Idag var dagen då jag slutade på Fosieborg

Japp idag slutade jag fick underbara blommor av en avdelning till och även av min chef-så fina människor kommer sakna dem så

Malcolm har halsfluss 3 dagen idag med 39.5 graders feber-fick penicillin idag så hoppas det ger verkan snabbt,Melwin fick vara med mormor idag igen-verkar som om han ska vara det någon timme imorgon med så han får vara ute som han älskar så.
Så imorgon börjar jag min långa ledighet på 8 veckor varierad f-ledighet med semster-i detta är det även inskolning på de nya dagisen för barnen ska bli så spännande.
Hann även med fler saker idag
Blev opererad på KK för mina cellförändringar-så nu är det gjort men får ej bada på 3 veckor!!!ångest ångest!
Sedan så hoppas jag på bra väder imorgon så alla får en fin dag-sköt om er alla för nu ska jag sova har snart en liten som vill ha mer alvedon.

Kram po er

Fina kamrater

Japp idag på jobb kallade en av mina medarbetare in mig på deras kontor- där hade de skramlat till en fin flaska vin till mig-jag som aldrig varit med om detta ställde  mig givetvis och började smågråta.
Hur som haver gick detta en kram senare över och jag fortsatte jobba på em kallar en medarbetare på mig jag började bli lite trött för jag hade hjälpt denne ett antal gåger under dagen-denna gången så lurades hon och då hade ytterliggare en avdelning skramlat till en fin orkidé till mig-så än en gång kom tårarna.............och imorgon slutar jag på denna plats jag trivts så bra-sorgligt men sant

Malcolm är sjuk-har feber som inte ger med sig-äter och dricker dåligt men vi kämpar på-Melwin fick vara hos mormor idag så han blev aktiverad-ville inte ta ut malcolm i värmen med 39 graders feber och han bara vill hänga på höften eller sova hela tiden.
Får se hur det blir imorgon.

Hur har eran första dag på veckan varit?

Helgen går mot sitt slut!

Japp en skön men lagom intensiv helg.
På fredagen var det tjejmiddag i Staffanstorp-trevligt trevligt!

Lördagen bestod av litta barnloppis-samt en som alltid underbar dag/kväll i Bara med underbart sällskap. Vi badade bubbelpool-både vi och barnen hade så skoj.

Söndagen hade vi lovat att anamma Melwins stora intresse tåg och allt som har med det att göra-så vi åkte museé(eller hur det nu skall stavas)spårvagnen-åt glass-lekte på två roliga lekplatser. Sedan gick vi hemmåt för att bege oss till Farmor som bjöd på middag.och nu kom vi precis hem........och jag avslutar helgen med pepsi och soffläge för att jobba 2 dagar den kommande veckan och sedan vara hemma med barnen + ha lite semester i sammanlagt 8 veckor-det skall bli så skönt.

Men nu vet ni vad så skall jag läsa de andra bloggarna och starta min mobil som varit stendöd hela dagen så den behöver laddas.

Ha det gott och hoppas eran helg var lika trevlig

haha kan inte låta bli att skratta

Talade nyss med en annan kollego som jobbar i Hyllie på ekonomi enheten-vet vad hon önskade mig?
en trevlig LUGN semester haha hon känner inte mig-lugn ja visst!

Idag är det tjejmiddag som gäller -ser jag fram emot.
Sedan imorgon är det barnloppis och en underbar dag i BARA-ska till Panda som passar sin systers hus-då ska det badas och busas med barnen.
Söndag underbara slappedag-men vem vet känner jag oss rätt hittar vi alltid på något att göra-kanske en tur till skogen eller någon annan ute aktivitet.

Nu tänkte jag vända mig till en annan speciell vän som jag träffar en kort period varje år

Du ska veta attjag saknat dig oh sommar-för det vackraste vi vet är faktiskt DU!
Högt i det blå flyger svalaorna mot söder-tranor och gäss följer alla sommaren............och jag längtar så till mitt underbara Brösarp-bara 3 veckor kvar nu!!!!!!!!!Saknaden och längtan är olidlig.

