Fredag!

Ja då var det fredag igen! Jag e rent slut,haft så ont i ryggen och huvudet idag-malcolm vägrar vila när jag är hemma-tycker väl jag är intressant hahahaha

Sedan kom Morgans far och hans tant och hälsade på-de bor annars i Småland,Och Faster Linda kom också och vi åt tacos godis ja hela faderullan,nu är det diskat,dammsugat och undanplockat och jag tänker knyta mig för att vara laddad inför mitt tvättpass imorgon bitti,samt fotografering av Malcolm och tjejmiddag.

Så lördagen är fullbokad. Söndagen har vi bestämt att vi ska åka skridskor i folketspark med Melwin-så en mys söndag-det är aldrig fel.


Nä vet ni vad-ett glas pepsi,två alvedon,och söta drömmar är vad jag önskar mig just nu,och pepsin och alvedonen kan jag fixa drömmarna ja de kommer väl av sig själv kan jag tänka.

För att svara på Petras inlägg-Jo det är ok att jobba,Morgan nja han sabbar väl inte allt :-)  Trots allt bara 2 dagar han är hemma hihi

onsdag=fredag eller?

Nja egentligen lill lördag!! Men hur som helst har man jobbat i två dagar-gjort mitt denna veckan.
Idag e båda barnen hemma,och vi skulle ge oss ut på äventyr utomhus i vår/vinter vädret-men Morgan hade satt vagnen i bilen och körde iväg till ystad-så ja vi kommer ingenstans!!!!!Vi får sitta inne hela dagen,ni kan ju gissa vad melwin gillar det :-(  Jag ville också ut och göra lekplatsen ju och hämta mina kvarglömda glasögon på jobb!!! Men men det löser sig det med.

Så idag händer det inte mycket.
Imorgon ska Melwin till dagis och även på fredag-sedan är det helg igen. Denna helgen har ett litet lugnare tempo hoppas hag.Lördagen består av 1 års fotografering av Malcolm samt tjejmiddag hos en väninna-ska bli trevligt att få sitta ner i lugn och ro till serverad mat och bara njuta av mat,sällskap och dricka gott!

Söndag det veti hundan-vet det är ngt vi ska ska göra men jag kommer ej på vad :-(


Ja sedan är det ny vecka och på tisdagen fyller jag år-hmmm ngt jag försökt förtränga vill ju inte bli äldre-jag känner mkig redan som en 80 åring som knappt kan röra sig.Hur som helst så blir man 27 år gammal-snart 30 med andra ord!!!!!!!Usch!!! Man börjar ju tillhöra den äldre generationen-men i de flesta av mina sällskapskretsar är jag fortfarande yngst och detta trivs jag med,och vill jag bara känna mig  liten en dag kan jag bara åka till min Bror Tommy och få vara lillasyster-det är skönt!!!


Jaha hur ser eran vecka ut då?

helgen går mot sitt slut!!!!

I fredags var jag min man och mina föräldrar på disney on ice-vilken show riktigt fint,man fick bli en liten flicka igen för en stund :-)

Igår var det dax att tvätta sjukt mycket tvätt då det var 1½  vecka sedan vi hade tvätt tid-men men,när det var gjort var det dax att göra sig iordning inför kvällen som bjöd på 30 års partaj-riktigt skoj,träffade många man ej träffat på många år,aktiviteter bokades in under sommaren-så ja det blev en riktigt lyckad kväll.

Idag får vi se vad vi ska göra,ta hand om hemmet lite tror jag behövs,kanska hälsa på några vänner på landet,vi får se!

Imorgon är det dax att jobba igen i 2 dagar-så är det-men det känns ok!


Ha det gott alla som läser nu ska jag leka med ungarna sedan vika tvätt,tvätt och åter tvätt!!!

här är jag!!!

Japp har varit lite dött här men inte haft så mycket att skriva om,har hittat min favorit sida facebook,det är så kul!

Vad har hänt då jo jag är inne på min andra arvbetsvecka med att jobba måndag och tisdag,det går bra,kul att göra ngt annat än att vara mamma,men det är skönt att det bara är 2 dagar i veckan,en mjukstart efter att inte ha jobbat på länge.

Vi har varit på dop till en liten gosse Thor-jätte fina vänner som hade dop och 30 års firande i ett-så mysigt dop!
Söndagen bestod av träning och slappa.
Fredagen var en tös A här hemma och lekte-så dagarna har gått sin gilla gång.
Morgan är rent slut efter att vara hemma 2 dagar i veckan så det är ganska kul att se.

