I am the one and only!

Japp det är jag det

Nä skämt åsido det ,mest skit om jag skall vara helt ärlig-trillat för ngn vecka sedan slog nacken-fått en whiplash ett ävla skit-och det vill inte ge med sig heller varken med värktabletter eller akupunktur känns som ag tar ett steg fram och tre tillbaka varannan dag. Så vi får se när jag kan börja jobba igen-men jag vill jobba-fick aldrig börjat på mitt nya ordinarie jobb-det jobbiga är att jag inte orkar vara den mamman jag är-orkar inte med alla aktiviteter-busa som vi brukar hitta på saker som vi brukar-stubinen min är väldigt kort(ja kortare än vanligt ,-) skäm åsido med barnen är den ganska lång)

 men men mest skit så även med en god vän vars liv förändrardes på en dag-från att kunna gå till att inte kunna gå ja det är ett elende men skam den som ger sig-man får aldrig ge upp hoppet om att saker och ting kan bli bra och bättre -aldrig!!!


Våren börjar komma- spännande att se vad det är för små skott som tänker blomma upp sm sticker upp ur marken här hos oss- lite minilijlr har jag satt på framsidan på ett bord med rosa vaxduk med vita prickar-så vårigt så!

Nä nu tackar denna kvinna för sig och säger kiss and godnight- ta hand om varandra där ute det är det bästa vi kan göra!