usch o fy!!!

E riktigt trött,har sådan värk!!Fy vad jag är gnällig.
Men Malcolm har varit uppe sedan 04,45 pga att han ej hade bajsat på 2 dagar och valde att göra det då,sedan har jag och Morgan kommit lite överrens om hur vi skall vila idag innan vi skall resa-så jag valde att vila i eftermiddag-känns som en dålig deal just nu-men det löser sig.

Igår fick jag tala med min nadra kära vän- det fälldes en del tårar under samtalet men vi fick till en del skratt också-det händer mycket i våra vänners liv just nu-och vi berättade för dem båda att oavsett vad som händer så kommer vi alltid vara bådas vänner och det kändes skönt att göra klart för dem.
Så nu är jag lite lugnare över deras situation.

Ja vad händer då idag när resfebern börjar ge sig till känna,jo det skall vilas i omgpngar med oss vuxna här hemma-sedan skall det shoppas "lite" godis till Melwins handbagage,sedan skall det sista i handbagagen packas allt annat e redan packat och klart.

Ja och inatt 03.30 bär det iväg till kastrup för att göra som utvandrarna gjorde långt före oss-gräva guld och söka lyckan i Amerika! Men som sagt lyckan har jag redan och guld blir jag inte lyckligare av-och jag kommer aldrig flytta dit för då skulle jag sakna Brösarp för mycket.

Nä nu skall jag försöka snöra ihop en fattig frukost-har liksom valt att inte köpa hem så mycket då vi skall resa-och jag pallar inte ta båda barnen ner i källaren för att hämta vagnmen för att gå 15 min bort för att köpa bullar för att gå i dessa trapporna igen så nä det får bli en fattigare variant idag.


Vi var ute på långpromenad igår och tittade på träden och andades in avgasluft i denna stan.........men jag drömde mig bort till Brösarp och fann då att det börjar bli riktig höst nu-tråkigt med alla sjukdomar som poppar upp men nu åkte det fram ca 10 värmeljus här hemma.det är så mysigt när vinden viner,träden vajar och ljusen lyser i hemmet.


Och icke att glömma - Malcolm började krypa igår!!! så nu är det slut på lugnet här hemma!

Då säger jag förmodligen adjö nu -tror inte att jag kommer få möjlighet att skriva något mer innan vi far till fjärran land!


Sköt om er!!

Kommentarer

Designen är gjord gratis av: Designbloggar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0