svensk?jag skäms !

Vart är vi på väg?
Vad här hänt med sverige och det svenska folket?
Vad hände med att tänka på mer än sig själv?
att vara en bra medmänniska när det väl gäller och i alla lägen?


Kan bara säga att jag röstade så rött man kunde. Detta var ett val då jag satte mig in i politiken,kollade hemsidor,valsidor,kollade debatter jag gjorde allt för att se vad jag skulle rösta för jag visste inte om jag skulle rösta V eller S. Nu blev det S jag röstade-önskar att fler hade gjort detta.
Men vill man hellre se i plånboken istället för till själ och hjärta så är det ens val-men jag är oerhört ledsen för detta.

Hoppas ingen av er som röstade detta blir sjuk som jag,får sjuka barn som mig och min man, hoppas ingen av blir arbetslös,ingen är homosexuell eller är invandrare!
Hoppas ni vet vad ni gjort när ni släppte in rasister i våran regering-folk som är hemska-som inte anser att alla är lika värda. SD är främlingsfientliga!Fattar folk vad de har gjort? Jag är rädd för att de inte gör det!


Idag känns som en riktigt tung dag-då jag är orolig och rädd för framtiden,var är vi på väg i Sverige,detta land som så länge varit en förbild i världen!
Nä svenska folket sket sig själv i näven igår det är min åsikt!

Ett antal personer sade till mig under tiden innan och även igår att jag borde vara politiskt aktiv,alltid trott att det är ingenting för mig.Men efter detta resultatet vet i fan,man kanske borde bli mer aktiv ha större insikt. Det är nog det folk inte haft i detta valet. Vi har som det ser ut nu fått en minoritetsregering med hemska SD som vågmästare,vad är detta!
Jag valde att söka mer fakta,mer än jag gjorde i förra valet då jag även röstade S!
Men jag vet inte om jag kommer bli polistiskt aktiv,jag diskuterar mycket med vänner som det är nu. Men en sak är säker. UPP TILL KAMP KAMRATER! Det är vi som kommer leva i detta 4 år till,de kommer få ytterliggare 4 år att förstöra för svenska folket och vårt land.
Hoppas folk kan se vad som kommer att hända.
Jag väljer att kämpa för de sjuka,de gamla,barnen,skolan,arbetslösa,invandrare...alla de svaga som inte kommer få lov att synas eller existera i detta nu i alla lagar och förordningar och regler som är skapade och som kommer skapas. Jag är en av dem......vi måste fortsätta kämpa och få folk att få upp ögonen... UPP TILL KAMP"!

söndag

Helgen har bestått av bäroch svamp plock hos farfar i Smålands skogar-fick förrutom detta en massa myggbett,fast barnen fick flest....men men även det kan vara en tjusning!

Idag har vi fixat det sista till lilla toaletten...så vi får ny vask och skithus stol där inne som matchar fint till dassadörren...me like!

Idag ska vi bara ta det lugnt pallar inget annat faktiskt.......jo en maskin tvätt måste nog köras igåpng också och en massa annonser ska in på blocket .

Intresserade av en limegrön hokuspokus stol så säljes denne för 600:-
Resetält till barn kanonbra när man ska natta barnen eller sova borta med dem 200:-
Tvättmaskin 1200:-
Mocka kappa 1000:- stl m-l
Trehjuling med solskydd och bälte och säkerhets"reling på sidorna" nypris 1600:- kanon skick 800:-

och en biltema cruiser vuxen cykel blå 200.-

Bara skicka er mail adress så skickar jag en bild.

Kram kram på er


Ojojojojoj ibland är allt så orättvist!

Jo glömde skriva en en trevlig kräftkväll hos oss i lördags.
en del kom väldigt bakis och gick nog ännu mer bakis haha
andra kom och gick
men sedan var det dem som ställer upp i vått och torrt,det var dem som ej begär ngt tillbaka,det var dem som jag finner mer och mer tillit för.........

ibland när allt känns som skit då behöver man dessa vänner....vi tänker inte alltid lika......men vi förstår ändå varandra......vi klandrar ej varandra.......vi står på samma ställe i livet........Tack för att ni finns!


Sedan finns det folk i ens liv som tar en för givet....de tror att man alltid ska stå där och ta emot.......alltid ställa upp....alltid vara de som underhåller,kramar och tar om hand.....! Jag gör det gärna men ibland måste man få ngt tillbaka ,ibland behövs bekräftelse på ens godhet,om det så bara är en urgo kram,en fika....för man orkar inte alltid bara ge och ge!
Jag säger inte att man måste få ngt tillbaka alltid! För jag och min familj ger mer än gärna av oss själva......men ibland behövs uppskattning för det man gör-är det fel att tänka så?
Jag tror inte det!

sedan har vi en dag som idag då jag ej vet vad jag tycker eller vill om ngt.........
en dag då jag skulle vilja erövra hela världen........men när det känns så är det precis som om ngn drar mig i håret,tillbaka till verkligheten....Louise du KAN INTE! Den som drar mig i håret är min värsta fiende,det är den som varje dag får mig att fälla en tår,varje dag får mig att känna mig äldre och äldre,varje dag gör mig besviken,varje dag kommer tillbaka.....kommer den någonsin försvinna??????? SMÄRTAN!!
Jag orkar faktiskt inte ha ont mer,jag orkar inte att ngt sådant här har tagit över mitt liv. Folk förstår ej heller för det är inget som tvunget syns......men tro mig det känns för jävligt!!!

förhoppningsvis så behöver vi bara avfuktaren i källaren drygt en vecka till...skönt att få tillbaka lekrummet och förrådet igen...och ordning i tvättstugan!!!

Förhoppningsvis har saker och ting ordnat sig med dagis och vi är på samma spår!
Nu tar vi itu med trots från 2 underbara killar....alla säger små barn små beskymmer stora barn stora beskymmer!
Säkert sant men vi är alla i olika stadier i livet!
Just nu är vår äldsta snart 5 år-det är där vi är nu och det är där våra beskymmer ligger!

Hösten är på g- igår sade vi officiellt ADJÖ till sommaren,tog sista grillkolen från källaren och grillade....(men det kommer grillas mer) men förrådet är nu slut!

Nu ska det rustas för höst både ute och inne...snart är det pumpa dax,älskar höst färger......älskar att se naturen skifta med sin färgpalett!
hösten är fullspäckad med aktiviteter.............mycket skojiga saker både för barnen och oss vuxna!


Ha en fortsatt bra dag med det du väljer att hitta på....