ja!!!torsdag!!

Hmmm var inte så spännande start trots allt!!

Malcolm vilar middag just nu,jag har precis hängt upp pepparkakshjärtan i matrumsfönstret med pågarnas namn,diskat,varit ute med soporna,skrivit adresser på julkorten som skall postas när jag går till dagis,packat ner vad jag skall ha med mig till olika personer på julkonserten ikväll.
Nu skall jag dammsuga och skura golv!

Men jag är inte stressad :) nä kanske inte superstressad men jag hänger liksom inte med jag är ganska less!!!

Stora rummet tänker jag ej städa,för vi skall ta in granen idag så det blir riktig jul här hemma!Vet bara inte vart den skall stå,här ser ganska annorlunda ut jämfört med förra julen i möblering och allt!!
Men men det blir ett problem efter julkonserten,imorgon skall granen kläs-och det skall pysslar mer julpynt här hemma-lika väl som jag hatar att inte få bestämma över granen längre då Melwin också vill ha sina saker där-så älskar jag det-då är det underbart att ha barn!

Malcolm har beskymmer med astman idag,Melwin hade igår men mår bättre idag och gick till dagis till sin tjej och sin även bästa kompis Ida!De skulle göra gegga bajs-mycket bajs nu om man säger så.
Malcolm babbalar också på,säger Pappa,Mamma,Timma,MpaO=lampa,tata ja massa babbel också så klart,kan röröelserna till klappa kaka,börjat gå med sin gå vagn,börjat ta 80 i kläder nu-ja som sagt om två månader är detta barn som var så litet och ynkligt 1 år-jag kan inte fatta det,mina barn börjar bli stora och det med rasande fart!!


Nä vet ni vad nu måste jag effektivisera lite här,pågarnas rum skall städas när Malcolm vaknar!!

Kommentarer

Designen är gjord gratis av: Designbloggar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0