Har så ont!

Ja igår fick jag gå till tannamagen igen och fick penicillin för inflammationen i tand och kökben :-( Jag har så ont i natt har jag sovit ca 3 timmar!
Hade grannar här på besök igår kväll och vi hade jätte trevligt synd att de lämnar oss sanrt,samtidigt kul att de hittat radhus.

Igår lyckades vi få tag i två återbudsbiljetter till Pettson och Findus så jag och Melwin ska gå på teater denna helgen också-men vi tycker minsann det är riktigt roligt och mysigt,

Sedan efter det så ska vi på kalas till min brorsdotterbsom fyller två år ska bli kul att träffa dem igen-jag har saknat min bror och hans familj.

Imorgon ska vi fira min pappa som fyller år på tisdag-min lilla pappa!!

Nä nu har jag ett verg av disk att ta itu med-våran diskmaskin kommer inte förrens på fredag :-(

Morgan får sova lite idag -jag kan ändå inte sova pga värk i hela hued-men två alvdedon med youghuert och penicillin har intagits och imorgon borde det börja ge med sig hoppa jag.


Ni som är i stugan hoppas ni får det riktigt bra där uppe och njuter av varandra och ledigheten

Har tannavärk

IGEN! Mår skit och tänker lägga mig nu!

Haj svaj

Onsdag vilken dag!

Ja idag är det onsdag-jag vaknade med en orolig känsla i kroppen-och känner mig olustig vet inte riktigt hur jag ska förklara.

Men dagen har sin gilla gång,börjar mindre kul med kardiologbesök i Lund med Melwin,för att sedan fortsätta hemma,med ev pyssel och utelek idag men har även en del ärende som måste göras och inhandlas så det får nog bli så. Morgan har möte efter jobb och kommer hem senare.

Mina tankar finns givetvis hos min familj som alla andra dagar men även hos de som försöker finna svar,en mening,en förståelse. Allt jag kan ge er är min förståelse,min medkänsla och vänskap-jag kan tyvärr inte heller finna några svar eller en mening med vissa saker här i livet. Men hur som helst ska ni veta att jag och min familj tänker på er.


Nu till en roligare sak jag gärna vill tänka tillbvaka till och det är gårdagen,jag hade arbetskamrater som förgyllde min dag igår,kamrater jag snart ska lämna.Solen sken och det kändes vår i luften och per gessle spelade på radion,för att efter en arbetsdag komma hem till min familj,det kunde inte bli bättre igår. Idag jag vet inte men det känns som om detta inte blir en lika bra dag

Malcolm

Ja igår tog han sina första tre steg och likaså idag!

Min goding det!!!
Imorgon ska jag gå tidigare från jobb då Melwin ska till ögonkliniken och kolla syn ,ögon ja hela köret,och se om vi kan finna vad som irriterar honom.

Hur som helst så är det mycket med Melwin denna veckan,ögon i morgon,rutin kontroll på kardiologen på onsdag,sedan dagis...

Vi ville så gärna gå och se pettson och findus på teater på lördag innan vi ska bort på 2 års kalas till våran älskade agnes!>Men biljetterna är slutsålda så är det ngn som har ngn biljett över helst 3 men det går bra med två.

ha det gott!!!!


lördag,underbara lördag!

Dagen är bara halvägs gången!!

Jag har hunnit handla i mataffären idag,haft dispyter med min fn trotsande 3 åring samt lite med min man.Men min kära 1 åring han gör som jag säger-eller int! ;-)

Diskat,vikt tvätt,dammsugit lite i matrummet,plockat undan efter barnen i köket.
Malcolm vilar sig men vaknar nog snart,ska få honomm att sova i bilen till Hörby också,annars vet vi hur det slutar(eller brukar sluta)kräk i hela baksätet-han blir åksjuk som sin bror när han satt bakåtvänd :-(

Hur som haver skall det ätas god mat och kollas melodifestival hos goda vänner och deras son. För att sedan ta sig hem mitt i natten,sova några timmar. För att vakna upp till en söndag.

Träning 9.30 på ön måste komma igång igen,sedan ska jag och min son gå på teater!

Just nu är min treåring ute med sin pappa och åker snowracer(som jag hade när jag var liten hihi) jag är lite smått nervös för hur det har gått,men det löser sig nog det med-tror de har jätte kul.

nu vaknade Malcolm,så nu e det dax för bus igen



ha en trevlig kväll

idag!!

Ja nu har man två "stora"barn,Malcolm har nu blivit 1 år!!!Min lille påg:-)

Var hos min goda väninna E och hennes son J idag-och fick bevittna honom ta sina första steg-han tyckte det var så kul och spännande.

Sedan efter att varit hos henne en hel dag,hämtade jag Melwin på dagis,kom hem möblerade om på pågarnas rum-lagade mat,ringde farmor,åt mat,badade med barnen,städadde barnens rum.lade barnen,diskade,tittar nu på arga snickare,och jag blir så förbannad på hur folk tänker!!!!!!

Hur som helst en bra dag och imorgon skall Malcolm få åka pulka för första gången,jag och pågarna skall göra pulka backen osäker haha kan nog bli en rolig syn!

Men men så är det,imorgon är det torsdag,nya tag,nya ideer,ny luft!!

