom - ja ganska flummig men jag är trött idag!!

Hur som helst det jag vill komma till är min rubrik - BRÖSARP! Där slutade mina tankar som de så ofta gör när jag är stressd och frustrerad och ledsen och vill finna ro-vi skall det i november igen - jag längtar så-blidde inget nyår för det var redan fullbokat-men vi får se vad vi gör jag har lite planer som ingen annan vet.


Hur som helst e det fredag idag och jag har badat med Malcolm - han sover!! Melwin och Moggelito badar - när de har gjort detta och Melwin är i säng skall jag fklörta med Morgan så han kör och köper mig litta pepsi,mina ferrari bilar sedan så kan jag sova gottigott gott

Nä vet ni vad nu är det bra för idag - om 4½ dag far vi och då kommer det nog dröja ngn dag innan ni ser mig här igen-jag skall iväg och gräva guld i USA!

Torsdag

6 dagar kvar nu!!

Och idag har jag värk,inte bara vanlig värk utan även träningsvärk-var på friskis igår och tränade en timme-det som jag trodde skulle vara ett vanligt baspass var också ett baspass fast styrka!!!! Jag har inte tränat ordentligt på det viset sedan jag fick Melwin..........så ja när det var tanter på 70 där som gjorde armhävningar med en dans kämpade man för fullt själv. Men men skönt och kul var det.

Känner att dels är det viktigt att röra på sig,kortet är betalt sedan länge så det måste ju nyttjas,samt att det är lite min "chans" att komma hemifrån själv lite-känns som om jag behöver det nu när jag varit hemma i så många år.

Nu idag så har jag fått tömma skafferiet IGEN!!! MKBs snickare skall komma hit och laga det äntligen-skall försöka få tvättetid tills ikväll den där högen växer sig hög väldigt snabbt har jag märkt nu när jag inte har maskin hemma längre.

Hur som helst så funderar jag fortfarande mycket på mina vänner som fn har det lite tufft - jag hoppas så att allt löser sig till det bästa!

Idag skall jag spendera dagen med mina 2 barn-kanske gå till bibliotket får se när snickaren är färdig här hemma.
<treåringen tänkte jag antingen skulptera med lera idag när lillebror vilar om vi fortfarande är inne då vill säga eller måla lite konstverk. vi får se vad det blir av oss idag-är ganska seg idag måste jag erkänna!!

Adjöken

dagens att göra lista!!

Städa lilla skithuset - fixat!!!! nu måste bara Morgan hjälpa mig med att lyfta saker
Lagt in tvätt - fixat!!
Dammsugit i kök,matrum,hall vardagsrum -fixat!!'
Talat med min älskade vän - mindre kul!!men skönt!

skall nu städa stora skithuset-fixat!!!

fixat med lådorna som skall till second hand och ner i källaren!!!


Malcolm ville inte vila middag idag,var till slut övertrött och kunde inte somna alls ,men nu somnade hn precis så då kan jag lägga in turbun med skurtrasan och skurmaskinen-måste passa på när han vilar och Melle e på dagis-det tradia e bara att när vi alla varit hemma tillsammans i typ 1 timme ser här ut som ett bombnedslag igen men vaddå så är det ju att ha barn tror jag!!!iallafalle  det så hos oss här får barn vara barn,och vi vuxna också för den delen!

Ja då var det bara 8 dagar kvar tills vi reser-nu börjar jag bli stirrig-i helgen skall det som sagt packas,listan är skriven,svärmor kommer idag,hon har ju rest dit förr och skall hjälpa mig komplettera listan om det är ngt jag glömt

Vad skall jg då laga för  mat idag-svärmot skall också äta här,blir nog en matig ungspannkaka-med lingon mums fillibabba!!!

Nä nu skall det städas lite!

adjöken!!!

en grå dag

Ja solen har visserligen skinet på oss,men det är en grå dag idag tycker jag.

En dag av ledsamhet,oro,ångest,hundratals tankar. Det ar ju inte så här det skulle vara!!!!
Det skall vara för evigt!!
Jag är en sådan som tror på det eviga,lever på hoppet,kärleken är det finaste vi har! - så mitt hopp är att tro att kärleken är evig.
Idag är en sådan dag som jag önskar att jag kunde se in i framtiden ,vara en sådan som fixade och donade och bestämde lite över sake roch ting - även känslor!
Paniken faller på,jag har fällt en del tårar.........Ni är det BÄSTA vi har!!!!

men men-hur som helst kan jag inte styra världen så som jag tycke den borde vara-men man måste få lov att känna starka känslor ibland även om det inte handlar om en själv.