Vet ni vem som ringde mig här om dagen-min fina äldsta Storebror-han hade en sak på hjärtat-men något sade mig att det även var lite mer-jag tror han sakn ade sin lilla kolka syster lite,en som förstår men än man kan tro.
Jag saknar i allafall dig Jörgen!

nu åter till allvaret

Puss på er

gubba f-an!!!

Ja han e så gnällig skulle kunna tro han har pms eller ngt!!!!!

Hur som haver börjar min arbetstid på fosieborg gå mot sitt slut-jag har lärt känna många fina människor som jag kommer sakna väldigt mycket-de som skänker en ett skratt varje dag eller hälsar och frågar hur det är och verkligen menar det.

Japp lill lördag underbara lill lördag
Längtar så till helgen hoppas vädret håller i sig-det ska bli så mysigt!

Men nu ska jag försöka sluta vara ni vet så där överdrivet äckligt nästan lite idiotförklarande mot min man -vi har riktigt kul här hemma då han faktiskt beter sig precis likadant om kanske inte aningen räligare-men så är vi-och innerst inne älskar vi varandra!

Usch och fy fortfarande!

Helgens baravder med min staxkars påg har gjort att han nu bajsar och kissar på sig är rädd för att gå på toan-hemsk hemskt! efter att läkaren från vc ringde idag blir han remitterad till en barn specialist-tradigt att det skall gå så här långt bara!
Hur som haver jag e så trött på denna eviga städning och sortering på kvällarna-på dagarna syns det inte att det städas för mina två huliganer kan inte vara i möblerade rum utan att dra fram precis allt!!!!! Haha men det är väl ändå underbart med små barn-de är ju kreativa!

Hur som haver är det en container här på gården nu så allt som är i förråden som skall slängas skall dit helst imorgon innan den blir full-inget skit som inte används skall med till UNDERBARA BARA!
INGET!

Just när är ag inne i en göra av med fas-men det är inte kul att städa och göra i ordning i en lägenhet man verkligen vantrivs i och när det liksom inte går att plocka undan ordentligt för inget blir liksom bra-så jag längtar så tills sommaren är över och jag får mitt hus och min ordning och reda i BARA!
det är inte så BARA det hahaha ;-)

Idag var jag på jobb-fullt upp men det gillar jag-likaså imorgon-möte på morgonen-möte på em och lunch där emellan och hinna med jobb-lutar åt övertids arbete imorgon men jag behöver jobba upp min flex lite-ligger en del minus pga läkarbesök osv.

Men idag är det tisdag en tisdag utan väninnor att spela poker med-imorgon är det onsdag med sysslor att göra hemma som inte hanns med eller orkades göras idag.

Hoppas vädret håller i sig hela helgen-sorterat ännu mer så en runda till på barnloppisen blir det sedan är det släng eller ge bort för resten av slanten.

Men nu kallar en kall avslagen underbar Pepsi på mig i lugn och ro mannen är på fotboll,barnen sover,tvätten är inlagd -massor av tvätt!!Golven är dammsugade-soperna är uttagna-en del saker är sorterade i lägenhetn som skall slängas-så nu väntar enbart min förvärkta kropp på att bli slängd i soffan och förbereda sig för resten av veckan som i slutet bjuder på tjejmiddag i staffanstorp-ser fram emot detta!Barnloppis och träffa en av underbar vän på lördag i underbara BARA.Kanske en skogspromenad på detta också kan inte bli bättre-och jag för göra allt detta med de finaste jag vet Morgan,Melwin och Malcolm!

puss på er alla som läser ha en underbar dag/kväll

fy fan vilken helg!

