Fredag underbara fredag-vad skönt att du kom på en torsdag!

Idag fick jag vara lat och ta bilen till jobb-men jag är rent slut-fattar inte vad det är med mig-helt av banan!

Idag slutar man som tur är tidigt-sedan ska vi på kalas hos farbror Danne,sedan imorgon skall det demomstreras,óch massa annat är bokat alla dagar denna lång ledighet-som vanligt fullt upp hos familjen wallén!

Jag är så trött så jag orkar inte ens skriva här mer just nu-ha det så bra

en styrke kram till alla er som behöver det-inklusive mig själv idag!

Det får bli en tur till ica snart ,köpa en pepsi och ferraribilar-sedan vaknar man till liv

bröllopsdag!

Idag firar jag och min man att vi har varit gifta i 2 år-som tiden går-vi minns det som igår-denna underbara dag.
tack alla som var med och förgyllde den med oss!

wow vilken man jag har!

ja att han hade planerat en överaskning våran kommande bröllopsdag till ära det visste jag-men inte detta wow! han hade bokat in oss på granlidenspensionat i sviten där,med bubbelpool,bastu,underbar natur ja allt.Köpt med restaurang mat-tagit med asticinzano och jordgubbar för picknick i en liten skogsglänta med porlande vatten,sedan tog han även med min favorit cider jasmine peach. Hela lördagen,natten och söndagen var helt underbar.Farmor med två kusiner passade barnen där hemma så jag och min man fick vara helt för oss själva och inte tänka på ngt annat-fast jag hade lite svårt att släppa kontrollen då jag inte visste att vi skulle sova borta men det gick över efter en stund ;-)

När vi kom hem tog vi barnen med en kusin med oss till folketspark-där det fikades på korv och glass och åktes karusell och lektes på lekplatsen. Så detta var en av de bästa helger jag varit med oss.Sedan hem till kusinerna och fortsatte leka,och äta ännu mer glass-sedan hem och suss gott i våra sängar

Så om bara 12 veckor är det dax för nästa underbara semester tid med man och barn-BRÖSARP

lägger upp bilder från helgen nu under kvällen

Torsdag

Jag e fortfarande lite ledsen-grämer mig en del över huset i underbara BARA.
Men men en ny dag på jobbet och jag har massor att göra och det är kul-för jag gillar ha många bollar i luften. I kväll ska jag på inredningsparty till min svägerska.Sedan så är det fredag..
Fredag du underbara fredag----minnet sviker mig men jag tror inte vi skall göra någonting

på lördag däremot har min man planerat in en överaskning-har till och med hör och häpna lyckats få barnvakt. Så jag är ganska så nyfiken på vad som skall hända.....

Tills dess sköt om er och njut av våren! Har lite känningar av pollen men dock ej så som förr inte än i allafall-så dessa väldigt jobbiga graviditeterna jag gått igenom har varit hjälp till ngt och det är skönt-förrutom att jag fick världens finaste barn förståss!

vilken jävla känsla då!!!

blidde inte ens ngn visning i Bara-30 minuter efter det vi klämt in en visningstid så kontaktar mäklaren oss att budgivningstartat mellan tidiagre intressenter - så det var inte ens lönt att titta då vårat lönelöfte inte är klart än. så ja fn är jag ganska less och deppig hade hoppats lite för mycket på detta kanske.

dessutom har jag fortfarande ont i munnen

hmm ganska svullen!

Ja jag är ganska svullen och börjar tveka ganska rejält att detta går över av sig själv. När de på jobb trodde jag hade lagt på mig lite - då är man svullen!n men som sagt en skönhet klär ju i allt.

Idag är dagen som jag hoppas så enormt på för idag känns det så rätt! mäklaren kontaktar oss i em-skall med stor förhoppning titta på ett hus ikväll i underbara BARA.det perfekta läget-perfekta priset-perfekta tiden.Nu skall vi bara hoppas att huset är så perfekt som vi vill ha det också.


sedan är jag inte helt säker att det blir en poker runda ikväll undrar om det var sista gången för säsongen förra veckan ngn som vet?
Idag kan det kvitta-är på bra humör än så länge ändå ;-)

Kom till jobb nyss-ser mindre trevlig ut på ena kinden,skall bli hämtad av en kollega vid 11.30-då det skall lunchas och snackas skit uppe i stan för att sedan gå på utbildning på stadshuset i några timmar - en riktig glasse dag-de är få men väl unnade anser jag.

Håll nu tummarna att underbara BARA huset är så underbart som vi vill ha det-att vi kan få det vi så länge sökt!

tandvärk igen!

