Dagar som dessa borde ej få finnas!!!

Gårdagen måste jag nog säga var ännu värre-blidde en färd med ambulansen till Lund-idag fortsatte skitet i sviterna efter allt morfin jag blir i pumpad!!

Det är dagar som dessa jag bara vill försvinna -bort till mitt Brösarp där ingen eller inget kan komma åt mig!!!

För jag orkar ej ha ont mer nu-det börjar ta över för stor del av livet -jag har lovat mig själv att smärtan aldrig ska få vinna över mig men igår gjorde den det!!!

Jag missade en fin dag med mina pågar idag på Bakken!!!

Orkar fn sitta upp och kräker ej mer som det känns nu...så litta Anna Hertzman sitter bra nu hon får en att se sanningen i vitögat när ingen annan gör det. När de flesta andra är så jävla falska gentemot en!

Jag talade med en av mina favorit personer för en tid sedan-denna kvinna betyder mer än många andra för mig-och nu kära A saknar jag dig så enormt mycket!!!

Fn när man mår som sämst känns de som om allt och alla i världen går emot en! och ibland måste det få kännas så!
Jag har aldrig trott att ja är ngn prinsessa-aldrig bett att bli behandlad som detta-men är det för mycket begärt att bli visad respekt och bli behandlad som den vän/medmänniska jag behandlar dig som.

Sedan är jag fullt medveten att alla i hela världen ej kan älska mig-jag kan inte heller älska alla...men en sak ska folk ha klart för sig-ta inte mig och min familj för givet!För en dag kommer det i nacken ska ni veta!

Så nu fick jag kräkt av mig en del i min lilla misär-jag hoppas två dagar av helvete snart vänder!!För detta är inte riktigt min grej!!

ha det så bra!!!!

Sköna fina Brösarp...mitt själs frid

Dagarna har sprungit ivär,det har varit besök alla dagar utom igår-men varit så trevligt så.

Vi har hunnt med att ha så skoj i Brösarp!
Det har plockats bär i mängder-bakats muffins med dessa.Varit på Tosselilla för första gången med barnen-et blidde en stor favorit.
Sedan har det varit mycket bus hemma vid huset,hoppats hoppeborg,badats i lilla poolen,byggs kojor,spelats boll,ja allt möjligt.
Besök i Kivik som vanligt,barnen fick shoppa det de ville ha av naturens godsaker och  vi fick shoppa det vi ville ha,efter detta bar bilen iväg till Café Annorlunda där barnen valde kakbuffé(ja ok jag också :-) ) då fick de äta så mycket kakor de ville tills vi skulle gå hahahaha
Malcolm sov när vi kom så han valde glass-men fick smaka ngn kaka av mor och bror. Men Melwin gjorde oss alla lie nervösa när han ställer sig på trappan intill caféet och typ skrek ut till os andra " Jag ska nog inte göra som Pippi gjorde bär hon var på kalas ta hela fatat och bara hälla" - Hahah nä sa jag aningen nervös var snäll och gör inte det -hahaha barnen är så härliga.

Det har shoppats lite roliga saker i diverse butiker-men idag styr nog bilen till olika loppisar och gårdsbutiker.alltid hittar man ngt spännande och annorlunda.

Igår åktes det ånglok och åts glass och våffla i stora lass-så mysigt så!!!
Idag kommer även mor och far hit,och imorgon bär det av hem till underbara Bara.

För första gången när jag är i Brösarp saknar jag mitt hem-jag längtar inte nödvändigtvis hem men jag saknar mitt hem och det är en härlig känsla.


Nu skall det ätas frukost för att sedan anta dagens utmaningar