Herre jesus!!

Japp det kan man kalla mitt och min mans upptåg i onsdags-vad kommer smarta jag på jo att vi ska trampa trampebåt med barnen-Melwin är superduktig och uppför sig jätte bra-Malcolm ja denne stackare visste ju inte vad som väntade så han fick smått panik och gallskrek när han skulle ha flytvästen på sig och när han hade den-väl i båten lugnade jag honom i intervaller när han glömde bort flytvätsen-när han väl glömde detta helt kom han på att det var vatten vi var i och han älskar ju detta så han tänkte ta sig ett dopp i kanalen!!! Japp allt detta på 20 minuter och Morgan fick trampa för alla 4!!! Dröjer länge innan jag gör om detta!

Igår åkte vi till ett bättre ställe-järnv'gsmuseet i Ängelholm så fint ställe och så barnvänligt där spenderade vi till speciellt Melwins förtjusning dagen mellan 10-15 ca efter detta åkte vi till min fina bror i HBG där det bjöds på middag,kvällsmat,natta mad!!!Ja och så klart lugn och skön kväll som alltid i fam Fors sällskap!

Idag hade vi konstigt nog inget inplanerat men det blev att göra ändå-jag sorterade lite hemma bland sakerna(vill bara flytta nu) städade osv.Melwin och Morgan var hos svärmor-jag och Malcolm gick och handlade efter detta gjordes det nachos hamburgare och undertiden tvättades det-så klart fullt upp nu njuter jag av tystnades hemma Morgan stack till pildammarna,barnen sover och jag har plockat undan lite-så nu ska jag ta mig ett glas pepsi och glo på tv.
Imorgon skall mina fina pågar de finaste där är-sova hos mormor och morfar så jag och deras fader kan ha litta roligt själva med bästa vännen eller kanske vänner-söndag japp då fortsätter vi sortera och förberede oss för att släkten från America kommer på måndag fm-sedan är det fullt ös-och snart får jag åka till underbara Astrid Lindgrens värld och bara vara barn igen-så kul vi ska ha det då

Jaha så var tisdagen över

En bättre dag idag-dock inte riktigt bra men dock bättre och det är jag glad för- vi gick till temalekplatsen nära oss Skogslekplatsen- eller Rönneholmsplatsen som sonen kallar den-där hade vi mellis med oss-myspys.
Efter detta hem och laga fläskpannkaka och en speciell till Melle med hans " spieciella" mjölk som han kallar det :-)

Efter detta busade vi en hel del-kusiner,farmor och faster kom hit för att planera americafolkets besök lite-oh vad kul det ska bli att se dem.

men nu till något helt annat- jag ser verkligen fram emot helgen-få umgås med en av mina bästa vänner och kanske en del fler som jag inte känner. Det ska bli så härligt.

Men jag saknar mitt brösarp så-jag saknar livet där-och jag saknar min bror vi hade det så härligt!!!

Hur som haver ska jag ta mig en dusch nu och sedan sova för att ta itu med mina "vandaler" haha imorgon bitti-undrar vad vi ska hitta på imorgon kanske en trampebåtstur  vi får se vart benen bär oss ha det gott alla!!

Måndag blä

Idag har allt varit så jobbigt-jag har haft ett jävla humör-deta kan jag säga pga en kropp som total strejkar-ett huvud som bara värker-trots detta åkte vi och besökte 2 st 4 h gårdar och blev jätte besvikna-så detta gör vi inte om-vi tig en fika i käglinge och lekte på fruktlekplatsen-pysslat mycket idag Melwin har både klippt och lekt massor med lera-även hunnit trotsa en del.
Malcolm har börjat bli förkyld-och som vanligt snorar han både genom näsa och ögon-och astman tilltar-men vi kan ju glädja oss med att det ´är sommar ;-)

Imorgon blir det tvättnign fck ställa in den idag pga min förbannade kropp som jag är så trött på-men så kan det bli när man är på bröllop och har det livat.

