Petra!!

Jag lovar Gula Petra :-) i eftermiddag efter att vi pyntat färdig och pysslat här hemma skall jag ta itu med din utmaning :-)

Idag är det fredag en irritationsdag för mig känne rjag,väldig irriterad och bråkig känner jag mig idag,men skit i det ,går väl över snart! Eller ut över Morgan :-) mn det tror jag faktiskt inte-klänner mig mest lagom sur idag!!!


Hur som helst idag är det fredag ,Morgan slutar tidigt,så vi skall till IKEA,Melwin är så glad över att vara 3 år då får han lov att vara i lekhuset på IKEA och ICA Maxi 3 år den gyllene åldern,hahha
Så idag skall det inhandlas lite lampor,nya dukar till matbordet.Värmeljus ja lite av varje helt enkelt jo och en skohylla,vi har massor av skor och jag får panik på stöket och o organisationen här hemma.
Sedan ikväll efter att vi pyntat och pysslat inför Halloween här hemma skall jag och min bänka oss med popcorn,pepsi,öl och godis för att hyra The Happening!


Imorgon är det lördag och då är det dax för föreställning för hela familjen på Barnens SCEN,Sjörövar Mange och Katta Pirat!
Sedan blir det mys på kvällen,med god mat och dryck

Söndag vad händer då,jo vi skall till några vänner och Melwin skall eventuellt på sitt första bio besök!

Så helgen är fullspäckad,jag och Melwin har redan tjuvstartat pysslet,satt upp löv på våra fönster i kök och matrum,pumpan o vardagsrums fönstret är också uppe,

Sedan skall det pyntas i påganas rum och mera i vardagsrum och matrum,!!! För är det Halloween så är det,bakar nog höst cupcakes imorgon också kom just på att jag inte lagt in bilderna på de jag gjorde förra helgen-jajja kanske kan flörta mer med Morgan så han kan hjälpamig :) glömmer bilder hela tiden,vi har kommit överens om att jag skall få som jag vill i sovrummet-de skall Målas om i mörkfärg nämligen chokladbrun!!!!!! Jag läng

Tisdag!!

Underbart väder en underbar dag en av mina favoritdagar på veckan ,då undrar ni säkert varför just en tisdag jo för det är min kväll min lilla hemmakväll!!! kl 21 finns det inget som kan rubba mig från siffan och projektorn då är det Desperate Housewives såg en del program i Amerika och de är ju lite före oss men dock så är det så jävla spännande rent ut sagt.

Skall även till läkaren med Malcolm idag nu måste det göras en ordentlig undersökning på hans luftrör!
Sedan är det kvartsamtal på Melwins dagis-lite sorgligt och kanske en helomvändning för oss är att hans fröken avdelningens föreståndare skall sluta!!! Hon som håller bihopa hela stället utan henne är det kaos där och det är verkligen så,mer än jag som känner så! Jag blev nästan lite arg på henne igår när hon berättade för mig att hon skulle sluta!!!!Men men får tala ordentligt med henne idag-jag med flera föräldrar har länge sagt att slutar hon slutar våra barn där,men så ser jag idag hur Melwin springer fram til sin "kompis" Ida och de kramas och pussas!!Då blir man så rörd och glad som mamma!!! Han har ju kul,men samtidigt så har det inte funkat på länge på de avdelningar personalbyte varannanmånad i princip och det är inte bra för barnen eller oss som föräldrar i våran tillit till personalens kompetens och förmåga att känna våra barn! Man måste få vara petig när det gäller ens barn för det är de som tar hand om våra barn när inte vi är där,det är ett väldigt förtroende man ger denna personalen!!!Men ger dem det finaste man har!!!
'

Hur som helst väntar på svar ifrån svärmor om vi var välkomna där hemma idag på en liten date honb har köpt en tröja till mig som jag måste byta till en mindre storlek,antingen det eller köpa större bröst och jag får välja det billigare alternativet.   :-)

Malcolm somnade tyvärr precis vilket resulterar i att jag måste väcka honom för att gå till bussen för att sedan åka till limhamn för att få honom undersökt för att sedan åka vidare till dagis!!

Jaja jag längtar till kl 21!! Those where the days of the deperate Housewives - är jag en sån? Kommer jag någonsin bli en sån?vill jag bli en sån?

Nja ibland verkar det kanske kul och intressant med all som händer runt omkring!!

Men jag är lite trött att gå hemma ibland det skall erkännas - har varit det i många år nu!!!

