Rekomenderar

jrshop.se. Grymma prylar till grymma priser!

Vad tiden går

Ja tiden rullar på och nu funkar inte bloggen från min mobil och av ren bekvämlighet har det inte blitt bloggat så mycket.
Men nu börjar semestern och då rullar vi iväg med husvagnen till diverse platser och till farfar i Småland.
Sedan hem en sväng och sedan far till det mest underbara stället av dem alla till sagornas värld till pippi Emil och Karlsson ronja och bara vakna i en annan värld där allt är möjligt!

Nu vill vi bara ha bättre väder, bra bärskördar och en underbar tid tillsammans som familj.
Och jag lovar bilder denna gången för mobilen är med denna gången,ev ljudupptagningar från husvagnsparkeringar etc

Puss och kram på er

Hur ska man palla

Ja när i hela fridens namn kan man bara få vara? Malcolm behandlas för magkatarr ny opererad med nya rör och har skit ont! Min gosse som bara vill vara som alla andra men vi får tänka positivt iDag blir det blomsterplockning till stång och kransar , imorgon en härlig dag i goda vänners lag !!!det ser vi fram emot, nu den stora frågan vad ska man äta idag ?

Pyssel

Melwin har jobbat på en egen iPhone här med en fram och baksida som sedan ska sättas ihop, och malcolm en fin fin brandbil!


Nails

Cypern


Den blomstrets nu kommer

Skolavslutning och söta pågar


Det känns i hjärta och själ

Ja när en barn inte mår bra och när sanningen väl kommer fram om saker och ting då skär det i hjärtat, det gör fysiskt och psykiskt ont i en. Men det känns bra att veta att det finns viktiga personer i vårat vardagliga liv som stöttar , reagerar och det viktigaste av allt agerar! Så lättad absolut men tankarna försvinner inte känslan ligger hela tiden nära till hands. Men en sak är säker att en av Fru och Herr Wallens gossar ger man sig inte på i första taget så det så!

Nä nu lutar jag huvudet på soffan och laddar för ännu en ny dag och förbereder inför skolavslutning som ska vara imorgon. Mina pågar börjar bli stora! Och jag äldre haha


Tungt

Nu på kvällen blev det tungt i hjärtat har lovat en gosse jag älskar överallt annat att inte yppa ett ord till ngn. Så det är bara så att jag behövde lätta mitt hjärta , med en text en tår och ett tungt hjärta!


Letar efter

Ja jag letar efter en bra kista gärna äldre modell som vi kan förvara dynor i. Samt en bra målare som bi kan anlita och göra vid trappan. Tacksam för svar och tips. Kram på er


Ännu en måndag

Måndag och måste stilla ett visst frispel med ett nytt på Ikea men brukar bli bra till slut!


Jaha det var det

Helgen har haft sin gilla gång med hemma fix, smärta och kalas, middag hos grannarna mm . Idag oljas trädäcket hoppas vädergudarna e med oss hela vägen. Cyklarna e sålda så pengarna e nu i malcolms spargris för inköp av ny sparkcykel. Rensar garderoberna igen lite på klänningar, pågakläder etc. Blir nog ytterligare en loppis på sensommaren tror jag allt. Sköt om er


