tösamiddag

Japp det är om en timme-skall bli riktigt kul och skönt,maten är i spisen,salladen och dipporna är gjorda det blir bakpotatis med diverse röror skit gott!!!!

Nu skall Louisan in i duschen göra sig fräsch och bara slappna av lite!

Nu är det jul,julmusiken är på full volym här hemma nu.........h det kul idag alla för det skall jag ha.


Skall nog dricka för första gången på 3 månader också-det ni det kan ju bli riktigt roande hahahaah

Skit i det man lever bara 1 gång

Cellförändringar!!

Japp de finns kvar de rackarna nya prover blev tagna idag,samt att de tittade med microskåp,har jag fortfarande förhöjda provsvar så skall jag opereras-inget allvarligt ingrepp-men som sagt maler tanken i bakhuvudet hela tiden-tänk om de kommer tillbaka igen-det sista jag vill ha är CANCER!!! Nu är jag drastiskt ja jag vet-men då är det skönt att ha en man och en blogg att ventilera sig på!!

I helgen är det fullt ös idag e jag superstressad,som tur verkar Malcolm vila tidigare idag och  då kan jag bege mig ut igen om ett tag,måste fixa här hemma nu när han vilar,sedan upp i stan håller i att köpa present till Melwins fröken som skall sluta-har lite panik över att hon skall göra det som jag nämnt tidigare!!! Sedan måste jag hämta Melwin i tid,hem fixa mat,leka,byta om,träna,hem julpynta så smått,titta på bonde söker fru! Sova!!!!

Torsdag händer igent,Melwin e inte på dagis,Morgan kommer nog ej hem från jobb han skall på julbord på bigbowl
Fredag,hälsa på en barndomsvän och hennes nyfödda tös,pågarna leker med hennes påg,till optikern,hem,handla
Lördag tvätta har ej gjort det på 2 veckor då maskinerna ej funkat så ni kan bara tänka er berget!!!!
Tjejmiddag-har total strejk i huvudet -vet ej vad jag skall bjuda på!!!Dessert och allt vet jag men inte MAT!!
Söndag skyltsöndag och allt vad det innebär!!!
Måndag-ja ny vecka nya saker att hitta på!!!


Men vill ni veta en sak till Lucia så far vi till Brösarp och bor där i några dagar-underbart!!!!!

Facebook!!!

Fy vad kul sida,har hittat många gamla bekantskaper sedan ungdomens dagar hahaha
Det är så kul tycker jag för man tänker liksom tillbaka på tiden man hade med dem-vad man gjorde hur man mådde,hur livet egentligen lekte hahaha

Nö vet ni vad malcolm sover jag skall fixa inför smålandstrippen,sedan skall Melwin hämtas,sköt om er!!

party!!

Japp det är jag sugen på,får väl ställa till lite sånt någon helg-svårt med barnvakt bara men vi får se vad vi hittar på.

Tänkte bara informera er om vad vi skall göra,inte för att det är så intressant för er kanske men ett sätt för mig att ha koll på läget.

Jo en kul grej händer i januari vi skall gå och se disney on ice med mina föräldrar på nya ARENA-trevligt trevligt!!!

Helgerna är fulla fram till jul typ
Nu i helgen åker vi till småland
Nästa helg är det tjejmiddag och julskyltning
helgen därpå är det tivoli för min och mannens del samt julbak i svidala på söndagen
Lucia helgen åker vi kanske till brösarp om huset är ledigt och Morgan får ledigt
Sen är det jul och den firas hos min bror på landet
sen är det nyår och den firas med vänner här hemma
sen är det 2009 och vi stressar på som vanligt igen hahahahaha

Min man spelar wii jag slutade för jag ville blogga lite-och vika kläder-tycker det är skit kul hahaahah
Nä vet ni vad nu skall jag ut i köket och smygäta lite juleskum ha en underbar torsdag kväll!!!


Sket på det!

