Sommar

Lite bilder från dagarna som gått-cypern kommer snart


Bilderna kommer

Det kommer bilder från resan på Cypern,men jag e lite kass på sådana saker så då får jag be min man om hjälp så kanske idag ;-) Igår sprang killarna kalvin knatte sicka kämpar de var,och alla fick de sin medalj och sin tröja! Och de hade kul,Melwin berättar i bilen hem att nästa år ska han inte springa -vi frågade varför ,NÄ fattar ni så svettig jag blev! Hahaha det är min solstolskille det! Poolen är inköpt uppe och invigd också! Så det är Cypern i Bara också hahaha Helgen som kommer bjuder på kalas och kalas och sedan en lugn morsdag här hemma i vårdat underbara Bara och trädgård! Idag tänkte jag försöka städa lite har inte gått så bra innan i veckan pga smärta,mår visserligen inte bättre då det det kändes som om jag sprang knatet tio ggr om igår hahaha Men lite måste man få gjort ,tur att man städade innan man stack så man kom hem till ett rent och undanplockat hem,men efter lek och uppacknng ser det nja nästan ut som ett bombnedslag enligt mig,jag e ju lite känslig när det gäller mitt eget hem haha. Sköt om er detta underbara väder!

Sunwing

Då var man hemma från sköna Cypern och hör och häpna vänner,fruwallen har blitt brun för första gången i livet. Snortrött men kan ej sova.kroppen mår skit efter flygturen,men med värme i hjärtat ska jag ladda upp bilder sedan från underbara sunwing resort Sandy bay! We Will be back!

cypern du sköna

Ja efter motorkrångel.och två timmarsförsening redan kl på morgonenså kom vi äntligen på väg till cypern,malcolm var dålig i sin astma redan kvällen innan och på flyget,men väl på cypern utroper min gosse nu e det sommar och vi sket i att packa upp rotade fram badkläderna och gjorde poolerna,så nu e vi på cypern och väntar spänt på vad dagen kan erbjuda. Det lilla vi smakade på maten igår var supergott,snart väntar hotellfrukost,solens strålar har redan börjat värma min onda kropp och det e såååå skönt och malcolm andas redan mycket bättre.då fick jag äbtligen min solsemester till slut

Till alla tävlande

Hej alla tävlande i tidigare inlägg korades vinnaren ,vill bara förklara en sak jag har haft problem med godkännande av kommentarer,men jag har sett allas kommentarer ,de är nu godkända så ALLA har haft lika stor chans att vinna. Sköt om er kram louise

Vinnare

Vinnaren av våran tävling där man kunde vinna  50:-på jr produkter är
Silla
Vinnaren meddelas även personligen
Fortsätt gärna läsa bloggen lovar att fler tävlingar kommer
Sköt om er

Tävling!

Tävling för besökare på fruwallens blogg.

Gå in på facebook och gilla J.R Produkter (länk nedan)
Skriv ett inlägg i min blogg om varför just du skall vinna samt ert gilla nr.
Då tävlar ni om ett presentkort på 50:- att handla fritt för på JR produkter.
Tävlingen pågår fram till och med den 8 maj 2012 och vinnaren presenteras på bloggen den 9 maj 2012 och kan redan samma dag göra sitt köp.

http://www.facebook.com/#!/JrProdukterKb

Simskolan till sommaren

Sicken service,allt för barnen och det gillar jag. Melwin berättade att han ville gå på simskolan till sommaren med skolan och att fler skulle gå på detta. För 100-:får barnen sim undervisning samt att fritids följer med dem,detta gör att även barnen kan ha ett riktig sommarlov! Underbart tycker vi så nu är Melwin anmäld till detta.
Värken vinner än en gång över mig när jag tig itu med diverse kvitton,blä men det kommer en kväll och en man som hjälper mig också.
Nu så ja jag fixa till fönsterputsaren förbereda middag,vil och hämta mina pågar,guldklimparna nr 1.
Vet ni vad???? Vi ska till Cypern!,!!!! Vi ska till Cypern!!!
Håll koll på bloggen för ikväll läggs det upp en super rolig tävling !!!!

Ett tag sedan

Ett tag sedan jag skrev,men så är det.
Hunnit med Valborg och 1a maj firande! Underbart väder,idag kom bakslaget dock,hann bränna mig efter att jag somnade  en middagslur i solen.
Livet lever på som vanligt. Att vara sjukskriven det innebär nästan mer administrativt arbete än att arbeta administrativt. Ojojoj men det ska nog gå bra detta hoppas jag.
I övrigt så rullar allt på,och jag var med på samfällighets möte igår,och ni som känner mig vet att e jag smått förbannad på saker och ting så e jag ganska vass. Och nu så lättade jag mitt hjärta ang katter mm.
Men nu är det ju faktiskt så att säger man ingenting tycker inte jag man ska ränna runt och klaga och säger man inget kan det inte bli förbättringar.så jag tog mitt ansvar!
Idag kommer fönsterputsaren och simskolan mm som gäller som vanligt en fullspäckad fredag för att ha en lugn helg.
Nu ska jag sortera kvitton-ha en skön dag på er! Och glöm inte det mest underbara det e FREDAG!