Fick en helikopter av storebror

Storebror var på emporia , han glömde inte lillebror

Nu är den färdigbyggd


Dax igen

Jaha då kommer krupphostan igen... Ont utanpå halsen i munnen och huvudet, och febern kom tillbaka!!!

Så när killarna lägger sig tänker jag ta mina nattapiller kanske funkar igen haha


Vi vann över sjörövarna och kruppen!!

Pippi och sjörövarna rotades fram. Så direkt när storebror lämnade hemmet för skola sattes den igång. Malcolm har livat mycket vila idag( tror inte på honom för han är så uttråkad)


Förresten vi vann över kruppen ganska tidigt! Så det funkade att hota med mina nattapiller haha


Någon gång ska vi vinna detta!!

Jag pratar om krupp, berättade för läkaren på vc att han haft lite besvär natten till idag( han verkade dock inte koppla) vad händer nu en och en halv timme in i sovandet ca jo kruppen tar vid trots Malcolms femtioelva mediciner därav även kruppmedicin!!
Nu sitter gossen och sover och här är kallt men jag klagar inte för jag vägrar att Malcolm ska in akut inatt för detta jag är rent slut så jag har tagit nattapillerna och hoppas kruppen fattar piken att jag inte är körduglig
( lugn i stormen självklart är min man det)
Så håll tummarna att vi kan reda det ngn timme till innan vi kan fylla på kruppmedicin förrådet på gossen.

Hoppas alla får sova gott inatt stora som små


Leker med Alfons dockhuset


Lilla gossen

Försjunken i en ljudbok med bilder, fortfarande feber rälig hosta, problem med astman. Melwin kom i väg till skolan idag inte helt frivilligt.

Varit på vc och de tror det är ett virus.
Nu ska Malcolm titta på Alfons och jag ska vila kroppen.

Ha en bra dag alla vänliga själar där ute


Jan. 28, 2013


Öron mottagningen blidde det

Min fina pappa kör oss dit! Ja inte ens mina barn orkar hur mycket som helst även om Melwin fick gå hem dålig fast han bara ville lägga dig hela tiden. Det kallar jag killar som kommer bli riktiga MÄN!
Så idag valde jag att be om hjälp för barnens skull och för att slippa torka spyor på bussen;-)


Blä blä måndag

Malcolm hade feber inatt igen, Melwin blödde mycket näseblod igår. Ev ringa Malcolms öronspec idag han klagar på örat, eller så blir det vc för att båda ska ta stick i fingret för att se vad det är för fel. Vi vill ju inte smitta farmor med ngt, och jag vill såklart mest av allt att mina barn ska må bra.
Vi får se- blir massa klydd om det blir öronläkaren för då får jag sätta två varav ett kasst barn på bussen.

Men vi får se hur lång kö man blir satt i kl 8 på vc. Jippie äntligen måndag eller ngt.


Ja inatt var det Malcolms tur

Inatt ropade Malcolm var ledsen och hade frossa- lillebrors tur och hans feber är alltid mer seg att bli av med.
Men vi hoppas på en bra natt för gossens skull.
Nu vill bli bra snabbt igen så vi får träffa farmor igen.
Nu ska jag snart krama kudden för att fortsätta spela mera spel imorgon och bygga lego , kolla film ( förhoppningsvis INTE Baltazar ) hmm tyckte den var kul när jag var liten ju.... Men kanske är det hack i den skivan imorgon haha

Sov gott dröm sött


Mår lite bättre

Gossen mår bättre idag myser med filmen professor Baltazar och mamma.


Feber mys belysning och nya lyktor


Fredag

Äntligen! Barnen jublar ,vi jublar! Då är det family time!
Idag ska jag lämna huset( ja det är sant) behöver handla och Morgan sa att Laila hade frågat efter mig så henne vill jag gärna krama en stund ,saknar min Laila .

Sedan är det simskola för hela slanten sedan kommer Milan hit,Morgans syster med familj mfl så det blir mysigt.

Men vi råkade sova lite längre idag så nu är vi litta fel på det men det löser Super Morsan!

Ha det gott!!

Ännu en dag !

Oron växer inom mig vet inte vad det är!!! Är det oro eller saknad?! Haft fina samtal med vänner idag- tacka Gud för dem.
Får grubbla en stund i tvättstugan ...

Kram på er


Langos!