i torsdags kväll begav vi oss till Öland för att fira midsommar och bröllop. Men det blev inte så trevligt för familjen Wallén.
Fredagen bestod av midsommar förberedelser och kraftiga buksmärtor hos Melwin-så frammåt kvällen fick det bli att fara till Kalmar Lasarett-där vi blev inlagda för förstoppning-magen hade tydligen lagt av helt-inte ens 4 lavemang senare funkar det som det skall.
Men under dagen hann vi med dans ring stången och sång.
Lördagen bestod av att ag och Malcolm åkte till Kalmar för att hälsa på Melwin och Morgan-vi fick då permission för att gå på vigsel-då började Melwin må bättre men ganska snabbt blev han slö oc vi kraftiga kramper oc smärtor igen-så inget bröllop för våran del utan tillbaka till lasarettet.Där vi fick stanna över natten igen!!! Men idag mår våran son bättre och vi begav oss hem till Malmö under dagen-och vi lyckades utan att Malcolm spydde i bilen ;-)

Hur som haver hoppas att alla ni andra fick en trevlig midsommar!

Och Ralle och Hanne hoppas ni är nöjda med erat bröllop!

Det känns konstigt!

Ja det känns konstigt i hela kroppen-vet inte varför men det är en olustig känsla!

Usch ja........idag är sista programmet för säsongen för mig och mina väninnor på tv!

Hur som haver belamrar jag soffan nu-med en macka i handen-tyvärr var pepsin slut hemma och jag pallar inte köra och handla.
Så efter det natti natti-ska träffa en gp kollega imorgon som skall hjälpa mig med ett datasystem jag inte riktigt reder ut.
Ha en bra kväll!

sicken morgon!

Bussen till Lindeborg försenad -men det löste sig ändå.

Såg kvinnan med sin klänning köpt 1952-var på wallins och köpte sina bullar -som hon säkert gjort  varje dag i alla år.

Killen som frös -kvinnan som omsorgsfullt hade paxkat sin väska-mannen som lugnande tog sig en snus!
människorna var många idag-men jag hann samtidigt refleltera över dessa renhållningsbilar som körde runt-tystanden på buss hållsplatsen-ingen mobil ringde ingen talade i headset-ungdomarna har sommar lov!-vissa jobbar som ung i sommar andra bara är....

idag kommer bli en fin dag tror jag-men jag har många tankar-jag saknar många människor just nu-eller gör jag det egentligen-saknar jag dem bara för att jag borde eller för att jag verkligen gör det-saknar dem mig?
Vad har jag för betydelse för dem egentligen?

Jo  du"anonym" fast jag misstänker vem du är ;-) det är det vårdboendet jag kommer att arbeta på-skall bli kul att utvecklas ännu mer där.

Japp på torsdag kväll bär det iväg till öland på bröllop-bröllopet äger rum på lördag-så"anonym"då ses vi och partajar litta ;-)

kram på er alla idag-tänk på en sak imorgon är en annan dag men då kan det vara för sent!

Tro det eller ej men det är en ny vecka!

Japp måndag måndag måndag
Hunnit med mycket-varit på jobb-varit och fyndat overall till Melwin-varit på apoteket-såg en stackars nybliven pappa med sitt barn i vagnen-stod i kön på apoteket-bebisen började skrika-pappan blev mer och mer stressad-körde vagnen fram och tillbaka allt snabbare-svetten pärlades i hans panna- men jag förstår hans situation och jag kunde inte låta bli att tycka synd om honom.

Hälsade på mitt nya jobb som jag skall ha till års skiftet! Kommer bli trevligt tror jag-ytterliggare att vårdboende!

Imorgon tisdag-och ätar kväll-det är lite sorgset imorgon sista desperata hemmafruar på tv!

Hur som helst-jag känner mig så stressad just nu-vet inte varför-men nu börjar det närma sig att äntligen få flytta och jag kan inte vänta-men så är det jag skulle kunna stå färdig packad redan nu-sorterat och slängt lite skit idag-alltid skönt-men snart ska vi på bröllop på öland-det ska bli trevligt!