Veckan kommer nog att bjuda på litet försök med trampebåts tur med barnen-får se hur det går.någon rolig lekplats skall testa en tema vi faktiskt aldrg varit på Bondgårdstema-vi har varit på mpnga men ej denna.

Vi vill gäran åka till härnvägsmuseet-men Malcolm har det jobbigt i bilen-och resan till vimmerby släpper inte våra tankar-hemskt kommer det kanske bli både för honom och oss-våran lille påg-våran kämpe-envishet syns i hans ögon!! En redig buse ;-)

Nu ska jag försöka kolla på prisonbreak-jag har sån skallebank-men herr Lincoln vill man ju inte missa!

Ha en bra kväll alla-vad ska ni göra och vad har ni gjort i sommar?

underbara Brösarp

Hej hopp i sommaren-nu nådde jag datorn 3 underbara dagar har gått-i lördags kom vi hit-min storebror med familj lika¨å en mysig härlig dag med massa husvagns sång då de kom med husvagnen.
Vi hade så trevligt så de stannade 1 natt till-då kom även svedala folket och ytterliggaren en dag och kväll blev skitkul och barnen hade så skoj ja vi med-fast jag är så kass på kubb.
Idag tog hela skaran sig till kivik-shoppade litt godsaker från musteriet-käkade glass-tog oss hem till huset -svedala körde hem till sig-vi med broder och familj startade grillen igen-lagade litta mad och njöt av kvällen tillsammans-då de sedan packade ihop husvagnen och begav sig hemåt till HBG.

Nu sitter vi här efter att maken gjorde ett riktigt msigt bad i ena poolen till bara honom och mig-nu sitter jag och bara slappar i soffan-det är så skönt,barnen sover gott.

Imorgon kommer cia+alice och Panda-ska bli så kul det med-bara massa bus och kul hela dgaen-för här badas det i pool-hoppas i hoppeborg-gås skogspromenader-ja plockas massa hallon,pallar vinbär hos bonnen-jag äventyren kan bli många många och kul och mysigt är det att kunna ge mina barn detta varje sommar-oh vad jag älskar Brösarp!!!

nu ska jag bara slappa slappa slappa-ha en fortsatt bra semester

YES YES FRIDAY!!!!

Japp Milla en extremblondering lades i för snart 2 veckor sedan-och jag trivs så bra i det-men det kommer nog hända lite saker i håret till helgen vi får la se!!!

Jaha kära vänner-sista inlägget i stan som gud glömde.....
Nästan allt är packat och klart-imorgon vid lunch beger vi oss hem till österlen!! Och gissa vad det ska göra dena veckan som kommer-jo det som det alltid gör minst 3 dagar när vi är i brösarp REGNA!!! Detta förbannade regn!!

Men vi har precis lika kul ändå-när vi går på sakletarjakt,vänner som kommer ,vi gör lite utflykter,äter och dricker gott.

Men i år kan jag ändå inte slappna av riktigt-jag tänker så på min vän P-en knivig situation just nu-och jag kan inte göra något åt det :-(

Men idag är det i allafall fredag-tänkte försöka fixa så vi akn äta hos någon typ mor eller svärmor idag-pallar inte laga mat! Men vi får se vi får se!!

Är så trött på en sak till just nu-blev ju opererd för 3 veckor sedan nu-och jag blöder fortfarande-och ganska mycket-är så less på det-riktigt less!! Jag vill ju också känna mig sommar fräsch!

Hur som haver så vilar nog Malcolm en stund till och jag är ganska less på detta hemmet cokså så den stunden tänker jag bara sitta ner på balkongen och dricka pepsi och äta glass och inte göra ett skit mer!

Ha det så bra alla så ses vi i brösarp -inte imorgon för det kommer jag ej ha tid till men på söndag då ska jag återspegla det underbara livet för er

Summering av veckan!

Veckan har ännu så länge varit väldigt händelserik!

Måndag- Musee med barnen och vänninnan med barn
Tisdag-2 lekplatser-först sago-sedan enm vid museet sedan promenad hem igen då vi bakade paj med blåbär plockade i småland och tvättning
Idag onsdag-vänninnan Ellinor med son kom till stan och vi hade picknick på sagolekplatsen-gick sedan till slussarna-sedan till margaretapaviljongen -sedan hem och hade mellis på gården-sedan kom mormor och morfar hem till oss med presenter till pågarna från semstern.

