TISDAG

Ja vad har då hänt jo en jävla massa skit rent ut sagt!
Melwin ramla med sparkcykeln spräckte ögonbrynet + fick hjärnskakning fick sys.
översvämning i källaren torkaren ska stå en vecka till-så vi lever i röra i allafall där nere. det som är väldigt tråkigt är att vi precis inrett ett nytt lekrum till pågarna där nere med en lten affär och allt detta hann de bara leka med i 3 dagar. samt att vi brukar ha lite biokvällar där nere med myspys-ja Ilandsproblem jag vet men för oss så blev det väldigt tråkigt och en hel del saker blev förstörda!
i övrigt är jag fortfarande sjukskriven....ska åter till smärtläkare....ja ett rent helsikke rent ut sagt!
Bråk med förskolan också men där har vi enats om en kompromiss...får se om det funkar!
i övrigt så planerar jag hur köket ska tapetseras hur framsidan ska utformas......planerar min sons kalas han blir stor nu han fyller 5 år...jag fattar inte var tiden har tagit vägen.....detta lilla barn som jag bar i min famn som sov på min mage...detta lilla barn som snart har lika stora fötter som jag....som är så förnuftig.....som lär sin bror hitta på hyss...detta lilla barn börjar bli stort....min lille Melwin...mammas ögonsten!

Ja då var det torsdag

Morgans semester flyter på, han är hemma med oss 1 vecka till-vi har så mysigt så.

Min akupunktur har jag blrjat på igen,och när jag väl börjat går jag och blir förkyld och kan ej få akupunktur,men det är min vanliga tur ;-)

I övrigt så har vi hunnit vara på chappen också och lekt cowboys,blev även kallad galning på tåget hahahaa,men men jag hade kul.
Varir hos farfar och plockat bär i massor så nu gör vi marmelad och gele,saft här hemma i stoora lass,skit kul!!!!

Malcolm har varit på BVC och som vi lääänge har båe vetat och befarat så går hans vikt inte upp snarare ner....pågen äter ju inte proteiner som han bör,vi kan ej lura honom heller,så nu blir det för lillebror att börja dricka näringsdrycker med extra protein så han får i sig detta samt ökar i vikt och på så vis kan ta en infektion lättare.....ja det är alltid ngt med lillebror,men han är så go ändå.

Vi har möblerat om litta här hemma,barnen har ej skrivborden i källaren längre dessa är på Melles rum och han har fått en dator att pyssla med också.

Det inhandlades en fin affär till barnen i källaren som matchar med deras spis....så kul vi haft i den redan....vi har minst lika kul som pågarna hahaha
Sedan har vi ju all denna trots som hägrar i hemmet speciellt min kära Melwin som snart skall fylla 5!
Kaxig har han aldrig varit direkt-men nu ojojojojoj!
Han till och med slåss,men det börar avta det me med tanke på att han nästan enbart slåt sin ömma moder.
Sedan har vi Malcolm som är så lik en 2½ åring man kan vara,det ska pipas för att korven är fel eller mackan går i sönder,han tror att han är chef och kan placera sina föräldrar i trappan( ja våra barn får sitta i trappan=skamvrån när de gjort ngt riktigt umt och blivit varnade men ändå fortsätter) och vet ni vad DET FUNKAR Jippie!
Malcolm slåss ej så mycket läängre-tack och lov!!!Men litta "fan" lyser det i ögonen allt men det ska vara så tycker vi för annars är han inte Malcolm. Saken är den att efter de tog den stora polypen så pratar han ju mycket bättre så detta har gjort sitt där till( men nu är han aldrig tyst hahaha)
Varje dag får vi nästan höra
Jag heter inte Malcolm,jag heter EMIL!- vi kan ju inte annat än hålla med hahaha


i övrigt fixar och trixar vi med framsida och baksida,nu är det framsidan som ska bli målar projekt-samt lilla toan det är det är inhandlat nytt tvättställ med skåp,ska hitta en bra skithus stol också. Dörren är praktiskt taget färdig designad fattas bara en detalj för våran del.
Men texten på insidan är klar och den lyder " Klaga inte på lukten skit ska lukta skit"-sean är det snygg tapet på utsidan=samma som vi har i hallen.

Men det finns ingen lukt att klaga på för skiten i Bara luktar underbart got ;-)

Nu ska jag vila litta tror jag bestämt med min pepsi vi min sida

Trevlig kväll vänner