Japp sket i träningen idag,börjar känna mig hängig,lite förkyld liksom,orken bra tog slut idag.
Hur som helst vi sökte en lägenhet idag-tyvärr hyres i malmö men inget annat vi kan göra just nu,trapporna kommer bli min död,lika rädd varje dag att falla i trappanmed barnen,det gör så ont i min rygg och i knäna! Så en lägenhet på kulladal är sökt-mer som en lösning i väntan på det riktiga-för vi skall ifrån Malmö!!!

Nu skall jag gå och ta ett bad eller en dusch kan inte bestämma mig!
Sen kallar sängen!

Ha det så bra!!!

Vet ni vad imorgon skall jag till Brösarp igen,tyvärr är Melwin på dagis men han vill och behöver gå dit,skall hjälpa Morgan med lite jobb grejor så man tar ju tillfället i akt att få komma dit!!!


I helgen värfar och smäland
Ny vecka med cellprovstagning får se hur det går denna gången!!!

Dagis föreläsning!

Japp var på en sådan ikväll,faktiskt väldigt inttessant handlade om att sätta gränser,våga säga nej osv,alla är vi olika och tur är väl det,och våra barn är ju olika och måste tas på olika vis. Men många av oss tyckte väldigt lika i många frågor sedan kommer vi till den frågan -sov rutiner!!! Nú satt vi inte i liten grupp längre - kanske tur :-) Men jag och min man har alltid fått väldigt mycket åsikter med hur vi gör med våra barn när de skall sova och vi skall någonstans - Vi skulle aldrig få för oss att dela upp oss om vi gemensamt blivit hembjudna till någon för att våra barn skall sova(vilket tydligen många gör)-Våra barn har helt enkelt lärt sig bli nattade borta och sova borta!! En gång har vi behövt åka hem när vi hade Melwin för det funkade inte han var superledsen han var då 1 år,1 gång på 3 år!!!!! Herregud jag lovade mig själv en sak när jag fick barn att INTE ISOLERA mig eller min familj det blir man väl inte lyckligare av-men som sagt sätten och åsikterna är många men det är min åsikt!

Fick en gång höra av en annan förälder som inte kunde natta sitt barn borta - vi har valt att inte fara rundor - då svarde jag bara med min korta ton som jag kan ha :-) vi har valt att inte isolera oss!

 alla uppfostrar vi olika ,vi tror starkt på rutiner och regler - men man måste även vara flexibel - för oss är inte den fria uppfostran ett alternativ,inte massa mjäkande heller!!

Hur som helst så kom vi alla fram till en gemensam sak det är fantamig inte lätt att vara förälder! Och vi gör ett jävla bra jobb som pallar det!

Hur som helst imorgon är det onsdag och kompisarna från Höör som också är f lediga kommer ner och hälsar på - trevligt trevligt!
Sedan är det torsdag och dax för dagis-sen är det fredag och helg - på lördagen far vi till småland och sover hos farfar - skall bli mysigt!

Skit i allt detta viktiga nu - en anna sak är ju skit viktig - det är TISDAG!! Vad händer då???? Jo Those where the days of the desperate Housewives!!!!!!! Om en kvart e det dax,så popcornen skall nu poppas!!!

Ha det gott alla där ute!!!
Titta var ni går så ni inte trampar någon på tårna!!
Jag har skaffat stålhätta igen så mig trampar ingen på :-)

Denna helgen är nu över

Ja på fredagen fixades inför trippen till mitt Brösarp-denna underbara plats. Vi skulle dit en liga på 11 personer varav 7 barn med andra ord ingen tid att finna lugn och ro :-)
Huset skulle designas om i inredning osv-detta fixades,det shoppades det bara var och det åt lunch i kivik-restaurang nissarna drig en lättad suck när vi begav oss med en 12 åring en 10 åring en 4 åring en 3 åring tvillingar på ett år och malcolm på 9 månader hahahah ja och Morgan då också!!!