Imorgon är det torsdag-Melwins näst sista dag på detta dagiset-tiden går snabbt nu och snart bor vi i BARA!

Tänker så på våran vän P-som det ser ut nu är risken väldigt stor att vi ej blir grannar-och detta är väldigt sorgligt tycker vi-Jag ville ju handtralla din framsida ;-)

Men idag håller vi mest kväll efter en underbar dag

Och mina tankar går hela tiden till Brösarp-åh vad vi längtar hela familjen!! Jag längtar till lugnet,tystnaden-men ändå alla aktiviteter vi hittar på-och att vi faktiskt bara är!

Sedan går tankarna till bröllopet vi ska på-åh jag älskar bröllop!!!

Tankarna går till mitt hår!! Ni som ej vet är jag riktigt riktig blond just nu-och jag trivs riktigt bra i det-håret har bärjat stabilisera sig och till helgen skall det fixas lite till med det-lite spännande inslag eller så-vi får se vad brösarp har att ge.

Men nu önskar jag er en mysig sommarkväll


I´m Back!!!

Japp var ett tag sedan-men har haft mycket att göra-nu ska ni få höra

Veckan gick med att Melwin var på dagis-ficki åka till läkaren igen-denna stackars påg och hans amge-sitter på sjukhuset och får en öroninflammation-Malcolm hade halsfluss-Morgan blev sjuk-jag tappade röstan.
Jag fick träffa min fina vän Ellinor och hennes son och hon tog hand om mig en hel dag.

Sedan blev det typ torsdag-inget dagis-men Melwin fick baka hos Farmor-vi fick middag
Fredag bar det iväg till Smålnad till barnens Farfar-där var vi fram tills igår- vi åkte tåg-gick på museet som finns där-lekte på lekplatsen-var bara ute liksom-igår plockades det massor av blåbär och en del smultron-så imorgon blir det pajbakning här hemma.

Väl hemma idag så beslöt i oss för att ta en tur till Museet här hemma där Cia och Alice följde med-sedan kommer folket från Höör hit på kvällsfika-pågarna sover gott sedan en tid tillbaka och jag bara är. Har två pågar som är väldigt väldigt mammiga just nu-och Melwin är så otroligt trotsig så det finns inte ord för det-han blir så förbannad-men det går över ganska snabbt och det känns som vi börjar nå kulmen nu för utbrotten blir färre och kortare.

Imorgon är det lite saker som skall fixas och när detta tråkiga är gjort blir det spindel lekplatsen för hela slanten

Sedan är det onsdag-då vet jag inte riktigt vad vi ska hitta på men något gör vi-det gör vi alltid!

Sedan är det snart LÖRDAG då är det min dag-det är BRÖSARP dagen och mina fina bror kommer med sin familj-jag längtar så-både efter honom och Brösarp.

Japp dagarna går fort och vi med dem-men jag njuter i fulla drag-vi har så kul ihop-fast det trotsas så väger allt det roliga och allt det bra upp!

snart är det även bröllop-åh jag älskar gå på bröllop-älskar vara där i kyrkarn-jag tänker alltid tillbaka och gråter en skvätt när vi är i kyrkan-på dop för det är så underbart med barn och man minns sina egna barnsdop som har betytt så mycket för oss-våran vigsel -den vackraste och underbaraste av dem alla!! Jag är lycklig helt enkelt.

Men nu ska jag återgå till verkligenheten-tömma diskmaskinen och ladda den igen-stoppa om barnen-ta mitt glas pepsi sätta mig i soffan och invänta prisonbreak!!


Ni får ha en bra kväll alla!!!


Österlen österlen

Snart snart  så är det dax-då anländer ligisterna från Malmö familjen Wallén-åter igen gör vi Brösarp osäkert!