Igår provade jag att göra egna Langos ,ätit en god väninnas tidigare,och jag är riktigt nöjd över resultatet! Melwin våran lilla gourmet Nisse gav dem tummen upp!

Farbror Micke sover hos oss,mysigt!

I övrigt vet jag inte vad min dag har att erbjuda,samma tradiga som vanligt antar jag. Tvätta,städa,diska,plocka undan,laga mat, vila ,vila,vila,lämna barn och hämta barn. Ja så ser varje dag ut för mig (gör givetvis inte allt detta varje dag,men någon gång under veckan händer allt detta)Kul va? Nej inte direkt - men sånt är livet.

Just det inbjudningkorten till Malcolms kalas måste ut idag så de ska jag göra färdiga så Malcolm kan dela ut dem.

Sedan ska jag beställa lite saker till partajen för lilla Malcolm. Sedan ska jag fixa lite till fredagsmyset också.

Men nu början denna torsdagen med sina rutiner,så en spark i ändan så är det bara att sätta igång.

Sköt om er idag!



Orolig

Hej ännu en dag,Melwin gick till skolan idag efter att varit hemma och följt med lillebror till sjukhuset igår. Det tog emot men han kom dit!

Idag har jag en olustig känsla i kroppen haft det i några dagar nu, hjärtklappning och orolig. Jätteglömsk men en viss myndighet stressar livet av mig känns det som.
Men i nuläget vet jag faktiskt inte varför jag känner mig orolig och inte till mods. Och jag hatar denna känslan.

Stora snackisen vid frukosten i morse blev
DET SNÖAR PÅ CYPERN!
Barnen hade massa teorier och Melwin var ju rätt på det. Sedan är Malcolm tyst en lång stund, men måste vi åka skridskor istället för att bada då?
Lilla barn!
Så då fick både vi och storebror förklara att när vi åker dit så är det sommar och sol!
Och nedräkningen är i full gång vi har 2 nedräkningar just nu Malcolm fyller 5 år om 24 dagar! Och sedan nedräkningen till Cypern! Finns det ngt vi längtar efter så är det Cypern och till Nybblegård -Astrid Lindgrens värld!

Nä nu ska jag fixa det sista jag vill ha gjort för idag kommer Morgans bror hem från Amerika för att vara med sin mamma , Morgans mamma,min Laila som fortfarande kämpar på intensiven. Barnen träffade henne igår igen våran underbara Farmor!

Tisdag och sjukhus

Ja ännu en dag i Walléns anda ;-)
Melwin fick jätte ont i magen idag,han grät. Så beslut togs vi ringer skolan och han får följa med Malcolm till läkaren också,genast mår han bättre och är glad igen. Självklart har hela våran livs situation blivit mindre optimal för våran Melwin som står mitt uppe i det farmor är jätte sjuk,mamma har ont och lillebror mår aldrig bra och åker till doktorn varje vecka. Någon gång behöver han också få en dag till återhämtning och det kan nog vara bra för honom att följa med och se vad lillebror går igenom och fråga läkaren om han har frågor. Men man ska inte få ont i magen för att gå till skolan så jag väntar på att hans fina fröken på fritids som han tyr sig mest till ska ringa mig så vi får ta ett snack om hela skol situationen. För mina pågar ska må bra punkt slut!

Så jag känner att jag kan ta vilka strider som helst idag bring them on! För idag ska jag kämpa för mig och barnen och när jag har så himla ont att jag knappt vet var jag ska ta vägen då är det inte läge att bråka med lilla Fru Wallén .
Men i övrigt blir det nog en bra dag....och jag önskar er den bästa. Kram på er

Och jag skickar en extra kram till familjen som vi möter hos www.sillasblogg.se


Nu ska barnen ha frukost och dagen ska planeras och förberedas så allt går relativt smidigt.

Måndag och sjukhusbesök

Ja idag är det en vanlig dag hos Walléns, skola och dagis men Malcolm skall hämtas tidigare för sjukhusbesök i Malmö.där Morgan redan är hos sin mamma.
Imorgon ska Malcolm till Lund och kolla trycket i ögat, ngn som vet när de får dessa gröna dropparna i ögat hur man mår efter detta? Tänkte mer om man är dagis duglig men antar att det inte kommer gå?

