ojoj ett tag sedan!

Ja det var ett rejält tag sedan jag skrev här inne på min blogg man har sina stunder när man helt enkelt inte vill eller kan skriva,men nu känner jag mig sugen på att blogga igen,dela med mig av tankar och vardagliga ting här inne och hoppas att någon läser min blogg.
Vad har då hänt ja en massa rent ut sagt minns knappt allt som hänt. Men tiden är här och nu och nu är det juletider första ljuset är tänt och julkänslorna är på topp här hemma det har bakats pepparkakor pyntat,fått advents present i strumporna etc Snart börjar julkalendern ska bli spännande hoppas den är så bra som förra året.

Melwin har fyllt 6 år-stooora killen. Härliga kalas och han var så glad. Vi som föräldrar blir allt mer gråhåriga på allt 6 års trots blandat med en del 3 års trots från lillebror,vi har nu bett dem hitta samma dagar att ar snälla på istället för att  ta varannan dag. hahaha ja vissa dagar är mindre kul men men det är inte de dagarna man kommer minnas bäst hoppas jag.

Vi har väldigt kul också pysslar mycket,Melwin läse roch skriver mycket och Malcolm är helt uppe i sina rollspel men även han har blivit så stor och kan så mycket redan,min lille bebis,ja han börjar bli stor-herregud vad tiden går.


Morgan - ja en man som alltid kommer stå vid min sida hjälpa mig igenom svåra tider,är det inte det kärlek och äktenskap handlar om?  att stötta varandra,vi behöver inte tycka lika men vi stöttar varandra  både bra och dåliga stunder,vi genomlider helvetet tillsammans och står vid dagen slut fortfarande hand i hand och är tacksamma för att vi har varandra. Jag är oerhört glad och lycklig som får ha så fina männsikor som mina 3 M i min familj pch så många andra runt omkring. Jag är tacksam!

Jag då- jaha jag? vem är jag? haha det kommer vi nog aldrig få reda på. Fråga mig en dålig dag en förvärkt rynkig,föråldrad 30 åring fast i en 90 årings kropp. Fråga mig en bättre dag- Louise,en cool och bra mamma,en bra vän,någon som reder allt. Men även verkligheten hinner ikapp en då och då. Men visst jag är ju snart 30 år och jag är en suverän mamma och vän.allt det andra vore skönt att blunda för ibland .-(

Jag har skrivit en del om min smärta förr och ni som känner mig vet att jag har smärta måste leva med smärta. Det kommer hända att jag kommer skriva en del mindre roliga inlägg om min smärta min negativitet och ledsamhet-men det är även det en del av mitt liv.

Hur som haver har detta året gått väldigt fort jag har träffat nya människor bildat nya vänskaper. Snart är året slut och jag ser så fram emot att fira det med våran skara vänner som betytt och betyder mycket för oss inte bara i år men alltid. Det finns något jag lärt mig -kompisar har jag många vänner har jag få. Men de jag har de pryder jag med guldkant.

Ja nu får jag sluta för idag-kroppen vill vila,sedan ska maten förberedas barn hämtas sedan är det samfällighetsmöte för mannen och dans för Malcolms del.Melwin han hänger med på ett hörn han med-eller så får han vara hos en kompis den stunden. Allt löser sig i slutändan.

Ha en skön dag på er. Kram Louise