en grå dag

Ja solen har visserligen skinet på oss,men det är en grå dag idag tycker jag.

En dag av ledsamhet,oro,ångest,hundratals tankar. Det ar ju inte så här det skulle vara!!!!
Det skall vara för evigt!!
Jag är en sådan som tror på det eviga,lever på hoppet,kärleken är det finaste vi har! - så mitt hopp är att tro att kärleken är evig.
Idag är en sådan dag som jag önskar att jag kunde se in i framtiden ,vara en sådan som fixade och donade och bestämde lite över sake roch ting - även känslor!
Paniken faller på,jag har fällt en del tårar.........Ni är det BÄSTA vi har!!!!

men men-hur som helst kan jag inte styra världen så som jag tycke den borde vara-men man måste få lov att känna starka känslor ibland även om det inte handlar om en själv.

Var hos läkaren med Malcolm och hans luftrör idag han fick en ny kortizontur så jag hoppas att det hjälper nu,han är väldigt orolig ikväll bara, kl 08,30 i morse satte ag på mig stegräknaren,insåg att det skulle bli en tuff dag då vi fick en läkaretid vid lunch och får mig är det mycket tyngre och jobbigare att kånka barn och vagn flera ggr om i trapporna så det var bara att bli ute efter läkarbesöket så idag och dagen är inte slut TRO MIG,har massor att göra som jag inte fick gjort idag-så jag är uppe i 21104 steg-men jga kan bara säga en sak,jag har sådan värk,kan knappt röra mig och är svinet trött!!!både psykist och fysiskt!!


Nu skall jag glo på tv en stund och kanske skjuta fram sysslorna tills imorgon-det är ju inte det att ngn tar dem ifrån mig :-)

Har en del tankar och funderingar som jag måste få klarhet i också!


Kommentarer

Designen är gjord gratis av: Designbloggar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0