Hur som helst var det en riktigt trevlig och mysig helg-ser fram emot den 14 då vi skall till Brösarp igen bara familjen och kanske bo-vi skall i allafall åka ångloket gör då kommer tomten också :-)

Denna veckan är så fullbokad förrutom imorgon-och mitt i allt detta tittade jag på ensam mamma söker jag blir så glad när jag ser denna serien-folk som blir kära och förhoppningsvis finner sin livs kärlek-sedan är det ju den där andra killen jag tycker så synd om som får lämna med ett sorgset hjärta!
Men men jag vill bara dessa tjejerna väl-jag vill att det skall få det jag har-jag kan än idag känna den där känslan av att jag är kär i Morgan och det är helt underbart!


Men nu skall jag faktiskt säga detta till min man som är ny duschad-plocka undan och sedan sova-en dag imorgon som skall spenderas ute på lekplatser,hemma i tvätten och i mataffaffären!

Ha det gott alla där ute i hösten-vet ni vad snart är det jul!

jaha!!!

Jag är som sagt ganska less!!
Vad händer hos oss då!

Jo Malcolm fick ny antibiotika igår den andra har inte hjälpt! alltså antibiotika i 15 dagar bli det!
Melwin mognar mer och mer för varje dag ,älskar att vara på dagis och är en go kille!
Morgan jobbar och står i! Är den perfekta mannen och pappan!
Jag då!! Jo jag är den bästa mamman för mina barn i allfall,jag är en cool person,perfekt liksom hahhhaaa

Jo nu är vi där igen en tanke jag inte kan släppa- 30 år!!!
Saken är ju den att jag "bara"blir 27 i februari!!! Shit jag hinner inte med,stressen kommer ikapp mig varje dag med allt som skall göras allt som skall fixas,hjärnan  som aldrig får vila! Och nu närmar jag mig 30 till råga på allt!!!

Sedan är jag som sagt ganska less,både på de flesta och det mesta.
Men iställer för att gnälla skall jag börja ta itu med detta har jag bestämt!

Håret måste det hända något med-det måste ske en förändring helt enkelt! så ett samtal till Jojjan är på plats!
Min kropp-ja det har jag inte råd att fixa med på många år nu hahaha
Mitt jobb - inte mycket att kommentera där inte!
Min familj-min lilla familj är underbar,sedan FAMILJEN-de resterande majoriteten är kanon-men alltid finns det någon som skall såra och sätta käppar i hjulen!
Min lägenhet,hm får väl göra det bästa av situationen-men ett hus skall det bli i framtiden!

Nä nu skall jag faktiskt vila mig har ont i huvudet idag och Malcolm vilar äntligen-Melwin skall snart hämtas på dagis,sysslor skall göras och ikväll är det träning som gäller!

Och till helgen det bästa av allt BRÖSARP! Med en annan familj-så underbart skall det bli,ha koerna utanför dörren,promenera långa promenader-vem vet kanske plocka lite svamp!
Jag bara längtar till en helg då man kan finna ro

wii

ja helgen har gått fort med herrmiddag som jag deltig i de sista 2 timmarna-fy vad kul!
Sedan var det fars dag och nu e det måndag-har inte gjort en större ansträngning här hemma idag så det fick bli att spela lite wii med mannen-skit kul! Jag har även fått ett eget skal som självklart är ROSA!

Nu skall det bli lite design program sedan duscha sedan försöka hålla mig vaken till prisonbreak!

Imorgon är det dax för  f-grupp,men måste till läkaren med Malcolm igen för han har fortfarande ont i örat och antibiotikan tar slut imorgon!


Nä vet ni vad-nu skall jag slappa!



Snusan!

Jo susan du skriver mycket saker som är sanna.men mer kvinnliga former kommer jag aldrig få- då måste Morgan få bättre lön så jag kan köpa mig lite former hahah


Idag om bara en liten stund kommer en kär väninna till mig med sin bebis som e lika gammal som Malcolm-trevligt trevligt!