Var hos läkaren med Malcolm och hans luftrör idag han fick en ny kortizontur så jag hoppas att det hjälper nu,han är väldigt orolig ikväll bara, kl 08,30 i morse satte ag på mig stegräknaren,insåg att det skulle bli en tuff dag då vi fick en läkaretid vid lunch och får mig är det mycket tyngre och jobbigare att kånka barn och vagn flera ggr om i trapporna så det var bara att bli ute efter läkarbesöket så idag och dagen är inte slut TRO MIG,har massor att göra som jag inte fick gjort idag-så jag är uppe i 21104 steg-men jga kan bara säga en sak,jag har sådan värk,kan knappt röra mig och är svinet trött!!!både psykist och fysiskt!!


Nu skall jag glo på tv en stund och kanske skjuta fram sysslorna tills imorgon-det är ju inte det att ngn tar dem ifrån mig :-)

Har en del tankar och funderingar som jag måste få klarhet i också!


underbara fredag!!

Ja faktiskt,jag och Malcolm har sovit dåligt inatt,han har väldiga beskymmer med luftrören-men det går väl över det med,Morgan sov borta inatt men kommer hem idag och då skall vi på kalas-har fixat paket och allt,det blir mcdonalds innan kalaset-Melwin =glad!

Ja idag är här mycket att dammsuga fast jag dammsög igår,Melwin skulle själv ta av sig skorna vilket ju är ba,men som sagt halva dgis samdlådan satt i skorna och nu på hallgolvet och resten i hans hår haha-men men han blev tvättad och skrubbad igår,får se vad jag orkar sen,jag känner att jag nog får vila lite när Malcolm vilar så kroppen inte lägger av igen -vilket den gör när jag sover för lite=migrän,kräkningar ja allt sådant trevligt.

Imorgon skall pågarna fotas-har hittat matchande kläder så de kommer bli så fina-men de är ju det sötaste som finns!!
Fast Melwin kan vara väldigt trotsig är han min godaste goding-imorse hann han precis öppna ögonen så säger han Mamma jag älskar dig och Malcolm! Då blir man så lycklig och känner att man är världens bästa MAMMA!

Jag läser lite bloggar här och var uppåt 10-15 st men ibland måste jag säga att jag undrar varför vissa människor skriver vissa saker-varför vill man att allt och alla skall veta vissa saker,jag började genast att tänka på mig själv för jag bloggar ju och jag skriver en del "intima"saker,men jag tänker mig väldigt noga för innan jag gör det. Jag tänker först vill jag att allt och alla skall veta detta,vill jag ha kommentarer på detta,kan det drabba mer än mig???


Jag har ju fått veta att jag har en del yngre läsare så jag har väl börjat tänka mig för lite grann på vissa saker jag skriver-kanske inte allt hela tiden för det kan man inte och skall man inte för mycket heller för då kan man ju likaväl sluta blogga liksom och skriva vanlig dagbok!Men vissa saker måste man tänka sig för om-just sådant som berör andra människor tycker jag.



Hur som helst Melle är på dagis idag gick bra att lämna idag igen-mycket ny personal faktiskt till det bättre för våran del,en ny fröken som är helt suverän-lite som jag haha-nä skämt och sido,hon är pedagogisk på ett bra sätt,inte överdriven och låter barnen vara barn,egna små individer. Hon verkar också vara en väldigt rolig människa-en festlig typ helt enkelt ,som jag !!



Jo det skall ni veta idag har jag självförtroende idag e jag på G fast jag e asetrött!! Samtidigt känns det som om dagen kommer innehålla en del konflikter kanske därför jag tar på mig försvara Louise med familj dräkten idag- för idag e jag cool skit cool!!


Hahaha låter som om jag e lite för speedad av pepsi men skit i det!!!




onsdag

Ja idag har det varit jobbigt väder för Malcolm och hans astma så vi fick bli inne idag. allt har gått bra idag-lite mer trots från Melwins sida när vi skulle vara inne-som sagt han älskar ju vara ute.
Nu är min man och shoppar,jag har diskat,och vi har mängder med tvätt i källaren som håller på att tättas men det kommer ju aldrig bli torrt idag-Malcolm har börjat gå över till stl 74,så jag var och shoppade i källaren efter lite arvegods och fann en hel del-som jag nu tvättar. Folk får tycka vad de vill men jag hatar tumla kläder,så det enda jag tumlar är vissa underkläder och strumpor,mina barnskläder har aldrig blivit tumlade-så ja det tar lite tid att få dem torra men de håller längre vill jag tro.