Ha en bra kväll på er nu ska jag ta en kvällsmacka sedan nanna gotti gott gott

den blomstertid nu kommer!

Med lust och fägring stor-du nalkas ljuva sommar då gräs och gröda gror......................

Helt underbart-många av malmös barn går idag finklädda med en viss nervositet men ändå längtan-jag minns känslan så val-att äntligen få sommarlov..........men visst är man väl fortfarande som ett barn-när man får sommar semester-och visst tycker man semstern tar slut lika snabbt som sommarlovet gjorde?

Jag kan sakna sommarloven-sakna spänningen att få ha ett sommarjobb att gå till-bara vara med vänner-bara vara!
Samtidigt så är det ganska skönt att vara vuxen och vara mer tacksam över sin ledigheter-även om det både och och varannan dag svider att vara vuxen.

Mitt ordinarie nya jobb som jag skulle börjat på-kommer jag ej att börja på jag kommer vara utlånad till ett annat vårdboende till årskiftet! det akn ju bli spännande det med men samtidigt jobbigt!

Halloj halloj Sverige!

Japp fotboll på tv´n-och en vän och en man,och tvätt som skall vikas. Kul kul-eller inte!
Men som sagt en innehållsrik dag på jobb -träffat intressanta människor.

Men nu hejar vi på gul och blå! Och och viker tvätt hej och hå!!!

Hoppas ni haft en bra dag alla där ute!!!

vet ni vad jag e så godis sugen inte ätit godis på flera dagar! Ferarribilar,lakrits!!!!!

jaha

Sicket väder!!!!Skit väder,sicken tvätt stuga!!!Skit tvättstuga!!!!
Sicken jävla dag-faktiskt riktigt bra har haft mycket att göra-och det gillar ju jag!!!!

Mogge spelar guitarr Hero jag skulle lirat trummor men valde att göra detta istället-och tänka till Bara-UNDERBARA Bara!

Benny-grattis på gubbadagen-om du nu läser min blogg!!!!


Ha det gott alla så ses vi imorgon när det är lill lördag

Förresten Tack E och Co för en härlig söndag!!!-så mysigt vi måste ses snart igen!!!!Och vi måste till leksaks affären ;-)

orden som ej räcker till!

Ibland som igår och idag finns det så mycket jag vill säga några vänner-men orden har förlorat sin kraft-de räcker ej längre till.Ibland är tystnaden starkare även i org.
jag kunde ej somna igår-tänkte så på de goda vänner som förlorat sin nära-tanken går till dem deras tankar och funderingar.

men samtidigt till en själv-jag fick mig en tankeställare-hur hade/kommer jag själv bete m ig när denna dagen kanske når mig när jag förlorar en nära anhörig.Hur kommer jag känna,fundera. Jag insåg ganska snabbt att jag skulle sluta fundera och försöka somna-för jag vet inte om det är bekant med er-men jag och döden kommer inte riktigt överens,jag är rädd för döden eller rättare sagt rädd för att dö.

Melwin pratar mycket om döden-han vet inte vad det är-men det är mycket tankar kring död nu.
Men nuvill jag inte prata om dödem mera utan om dagen!
Dagen bjuder på fint väder.........desperata hemmafruar på tv,tvätt som väntar troget på oss. Samt mina tankar,tankar som ej vill försvinna,är jag stressad,isåfall varför är det för att jag ej har koll på läget?,jag tycker tiden går för fort,men samtidigt alldeles för sakta. Malcolm börjar bli stor-har ingen bebis längre!då vill man att tiden ska stå still,samtidigt bara rusa iväg så vi kan flytta till Bara-kan få komma hem!

M och C-all kraft till er!Många kramar från oss

Heja blå gult!!!!!!

Idag är det Sveriges dag! Inte bara det utan Sverige -Danmark på tv- heja heja gul och blå!!!