Ja det ser ut som om jag fått på flabben-är ganska svullen på ena kinden-syns ju ännu mer nu när jag klippt det kort-och allt de kan be mig göra är att komma på jouren och sitta där i en timme-jag har inte riktigt den möjligheten varken idag eller imorgon.vi får se om det ger mig sig av sig självt.

annars väntar en ny arbetsvecka-en hel sådan*pust*
men idag är det lite möte inbokat-och måndfagarna går alltid fort tycker jag-tisdagarna är värre-men då skall jag på utbildning på stadshuset halvadagen.
sedan så är det nästan helg igen............ha det bäst!

hårmodell

satt som sagt hårmodell idag hela dagen hos Larsson och Lange med vårens frisyrer
så här ser man ut -och jag är riktigt trött men väldigt nöjd! Får se vad det blir för modell och färg om några månader börjar få smak för detta nu-känns som om man börjar bli lite lik en av mina väninnor ;-)

"Random läsare"

En som kallar sig för Random Läsare har kommenterat mina inlägg och jag tänker inte publicera detta-läser man enbart bloggar för att kommentera folks stavningar och grammatik är det ngt som inte stämmer-bättre att du låter bli att läsa min blogg i såfall.


Idag var jag och familjen/släkten på 80 års fest-trevligt!
Sedan så skulle jag öra min man till underbara Bara på herrmiddag,lyckades ta upp både mig själv och barnen på egen hand*duktig*!

Sedan imorgon är det dax för snygga jag att sitta hårmodell-ska bli riktigt spännande-får se om ni känner igen mig efter det.

Nu skall jag bara lata mig framför tvn innan jag skall in i duschen och tvätta håret inför imorgon sedan kallar sängen på mig i tid idag skall sitta ca 7 timmar imorgon på frisörsalongen.....


ha det bäst alla- skriver mer och lägger in bilder efter imorgon..........idag är det nog bäst att jag inte yttrar mig mer om omvärlden

fredag du underbara dag!

Ja man jobbar!
men om ni såg en kvuinna i högre 20 årsåldern på väg mot Lindeborg i Morse på en röd cykel utan växlar-halvt döende så var det med all säkerhet jag!!!

men jag cyklade-de andra i familjen ville ha bilen och jag behövde nog lite mer frisk luft och motion!

hur som haver efter jobb idag kommer min fam och häntar mig-vi skall hem till en av Morgans lite nyare arbetskamrater-skall bli trevligt. sedan skall vi hem-och jag skall fortsätta min sortering av saker som jag alltid håller på med känns det som.

Morgan är ju hemma med barnen och han ville också bli omnämnd lite mer i min blogg fast han nästan aldrig läser den - säger han i allafall.

Jo han är hemma,han är jätte duktig,har blivit en mästare på att laga god mat och barnen tycker det är kul när pappam är hemma-fast Melwin ibland ber honom gå på jobb så mamma kan vara hemma istället!

sedan har Morgan coskå insett hur mycket det är att göra när man går hemma och båda barnen är hemma-att det inte är ngt latte liv som han trodde för jag träffar en underbar väninna E kanske 1 gångni månaden och vi gör stan och leker lattemammor!  ;-)  Men hur som haver börjar han bli en riktig stjärna-och har faktiskt kul undertiden.

Själv går snart min tid på Fosieborg mot sitt slut-v 27 är det jag som går på f-ledighet och semster!

Sedan har malcolm kommit in på utedagis han med-dock tyvärr inte samma som sin bror vilket vi trorhade varit bäst för honom-han vill gärna vara där Melwin är.men men vi får se hur länge vi bor kvar här i råtthålet!!!

talade med min underbara väninna E i telefon en bra stund igår- E du är för go-du är en sådan människa som får en att bli glad efter en pratstund med dig-får en att bli lugn igen.Jag är så glad att vi fann varandra mitt i allt det "onda".

ha det nu så jävla bra så höres vi snart en annan dag!



om jag dör.....

vill jag inte till himmelen jag vill hellre till österlen...............det är där jag finner ro.

En ny dag-nya friska vindar-nya möjligheter.

Jag bloggade inte igår-konstigt eller hur för tisdagen är ju min heliga bloggar dag-men inspirationen var helt enkelt inte där-sedan var det dubbelavsnitt med mina underbara vänner på wisteria lane-jag skarttade och grät om vartannat.

Som jag nämnt tisigare är jag inte riktigt nöjd´-inte riktigt 100%-känner mig tom och orkeslös-men det löser sig väl alltid som jag brukar säga till alla ndra som tycker det mesta är jobbigt.