Så en vanlig dag hos oss med sjukhus sjukhus sjukhus är det inte den ene så är det den andre.

Men nu får jag sätta fart på rutinerna här hemma,någon måste ju styra skutan ;-)

Puss på er och gå/kör försiktigt

Slappa eller ?

Jaha så var det söndag igen! Igår fick barnen träffa farmor igen på sjukhuset,skönt för både dem och henne. Idag blir jag och barnen hemma för Melwin ska leka med en kompis från klassen han inte lekt med tidigare .spännande och kul!

Sovrummet fick inte min kärlek häromdagen så kanske idag om jag orkar och kan. Har massa tvätt också( som vanligt)

Jo jag har inte skrivit om simskolan,i fredags började killarna i sina nya grupper Malcolm i silverpingvinen och Melwin i guldpingvinen. Förutom att Malcolm har problem med att nå botten i denna delen av bassängen så gick det jätte bra. Melwin var super nervös men det släppte efter första övningen för det gick ju som en dans för honom.
Så nu är vi på gång i gen med vardag och aktiviteter.
Melwin han älskar ju dansen,och bestämde sig för att fortsätta fast att hans kompis slutade( han kämpar med att vara stark) tror ni inte att denna danskolan inte skulle ha i Bara denna terminen och han vägrar gå på ngt annat, så nu skulle skolan höra av sig på måndag om de körde klasser i närheten så vi får hålla tummarna,för vill han dansa så ska han få dansa det lovar jag!

Men nu får man lyfta på fläsket och köra igång morgonen!
För sedan blir det en lite slappa dag i em.
Vad gör ni en söndag som denna?

Fel på maten?

Så här tossiga blev killarna efter himmagjord kebab tallrik! Och blandad läsk!!! Men kul har dem i allafall ...... Fast vi saknar våran pappa


Tacksamhet

Jag känner oerhörd tacksamhet för min man, mina barn och mina underbara nära och kära!
Tack för att ni svarar när jag ber om råd
Tack för att ni tar emot mina barn med öppen famn i alla lägen
Tack för att ni inte kräver gengäld
Och stort TACK för att ni förstår mig!


Tävling "Blinga din kompis"

JRshop.se
 
Nu skänker vi bort 50 gratiskoder till vår "Blinga en kompis". Det innebär att du nu har möjlighet att göra en god gärning och göra någon väldigt glad. Det enda du behöver göra är att gilla vår inlägg "Blinga en kompis" på www.facebook.com/jrprodukterkb samt dela inlägget i din egen status. Blir du bland de 50 första så kommer vi skicka en pm till din Facebook mail med gratiskoden.
 
 
 
 
http://www.facebook.com/JrProdukterKb

Dax för op strax

Då var vi i trellehulla igen


Till min man


Tänkvärt


Jag står pall(tror jag)

Ja vad ska man säga, kl 05.00 och jag kan inte sova min kropp,hjärna och hjärta skriker,vi behöver vila! Men när detta inte går när allt bara far runt som värsta stormen in huvudet .....hur ska man då palla?!
Jag är inte kall,jag har också känslor.....men i vissa situationer i livet så agerar kropp och knopp på sätt man inte alltid kan råda över. Jag står pall,jag måste det jag kan inte "falla", inte nu det är för många som behöver mig när tiden är svår.....ngn måste styra skutan i rätt riktning.
Men det händer något i hjärta och själ när de man älskat mest av allt i livet ej är lyckliga - det gör bokstavligt talat ont i hela min kropp och mitt hjärta. Egentligen vill jag bara dra på mig termobyxorna och kängors och bege mig ut på en lång promenad med mig själv och mina känslor. Rensa luften och knoppen......men vinden viner,det är så kallt så jag väljer att stanna inne trots allt.
Tankarna de far runt och de är i oordning och ni vet vad jag gillar oreda;-) nä jag får koka mig en kopp kaffe,ta ett knäcke sedan lägga upp dagens strategi.

Tack för allas omtanke i denna jobbiga tid! Det värmer!