I helgen bär det av till Småland-fredag,lördag,söndag!
Sedan har vi en vecka hemma sedan på lördagen v  29 då gäller det,då packar vi bilen full och beger oss till mitt favorit ställe-BRÖSARP!

Det börjar perfekt-min fina bror kommer upp och stannar med familjen över natten-mys pys-vad kul vi ska ha det.
Sedan på söndagen kommer vännerna från Svedala för att söka upp den -Fnarige!
Sedan under veckan kommer, Cia med dotter och Panda hem till oss-vi ska ha det himla bra!!!

Veckan kommer bestå av det den brukar,vatje morgon och varje kväll går vi till koerna och säger godmorgon-god kväll! vi plockar massor av bär-bakar,åker till kivik och shoppas godsaker-det lyckas vi alltid göra en dag det regnar. I år kommer det även vandras en del tror vi.
Samt ev ett stopp till bo ohlsson-men jag tror inte det i år- är liksom inte så lockande!

Vad gört vi mer-jo faktiskt vi BARA är!!!!!

Helgen som gick bestod av möhippa för Jojjan-skojsigt blev det och bruden verkar nöjd- jag fick även ett nytt smeknamn- FULLÖGAT! Haha


Visste inte att I läste min blogg men nu vet jag och I-stor glädje och fortsatt styrke kram till dig!

Men idag är det måndag nya tag, Melwin avverkar sina sista dagar med bästisen på dagis har sammanlagt 5 dagar kvar att gå på dagis innan vi är lediga och det skall börjaspå nytt dagis i underbara BARA.

Malcolm sover nog ett litet tag till och jag skall göra mig iordning då vi har en del ärende att fixa innan Melwin skall hämtas-sköt om er alla!

Fredag kväll ja vilken härlig kväll en kväll då du och jag får vara tillsammans

Japp Malcolm började må bättre redan igår-så idag har han varit sig själv mer-men vill inte äta men vem vill det när man går på penicillin och det är så här varmt-vilket vi njuter av i fulla drag

Malcolm är på g att vakna har sovit i en timme nu-under denna tiden har jag sorterat en massa-tagit bort servis som min kära väninna ville ha.Samt sorterat mer kläder från pågarna-igår sålde jag mitt fina sminkbord-så nu kommer vi åt bättre på balkongen så ikväll när barnen lagt sig skall det sorteras för fullt där uppe med så det är gjort.
Börjar få liksom lite panik nu-dels för att det är ett tag kvar innan vi skall flytta-men jag vill ha så mycket som möjligt gjort så vi inte har en massa i sista minuten att göra.Både jag och Morgan gillar organiserat-så då tar vi lite då och lite då så blir allt gjort utan allt för mycket stress.

Har ett skrivbord vi skall göra av med också-allt annat som vi skall göra av med kör vi till tippen med så vi slipper de beskymmrena. Men jag hade helst sett att vi flyttade nästa vecka så jag bara kunde röja järnet tycker det är en så befriande känsla!!!

Men hur som helst ska vi se om vi kan hitta någon rolig pool till barnen idag till ett rimligt pris så de/vi kan bada i Brösarp-samt ex på sibbarp- är inte så glad för pisseviken-och allt folk när Malcolm är aningen rymningsbenägen när det kommer till vatten

urk!

Jag satt och njöt på balkongen-vill egentligen städa men värmen så åt mig att låta bli och Malcolm likaså som fortfarande inte mår så bra.
Så på balkongen satt jag och försökte göra det jag har väldigt svårt för att göra-ta det lugnt!
När jag sitter där kommer världens största spindel och försöker attackera mig eller ja det kändes så i allafall så nu vågar jag inte sitta där mer.

Idag har jag bryggt mitt eget kaffe-men det är godare att dricka det med någon annan-men beroendet har blivit större efter man arbetet måsta ha mitt intag på dagen likaså av pepsi.

Hur som haver står jag här med en olycklig son-som fn lever på glass :-)

Ska se om han kan tänkas lämna min höft i några minuter så vi kan dammsuga gossarnas rum-men han är ganska olycklig så det verkar tveksamt.