ja jag hänger väl inte med

Så kan det vara ibland- häcken full alltid-men sån är jag-måste alltid ha något att göra-julen har passerat sedan sist-en oerhört mysig jul-nyår liksaså-helt kanon helt perfekt helt jävla underbart-2010 here I come säger jag bara.

Melwin är trotsig -men men så är 4 åringar sägs det
Malcolm vädigt  tjatig och upprepande-men så är 2 åringar-det vet jag!
Och vet ni vad jag älskar dem så oerhört mycket så det gör ont.

I övrigt är jag ganska så vad ska man säga för att inte vara alltför klumpig- tja irriterad på min omvärld-men även på mitt eget utseende från en sak till en annan.

Jag börjar blir GAMMAL! Ja jag blir lite rädd när jag ser mig själv i spegeln på morgonen-cellluiterna som hälsar en välkommen i spegeln när man ska klä på sig-kroppen som värker-känner mig som en kvinna i klimakteriet emellanåt- härom kvällen fann min man mig smått snyftandes på toaletten -då jag insåg att jag faktiskt börjar bli gammal.

Min väninna ringde mig och gjorde väldigt klart för mig att jag har kommit in i den nu- den där krisen som alla alltid talat om som jag tagit med en nypa salt- 30 ÅRS KRISEN! Ja den finns faktiskt om  år ska jag bli tant-fattar ni lilla loppan ska lämna de underbara 20!!!Min man lämnar oss till sommaren då går han över gränsen-det är nu det händer sakta men säkert-det är nu verkligheten börjar komma ikapp mig i allfall... usch ja eländes elände.

Men det finns ju saker som är riktigt elände inte bara en personlig kris- HAITI tex-alla dessa barn-jag kan inte låta bli att fälla en tår när jag ser nyheterna -man vill bara ta alla dessa människor under ens vingar ge dem kärlek och mat-ett hem att komma hem till-fy vad vi har det bra här i Sverige!

Till sist en efterlysning!!

E och J och mannen P hur mår ni?har ej hört av er på länge-vi saknar er och Malcolm sin kompis!Jag saknar någon att bara babbla på med om sådant vi talar om.Jag vill ju visa er mitt fina hem som vi gör så fint!!! Ring eller släng iväg ett sms så hade jag blitt så glad!


trevlig helg på er alla andra sköt om er och varandra!