Nub skall jag se om Malcolm vill vila lite

Men en kram till alla goa och trevliga människor där ute



På eftermiddagen insåg jag att ngt inte stämde med malcolm,han var väldigt gnällig som övergick till skrik-som övergick till feber på 39,2 som slutade på sjukhus och ahlmansgatan med dubbelsidig öroninflammation och trånga luftrör och antibiotika!

Så såg kvällen ut vilket gjorde att vi missade tvätttiden men jag var hemma vid sju igen de som skulle tvättat också gjorde ej det så 4 maskiner in direkt visserligen 3 till-märks det att vi har svårt att få tider här,så nu hänger det men hela läganheten kommer bli full med tvätt inte mycket att göra åt det,nästa tid är den 11!!!skit svårt!
Så nu är allt i tumlare och torkrum så nu är det morgans tur att hämta det vid 22 tiden sedan hjälpt vi år här uppe.
Melwin har varit på dagis idag och haft det kul med polarna.

Igår byggde min son sin första pärlplatta köpte hem plattaoch pärlor som han klarade av och han fick en ny sax att öva med-han älskar hålla på med sådant.

Sedan imorgon kommer en kusin hit och leker lite med oss-på lördag skall Morgan ha herrmiddag och mår Malcolm bra skall jag bege mig med barnen hem till kusinerna och leka där och ha en bra kväll.

Allt är bokat nu och det blir en jul på landet hos min älskade bror!

Men det är några anhalter innan dess att se fram emot-nästa helg bär det iväg till mitt frömställe Brösarp för att spendera en weekend där,helger  därpå drar vi till småland och hälsar på farfar,helgen efter det tjejmiddag och julskyltning,sedan rullar det på.

hur ser era helger ut?! Är det bara vi eller börjar vi människor bli mer och mer fullbokade i dagens samhälle

Måndag

Prisonbreak ikväll så spännande-men tror inte jag håller mig vaken idag är svintrött.
Precis tränat ett styrkepass på friskis och det känns i kroppen att det var ett bra tag sedan.Har även varit ute hela dagen med mina barn,imorgon blir det nog museet-men vi får se.

Nä inget mer att dela med er idag mer än att jag önskar er en bra måndag kväll

Less på detta!

Alla skall veta en sak att inatt innan jag gick och lade mig tog jag ett beslut! Jag skall inte lägga min energi på saker och ting och folk som inte vill lägga en gnutta energi på mig och min familj! Det är slut på att bara ge och ge nu!



Men hur som heslt vi hade en jätte rolig kväll med kanon sällskap,god mat och dryck,kollade Amerika foton och spelade wii-klockan blev sent innan folket gick-men vi hade riktigt kul!

Idag skall vi hälsa på våra vänner i Höör sedan skall Melwin på sitt första biobesök med Farmor,stora kusinen ochngn av oss.

Så ser dagen ut för våran del-så det blir en mys i mys dag idag,sen ikväll åker allt halloween pynt ner igen .

Och sen är det en ny vecka med nya tag!

Bara denna gången!!!!

Petra utmanade mig!!!



Regler:

  • Länka den som har utmanat dig och sätt in dessa regler på din blogg
  • Berätta 7 saker om dig själv både alldagliga och knäppa
  • Utmana 7 stycken i slutet av detta inlägg genom att nämna deras namn och länka till dem
  • Låt dem få veta att de har blivit utmanade genom att lämna en kommentar hos dem


    1. Jag är rädd för döden

    2. Jag hatar spindlar
    3. Jag gillar att småpyssla lite
    4. Jag trivs med mina små pågar     

  • 5. Jag kan inte med falska människor,eller sådana som är riktigt räliga till sättet
    6. Jag gillar att städa själv. Gör det bäst då,men hade varit kul med hjälp ibland!!!!
    7. Jag önskar mig ett Wii fit i julklapp

    de jag utamanar är:

    Camilla
    Snusan

    Mogge
    FruWallèn
    My
    Linda
    Alla som läser min blogg'



  • Så alla vet jag svarar bara på denna utmaningen!!!