Hur som helst ingen rast ingen vila måste försöka fixa lite innan jag måste väka Malcolm-sedan tar jag det sista i pauserna ikväll.
Melwin vaknar nämligen ganska tidigt numera så man måste lägga sig i tid - han har börjat få växtvärk!!! stackars påg-han klagar på sina ben hela tiden!

Morgan otrogen?!!

Fredagen började med bebismys-var hos våra vänner i Härröd och hälsade på deras lilla nyfödde Thor! Jätte go och söt påg!
På lördagen var det dax att fixa till kalaset för Melwin,riktigt mysigt kalas blidde det och han var så glad och nöjd,hans flickvän från Svedala kom ju också! Kul att träffa lite släkt,vänner vi ej sett på ett tag,barn som leker-ja stressigt men samtidigt så underbart!

Sedan kom en barndomsvän idag med sin lilla flicka-mitt gudbarn!! Så mysigt vi hade hela eftermiddagen-med fika,massa bus och lek. Allt var kul-men sedan råkar den lilla flickan på två år försäga sig-hon går till Morgan och kallar honom PAPPA!!! Jaha!! Hahah skämt o sido som vi garvade och hon gav sig inte heller,hela tiden de var här så var han pappa så Morgan fick en tös idag :-)
Morgan har även slängt skit idag,satt upp 2 st rullgardiner i vardagsrummet,ja som vanligt håller vi oss sysselsatta!Då tänker väl ni vad har du gjort då? jo jag har tvättat,och fixat de mesta andra sakerna som måste göras! :-)


En riktigt trevlig helg med massa fullt upp,vi har haft det kul,men nu är iallafall jag trött,Morgan steppar på sin step up maskin ,barnen sover och jag skall sätta mig i soffan dricka pepsi och käka godis och bara slappa!!!

Börja kolla planeringen inför veckan-drar nog någonstans med familjen nästa helg-hade varit skönt - märks det att jag inte trivs här hemma?!!  :-)

Nä det blir ikea igen i veckan,har bestämt mig för något jag funderat på i många år-nu blir det projkt balkong fast den inte är inglasad,massa ljus skall det bli!!!

Jag börjar även längta till jul!! Pynt och bak och mys!!!!
Jag bakade halloween cupcakes i fredags samt tårtan till Melwin-bilder kommer när min man får tid :-)  bakade med mina nya fina saker jag köpte i amerika-det är så kul att skapa.
Vi har även möblerat och fixat i pågarnas rum i veckan så nu är det bättre ordning där inne=skönt!!!

Adjöken på er!!!


Hur var eran helg då?


Grannar!

Idag var våra trevliga grannar med sin påg på 1½ här och fikade lite,det bokades in en kväll med öl och spela wii-skit kul tycker jag det låter som.

Melwin hade jätte kul på dagis idag,jag har varit hos tandläkaren - inga hål!
I morgon är det dagis igen och efter det hem till några vänner för att träffa deras nyfödda lille påg!
Lördag är det fest för Melwin-söndag hittar vi säkert på något att göra förrutom att städa lokalen - som sagt vi har kommit in vardagen igen -med massor att göra.

Malcolm fick sin första tand i Amerika,och i förrgår sa han sitt första ord "Titta" skitkul tycker vi,samtidigt som det känns att nu börjar våran bebis tid ta slut,nu börjar även han bli stor om 4 månader  fyller lillkillen 1 år!! Oojojo

Igår innan jag somnade hade jag lite ångest - ja som sagt det alla talar om som brukar komma vid denna åldern det jag alltid sagt ej kommer drabba mig - tjejen med 2 barn,ett inköpt tv spel,jobbig lägenhet,en kanon man,fin familj - men nu är den här!!! jag börjar få ångest för att fylla 30!!!

Ja så är det ,jag tycker ingen annan av mina vänner där nästan intill alla fyllt 30 är gamla-men när man tänker tillbaka så tyckte man det förr-så snart är jag kärring på pappret inte bara till sättet!!

Jag börjar alltså bli gammal!!!

Var har tiden tagit vägen????

Kan inte alla som vill skriva en rolig kommentar om något roligt som jag gjorde som ung,det vill säga fram tills nu!!!!
Vi gör en liten tävling av det,var anonyma så kan jag gissa vem det är - snälla-ni kommer få ett eget inlägg tillägnat just er!!! Coolt eller vad!!

Hemma!!!

Det är så underbart skönt!!