Hur som helt så fick jag se vad jag hade till Malcolm och det är ju ra att ha inventerat nu innan vi åker till staterna och skall shoppa järnet där .-)

Nästa vecka så skall jag bege mig med barnkläder till second hand butiken-pallar inte sälja mer på tradera nu,ä ganska mycket jobb med det,vissa enstaka plagg so´m man vet att man får mer betalt för osv är bara roligt men nu åker det iväg till secondhand det som ej skall behållas har inte plats med allt här hemma.

Och idag är det ganska exakt 2 veckor tills vi far-vi längtar så-kanske inte för den långa resan men för att få komma här ifrån.

Nu tror jag min man kommer strax med min pepsi och lite frukt osv,han skall sova borta imorgon-så han fick snällt shoppa lite nödvändigheter till oss här hemma.

På fredag är det kalas som gäller efter dagis,och på lördag fotografering-måste ut imorgon och köpa present samt syskonmatchande kläder-Melwins kläder är klara så nu skall jag hitta matchande till lillebror.

Så det är mycket som skall hinnas med imorgon när Melle är på dagis. Men men nu tänker jag och min förvärkta kropp vänta på min pepsi för att sedan gå ner i källaren igen till min trogna tvätt!!!

Jo en sak till-som en del av er vet och som alla nu kommer att få veta är ju att jag har en del cellförändringar i underlivet så jag var på ny provtagning idag så får vi se vad den visar-håll tummarna e ni goa!


Mindre kul inlägg kanske men men inbland är inte livet så kul och ibland är inte vardagen mer intressant faktiskt! men vet ni vad ibalnd eller som oftast är det skitkul


Bläbläbla

Ja en sån dag e det idag-trist och deprimerande väder-jag är ganska less på saker och ting,börjat inse saker jag länge velat förtränga - tur man har svägerskor :-)

Solen idag är att mina barn skall få träffa sin farfar-inte sett honom sedan vårat bröllop för 1½ år sedan så det skall bli trevligt och intressant att se hur speciellt Melwin reagerar.

Nu har min älskade man och Melwin kört för att hämta dem,Malcolm är lagd för jag tänkte att han skulle vila-själva skall jag plocka undan Malcolms lunch,skura litta golv så här e rent och fint innan de kommer-i em skulle vi evhem till Morgans syster och äta också-så dagen kommer gå med rasande fart!


Vet ni snart far vi på turné det skall bli så spännande!!!

Och jag kan bara meddela att kortet på friskis nu är förnyat så är det ngn som är sugen att träna tillsammans ngn gång så bara hör av er-kommer börja med basjympa nästa vecka-sedan får vi sed när jag går på medel hoppfri!!
Ha det bäst flodhäst


Äntligen fredag

Idag kommer min man hem!!!
De är fn här och fixar med skithuset- nä det är fortfarnade inte klart!

Idag vet jag inte vad vi skall göra, förrutom att jag måste till parkmöllan och fixa mitt kort på friskis-innan dess vet jag inte vad vi skall hitta på-blir väl kanske bramdbils lekplatsen efter att barnen ätit sin lunch!

Sedan friskis-sedan äta mat sedan kommer Moggelito och jag skall lämna över en tygel i allafall till honom :-) - nu är jag ganska trött faktiskt!!

ha en bra dga nu skall jag underhålla barnen och fortsätta dammsuga

jo häromdagen kom jag upp i 20000 steg!!!

hahah detta stämmer ju faktiskt in skit bra



Lånade detta av en vän-ändrade lite och gjorde lite tillägg!
DU VET ATT DU ÄR MAMMA NÄR...
- Du inte kan minnas när du senast sov mer än sex timmar i sträck.
- Du njuter av en lång sovmorgon till 8:00. 
- Du varje gång som du går ut för att köpa nya kläder till dig själv istället kommer hem med pyjamasar med små grodor på i storlek 60.
- Du lyssnar fascinerat med halvöppen mun när folk pratar om aktuella biofilmer, teaterpjäser, nya romaner och annat du aldrig hört talas om.
- Du inte längre kräver att det du har på dig ska vara rent. Inte SÅ fläckigt eller så värst nerspytt duger bra.
- Du tycker att Sempers aprikospuré är riktigt god.
- Du börjar använda ändelsen -is på det mesta. Dagis, mellis, gullis, sötis och absurda självkonstruerade avarter som tröjis, parkis, vovvis och sängis.
- Din senaste litterära upplevelse är Byggare Bob och din näst senaste Pelle Kanin.
- Du råkar kalla din partner för pappa.
- Du vill skicka lönnmördare på barnet som gjorde sönder ditt barns leksak så att det började gråta.
- Du har bara tid att raka det ena benet.
- Du gömmer dig på badrummet för att få vara ifred.
- Barnet kräks, och du fångar det i händerna.
- Du skaffar en barnvakt då du och din man inte varit ute ensamma på evigheter, och sedan tillbringar du halva kvällen med prata om dem och ringer och kollar att det går bra.
- Du använder ditt eget saliv till att tvätta ditt barn i ansiktet.
- När du ser bilar,grävmaskiner etc,så kallar du kranbilar för kranisar fast sonen inte är med,grävmaskiner för skopisar etc
-Tåg som tidigare bara var hederliga pågatåg har nu fått namn som finns i sonens favorit serie just nu Tomas,Edward ,Henry.
- När sonen ¨säger mamma jag vill ha.....så svarar jag automatiskt-Jag vill ha semester!!!