I söndags var jag hos min fina storebror J-vi bokade in en mysig dag på Bakken-den 22 april-tog semster på fredagen så man bli ju långledig - underbart!
alla barnen skall med-som vanligt inte alla syskonen men jag och min bror räcker länge :-)

satt och funderade på när vi skulle till Brösarp i år och nu är det bara 14veckor kvar-helt underbart-14 veckor tills man får komma hem till friheten.

bokade även en tid med banken igår blir av om ca 1½ vecka-sedan så skall en mäklare kontakta oss idag om ett annat objekt i underbara BARA.

men nu har jag lite att ta itu med här.

Sköt om er och lämna gärna ngt avtryck

Ja då var det påsk!

Tackar P&J för en rolig kväll med många skratt ,god mat och dricka.Men se upp för det kan komma i kakan sen ;-)

Idag skall vi hem till svärmor ,Melwin är redan där hemma och hjälper henne med påskfixet.

Malcolm sover och jag och Morgan slappar och diskuterar i soffan för en gång skull.

Ryggen funkar fortfarande inte som den skall,har fortfarande väldigt ont.

En liten fråga,om ni skulle sett mig på stan hade ni hälsa då eller ignorerat mig?

Ha en superduper bra PÅSK

Tema blogg

hmmm frågan kommer mer och mer vad handlar din blogg om,vad gör din just så intressant. ja det vet jag faktiskt inte. Min handlar väl mest om mig själv och min fina familj.....livet vi lever.

Det jag känner mer och mer är att jag som person börjat debattera mera-står för vad jag tycker och tänker.

Som idag...ja vad skall jag ta upp idag,solen försöker spricka igenom........jag har så ont i ryggen så jag knappt vet vart jag skall ta vägen,det är skärtorsdag sista dagen att arbeta denna veckan,min väninna med flicka kommer hem och påskpysslar och cyklar hemma hos oss-alltid mysigt. Jag påskpyntade lite igår-så fint fint ,mys pys.

sedan imorgon skall vi som sagt hem till våra vänner och ha det bra.
Hus letandet fortsätter för fullt-har ni några förslag är dessa välkomna.

Nä nu är det dax att köra igång tänkte jag.

haj svaj

ledsen

Ja det blev jag faktiskt igår ,därav inget bloggande. Desperata hemmafruar ersattes av HOCKEY-kan det bli mer idiotiskt?

Hur som helst så städade jag lite istället,men innan detta så tittade på som sagt på hus.Väldigt fint,väldigt,fräsch,väldigt bra,inflyttningsbart och allt.men det fanns en del minus också så nej vi kommer inte nappa på detta,utan letar vidare.Dessutom gillade jag inte mäklaren heller.

Idag är det onsdag-känns skötn att veckan börjar lida mot helg,har en rygg som strejkar totalt,då är det skönt att vara ledig och göra vad man vill med familjen.men jag har bokat upp oss mycket ändå :-)

Idag lutar det nog åt att Melwin skall åka till en tågaffär och köpa ett tåg för sina samlade pengar,dessa tåg,han kan snart öppna ett museeum:-)

Sedan skall det påskpyntas hemma idag-är det påsk så är det. ;-)

En annan kul grej är att Malcolm har fått dagis plats-även på stock och sten-och med stor förhoppning så blir det på samma avdelning som Melwin eller den ansultande så det är skönt. så i augusti/september skall gossen börja bli stor.

Nä nu skall jag göra lite nytta tänkte jag.
sköt om er

snart e det tisdag!!!

Då e det bloggar dag:-)

Men tänkte göra det idag också,idag skall Morgan göra lite romantik här hemma,så idag tänker jag inte försöka träna på crosstrainern-ryggen strejkar en aning,tänker ej heller wiifitta.

Men imorgon är en underbar dag,tror det blir strålande sol,med lunch i solen,skal titta på hus i Svidala,sedan så skall jag iväg på tjejkväll med bla en väninna som heter Bree,efter detta skall ajg träna tänkte jag.Hinner inte iväg till friskis så nu blir det träning hemma när barnen somnat.

sedan är det onsdag......inget mer att säga om det mer än LILL LÖRDAG!

Torsdag,slutar lite tidigare,Cia och Alice kommer hit och påskpysslar .-)

Fredag hem till Pson och Jojjan och busa och ha det kul

Lördag-tror nog vi skall träffa svärmor

Söndag hem till min största bror-saknar dig :-)

Måndag-första hemma matchen för MFF

Sedan är det jobb igen .....så går hela veckan alla dagar och år,jag går med min lie och jag plöjer och sår ..............men så är det,snart är det sommar sommar sommar,med dans i folketspark.............'