Jo men det här med jetlag är ingenting att leka med speciellt inte när man har barn och de verkar vara de som drbabbas värst iallafall Malcolm han har ganska svårt att vända på allt men vi kämpar vidare ,i amerika tog det 3-4 dagar för att få allt på räls igen.Så idag väckte jag honom vid 7 och hoppas att allt blir mer normalt ikväll, första dagen somnade båda barnen vid halvsex och vaknade igen vid 2 på natten. Vilken resulterade i att vi vaknade vid 11 tiden på lördagen,denna dagen höll vi barnen uppe längre,men då valde Malcolm att vila mellan 20  och  22 för att sedan vara uppe till 24,då väckte vi honom halv nio morgonen därpå,igår kväll somnade han vid 19som vanligt men vaknade igen vid 20 och var uppe till 23 sicken pärs men idag blev han väckte vid 7 så det kanske blir normalt idag hoppas jag.

Hur som helst började helgen med fullrulle min store son blev tre år i lördags det firades med marängtårta och inköpt wii spel,mormor och morfar kom,sedan farmor och faster och kusinerna. Söndagen plcokade vi lite här hemma,men som sagt vi har ett litet förvaringspromblem som vi skall försöka lösa så det har inte blivit så mycket gjort här hemma,istället begav vi oss på en fika tur till vellingeblomman med och farmor följde med och vi hade det mysigt för att sedan bege oss hem och laga mat och tvätta i tvättstugan-mindre kul men nu är det gjort,skall fortsätta lägga in kläder idag,håller på att göra om lite på pågarnas rum,och känner jag mig själv rätt blir det en tur till ikea idag efter ett sjukhus besök med Malcolm.

Men nu skall jag klä på mig förbereda lunch till pågarna och bädda sängen och kanske plcoka lite - det där plockandet tar aldrig slut tycker jag.

Sedan skall vi vara på sjukhuset halv tre på öronmottagningen,skall gå in med  kamera igen i Malcolms näsa-innan det skall Malcolm helst vila sig och vi skall gå på en lekplats så det är fullt ös hos familjen wallen igen.

Mitt hem tas det itu med ikväll,måste vara uppe länge idag för att idag är det dax för Prison Break.

ha det gott alla

Fast i Amerika!!!!

Ja kara vanner igar sa vi adjo till slakten,korde till flygplatsen,allt gick som det skulle vi hade full koll pa laget,val inne i detroit och pa flugplatsen sa gar vi till gaten,det som kandes lite konstigt var att det var ingen annan an vi dar och det var bara 2 timmar till avgang,Micke tar sig ner till lufthansaskontor-givetvis stangt klockan var nu narmare 20.30 pa kvallen. Under tiden han e pa ett annat stalle kommer det en trevlig kille och forklarar for mig att planet som gar sa har sent ej kommer att ga det slutade det gora for tva veckor sedan-och ibland kan jag bli arg och detta var ett sadant tillfalle. Vi ringer hem till Holly som ringer till lufthansas journummer typ och far da reda pa att de har bokat om oss redan till ett plan som lyfte 15.50 den dagen-detta visste vi ingenting om!! De hade kontaktat ticket som i sin tur skulle kontakta oss vilket ej blivit gjort-sa vi fick vandsa bilen hem mot Sterling heigths igen och forklara for melwin att flygplanet hade gatt i sonder sa vi fick flyga imorgon i stallet-han blev lite arg men fann sig snabbt. vet ej om hans Morbror horde detta som vi sade till honom for sedan sa hans Morbror,du ville val inte aka det planet som skulle ga till manen!!-ni kan bara tanka er sedan var diskussionen och flygplan opch manen igang -hahahhha

Hur som helst val hemma hos Holly igen sa hade hon fatt bokat om biljetterna sa med lite hopp och en javla massa tur far vi aka hem idag istallet kl 15.50 och kommer hem till sverige den 17 istallet,som sagt varan vanliga tur!!!

Det rolih\ga i detta ar att jag och Morgan skojade om detta pa dagen,tank om man blir fast i detta landet,vbi fantiserade om vara reaktioner osv-men men sen frammat 23 tiden var jag lugn och mindre arg igen och somnade om i deras sang har hemma.

Hur som helst sa hop[pas jag att fa fara till flygplatsen och komma hem om nagra timmar!

Sa alla ni som trodde vi kom hem idag-sorry vi e fast i Amerika!!!!

FOSTERLAND!!!