Så sant


Lite trapp bilder

Ja har tar den sin färdiga form


Sweet 16

Ja min kusin firade sin 16 års dag igår...mysigt! Idag blir det en redig söndag hos Walléns, vi slappar,vi ringer kompisar,fixar och städar lite. Ev kanske det blir litta motion i skogen vi får se vad dagen har att ge. Filar på litta bloggtävlingar också ....... Förbereder kalas i full fart! Ska bli skoj min lille lille bebis ska fylla 5 år! Fattar det inte......minns fortfarande när jag sög honom för första gången! Skräckblandad upplevelse men mer om det en annan dag. Ska bestämma vilka bilder jag vill ha framkallat nu när jag bestämt ramar stl osv till trappan,behöver ha litta grejor till tvättstugan från IKEA också men jag tänker inte åka dit,jag VÄGRAR! Sovrummet ska få litta kärlek idag också tänkte jag....men då kan jag behöva saker från IKEA haha ja vi får se helt enkelt men tvättkorgen ska få hjälp idag det är liksom inget att fundera över det är bara att agera ta sig i kragen,en spark i häcken så är man igång! Så be My guest kick me in the but and I am up!!! Ha det gott alla i detta gråa tradiga,tröttsamma allmänt deprimerande väder! SOL vi behöver SOL! Cypern håll i er för snart kommer Team WW och tar er med storm ;-) en hel vecka att bara vara bara ta det lugnt och njuta av sol,bad,mat,kärlek och härliga stunder med familjen!

Kolla in

Kolla in
www.jrshop.se
Köpte mitt skall där riktigt nice,snyggt och min farg!!!


Sanningen ska fram

Idag vill jag vara lika stark som Pippi,Lotta på bråkmakar gatan eller Karlsson på taket.......men jag känner mig lika liten,ynklig och rädd som Nils Karlsson pyssling. Men en sak är säker sanningen ska fram! Och jag har äran att få de bästa personerna till min hjälp. Men men nog om det.......jag längtar till våren så in i nu ,fick frö tidningen igår och lekstugan ska ju säljas så mina trädgårds planer är i full gång ......längtar!! Synd att saker och tng är så dyra i slut ändan liksom men jag har idéer till bättre peng......men visioner för millioner!! Jag är ven i full gång att planera malcolms kalas både barn och vuxen kalaset. Det kommer bli så kul men bara kommunen hade besvärat sig med att ringa upp mig så jag hade kunnat vara säker på min fråga ang att hyra killehuset igen! Hur som haver dax att plocka undan och komma igång med dagen...ska åka buss idag blä blä men men rättvisa ska skipas och ska det till en bussresa på det så vassego, Sköt om er i stugorna Kram Louise

Melwin är en av de som har ont

Ja han är en av de som får ont i magen eller slår bakut nu när det var dax att gå till skolan igen!
Och jag förstår honom och vi kämpar på,men det är inte lätt när det var och varannan dag är incidenter där vi är väldigt tydliga med att kolla så Melwin inte har varit vållande ( för ja vi vet att våra barn inte är Guds bästa vi är förankrade med verkligheten) men jag blir ledsen över att se hur skolans värld ser ut! Förändring tack!
Nog om det.....jag trodde allt hade lagt sig när det gällde mina täta kontakter med en viss statlig instution men icke nu är de på en igen och fäller kommentarer som gjorde mig så arg och ledsen,de påstår saker som är helt fel och på fel grunder!
Vad dessa borde veta att negativ stress påverkar redan sjuka människors hälsa,välmående och smärta negativt!
Men jag får fortsätta kämpa,Morgan finns vid min sida men det är inte lätt när man har så mycket annat man måste kämpa med också!!
Jag tänker ladda dagen med litta pepsi för idag fortsätter kampen om rättvisa i detta skruvade system!

Pågarna blev fina igår=Morgan också hos finaste Jojjan på Mias frisyrhörna i Staffanstorp. Nu ser man dem igen i allafall Melwin och Morgan de är ju mästare på utväxt och tjockt hår på 2 månader det är ju helt ofattbart vad mycket hår och det blir mer för varje gång ,Malcolms hår växer på längden men han har fått min kvalité litta tunnare om man säger så! Men de blev så fina och nöjda!

Idag har jag bara två saker på mitt schema eller nja tre, diska,tvätta och vila och bada varmt och skönt ojsan det blev visst fyra saker!


Ha det bra där ute i det dunkla och mörka........snart är det vår!!!