Idag cyklade jag till jobb - duktig Louise!!
Samt att jag har städat här hemma idag ska fortsätta om en stund!
Pratat med min väninna både på telefon och facebook,inte pratat med Morgan så mycket men det kan  vara skönt det med :-)

Nu ska jag glo lite på tv och äta popcorn innan jag ska kämpa att hålla mig vaken till prisonbreak det gör jag genom att städa och duscha-så jag håller mig sysselsatt- synd att det inte syns att jag städat ca 30 min efter att barnen gått upp imorgon :-(

Nä inte mer att skriva nu mer än att veckab går snabbt,på fredag ska vi se på disney on ice,lördag 30 års fest,söndag ta det lugnt och bara vara.

Sedan är det ny vecka igen!!!Ja så går det-alla helger är uppboka framn till slutet på februari-faktiskt riktigt kul!

Mitt liv som mamma

Ja idag fick jag en trevlig pratstund med en underbar väninna!

Håll tummarna för oss att vi får barnvakt i helgen för får vi det så blir det utgång-med fylle,dans ja allt!!!! då ska min barndomsvän med om hon får barnvakt-fatta typ 10 år sedan vi festade ihop sist-gjort allt annat utom det de senaste 10 åren!

På måndag blir jag mamma på deltid hihi-då ska jag tydligen börja jobba två dagar i veckan-intressant lite svårt att släppa mitt hem och mina rutiner till Morgan hihi-puss på dig!


Idag e Melwin på dagis,Malcolm sover så jag ska passa på att lägga in tvätt-jippiieee vad kul!

Sedan ikväll blir det träning för första gången sedan ledigheterna-ja vi har ju wii fittat så klart-men idag blir det friskis ska bli skönt!

Ha det gott alla

Jo nu har vi fått fint i hallen också-snart helt färdigt-ska bara kompletera med lite saker från IKEA!

Adjöken på er

Blogg

Haft lite problem med den inte kunnat se mina kommentarer därför har det tagit lite tid att få dem upplagda.

Jag börjar jobba två dagar i veckan nu den 12/1-ska bli helt ok att göra det.

Och jag Milla det var näara ögat haha

Idag ska jag på kalas till min brors dotter som blir hela 6 år!Stora tösen.Ikväll får vi se vad vi  hittar på,kanske stannar där eller gör ngt annat.

Imorgon ska jag och melwin till min barndomsvän och leka lite.

Sedan måste vi ringa tandläkaren om Melwin igenb,han har fortfande lite ont och tänderna börjar bli mörka-tråkigt men sant!

Nytt år nya upplevelser att se fram emot,längtar mest till min son Malcolms 1 år kalas,och till sommaren och vi får se om vi får Amerika besök -hoppas så på detta,då beger vi oss till vårat vanliga semstermål <Adstrid Lindgrens värld
Bröllop till sommaren-underbart!
Lite födelsedagsfester och massa annat smått och gott-kan inte bli mer än skit kul helt enkelt!

Nu ska ag fixa lite innan Morgan och Melwin kommer hem från shoppingturen på IKEA och vi ska på kalas!

Adjöken

slog sig blodig=akutbesök!

Japp då var det gjort,nu har vi tagit ett kliv in på det nya året,giss var jag och melwin tog vårat kliv,jo in på akuten. Han låg och sov så gott i sin säng,nästan alla gästerna var kvar-vi hade faktiskt riktigt kul!!!Länge sedan jag skrattade och hade så mysigt! Rät var det är hör vi ett gallskrik-springe in på pågarnas rum-Melwin har då blod överallt-trodde han hade slagit sönder munnen igen och tanden hade åkt,men nej!! Han hade slagit i sitt öga antingen i tågbordet som står bredvid sängen eller i sin säng gavel-ögat glipsde ganska mycket så var var tvugna att åka in med honom-turen i detta är att vi slapp vänta och han slapp sys-blev tejpad!!Så det bör läka ihop-men jag och min fortsätter i samma tursamma anda haha. Väl i säng 3:15 eller ngt sådant så fick man sova till 06.20 då ville Malcolm gå upp sin vanliga tid för han hade ju sovit gott hela natten.
Jag har då bestämt mig för att ta första passet,melwin sover fortfarande  han är rent av banan. Sedan får jag vila senare idag :-)

Massa disk att ta också så här är att göra förrutom, att undethålla pågarna vill säga!


Men ett gott slut och ett gott nytt till er alla!


Andreas,Josefin och Hanna,Panda,Per,Cia och alice,tack för ett underbart nyår-detta kommer jag att minnas !!!

Jo måste bara skeiva en sak till!
Efter maten fråga jag alla vad de tyckte var bra med 2008-vi kom fram till att det var ett bra år.

Mina goda minnen var i februari-min lille son Malcolm föddes!
Maj Malcolm döptes,fick lunginflammation,vi var på bröllop!
Juli-astrid lindgrens värld -såklart!
Augusti mitt brösarp
September-USA
Oktober- Melwin blev 3 år,stor kille nu
December-ja det var en månad som bara for iväg-tack för ett bra av slut på denna månad och detta år!