torsdag-var tog veckan vägen?!

Japp torsdagen börjar lida mot sitt slut-veckan har som vanligt varit fullt upp. Men även om det är jobbigt och man känner ett tryck över bröstet så vill jag att allt skall gå superduper fort nu-för nu vill jag bara flytta-packningen har vi startat på riktigt allvar nu-för som grannen sa när man tror man är ärdig har man ca hälften kavr typ och så vill man ju inte ha det.

Hur som haver killen från förr kommer ej och installerar :-( haha ni måste ju tro ett och annat-men att se en gammal vän är oftast trevligt.

Japp nu lider det mot sitt slut av dagen,veckan,månaden och även året-men början på något nytt, ntt dagis,jobb och nytt liv i vårat underbara BARA.

Men när det trycker för bröstet stressen och alla uppgiften man som bla förälder har,och som person själv,alla dessa krav man ställer mest på sig själv så längtar jag hem -hem till mitt Brösarp.

Men men imorgon fredag har vi äntligen fått tvättetid-har väl 12 maskiner att tvätta har lyckats tvätta två idag när de andra i stugan var färdiga.

Lördag får jag min makeover-ska bli så kul och skönt att kapa håret!!
På källen så beger jag mig hem till fina frissan med familj och håller lördag-kul kul!
Söndag ja vad skulle vi nu göra på söndag-japp minnet sviker men detta kommer jag nog snart på...

Broder i norr kul att träffa dig med familj i helgen-ses snart saknar er!

sicken måndag!!!

WOW!!
Kände på mig redan på morgon att det skulle bli en bra dag-Melwin skulle till ny avdelning-och jag bara kände att allt var kanon -på bussen lyssnade jag på radio-tjuvläste sms som tonårskillen framför mig skrev till sin kärlek-så gulligt!!

Väl till jobb-riktigt trevligt bemötande där med-fullt ös direkt så som jag vill ha det .-)

Sedan så väntade jag service killar som skulle fixa ett skrivbord-och vem tror ni klmapar in genom dörren om inte min största ungdoms kärlek(som jag dock aldrig fick) jag betedde mig som en tonåring-kunde knappt fatta mig-att denne kille fortfarande kan göra intryck efter 10 år men det är som vi diskuterade-ens stora kärlek är ngt speciellt.Hur som haver så fann jag ju en ny stor kärlek MORGAN! Så alla ni som sitter och tänker ett och annat-ja Morgan kan än idag göra mig knäsvag om än på en annan nivå. jaja dagen blev ju perfekt!

Jobbade sent till 21-nattmöte
idag på det igen dock tidigare-stackarns barn fick väcka dem för de skulle börja halvsju idag-dock hämtas de vid 11-då Malcolm ska vaccinerad vid halv tolv.

Och jag hoppas att min dag blir lika bra som igår och eran likaså-och vet ni kärleken kommer nog i vecken igen-måste ju installera också!!  ;-) 

jaha så höll man på att sluta andas idag!

Ja faktist så var det-sicken dag-en hel del på jobb och det är kul! Mindre kul när jag nästan glömt bort att det skulle komma en tjej halv fem och köpa barnvagnen och jag kom iväg halvfem från jobb-cykla som en galning från jobb som är på Lindeborg-höll nästan på att kolavippen-direkt hem pussa pojkarna-in i bilen till föräldramöte!!!

Japp en hetiskt dag likaså igår-jobb-dagis-läkare-hem-till Melwin bösta kompis-hem laga mat leka......stress stress!
Mycket mer nu när vi fortfarande ej har flyttat och måste köra hur många rundor som helst till Bara.


Idag blev det bara typ jätte stress både för oss och barnen!

Imorgon så blir det upp 6 med barnen-06.30 går Bilen till Bara-sedan till jobb-kl 16 går bilen till Bara hämta barnen-sedan hem till Malmö-Morgan är bortrest till fredag-nu måste jag fixa lite för de ska fixa diskmaskinen imorgon ja en massa sånt!!!!


Men imorgon då ska jag vara lugn!



usch usch usch!

Ja så känner jag just nu och allt som kommer i min väg slängs! Jag börjar ju som sagt få aningen frispel på att bo här-och i denna sk röran-usch inte min grej riktigt-men får väl försöka hålla ut i 1½ månad till sedan beger vi oss till underbara Bara.

hur som haver så är jag mer än väldigt bra på att sorter och göra mig av med saker numera.
Japp så är det oxh det är härligt att vara selektiv.