Ta mig långt här ifrån

Allt hopar sig och vem ska reda ut det? Jo den sjuke!? Hur mycket ska man palla????
När ska saker och ting bara fungera när ska man finna ro? När ska Reinfeldt Borg och Co. Fatta vad de ställt till med?! Ja jag har ett ansvar som individ men jag som sjuk individ har inte en chans mot de statliga instutionerna! Jag är ett stavfel man helst vill sudda ut förgöra!!! Och jag är inte ensam vi är många "fel" i papperna vi är de som förstör för de rika!! Vi ska vara de osynliga!!! Var är Robin Hood när jag behöver honom som mest???


Sicken käftsmäll

Ja tankarna försöker skingra sig,men de faller hela tiden tillbaka till min svärmor! Fina farmor! Vi måste kämpa,kämpa tillsammans! Men en sak har man fått som en käftsmäll i huvudet ännu en gång. TA INTE SAKER ELLER NÅGON FÖR GIVET! Hur som haver trappan är så gott som klar,bara en bit pärlspont och ngn liten list kvar,men trappan i sig är klar och skit snygg rent ut sagt! Kommer bilder senare på mästerverket. Nu kunde äntligen de förbannade julgardinerna komma ner,beställt lite nytt och vårfint,för nu ska våren komma till Bara det har vi bestämt och snart väldigt snart bär den av till Cypern ,många bilreser nu under ledigheten har Malcolm satt igång hela familjens favorit låt som man nu sjunger i sömnen känns det som," vi är bästa vänner" med Lollo och Bernie. Så jag tror inte att det finns ngn tvekanom hur taggade vi är,och jag ser fram emot att skapa nya minnen med cirkus WW team nr one! Idag var det back to reality! Men det ska nog gå bra det med,och nästa vecka kommer bli en väldigt jobbig vecka kan jag säga redan nu Malcolm har ev 3 läkartider varav en är ny öronoperation,samt lilla farmor! Och stackars Melwin som hänger med. Men jag ska leva i nuet och nuet består av massa viktiga samtal till fkassa fd arbetsgivare mm. Men ha en bra dag och ta hand om varandra

Hmm svårt att förstå hur och varför han inte stoppats in i magen igen!!!

Ja detta med att komma ut ur mammas mage och de använde kniv mm det är ju ganska coolt. Men varför man inte kunde komma in igen är ett mysterium


Tårar som kommer från hjärtat är äkta

Ja dagarna är tunga! Fick träffa min svärmor på sjukhuset igår, ville gå in men först klarade jag inte det jag ville inte att hon skulle märka hur upprörd och ledsen jag var.
Det blev för mycket,jag ser allt hända igen,precis som i slowmotion dras jag tillbaka till händelser jag tryckt undan velat glömma och försumma . Jag ser allt som hände vid Malcolms födelse i slowmotion och i vuxen tappning. Känslorna vällde fram antagligen känslor jag har tryckt undan. Så ja det blev för mycket för mig! Men detta handlar nte om mig och vad jag tycker,tänker och känner, just därför valde jag att andas,lugna ner mig ,torka mina tårar för att sedan gå in och berätta saker som barnen gjort eller sagt,hålla hennes hand,en hand hon höll så hårt våran farmors varma hand. Jag tycker inte om att gråta inför andra,det är en av mina svagheter,istället försöker jag dra mig undan men för att lyckas utan att " falla" ännu en gång så är jag tyst,fäster blicken på ngt som hjälper mig att fokusera. Man kanske uppfattar mig som kall,men detta är dock det sista jag är! Men jag vill inte "falla" inför andra!
Så jag säger som talspråket säger "När hjärtat gråter är tårarna äkta". Men sant än så kan det inte bli.

