Älskade busunge!

Våran buse Malcolm är kass och inlagd på sjukhus...efter ett par turer fram och tillbaka på akuten...och läkare ej riktigt förstod våran oro och trodde på det beskrev orkade vi inte mer utan tog oss till akuten igen och sade att ngt är fel på våran son det är inte ok att ha sådana andningsuppehåll när man är så liten,det öär inte normalt att andas som han gör!!!!NGT ÄR FEL PÅ VÅRAN SON! Vi ger oss inte denna gången utryckte vi väldigt klart och tydligt. Inlagda blv vi med orden att vi skulle lugna ner oss och få en natt att sova då han kommer vara övervakad.....säkert 20 min efter Malcolm somnat och var uppkopplad sprang sköterskorna in och undrade vad som hände,ja sade jag MALCOLM sover och FÖRSÖKER andas. Sköterskorna kontakta 2 läkare och dagen där på blev den en öron och hals undersökning,varpå man hittade att det som egentligen typ aldrig hände eftrer en polypbortagning på så kort tid hade hänt och det hade hönt snabbt! Enb ganska stor körtel hade vuxit till sig bakom näsan som täppte till det hållet-denna ska nu med stor förhoppnign opereras bort imorgon och tasd prover på mandlarna är också stora så dessa tar man också bort! Malcolm ligger fortfarande inne på observation.....så nä livet leker inte i underbara Bara fn.
Det tär på hela familjen när någon försvinner och är sjuk....storebror Melwin kämpar på men tycker det är jobbigt när saker och ting inte är som det brukar.
Hemmet förfaller,det är snart advent och jag har inte hunnit julpynta-när FAN SKA MAN ORKA!!!!

Orken börjar ta slut-men man kämpar på för sina barn för de är ju de käraste man har!!!!!!

Tvättstugan får vänta troget likaså dammsugaren!!!
Men att julen ska behöva vänta det svider en aning ;-)

sköt om er alla där ute och ta inte er hälsa för givet!

Bräckligt som glas!

Ja så är livet,kärlen.....det mesta med känslor!
Jag vet det,jag vet även hur bräcklig en kropp kan vara men det är ngt man kan "ta" på på ett annat vis.
Känslor kan man inte riktigt"ta" på!

Har mycket känslor inom mig just nu,mycket negativa känslor,känslor som gör mig ledsen,arg,upprörd!
Mitt i allt detta känslor som får mig att orka ígen,gör att jag ser allt det bra som sker!

Vi ska vara rädda om varandra,ta hand om varandra.....det kommer ibland göra ont(tro mig jag vet) men i slutet av dagen-brukar det kännas en gnutta bättre!

Idag är en dag då jag reflekterar över mycket,över min yngsta sons situation i livet-då han än en gång ska gå igenom ett cystisk fibros test,jag reflek´terar över min egen situation. Dessa reflektioner gör otroligt ledsen och upprörd!
Men då tänker jag på de goda stunderna,när min 5 åring fortfarande kan lägga sig på min mage och fråga om saker han gjorde som lite( JA DU Melwin du var ca 14 kg lättare haha) Hade färre frågor och nöjde dig med att jag vyssade en sång för dig-men nu ger du mig så mycket huvudbry-positivt huvudbry-ställer många kloka frågor......jag tänker på min man Morgan som älskar mig för den jag är!

Så kontentan av dagen inlägg kärlen och livet är bräckligt,ibland kommer det krackliera lite,har man tur går det att limma,men då ska man ha tur! Litta repor är bara bra att leva med.....så älska och ta hand om varandra så löser sig det mesta!

Söndag,dimmigt men ändå är allt så klart!

Ja igår skulle barnen sova hos mormor,jag tog kraft och gick ut med min man och 2 vänner och åt.sedan gick vi hem till vännerna och fortsatte kvällen en stund till,hemma strax innan tolv. Tror ni jag har kunnat sova? NÄ haft så ont i magen hela natten,kramper!Så nu sitter jag här och mannen sover,ska snart klä mig och fixa lite här hemma för barnen kommer vid 11-12 för Melwin ska på kalas.

Idag är en väldigt dimmig dag....men ändå så ser jag allt så klart!Jag inser saker jag inte velat inse...ser även saker jag ej sett tidigare...

vi var även hos kyrkogårdarna igår och lade våran årliga pumpa!På ena kyrkogården valde vi att ta med barnen i i körkan som melwin säger och tända ett ljus för de vi saknar...helt plötsligt går Melwin och sätter sig i en bänk, Jaha sade Morgan ska vi sitta är? Melwin: ja en stund ska vi det ok så där satt vi en stund och fick svara på min sons mindre tysta frågor om KÖRKAN haha


haha en ny dag i dag och Malmö ska ta guld i fotboll!
Kommer några vänner och tittar...får väl baka litta snaxcks till det

nä nu ska huvudet få vilo lägge på soffan en stund...inte varje morgon man slipper bolibompa!

hej hopp

Hösten/vintern....härliga färger i allafall!

Ja hösten tar sig till orda,idag åkte overallerna pp,Melwin var överlycklig för han frågar varje morgon om snön har kommit...han vill verkligen ha snö hahaha

Men med allt detta så får man tid för eftertanke,en tid då man sitter inne i lugn och ro tänder ljus dricker ngt varmt.

Mina tankar far runt i huvudet det händer mycket jobbigt nu ...Malcolm har varit hos läkaren,allt som skulle vara ett vanligt besök på allarge mottagningne i Lund,blev 4 timmar långt,med massa prover och akut lung röntgen! Hur som haver fick vi röntgen svaret kl 19 på kvällen då våran ölskade läkare ringer. Malcolms lungor ser ut som vi befarade de ser ut som vid förra röntgen=inte bra! Fortsätt som ni gör så får vi hämta ut antibiotika som vanligt till killen,det man vet är att han får ständiga bronkit återfall hela tiden där av antibiotikan...flimmerhåsr testar visar att där är flimmerhår men man kan ej se om de arbetar-så nu står vi i en återvänds gränd igen läkarna kliar sig i håret-man hittar inte vad som är felet på gossen. Man man är fn ganska fast beslutna om att han inte får vara en i mängden som man inte hittar felet på,för man vet att där är ngt fel. Våran lille kille!

Melwin ja han är som en 5 åring ska vara tror jag,snutig,gnällig,glad,bråkig,snäll hahaha

Jag -nja inget mer att säga där-mest skit!

Morgan han jobbar-vabbar-ja tapetserar så vi har fått fint i köket,nu är det ett år sedan vi flyttade till vårat underbara Bara-vårat hem!

Seden är det andra i min omgivning som inte mår så bra...tänker så på dessa personer och hoppas att allt löser sig till det bästa.kramar till er

Ja snart så kommer julen ,men först så har vi massa halloween här i Bara så mysigt så!

Melwin köpte adventskalender igår,givetvis med toy story! Får jag ha den på rummet mamma- hahah you wish!
Men om mindre om en måndag är det advent då ska det julpyntas och vara så mysigt så,massa pyssel,barnen började göra lite julklappar igår,och pyssel och julbak kommer att fortsätta,för är det ngt vi älkar här hemma så är det att pyssla.

Barnen gjorde även hand och fot avtryck igår som vi ska göra tavlor av och ha i våran svartvita hall-kommer bli så coolt!