stegräknare

Jag fick min mans gamla :-) de e skitbra-man kan säga som så att hade jag tävlat med Morgans jobb hade jag nog vunnit bara idag sedan 07.00 har jag gått 9425 steg-och dagen är bara börjad.

Fick en fråga varför jag går med stegräknare
bantar du? - nä!
vill du hålla koll på din vikt - javisst men det är inte riktigt min grej liksom har ganska dålig karaktär när det kommer till godis etc

varför har du den då? jo för det är ganska kul att se hur mycket man går på en dag när man "bara"går hemma med barnen :-)

Min bror har nyss varit här lånade lite karaffer till ett bröllop-de vi hade på vårat:-)
sedan kommer pappa och jag skall klippa honom.
Sedan är det dax att hämta Melwin igen-sista dagis dagen idag och idag gick det jätte bra att lämna han bara sprang iväg-men givetvis då får han inte vara där mer denna veckan utan måste vänta tills torsdag nästa vecka-korkade jävla system rent ut sagt! Nu är jag ingen sådan förälder som vill ha mitt barn där heltid för jag går hemma med det andra men jag hade gärna ändrat dagarna lite etc


men hur som helst är det ca 30 minuter sedan jag började skriva nu har pappa varit här och blivit klippt,posten kom med foto på barnen så nu skall jag välja ut vilka jag skall ha och vilket som skall skicka tillbaka har liksom inte råd att köpa kort för 1300:- det är mycket pengar sedan skall de till fotografen nästa helg också den vanliga fotografen så då blir det finfina kort då också fast på cd så då kan man själv välja vilka man vill framkalla samt i våran egen takt!

då var det bara 20 dagar kvar tills vi far till amerika - gud nästan så jag börjar bli nervös :-)

Men men det är bara smådetaljer kvar som skall fixas måste ha lite klartecken från wallenarna i amerika om vissa saker och lite som måste fixas här hemma också.

Min man är ju som sagt borta-jag saknar honom jätte mycket idag,någon att bråka och bli sur på,be honom ta papperinsamlingen ja allt det där liksom - men samtidigt ringa och berätta saker för som har hänt,någon som kan ge mig råd,för det är ju faktiskt så att ingen annan känner mig så väl som min älskade man-och allt det jag skrev ovanstående kanske inte är ngt att direkt längta efter nä men när man har en sådan som min man att få göra dessa sakerna med utan att allt bara skall raseras så är man glad.Och idag saknar jag honom innerligt,jag vill höra honom komma hem vid 16.30tiden ,äta med oss höra barnen som blir så glada när han kommer hem-höra skratten på vårat barnrum när vi alla sitter och leker och har det kul. Nu är det ingen här hemma som kommenterar mina fisar,ingen som kör torra skämt ingenting!! Bara Melwin som kommer med lite roliga kommentarer då och då eller hittar på tokiga saker som man bara skrattar åt!

Men men på fredag kommer han hem mannen jag valde att dela mitt liv med för 1½ år sedan,han som älskar mig i nöd och lust-känns nästan som om det blir lite bröllopsfilms tittande ikväll i min ensamhet! Morgan jag älskar daj!!!

Ha en underbar dag alla

stegen är nu kl 12.05 uppe i 9653-ganska bra tycker jag

Tisdag

Ja då var denna dagen snart gången-fy vad ´tiden går fort när man har kul. Var hos min älskade nyfunna väninna idag Ellinor i Hököpinge-en helt underbar person som jag finner en närhet till,tillit! Som sagt var där hela dagen från det att Melwin blev lämnad på dagis tills han skulle bli hämtad,så då körde jag hem bilen,bytte vagn till syskonvagnen,gick till dagis,hem med pågarna ,gav Malcolm gröt,lekte lite,lagade mat till mig och Melwin,lekte lite till,Bolibompa kl 18,då fick Malcolm sina sista mediciner,sedan sin ersättning han sov 18.25-och har än så länge inte drömt någonting så det kanske är bättre drömmar idag :-)

Melwin gick precis och la sig och jag tror att han sover.