Idag ska i allafall jag och mina barn åka hem till min storebror och fira Elin som fyllt år,barnen behöver få komma bort och " glömma" situationen för en stund,leka och bara få vara! Så som de fick vara igår,så som finaste Pittorsson och Jojjan tog barnen under sina vingar,lekte,kramade,tröstade,fixade lek kompis till Malcolm. Finaste Cia som lovade ställa upp med allt som hon kunde. Tusen tusen tack underbara vänner,utan er hade vi aldrig klarat detta!
Nu ska jag fylla på kaffet för andra gången,läsa nyheter,måste ev väcka barnen fast det tar emot ,det där med att komma in i rätt rytm igen har väl funkat så där haha. Men man får vara beredd på en jobbig vecka med trötta och griniga barn,men det är en världslig sak som idolen Karlsson på taket brukar säga.
Det får mig onekligen att tänka på en händelse här om dagen som fick mig att le och mitt hjärta blev så varmt.
Malcolm stod på våran framsida plockade de lingon som gick att plocka i krukan,samtidigt som solen sken på honom,gossen börjar då sjunga på en av de vackraste visorna i historien " Du ska inte tro det blir sommar....." problemet som gör allt ännu härligare är att Malcolm hör ju inte så bra så där han inte hört/ kan den rätta texten mumlar han eller kommer på/ gissar vad det ska vara så det blev en väldigt personlig visa,sedan kommer frågan -Mamma växer det lingon på Cypern? Nja jag tror inte det Malcolm. - men mamma vi kan väl ta med och bjuda Lollo och Bernie! - mitt svar blev såklart SJÄLVKLART Malcolm !
Utan dessa underbara barn hade livet inte varit mycket värt,utan dessa underbara barn hade världen gått under! Iallafall min ;-)

Puss och kram på er och glöm inte att livet är skört!

Tårar fyllda av rädsla och vrede

När det händer saker ännu en gång i livet man inte kan råda över,när det bara hopar sig och till och med jag faller igenom då vet jag att även min gräns är nära,det är då jag är nära att krevera och krackelera. Igår fann jag min gräns satt i telemöte ang våran sons hälsa i 1,5 timmar,direkt efter ringer en annan läkare och frågar hur det är med gossen han är var bekymrad och arg över hur Malcolm blir "kastad" från ställe till ställe doktor till doktor. Och när denna läkaren ställer frågan varmt hur allt fungerar hur pågen mår då brister det för mig tårarna kommer,det är då jag frågar varför ingen kan förså varför eliten gosse kan må så?! I samband med detta får vi ett samtal att min svärmor är inlagd på sjukhus,det är inte bra alls,då faller jag som brukar vara den "starke" igenom,det är då jag faller i min mans famn jag bara låter tårarna som är fyllda av vrede och rädsla falla längs med kinderna. Hur som helst vi lägger ner trapparbetet kör till sjukhuset innan vi skulle hämta barnen. Min fina svärmor som jag talar så mycket med,som jag känner samhörighet med som jag älskar av hela mitt hjärta,våran farmor! Denna gången kände jag mig så maktlös och hjälplös,jag föll!

Jaha vi väntar

Höga på färg! Men men målningen måste bli klar idag för barnen kommer hem imorgon igen. Men men snart är detta hemska äventyret över!


Grannt

Usch redan kväll tiden har gått fort idag! Jag är spyfärdig ont och för lite sömn!
Barnen lägger sig nog inte kl 19 eller 20 men jag lär göra det;-)
Morgan är duktig och målar på själv har jag städat och sanerat.

Men vitt och grannt blir det, snart dax att göra fläskpannkaka


Kass början

Ja jag somnade vid 02 vakande vid 06.30 pga av oroligheter på området och folk som inte tänker sig för riktigt och en kroppnsom lagt av.Så nu sitter jag och dricker kaffe ,läser nyheter ,fb,och bloggar i min tystnad . Bra början? nja inte direkt,ont ja skylla mig själv=ja men man vill ju vara med en hel kväll ngn gång! Barnen hade det mysigt och Malcolm fann sin vän i en annan gosse som fint klappade på hans pyjamas och sa den var mysig Malcolm och med Pippi på! Ja svarar Malcolm du får känna på den,sedan la de sig på en madrass och läste saga för att sedan somna och sova igenom tolvslaget som vanligt! Melwin kämpade på för det går inte att vara näst äldst och däcka först ;-) bär man har en chans att vara uppe hela natten haha
Det roliga blir nu att se hur länge boysen sover!
Sedan ska målningen påbörjas idag!av vägg och tak i hallen där uppe,här går det inte att ligga på latsidan ;-)

I övrigt ska inget annat planeras idag imorgon osv.....
Ja nytt år,det slutade med massa trots på nyårs afton hmm är det över nu ? är det nya tider nu?! Haha men en sak är säker nu är det 2013 nu ska vi till Cypern för nu går det undan !

I övrigt en härlig nyår i bästa vänners lag.....i Svedala.
Ja samma klyscha nytt år nya möjligheter....eller är de samma som innan?
Tror faktiskt det, men Vi blir äldre ,barnen växer,tiden går.....