Ja ikvall bar det av hemmat,hem till skaneland-sa skont!
visst vi har haft det bra har och sa men inget ar som hemma sa ar det bara.
malcolm har knappt sovit i natt e dalig igen!!!med luftroren saklart sa vi har fatt sitta med honom hela natten i uppratt stallning och sova,sedan ar han ju ganska mammig sa det ar bara jag som funkar for tillfalligt och ibland kan det bli lite frustrerande maste jag saga.

Hur som helst ikball 22.20 far vi hemmat och ar hemma imorgon svensk tid 15.45 pa kastrup!!!

Skall fixa det sista idag pa em,vill kopa ngt till Micke och Holly som tack for att vi fick komma och bo hos dem dessa veckorna,men vet inte vad,de har ett litet hus,och har redan ganska mycket saker,men men jag far se vad jag hittar till dem.

nu skall jag nog se om jag kan gora ngt nyttigt,har borjan till migran idag igen,lag med det for ngn dag sedan,sovit for doligt,men nu ar pepsin coksa slut och inget salt lakrits,sa ni kan nog inte forestalla er min hemlangtan!

Mailade min far och bad honom laga kottfarslimpa med potatismos och brunsas till oss,man ar ganska trott pa snabbmatsparadiet!!

ha det nu gott sa ses vi i sverige nasta gang

from os over here,till er over there

sa mysigt!!

Idag var pa ett fint stalle,utom hus,det fanns en litten mina bonnagard med djur man fick kl;appa och mata,sedan fick man aka traktor och ha loass och ga i ett stort majsfalt som en var gjord som en  laburint,jatte stora pumpfalt fanns det ocksa dar,samt att det odlades applen pa detta stallet,de gjorde aven sin egen cider-sa god maste jag saga
!De nybakade munkarna likasa!
Man fick hoppa pa hobalar,fina rutschkanor gjorda som traktorer fast i tra,och tag till mina stora sons fortjusning,och massa sadana fina saker,typsom en stor bonnagard med massa attraktioner-sa dar har vi varit idag,jatte mysigt!

Bilder kommer nar Morgan kommer hem han ar med sin bror pa ngt trams som hans bror jobbar med.

Imorgon beger vi nog oss tillbaka till Great lakes crossing missade en hel del nar vi var dar sist pga av att de stanger 18 pa sondagar sa vi tar det imorgon igen barnen har ju sa roligt dar,jag vill bestamt ata pa regnskogsrestaurangen som jag skrev om tidigare tycker det skulle vara en upplevelse.


Ha det nu gott,for mina barn sover Holly nattar sina sedan tanker vi diskutera livet och dess innebord vi borjade med det innan och jag har kommit fram till att vi tycker ganska lika om saker och ting.


fredag!!!

Idag var det fodelskalas for Melwin,vi hade kopt en tomastaget glasstarta med namn och allt-kommer bild i helgen,han fick paket och allt. av syskonen wallen fick han Byggare Bob verktygen,av micke och holly ewn rit tavla och av Malcolm playdough glassmaskninen

och om ni har last min man blogg sa har han ganska kul at mig och mina talesatt!

mannen som sjalv inte kan saga three=3 utan han sager tree=trad
tasand=thousand=tusen
remote med ett valdigt skanskt o=remotekontroll
mannen som tror han e cool for att han hela tiden sager bucks=stalar=pengar typ istallet for dollar


sa ja jag och min man underhaller varandra ganska bra!

trubbel trubbel!!

Ja idag regnar det givetvis nar vi hade tankt ga till parken och ha lite picknick,men som sgat vi valde att inte packa ner mer an Melwins vattentata regnjacka,amn kan ju inte packa ner klader for alla vader. Och har i Amerika gar inte folket ut,knappt ens om, det ar fint vader,och nu vill Melwin ga ut och plaska i regnet detta alskar han ju,men de har inte ens regnskydd till vagnarna har sa jag kan inte ta mig ngnstans och fixa ngt halvdant heller, Holly har regnkappor,men da later jag hellre honom ha sin egen jacka och bli blor for jag kanner min son,annars kommer han bara att trilla hela tiden,vi far se,kanske kan vi lana bilen och kora till nagon innelekplats igen-vi far se.

Skitsamma vi kommer nog hitta pa ngt kul att gora i allafall vi ar ganska pahittiga faktiskt.

Hela helgen e fullbokad med saker som vi kslal gora nu innan vi far hem,sa det kommer uppdateringar under vecka och helg.
Har alla sett bilderna pa morgans blogg????

hajk svaj

Oj oj oj!!!

