idag e det sommar!

Barnen e sin sista dag på dagis idag!!!Melwins sista innan han intar skolan!!!!Fatta min kille har börjat bli stor-han inte ångest för att han ska sluta på dagis men för att han ska börja bli stor:-)

Hur som haver ska de sova hos mormor och morfar i husvagen imorgon till fredag och ha det bra sedan på måndag far vi till vårat älskade sagaland i vimmerby och drömmer oss bart till en underbar tid och värld i dagarna 3 -vi älskar det!!

Igår var det premiär för allsång på skansen.........ja vad kan jag säga mer än att jag ösnkar att jag varit där!!!!Där på Månsan skånska afton i stockholm på soliden på skansen!!!!!Måns eju bara så underbar!!!Är det ett tecken på tant varning när man sitter och ler,fäller en tr då och då och trånar i en hel timme för en pågaspoling på tv.Jag kände mig nästan som hans mor när jag försökte förklara för Morgan hur långt måns hunnit komma och vad han hunnit uppnå i sitt liv vid så ung ålder!!! Men men jag kommer fortsätta tråna och le för det är en artist som gör mig glad ända in i hjärta och själ och har alltid gjort!


Nä nu ska jag vila upop mig sedan i eftermiddag har jag lovat barnen gå på fiket och ta en avslutningsfika där-kan det bli mysigare!

Kram på er alla och njut av sommaren för solen skiner ju kanske bara idag!!!!

jag stod härom dagen och tittade i spegeln

En dag som så många förrut! Där såg jag en bild av en kvinna......förvärkt.........gammal men ung! Dp tänkte jag på min vän som på sin spegel har texten " Du är vacker". Log när jag tänkte på denna text............dock inget som funkade på mig idag!

smärtan har vunnit snart en hel vecka över mig!Men men jag ser fram till nästa vecka då jag kanske kan vinna över smätan eller i allafall komma på samma våglängd som den!
På tisdag ska jag tillbaka till smärt rehab-tro det eller ej men det är ett läkar besök jag ser fram emot-jag får umgås med experter som ser mig och min smärta utan att ifrågasätta!

Men men våran framsida börjar bli superfin med ny balkong,nytt snyggt trädäck!Ja min man e så händig och med hjälp av svärfar, storebror och en vän så ska han idag avsluta projektet! Ja jag har också hjälpt till dock mest med design osv för det där andra reder inte min kropp längre!

Idag ska barnen sova hos mormor och morfar(kryss i taket att de sover borta) Mina barnen tycker det är jätte spännande speciallt att få sova i husvagnen i skogen:-) barnsomsminnen då mor och far bor på en camping där vi även bodde när jag var liten.......där e så mysigt och lugnt!

men men nu ska vi äta litta frukost och mysa med varandra!

ännu en dag

efter många dagar av värme och renovering=härligt!
Så kom regnet med besked!
Dagarna går i tankens tecken. På nuet framtiden. På varför folk måste bete sig illa och vara elaka.Varför måste folk sparka på dem som redan ligger?
Snart e de ledighet i måånga veckor tillsammans=härligt! Men lite nervöst för när Melwin går på ledighet så går han inte tillbaka till dagis utan till SKOLAN! Är det nu även jag börja säga att jag börja få stora barn? kan de inte vara små för alltid?Ok kanske inte så trotsiga som mina lyckas vara nu men ni fattar!


Sedan så väljer jag att återgå till mig själv igen-mitt nya jag! Jo det som är nytt är att jag börjat tänka mer på mig själv ur en smärtsynpynkt tex. Jag kan inte vara den jag tidigare var,jag kommer få offra mycket i mitt liv,men med hopp om att få uppleva annat underbart!
Nu till ngt tråkigt-jag ringer inga vänner just nu,slänger kanske iväg ett sms då och då.Men jag orkar inte snacka i telefon längre.Många ggr blir jag bara ledsen när jag gjort det för jag är inte närvarande,jag kan inte förmedla. Jag träffar knappt några vänner heller! Och när jag väl gör det så ska ni veta att det är från mitt hjärta och jag kämpar både fysiskt och psykiskt för att orka med.Kanske inte just den tiden man ses men efteråt ska man också funka.Och jag vill vara närvarande till 100% när jag träffar ngn.
Jag hoppas att många av mina vänner läser min blogg och genom detta kanske kan förstå och få insikt i ev varför jag ej ringer eller bestämmer att träffas.

Nu tänker jag lägga mig i min soffa och fundera över vad dagen har att ge!Lyssna lite på musik och titta på tv,ev tvätta lite!

kram på er