Men men ikväll finner ni mig med en tjock tröja och filt på balkongen med levande ljus med min man och äter nachos tallrik.

lördag hela dagen kan det bli bättre

Japp var på en trevlig tjejmiddag igår.alltid mysigt.

Idag e  det varmt och sol,inviger mina nya balkongmöbler,tänkte ta en kaffe med dooleys men såg att dooleysen var slut,inget baileys heller så då sket jag i kaffet också :-)

Hur som helst så är det bestämt även om jag varit anti svedala innan så tänker jag och Morgan titta på et hus där i veckan som faktiskt jag hittat. Finns utedagis i en by utanför.

Sedan så mår jag som sagt inte så bra och detta för att jag vantrivs väldigt mycket här -då menar jag väldigt mycket!!!

Men men efter regn kommer solsken.......så nu skall det tittas hus för fullt och vem vet kanske har vi tur att det dyker upp drömhuset i Bara.vem vet!!!

Idag skall jag bara njuta av solen på balkongen nu när Morgan och Melwin är på teater och Malcolm sover,sedan kommer bröderna B och skall sova här-först skulle vi träffa P och J men vi tar det till påsk istället. Sedan skall det även tvättas idag så det blir fullrulle,men ändå i ett lugnt tempo.

Så ser min dag ut................men nu kallar solen och våren på mig även min fina "nya"balkong,skall köpa lite nya påskliljor idag också sedan är allt tiptop där ute i allafall :-)

MORGAN!!!!

Japp MORGAN!


Så nu var det sagt-så kan alla ha det så kul med att härma min röst.

Idag e det fredag en hektiskt sådan-ganska lagom mykcet att göra på jobb,hem leka med barnen lite,duscha göra sig iordning,för att sedan sticka på tjejmiddag-trevligt trevligt!

Lördag-teater med Melwin antingen jag eller Morgan,bröderna B kommer,vi skall tvätta.
Söndag-Hem till M&H-trevligt trevligt

sedan är det måndag igen

men vi ni....................nu är det vår vår vår...............snart är det sommar sommar sommar......................för nu kommer alla känslorna på en och samma gång!
E ganska glad idag faktiskt

Nu kommer den

VÅRKÄNSLAN!

Var ute och cyklade med pågarna nu ikväll. Så härligt,hela familjen,tog en tur till gungorna också.

Nu sover båda gossarna och jag skall sätta mig i soffan efter en fullrulle dag.

Jo var ju hos neurologen med Melwin idag,inget fel på gossen vilket är så underbart skönt,har lite besymmer med balansen men kan bero på ren klumpighet,han är kanske lite lik mamma i allafall haha. Han skall dit igen efter sommaren. Min gosse har i allafall vuxit 1 cm på ca en månad och det är ju kul.

Men nu skall jag dammsuga lite i hallen och sedan bara vara ett med soffan.

Puss och kram

en ny dag en ny månad!

tycker jag det är jätte kul? Nä!

jag e inte på g just nu-det är ngt sdom inte känns bra-det är ngt som gör att jag går med en orolig känsla i magen.
men en rolig sak är att min 3½ åring som beter sig lite som mig när jag var 14 känns det som fick sin fina stora cykel igår-han är så duktig på att cykla. Han har även en läkartid idag och det är ju så iblnad och speciellt som förälder att man känner på sig när något är fel-och det känns så denna gången,det känns inte bra alls.

Men hur som helst så får man lita på att läkarna vet bäst när det gäller ens barn i detta läget.

Idag är det jobb igen-kul! Fick en sådan fin komplimang och bekräftelse igår som gjorde att jag kommer försökan ta ett steg längre i min sk karriär.

Har jag då blivit kvinnan jag beskrev för ngn månad sedan, flickan i reklamen som har tagit charmexamen-nej har inga papper på det men charmig det är jag,jag har inte det perfekta håret då ajg måste låta det växa,men jag har snygga kläder,fin familj,och jag har ett hjärta större än många andras.


Jag har ingen riktig vårkänsla än men jag känner att den är på g.  Solen e här och på em värmer den gott. Jag saknar brösarp min själ behöver finna ro-jag behöver samla kraft,finna svar,längtar så till v 30 då är det semester.


Jag har bara en fråga till "er" kommer vi någon gång bli samla alla-känna glädje inga irritationer,kommer det ngn gång bara att vara vi och ha lika kul som vi hade för ca 20 år sedan vad jag kan minnas? tyvärr så är jag en realist menäven en drömmare-jag önskar så att det hade blivit på detta viset men jag är tydligen den enda-så mitt svar blir nej-våra grupperingar kommer att kvarstå och jag får ta ansvaret-men vet ni-jag är ganska less på det!