Jag trodde gallerian i Sterling heights var stor men idag efter kyrkan! var vi pa ett stalle som heter Great lakes Crossing,wow vilka innelekplatser,jag och Morgan gick runt i typ en timme och shoppade och da var vi kasnke bara pa 1/3 av gallerian sa vi maste ga dit igen,det finns ocksa en restaurang dar som ar som en regnskog med konstgjorda djur som ror sig,och regnskog,det regnar pa olika strallen dar ibnne,och en massa akvarier och musik,och en affar mitt i allt,skit coolt jag vill sa garna ata dar nsta helg for  vi maste dit igen!
Sedan skall vi pa en annan ute galleria dar lekplatsen ar utomhus,i Amerika ar man inte utomhus sa mycket och detta saknar Melwin sa mitt i veckorna forsoker jag och Morgan vara ute flera timmar om dagen med vara barn for det ar ju vad de ar vana vid.

Hall utkik pa Morgans blogg idag for dar kommer det dyka upp bilder fran chucke cheese och canada,och detroit city,och fran gallerian idag!!! alltsa en massa bilder!!

Idag har ocksa varit en jobbig dag,jag har haft mycket hemlangtan,visst e det coolt att affarerna har allt och i massor och oppet dygnet runt,men det ar ingenting for mig,nu efter lite mer an en vecka sa har jag haft mycket hemlangtan,hem till lugn och ro-en vecka i Brosarp hade gjort mig gott nu! men det ar ju bara 1 manad dit sa jag langtar!

Imorgon skall Morgans bror jobba,men jag kommer ta mig en promenix till partystore for Byggare Bob ar helt ute har,finns ingenting,de har Handyman nu till min sons lilla fortvivelse men som tur ar alskar han ju aven Tomas och det finns det massor av en da tankte vi att de kasnke har kvar pa partystore for han skall ju ha bob kalas och da aven pa rea forhoppningsvis!!


Folk borjar halloween pynta nu,men om en vecka kommer det vara massor overallt i tradgardarna och husen sags det,sa vi kommer ta en kvall och promenara och fota och visa er hur stor den hogtiden ar har!


Na nu sover mina barn efter en fullrulle dag-de har varit sa duktiga! jag alskar mina pojkar sa mycket! De ar sa goa,de ar mitt allt!

Malcolm han bara skrattar och ler och al;skar leka med sin bror,och vise versa,Melwin ar sa duktig pa att forsta vad de andra menar och kan kommunicera med dem.

Men aven han langtar hem lite,han pratar l;ite om sitt rum och"oss hus" som han sager. Malcolm kan ju krypa gallant pa heltackningsmattorna har,men jag har en kansla av att han saknar sin gastol en hel del,man upplever ju varlden i ett annorlunda satt fran den.

Na nu vantar jag pa min man,och jag har precis tvattat lite sa jag kommer nog kora en maskin till ikvall sa e det gjort!

Puss och kram och nyp i baken!!

bilder

Halloj igen idag lovar jag hjalpa morgan lagga upp lite blandade bilder,tar bara sadan tid att ladda upp pa denna datorn,men jag lovar att idag blir det gjort!!!

spokstaden!!!

Ja idag var vi inne i Detroit om jag inte skrivit detta tidigare sa bor vi ca 45 min fran storstaden i en annan stad som heter Sterling Heigts!

Men idag gick resan till Detroit dar vi akte tag till Melwins fortjusning och detta overmarken uppe bland husen,skitcoolt. men fy vilken stad,sa mycket overgivna hus och byggnader,och mitt ibland detta fina skyskrapor,helt sjukt,vissa manniskor gick knappt med klader pa andra som vi. Det kandes verkligen som en spokstad,en stad som nagon overgav en gang i tiden och som folk borjade komma tillbaka till for ca 10 ar sedan-helt sjukt. hur som helst sa ligger Canada mycket narmare an vad Kopenhamn gor for oss nar vi var inne i Canada sa dit gick resan sedan,till ett kopcentra,fyndade en snygg jacka och en vast. Melwin fyndade tomas saker pa toys hittade sa fina skaer som en liten soffa i Tomas och en stodhjulacykel men detta gar ju inte att ta hem- kom igen sverige vi maste bli battre pa vissa saker nar det kommer till barnmobler! Har lite daligt samvete for Malcolm men jag fyndar nog hellre klader till honom, imorgon efter kyrkan- ja vi gar dit!!! Sa skall vi till ett kopcentra vid Great lakes crossing det ar dar alla sjoarna mots-de stora sjoarna i Michigan! sa jag gick igenom resvaskorna lite idag,jag vill ha mer saker /klader till barnen,och forhoppningsvis hitta timberland kangor billigare till Melwin an vad de ar hemma. Morgan skall ocksa shoppa lite tycker jag,jag har hittat en del,men hittar jag mer till kanonpriser sa kan jag val tanka mig att sla till hahaha

Vi skall ju inhandla ett wii ocksa sa man maste halla i pengarna lite.