Säljes

http://mobil.blocket.se/vi/40906196.htm


Fredag du ljuvliga fredag

Du är sååå välkommen så!
Ngt kul har hänt skatteåterbäringen har hittat hem ,Hallelulja !
Så nu ska trappan prioriteras och vi ska inte göra det själva utan faktiskt anlita ngn, så är det ngn som kan rekomendera en mindre målerifirma eller enskild företagare som har bra pris så bara hör av er e ni gulliga alla tips emotages varmt.
Så var det ju då så att vi har blivit med husvagn med delad vårdnad med bl.a. Min fina storebror och hans familj .
Men jag kommer sakna våra underbara dagar och kvällar i brösarp,saknar er så.
Men det kommer bli litta husvagns semester av det och det känns bra för då håller man nere semesterkassan en hel del.
Kroppen protesterar mot detta vädret och dess omställningar. Saknar Cypern något enormt och kan inte påta bli att leta resor till varmare breddgrader,det var så skönt att få se sitt barn må mycket bättre och själv känna en mer behaglig smärta,det är svårt att förklara men ni som har eller har haft långvarig smärta förstår mig nog hoppas jag.
Snart e det sommarlov,herregud vad detta läsåret gått fort. Var på utvecklingsamtal igår med Melwin,min fina lille påg har börjat bli så stor och nu tar ha klivet och börjar ETTAN tyckte precis han började dagis! Och underbara fröknar lämnar han bakom sig,hoppas de andra är lika goa och bra,men vad man redan lärt känna på fritids med mera så ser jag bara positivt på detta,och jag känner mig lugn och trygg när jag lämnar över Min gosse i deras ansvar.
Min lille gissa Malcolm som alltid kommer vara min rare lille gosse börjar också bli stor och han går över till stooooora avdelningen efter sommaren som heter Nyckelpigan ,tiden går undan och vi med den. Men även här så e man lugn och trygg för man vet vem som följer med honom över och vem som kommer ta hand om pågen,och det är den fröken som ligger en närmat om hjärtat och jag vet att Malcolm ligger Denna underbara kvinna väldigt nära hjärtat med. Så ja ett lugn känner jag inför att barnen börjar bli stora. Men samtidigt vemod för det går så fort man vill ju alltid att de ska vara små. Men snart så står man där och de tar studenten och flyttar hemifrån herregud ryser bara jag tänker på det. Nä nu ska jag samla mina tankar i tvättstugan det är ett perfekt ställe att hålla sig fokuserad och det behöver jag för tillfälligt.
Kram på er och ha en underbar helg,vem vet kanske vi ses i vimlet här iBara för jag har en känsla att vi håller oss på himmaplan!

Denna ska jag ha

Eller vill i allafall


Helt ärligt

Hur lätt är det att vara positiv när man ringer högre instanser när ingen vet vad de snackar om och allt e så flummigt. Hur i hela fridens namn ska jag få kunna veta saker och ting?
Blir lite nervös på sådana här saker måste jag säga


Tankar

Ja som sagt mycket tankar just nu . Planering om sommaren om framtiden. Kämpat med lite längre promenad två dagar nu men kroppen gråter. Imorgon ska jag kämpa för och med mina barn på bakken.har solstolen med mig som alltid, hoppas på uppehåll och lite blåst för annars kommer det gå mindre bra, men jag ger mig inte jag kämpar för barnen . Igår var det lite klassträff på skolan, fina Melwin går fram och säger till sin fröken att mamma kan nog inte göra alla rörelserna till röris , fröken lugnade honom med att precis som barnen gör föräldrarna sitt bästa. Och med en arm och litta jävlar anamma gjorde jag min son lite stolt.
Tänker så på våran resa på Cypern. Vill be om ursäkt att det ej kommit några bilder- dåligt!
En annan rolig grej e min underbara malcolms tacksamhet han har ny fått en större cykel , melwins gamla rostig och gnisslande men en mer stolt och glad unge får man leta efter!

Var tog sommaren och värmen vägen? Jag vill ha fint väder och en underbar midsommar som förra året med massa barn och blommor i håret.... Längtar så! Men kan inte sluta tänka på hur snabbt tiden gått att ett år redan är förbi!

Nu ska jag ringa lite samtal och kanske sortera lite, vattnet e ju avstängt så tvätta eller bada går ju inte!

Ha en skön dag alla sköna människor


Fredagsmys

Kommer längre inlägg senare idag, saknat bloggen men har behövt några dagar att samla tankarna. Kram på er

Dock en bild på hur ett fredagsmys kan se ut hemma hos oss