Dagen startade vi med i folketspark-kolla barnloppis lite,fyndade faktiskt en tröja till mig(ja barnstl men den satt faktiskt bra samt en knappt använd"lego" skjorta till Melwin och allt detta för bara 15:-

Sedan fortsatte vi till lekplatsen lekte ocg busade,träffade en gammal klasskamrat från gymnasiet-kärt återseende,sedan gick vi till arken,sedan lunchade vi på medhavda pannkakor,efter detta lyssnade vi på bågra som sjöng på scenen,åkte en karusell,sedan begav vi oss hemmåt-lekte änu mer,tog ytterliggare n gpng sådär 50-11 gången idag itu med en supertrotsig Melwin. Busade-lagade god mat-bäste vännen Panda kom på middag.
Åt gott både mat ocg efterrätt.......

snart e det kväll-med fotbollstrevligheter!

Imorgon fm drar de iväg till Hököpinge till goda vännen E-det ska bli så härligt att se er igen!!!

Hoppas att ni får en trevlig kväll alla!!!

ojojoj jag behöver landa!!!

japp helgen intensiv men rolig som vanligt! beskådat många intressanta individer!
men först till nattens händelser....inatt 01.38 ringer det på våran hemtele-jag bli alltid lika rädd-för automatiskt tror man att ngt hänt när det ringer på hem tele och ej mob. Då var det en konstig tjej som ringt fel-hon blev nästan arg på mig för hon trodde nog hennes man var otrogen eller ngt för hon sökte Ronnie och undrade vem jag var ganska spydigt-detta svarade jag ej på utan undrade rent ut sagt vem FAN hon var som ringde ioch väckte mig mitt i natten-hon svarade givetvis inte utan bad om ursäkt!

Fredagen bestod av jobb och skåenmässan besök för mig och min man,fick inhandlat ett larm till vårat nya fin aunderbara hus i underbara BARA-som vi sade i lördags-det är inte så BARA det-hahahaah!

Lördagen,bestod av barnloppis och fick gjort av med mycket saker så nu är det röjning av förråden för fullt.sedan begav vi oss hem till C och a lekte på lekplatsen,busade hemma hos dem, så mysigt så!
Sedan begav vi oss till P,J och H för att äta och umgås hela kvällen-spelade lite guitar hero,fast jag var trummis-det tyckte jag var roligast. barnen lekte och hade så kul-nu börjar man se hur stora på melwin och H börjar bli,att de leker på ett annat sätt.som egan individer-kommunicerar de och det är så kul att bara sitta och lyssna på democh höra vad de kommer fram till.

Söndagen-Mor dag! Lilla Mor viol.........

då var vi hemma på fm-åkte sedan till min Mor på Sibbarp,var där hela dagen-körde hem mös lite lagade till lite mat-sedan hälsade vi på min fina farmor-vi ses inte så ofta längre-mycket pga att barnen inte kan röra sig så fritt hemma hoss äldre människor med alla dessa prydnadssaker-men en underbar eftermkddag blev det i allafall,och överakad blev hon för hon visste ej att vi skulle komma.

Måndag-jobb,jobb åter jobb-fin fint väder, man och barn överaskade med försenad morsdag present,fina underkläder. Och middag på gården-så mysigt så!

Tisdag-oh vad jag äslkar tisdagar,idag ska jag ta ut min lunch på ett av mina gamla jobb-hälsa på en god vän.
sedan ska jag hem-bara vara med min fin fina familj...sedan träffa vänner på wisteria lane.

Onsdag vet jag inte rikigt vad som händer
Torsdag-ska Melwin äntligen få komma till ögonläkaren och kolla sin syn.....hoppas så det går bra.

Söndag oh vad jag ser fram emot söndag att äntligen få träffa E och J-jag saknar er!!! Det ska bli så kul.

ha det gott alla!!!!