Susan det är lugnt,jag gör bara vad jag orkar jag blir mer stressad om jag inte får göra det.
Idag skall det diskas som vanligt-alltså jag älskar diskmaskiner!! Sedan tor jag nog att jag dammsuger lite och sedan bara slappar, imorgon kommer min älskade bror från HBG hit och skall låna lite saker till sin svågers bröllop,tar en fika,sedan kommer pappa efter jobb då skall jag klippa honom,sedan är det em och det är iväg att hämta Melwin på dagis igen sedan är det inte mer dagis denna veckan,inte förrens nästa vecka torsdag och fredag-knäppa tider men som sagt inte vi som bestämmer!!

På torsdag får jag se vad vi hittar på,museet är alltid kul men då får man inte ha sin egen vagn med sig,ej heller får man ta vagnen med sig in på 4h gården. Så jag får se vad jag gör,jag har ju bilen denna veckan och när jag har det brukar vi ta oss en tur till skånesdjurpark-men jag får se hur jag gör. Ngn lekplats blir det iallafall-sedan på fredag kommer min älskade man hem-saknar honom redan barnen också-men men det är bara nyttigt det med att känna saknad.

Nä nu skall det göras litte nytta här hemma innan jag slocknar framför dumburken :-)
Har ej fått tag i varken pepsi eller godis idag så jag kan säga att jag har ganska mycket abstinens efter det just nu!!

Ha en bra kväll alla

Camilla fy vad skönt det var att få veta att allt är lugnt!!!

måndag

Dagen började bra,blev sämre efter ca 1 timme Melwin skulle till dagi-är som sagt väldigt trotsig just nu,men just dessa sakerna brukar vi inte bråka om-kläderna som han redan hade på sig slet han av-jag lät honom väöja egna kläder-då blev det fel det också-fick ringa dagis och säga att vi blev sena så de inte skulle gå utan Melwin ngn stans. Morgan skulle skjutsas till flyget Malcolm skulle det lagas mat till och han skulle hinna äta också.

Hade bilen idag i och jag skulle skjutsa Morgan till flyget han skall till stockholm och dalarna denna veckan. Så för att få på Melwin nya kläder få han  lugn,förklara att man inte gör så som han precis gjorde säga förlåt ja hela radängan-så tog det oss 50 min!!!

Då var jag rent slut,men Melwin kom till dagis vad duktig och hade jätte kul där, Morgan kom till flyget,jan kom hem till hans arbetskamrat och lämnade morgans Dalarna packning,sedan hem med Malcolm,städade lite,hämtade Melwin på dagis,han började givetvis trotsa mig direkt men det gick över snabbt denna gången för jag satte mig på marken utanför dagis dörren tills han hade valt att göra som jag sade,Gud vad förädrarna tittade men det skiter jag ett stort stycke i,fröknarna hejade i allafall på.

Sedan lugnade sig allt,vi gick hem och lekte alla ,fixade mat,lekte med lera,titta på bolibompa,undertiden nattade jag Malcolm han sov 18.25-vaknar till efter en timme precis som Melwin gjorde och har som en mardröm-verkar vara innan han gå in i djupsömnen men idag tog det max 10 min så var han lugn igen och då somnade Melwin också för jag stod och sjöng visor så de skulle bli lugna.

Nu står jag här,skall vika tvätt idag IGEN!

diska,se om jag orkar titta på CSI idag-har inte gjort det på länge,sedan imorgon skall jag faktiskt köra bil,efter att ha lämnat Melwin på dagis så beger jag mig till kära E i Hököpinge och bara har en lugn dag.

Nu är köket urstädat så det är jätte skönt,sedan att det ser ut som kriget på golvet när barnen lekt det är en annan sak -men barn måste få vara barn - men skåp och allt är klinikt rena nu.

Ger mig nog på sovrummet imorgon-har en sortera väska att ta itu med.

Ha en riktigt trevlig kväll,nu önskar jag att jag hade haft pepsi och godis,men det får bli ett projekt för morgondagen det-adjöken fröken!!

Har ju vatten,mjölk och massor av glass-ni kan ju läsa på min mans blogg hur det gick till när vi skulle ha glass!!


Morgan ha det gott min älskling så ses vi snart,då kommer du hem med nya friska krafter och ideer,ha det riktigt kul ikväll!! Älskar dig,side by side we live our lifes