så sant så

Ja alla ni som kommenterat mitt förgående inlägg- ja kärlen till mina söner Melwin och Malcolm är enorm- de är en hyllning till kärleken mina fina pågar- de må vara trotsiga-bråka-hitta på hyss-driva mig till vansinne-göra mig så där riktigt förbannad och ledsen-men oavsett när dagen går mot sitt slut-kramas och pussas vi godnatt säger de magiska orden att vi älskar varandra och att om dagen varit jobbig att vi hoppas på en bättre morgon dag.


Malcolms dag blev så där härlig som man bara kan läsa om ;-) nä den blev kanon och hela familjen hade så skoj och mysigt.

Helgen har bestått av fredagsmys......sedan tittade panda och Per in
Lördagen bestod av att jag möblerade om på Melwins rum på morgonen Morgan gav sig på att baka och lyckades!! Sedan kom Cia och henne kille och alla barn som ingår i detta hit-sedan var familjen Wallén ute i ca 3 timmar och gjorde värbyängen osäkert ;-)
Efter detta var det dax att åka hem till svärmor på lördags mys- och nu kom vi hem för en stund sedan och manenn gick in till Per och tittade på fotboll själv ska jag bara slappa i soffan eventuellt ta itu med litta tvätt men det får vi se om jag orkar.

Morgondagn består av fika i Bara hos Morgans fd arbetskamrat ska bli så trevligt så-ja sedan var denn helgen slut .-(
Usch det är jobbigt nu- min sista vecka på mitt nuvarande jobb innan det är dax att bege sig till min ordinarie befattnig- ska hälsa på nu på måndag- men det känns riktigt jobbigt för jag trivs så bra På det vårdboende som jag jobbar på. Men men alla sagor har ett slut och min slutar på fredag.
Men det händer även litta roligt på fredag-jag och Melwin ska se våran IDOL på teater - han är vacker genom klok och lagom tjock i sina bästa år- KARLSSON världen bästa KARLSSON på taket- det blir en helkväll i stan för oss :-)

Men nu ska jag glo litta på Månzan tänkte jag ;-)

Ha det gott alla där ute sköt om er

Malcolm 2år

Idag fyller min goding Malcolm 2 år-fy vad tiden går fort.
För två år sedan när jag mådde som sämst-kan än idag känna denna hemska huvudvärk-minnas hur jag krålade på golven,ja och en massa annndra hemskheter-kan än idag minnas skräcken när de höll på att söva mig utan att barnläkaren var på plats,än idag känna min panik när jag fick se min son med alla slangar och att jag ej fick ta dig i min famn.
Och det känns ändå så fjärran-men det var ändå bara 2 år sedan tiden går och vi med den.En svår känsla att beskriva.

Men älskade Malcolm-mitt hjärtas fröjd-ingen kan få mig att känna nackhåren resa sig som du
ingen kan få mamma att flämta till när du hittar på hyss som du
Du vet vad du vill och du vet vad du anser en traktorbil är
Du är en liten men väldigt tuff kille både till sätt och utstrålning
Du är världens goaste och busigaste unge- tur du har en storebror som försöker tala dig till rätta då och då-när ni inte busar tillsammans.
Du är världens bästa Malcolm och världens bästa lillebror
Älskar dig så-du sätter guldkant på tillvaron-vad vore livet utan våran "badboll" " Mamoll"?- INGENTING!
Puss mammas älskling