Men hur som helst har vi haft en trevlig dag,kanske inte lika kul for barnen att hela tiden ga i affarer,men man forsoker ju roa dem sa gott det gar. Malcolm ar faktiskt duktig pa att hanga med mycket,fast hans liv kanske ar ganska trakigt att mest sitta i vagnen men men......idag ar Morgan ute pa en pub med sin bror och dennes kompisar,sjalv tanker jag snart knyta mig,blir en tidig kvall idag,kanns bast sa min kropp har tagit ganska mycket stryk av vad jag misstanker flygresan hit,jag har en enorm vark i kna och rygg,men jag vill liksom anda hanga med pa allt!!! Och idag svullnade fottern aupp mycket sa det ar nog bast att vila!!

skot nu om er sa hores vi snart igen!!
bilder kommer imrogon pa Morgans blogg glom inte kolla da!!!!



Vad hander dar hemma forresten?





wow!!

Jo nu idag pa kvallen gick vi pa chucke cheese igen,men da med resten av wallen klanen,bade barnen och vi hade skitkul,kommer bilder under helgen. Sedan var morgan och Micke med Madison och melwin i parken stund pa dagen ocksa, och aven idag blev det en liten promenad till mataffaren med dagbarn och vara barn.


Imorgon bar det av till canada-skall bli mysigt.

Melwin borjar bli riktigt vam i kladerna har,han och Madison gar jatte bra ihop.

Idag e det fredag och vi kommer nog fortsatta med karaoken som vi paborjade igar,gick inte sa bra for mig med tanke pa att jag var nykter!! Ja det var visserligen vi alla saklart,men som sagt jag tycker sjalv att jag sjunger battre efter nagon cider men det tycker kasnke inte de andra   ahaha   na men jag sager som sa hellre sjunger jag halvkasst eller kasst och har skitkul an sjunger bra och har trakigt sedan ar det ju kul om man kan sjunga relativt bra och samtidigt ha skitkul ja ni fattar nog vad jag menar.


Nu skall jag ga pa ovanvaningen har precis lagt barnen efter att de dackat pa vagen hem efter chucke cheese,ja mina da de stora wallenarna verkar vara vakna.



Skot om er sa blir det bilder under helgen bye bye

eller som vi sager
bajs bajs

onsdag

Ja nu ar det upplagt bilder pa min mans blogg som jag lankar till har pa min blogg - Morgan da med andra ord!!

Kanner att det racker att en av oss lagger upp bilder!

Idag var onsdag har i amerika och liksa hos er,det kandes lite konstigt for vi var inte hemma pa joels fodelsedag-vi missar massor av fodelsedagar-kanns ganska konstigt faktsikt! men men man kan inte vara overallt alltid


Idag gick jag med min man och vara barn samt Madison till parklen igen,det var verkligen host har idag,samtidigt som det blaser och ar kallt sa ar det vackert att se hur traden skiftar farg-och har springer det ekorrar overallt-ganska mysigt. men idag var en san dag man kande lite hemlangtan hem till sitt eget sina egna saker sina gena rutiner-typ sitt eget liv om ni fortstar vad jag menar,och da menar jag ingenting ialla med detta for det ar trevligt har!


Imorgon har vi bestamt oss for att ta vara barn och gora detroit osakert pa egen hand,vi darar nog ivag vid 10 tiden imrogon nar malcolm har atit till lite olika stallen och kommer hem ngn gang pa eftermiddagen-skall faktiskt bli kul att se sig omkring och vara sin egehb "guide"eller vad man sager-det skall bli spannande-hoppas bara vi hittar tillbaka igen hahah


Na nu skall jag glo litta pa tv,min pojkar sover sedan lange tillbaka de stora wallenarna e fortfarande vakna.

Ha det gott alla sa skriver jag snart igen