Ny vecka på väg att starta men först lite äventyr så här på en söndag-vädret verkar vackla lite men kl är bara 08.00 och vi vill till skogen-men Melwins stövlar glömdes på dagis så vi får ju se om det går -annars får vi väl införskaffa ett par till-inte så kul för han behver ju snart fodrade-men vi får se vad vi tar oss till med det dielmmat.

annars så är det ny vecka imorgon-ska försöka dra iväg Melwin till dagis-jobba jobba jobba-hem laga mat-leka,kvällsfika,läsa saga,barnen sove,packa en låda,sova sova sova.
Vakna upp på cykeln till jobb-jobba kort dag då jag och Melwin skall tampas hos läkaren ang hans tarmar. Gartta min storebror Jörgen!
Hem laga mat-ja samma visa igen-fast även kolla på idol-gud Anders Bagge -jag är helt klart kär i denna killen-helt suverän-eller så är det för han påminner en del om Morgan!

Onsdag-jobba jobba jobba-morgan hämtar barnen-hem och vända-mamma kommer och leker med pågarna vi tillbaka till Bara på f-möte-hem nanna nanna nanna-torsdag-cykla cykla cykla-jobba,jobba,jobba-hem laga mat,leka,natta barn-sova sova sova!

Fredag underbara fredag!!! Då bar det av till kalas efter dagis-till Alice Ballis som fyllt 3 år-japp en kväll på party-sedan hem-sedan är det lördag-så långt har jag kommit i planeringen just nu!

Men det är inte så att jag känner mig stressad och längtar till Brösarp där kroppen finner ro!Inte alls!!! Det är inte så att jag får mina frispel och bara vil komma"hem"! Haha nä nu ska jg fånga dagen-med att börja väcka Morgan-vika tvätt och sedan åka ut på äventyr!


fredagsmys!!!

Halloj hoj hoj!
Nu var det ett jävligt bra tag sedan-typ för länge!

Ja vad har du hänt-Malcolm har blivit färdiginskolad på dagis(igår) går sådär-men var gladare idag-även passat ppå att driva med sina fröknar.Kanon dagis har han fått!Går inte lika bra för storebror som saknar sin lillebror och verkar ej trivas på sitt dagis-så rektorn är kontaktad och vi ska se vad som blir bäst för Melwin-min kille han ska ha det bra det är det viktigaste
Melwin fick öron inflammation natten till igår-ajaj ont ont-antibiotika-ny tid ev nytt rör! Hemma idag också dock med sin pappa för idag var min första arbetsdag sedan juli måndad-nytt ställe nya människor nya utmaningar och möjligheter-skoj!

Japp så är det fredg-nu börjar vi leva i kartongvärlden känns det som-en kartong här och där försöker dock ha de samlade då barnen gärna börjar packa upp allt efter att man packat ner det. :-)

Hur som haver så har veckan varit intensiv
Helgen som kommer består av tvätt,tvätt,tvätt! skogen tror vi med grillning osv..japp och en massa mys!
Imorgon fyller min systerson 11år stor kille! Tyvärr åker vi ej till honom då min syster har massa djur som vi ej tåler!men men han har säkert kul ändå.

Men nu är det dax för fredagsmys!!!!! Lovar vara bättre på uppdateringar nästa vecka nu är det sk"livet" börjar. Nästan så man blir sugen på en till!Drömma bör man!

Jag är tillbaka!

Hallooj var ett tag sedan men har ej haft internet-ganska skönt faktiskt måste jag säga!

Idag så var det fotboll med några goda vänner på middag-det såg väldigt mörkt ut-men som sagt det finns bara EN och han heter Zlatan! Tack!!!

Imorgon kommer det packas lite här hemma för att lindra mina småfrispel en del ,-)

Morgan har arit bortrest i 5 dagar-och nu är han hemma igen-så familjen är samlad.
Det går bra för Melwin på dagis-Malcolmms inskolning går bra-visst blir han ledsen är ju mors lille påg :-) Men han verkar ändå fixa detta bra.
Så på torsdag börjar allvaret-då ska man börja jobba efter 10 veckors ledighet:-(  samtidigt spännande med nytt jobb-
Onsdagen ska bli riktigt rolig-då gör vi en ny loouise extreme makeover-då intar jag frissan i 2½ timme för hel ändring på frissan igen för 3-de gången sedan april måndag ;-) Både färg och form skall det leka med och det ska bli så kul!!!

Imorgon kanske vi även beger oss till skogen pm blåsten lägger sig.
Just nu har Malcolm väldiga problem med sin astma-får mediciner var 3-de timme-tradigt men det är en duktig påg det. Melwin har en längre tid sparat till ett Thomas plug´n´play tvspel och idag fick han ihopa sina sista pengar så han kunde köpa sitt spel-så det blir väl lite lära honom om detta också imorgon.

annars så ja börjar hösten komma och det är ganska skönt-för en gång skull-nä helt allvarligt vi ska ju flytta snart så det kommer bli en rolig höst-den roligaste sedan 2005 då Melwin föddes.

Men nu tänker jag städa och diska litta med min man sedan nanna kudden några timmar-ha det gott alla och sköt om er