MALCOLM!

Japp lille gossen blev sjuk i torsdags förra veckan-inatt hoppas vi att febern lämnade oss efter 6 dagar! Sicken soppa örioninflammation och eventuellt ett virus paralellt med detta-så hela inskolningen har missats-fick ringa mina chefer be om förlängd F-ledighet för att inskola honom i nästa vecka.

För Melwin verkar det gå ganska bra han har hittat en tös att vara med som är lite han like-inte så tuff och stöddig som de äldre barnen kan vara-så det är ju bra.

I övrigt har jag bakat en äpplakaga idag på min namnsdag-med äpplen från underbara Bara-Morgan och Melwin pallade äpplen i kommande grannen trädgård igår-så nu ska jag ta mig en bit med massa vaniljsås-även grannen som lät oss palla kommer få en bit till han och fjällan ;-)

I övrigt ha en härlig dag i sommaren som ej lämnar oss visst är det underbart härligt-låt den aldrig försvinna!
Fast lite mysigt är det med hösten-vintern alla tända ljus osv-ja allla årstider har sin charm-oich hösten -09 wow då flyttar vi rubbet till BARA underbara BARA-glöm aldrig det

Behöver hjälp med min rensning snarast

Hej hopp-behöver hjälp med min rensing innan flytten nu snarast-ska göra mig av med en LEGO overall turkos stl 74/80-300:-(ser oanvänd ut)
Vincent shoestore kängor stl 27 samt 24 150:- paret
Allväder stövlar stl 25 -vincent 150:-
Babytravel singlejogger med nytt regnskydd 1600:-

Ja typ detta och lite till

Så säg bara till alla ni känner

Underbara Bara-underbara granne!

Japp vi vandalerna från Malmö har intagit Baraskolan och Hattstugan wow!! Riktigt trevligt nu börjar liksom allt bli verklighet nu är det bara 2 månader kvar ca tills vi inträder vårat palats i UNDERBARA BARA! Och vet ni vad igår fick vi våran granne-han fick sålt sin lägenhet och ska nu få köpa sitt hus i Bara -så trevliga grannar han kommer att få haha ;-)
aja inga är bättre än vi.

Dagis inskolkning har börjat bra-det verkar funka-men vi tar det lugnt har avsatt 2 veckor för detta nu så vi fortfarande har massa tid att mysa med varandra :-)

Idag står det tvätt på listan för hela kvällslanten -men skönt att få det gjort.

Snart återgår man till verkligheten den där konstiga verkligheten med båda barnen på dagis-jobb för en själv och pendling hmm känns skumt men samtidigt så underbart-kanke inte att ha barnen på dagiset hela dagarna men underbart för att jag och min man kan ge dem det underbara livet där de kan leka fritt och vi kan ge dem detta utanför stan i vårat Bara-UNDERBARA Bara! Så ja jag börjar bli mer och mer lycklig-mer och mer lugn för framtiden-mer och mer safe!

Vacker genomklok och lagom tjock!

Japp det är jag det!!! Haha! Jag och hela familjens idol Karlsson på taket!
Fick även träffa min tvilling syster  ja ni vet världens starkaste tjej och den coolaste-Pippi ja hon är precis som jag!!!
Och mina pågars dubbelgångare Emil-hitte på hyss de är inget man kommer på de bare blir!!

Helt underbart hade vi det i sagornas värld-där döden diskuterades med 4 åringen-och livet i sig liksom-det är mycket varför nu och mycket saker som han inser men ej riktigt förstår. Det åts pannkakor i stora lass-dansades på bal-tirriterades och filurades-där sjörövarna tog över villavillekulla! Wow!! Liksom förra året fick jag även skåde supersnygga "fridolf""

Japp vi hade de så mysigt så!

Idag så är vi mest hemma och fixar litta-packar upp ,städar osv-i em bär den lånade bilen oss hem till dess egentliga ägare i Staffanstorp där det skall käkas torsdagsmiddag och kvällen skall firas!

Imorgon får vi se vad vi hittar på under dagen-på em beger vi oss till fina vännen i Hököpinge och bara umgås med kära vänner.

Lördag ahah prestentationslördag i Bara!!!

Söndag söndag söndag jo bröllop!!

barnkalas

Japp igår var Melwin hos bästa kompisen Ida på barnkalas så mysigt och kul vi hade det.
Sedan mötte vi pappa och lillebror på spindel lekplatsen där vi också grillade litta gott och bara mös av varandras sällskap.

Idag så ska vi göra det vanliga man gör hemma-fast även förbereda och packa inför vimmerby där vi kommer vara måndag till onsdag-ska bli så kul för oss och barnen framför allt.

sedan ska det handlas litta osv.

I övrigt har vi det bra på semestern-nästa vecka börjar pågarna på dagis-ångest!!!! Min lille påg min "bebis" ska börja på dagis usch usch usch!!!Han börjar bli stor nu 18 månader snart.
Men i våra ögon kommer han alltid vara lillebror-en kille som kämpar för sin uppmärksamhet av andra-brottar sig fram här i livet-låter tragiskt men ofta känns det faktiskt så-våran lillebror-våran Malcolm!

Melwin ska snart bli 4 år min lille kille det med som är stor både till växten,tanken och munnen! Han kommer klara det nya dagiset galant!!! Det är en redig påg det!!!

De bästa där är!!!!

torsdag!

Idag är det torsdag-America folket är är-så skoj!
Igår var mannen på svensexa och jag och barnen hae faktiskt riktigt skoj och mysigt själva vi gick ut så Malcolm sov i vagnen gick till en lekplats nära oss då min rygg totalstrejar efter en för lång tur i stan och på sagolekplatsen i förrgår där hade vi även fika med oss<-idag blir det tyvärr en mer inne dag-har lite att fixa här hemma då lägenheten ska besiktigas idag-sedan ska vi träffa släkten igen

I övrigt ska jag även byta lampa på bilen tänkte jag-Morgan redde inte ut det

Och nu till det roliga Måndag-då far vi iväg till sägornas värld hem till karlsson,pippi,emil,tjorven och skrållan ja alla ens idoler-dricka gott kaffe i bullerbyn etc

Så det var typ allt jag hade att berätta idag-sköt om er så ska jag återgå till min lilla vandal malcolm som är överallt just nu ;-)

ja idag så

Japp snart så kommer dem-Amerikanarna!
ska bli kul att ses igen-ett år känns osm väldigt länge-verkligen saknat dem om Holly frugan vi fann liksom varandra.

Hur som haver dagen bjuder på att säga hej till dem-sedan ska jag och mina huliganer gå ut och hoppa i vannpölarna-ikväll lyssna på sång i kyrkträdgården-och umgås lite till.

Imorgon ja imorgon vetihundan-mer än att vi kommer busa då också det är ju det vi är bra på.

Helgen har varit bra-fredags tog vi det lugnt om jag minns rätt-i lördgas tvättade vi-busade med pågarna som skulle sova hos mormor och morfar-vi åkte hem till Panda och åt och drack gott-söndagen bestod av att rensa ut vindsförrådet inför flytten-nu är detta gjort och det är en sådan befrielse.

sedan blev det måndag igen-ikväll måste jag spela in prisonbreak för det finns inte en chans att jag missar Lincoln!!
Men jag undrar så när mina väninnor kommer tillbaka på wisteria lane-någon som vet?