ojojoj

hmm anmälde mig ganska spontant till en tävling och gick vidare till steg två-djupintervju-coolt!

Mer info kommer-imorgon står ultraljud på sonens buk på schemat och läkartider för min del...trött på allt vad sjukhus heter!

länkar en önskning

http://www.tartdecor.se/wrappers-white-fence.html

Åh vad jag önskar mig detta och göra fina vår cupcakes av-tänk vad coola man kunde gjort ser det redan framför mig! tänkte gräs men ej blommor uatn annan dekoration som påminner om våren!! Ja om dessa inhandlas i framtiden så lovar jag er bildbevis och vem vet kanske ngn får smaka på dem!

Wrappers White Fence

Ja vad har då hänt

Jo jag har blivit tant fullde 30 år den 3 februari-känns lite hemsktmen ångesten börjar släppa inte så mycket jag kan göra åt saken ändå.Helgen firades med underbara vänner och släkt! rent smärtmässigt kostade det alldeles för mycket men herre gud ibland måste det kosta! Man måste få leva ibland!
min "lille" guldklimp haar blivit 4 år! Tiden går alldeles för fort!!! Men på ett sätt skönt för då är det snart sommar sommar sommar!
Lääängtar så till att få litta varme!

Just nu ser vi fram emot en härlig stughelg med bästa vännerna.melwin har redan inhandlat marchmallows som ska grillas :-) Och planerar för fullt!Mysigt!

Måste ta tag i mitt bloggande igen känner jag,saknar det en del faktiskt.
jag har anmält mig till att bli testperson för findus/felix frysta grönsaker så vi får se om man blir utvald till detta. Valde en blandning vi ej brukar köpa så det kan ju bli ganska spännande.

Jag brukar titta på serien annorlunda familjer,en familj de där norrlänningarna med stooora barn som har napp får jag fri spel på,hallo barnen är ju som vildjur.  Jag älskar Mirrka och hennes man och barn,snacka om harmoni-de får en att vilja ha mååånga barn. Jag vill ha fler barn och har efter alla dessa år ej blivit vän med tanken att så ej kommer bli fallet.Känns aningen ledsamt måste jag säga:-(

Om jag ej minns fel har denna mamman en blogg har läst den ngn gång måste leta upp den igen.

Idag ska jag tvätta litta och hämta lite barn i skolan till fritidsaktiviteter-sedan blir det familjenmys hemma ikväll litta pyssel  och spel brukar våra kvällar i väntan på sommarkvällarna innehålla.

Sköt om er idag.
Kram kram