Fredag fredag underbara fredag.Lördag ska vi till några vänner i Härröd,söndag ska jag och Melwin på teater på victoria,mysigt mysigt!!!

älskar detta!!!

Inte alla hjärtansdag-tycker det är en väldigt komersiell dag,ytterliggare en dag för afäärerna att tjäna pengar.Jag menar visst är det en fin dag. Men vi kan väl ge varandra en rod eller extra uppskattning fast det inte står i almanackan!!!

Hur som helst håller jag på med det roligaste jag vet-förbereda barnkalas-det skall bakas utav mina berömda cupcakes-imorgon i en annan tappning:-) samt har det inhandlats fina dekorationer och ballonger som skall pryda lokalen där min älskade son Malcolm ska ha sitt 1 års kalas:-)

Kan inte fatta att min illa son som kom en en månad förtidigt under dramatiska händelser-nu på måndag blir ett år-mitt lilla busfrö mitt hjärtas fröjd! All det henska vi fick uppleva för ett år sedan gör sig ibland tillkänna,en riktigt obehaglig känsla-men när ha ger mig sitt underbara skratt och leende så försinner allt detta-all ångest-och man är bara så lyckligt att allt gick vägen!


Hur som helst så ska jag och mannen mysa idag-kanske köpemat,lite chips,öl,film för att sedan ha ett supermysigt barnkalas imorgon med många småfötter i farten!

Så nu tänker jag till sist gratulera Min älskade svägerska och hennes man-mitt fd ögongodis(klipp dig och raka dig så får du nog en 1 plats igen haha) ett hjärtligt grattis på 10 åriga bröllopsdagen!!!Ha et så kul på det bröllop ni ska på idag!



jaha fredag igen

Var med Melwin hos tandspec idag-tänderna kommer dras ut den 20/3. Barnen älskade farbror D var hemma och lekte med din yngsta men mest vilda sonen Malcolm!

Idag ska det bakas cupcakes till kalaset,mysa med man och barn ja och Panda :-)

Sedan kanske Morgan kan vara lite romantisk imorgon vem vet-klackarna i taket i så fall ;-)

Sedan ska det blir barnkalas-så mysigt på söndag-tyvärr kunde Malcolms kompis J ej närvara men de ses på onsdag :-)

Ha det gott alla

hemligheten!!!

Jo det är ett nytt jobb 100%-enbart assistent arbete-rent administrativt=mycket bättre lön!!!! Så jag är så glad-detta börjar den 1 september-anledningen till lyckan är för då kan nog min drömmar bli sanna -Vi kan flytta ifrån denna skiten till älskade BARA!!! Så värbyängen here we come!!

Grattis svägerskan på din dag idag!


Ha det gott alla,ikväll blir jag snygg igen så ni vet!!!

helg igen?!

Japp idag är det onsdag-igår var det min såkallade dag...............fyller liksom inte år längre .-)
Jag har börjat nedräkningen och med det är jag snart 25 igen :-)

Nä allvar jag blev 27 år...usch usch men skit i det-det var igår det idag

Igår fick jag också veta en hemlighetm,en hamlighet som göt mig väldigt glad-nästan på helt jävla lycklig!!!!
Så ikväll kanske jag kan avslöja min hemlighet.....jag spricker nästan!

Hur som helst ska jag in om jobb idag,var på IKEA igår på arbetstid :) och kunde inta ta hem allt på cykeln så jag ska ta mig dit med buss och barn idag och hämta sakerna.

Ha det gott så hörs vi snart igen

summerar helgen

Japp fredags mysig hemma kväll med Morgans pappa och hans tant,faster Linda med familj var också här-riktigt mysigt och skönt!

Lördag-tjejmiddag hos Sandra-som vanligt god mat,roligt och trevligt   :-)
 
Söndag= Fota Malcolm på morgonen,för att sedan åka hem mysa,laga lunch,förbereda fika för att bege oss till folketspark och åka skridskor och leka på lekplatsen-där min goda väninna och henes tös möte upp oss och lekte,de följde sedan med oss hem för att leka hela kvällen lång.Gossarna sover nu gott.

Morgans har handlat lite på ICA,jag har lagt in tvätt,diskat och plcoakt undan,Morgan har även tagit en liten promenad extra-så jag vi har varit duktiga idag och är riktigt jävla trötta efter intensiv helg-men rolig!

Måndag skall det jobbas på,och uppsöka toys om Melwin håller sitt löfte!
Tisdag blir man bara äldre och äldre.............usch!

Onsdag ja alltid hittar vi på ngt
Torsdag Melwin utflykt med dagis
Fredag -ja vad händer på fredag-kanske bara ta det lugnt med barnen då de ska sova borta på lördag för vi sk på en hejdundrande fest i kärlekenstecken!
Söndag-hämta barnen hos min broder i skurup-vara där och vara lillasyster för en dag -.det är aldrig fel.

Sedan är det ny vecka igen-men nu vill jag att veckorna ska gå fort-så det kan bli sommar och sol-helst vecka 30 för då ska jag till det ställe där min själ finner ro! BRÖSARP!!!!


Ha det gott alla

Och en fortsatt trevlig vecka på er