onsdag morgon!

Solen går upp över Bara,mannen åkte tidigt i morse till stockholm-jag kan inte somna om så kaffet intas nu i tystnad i soffan skivandes detta inlägg,snart vaknar prinsarna och värbyängen vaknar till liv.
Ännu en dag.............
I veckan ska iallafall ett beslut fattas-pirrigt!
Jag ska få träffa min rehab vän-en som verkligen förstår,vi förstår varandra!
Lite pengar har trillat in på kontot!
Ja en bra dag hoppas jag...............och då bortser jag från min förbannade kropp,den försöker jag glömma ibland eller iallafall försöka se förbi för en stund.
enligt nyheterna ska solen lysa över Bara,mitt undebara Bara!
Det är en lugn och fridfull Louise som sitter i soffan i dag-hoppas barnen vill vara på samma humör!

kram på er alla och ha en solig skön dag

Ambulansfärd!

Ja lugn och rp rekomenderarde reha hahahaha vad är det hos familjen Wallén?!
Igår fick Malcolm svåra magsmärtor som inte gav med sig,det slutade med ambulansfärd till UMAS. Tack och lov släppte smärtorna och det var inte blindtarmen som både vi och ambulanspersonalen inte kunde utesluta.
Väl hemgång och en glad frisk Malcolm så tänkte Melwin testa skjutdärrarna på UMAs om de funkade.Jo det gjorde dem för Melwins finger satt kvar i dörren!!!Tack och lov satt en läkare på rast i vänthallen som hjälpte oss och fick dit en ssk-litta omlagd osv så kunde vi äntligen åka hem!!! Med två"friska" barn hahaha en vanlig dag i familjen Walléns liv!
Nä så ska man inte säga men det har varit mycket de senaste åren-men det kommer bli bättre hoppas jag:-)
kram på er alla nu måste denna överarbetade kroppen från ig¨r ta en låååång vila

När fejjan inte är rätt forum!

Ja man kan säga att denna dagen var kAss kasare kassast eller ngt....känns som hela veckan kommer tilägnas de dåliga!
Man ska tydligen inte låta smärtanta över-men man ska ej heller förstärka den hmm ett gissel det där!

Jag är fullständigt lugn................eller inte!!!

Jag min intensiv tid på rehab är nu slut....känns konstigt....mindre bra har liksom levt i en sk skyddad verkstad med personer som inte ifrågasätter ,personer som vet genom att bara titta på en att man har en "dålig" dag=en dag med mycket smärta!!!

Jag har fått lära mig mycket av både det ena och det andra och nu under 2 månader ska jag tillämpa detta jag lärt mig i min vardag......lättare sagt än gjort ska jag säga er.......för även om man har en kanon fin och bra familj så står man ändå lite lämnad ensam kvar! Men jag har haft en väldans tur under min rehab tid.....jag har funnit en vän,en vän som är lite som mig och vi förstår varandra väldigt bra......man vet liksom när man funnit en VÄN!

Förrutom detta har jag fått jobba med några av Sveriges smärt och nackspecialister!TUSEN TACK!Så ur dessa synpunkters sätt är jag väldigt lyckligt lottad!

För er andra så har jag varit mindre social.dels för att tiden på rehab har varit tuff och jag inte orkat ngt annat.Jag kommer nog fortsätta vara lite osocial för jag jobbar mycket med mig själv just nu och  min smärta.Då beskedet att jag aldrig kommer bli helt bra har nått mig.....aningen bättre kan jag bli men aldrig bra! Men jag har valt att efter låååång tid accepera detta,men väljer att säga JAG GILLAR DET INTE MEN JAG ACCEPTERAR DET!!!

Smärtan ska inte vinna över hela mig.

Folk kan kanske tycka att jag är förändrad och jag kan bara hålla med-jag tror det behövdes.För mig till det positivare för andra kanske tycker det är negativt.Men nu handlar det om mig inte ngn annan har jag också fått lära mig!
Så nu är jag den JAG ÄR-och då har ni andra ett val att gilla det eller ej.

Hur som haver tiden rusar iväg......sommaren e på intåg....Melwin ska ha sommaravslutning 9 Juni....siste Juni slutar han dagis och sedan väntar ett lååångt och härligt sommarlov för honom innan han börjar sin efertlängtade skola....min lille kille ska börja Förskoleklass eller det vissa kallar för nollan. Helt otroligt vad tiden går fort. Men det har en tjusning med sig i allt.

Känner mig lite splittrad i det jag skriver men det är mycket i livet som jag ska fixa och lära mig tillämpa nu.
Det är inte så lätt......men jag väljer att försöka se solen bakom molnen!