Usch och fy fortfarande!

Helgens baravder med min staxkars påg har gjort att han nu bajsar och kissar på sig är rädd för att gå på toan-hemsk hemskt! efter att läkaren från vc ringde idag blir han remitterad till en barn specialist-tradigt att det skall gå så här långt bara!
Hur som haver jag e så trött på denna eviga städning och sortering på kvällarna-på dagarna syns det inte att det städas för mina två huliganer kan inte vara i möblerade rum utan att dra fram precis allt!!!!! Haha men det är väl ändå underbart med små barn-de är ju kreativa!

Hur som haver är det en container här på gården nu så allt som är i förråden som skall slängas skall dit helst imorgon innan den blir full-inget skit som inte används skall med till UNDERBARA BARA!
INGET!

Just när är ag inne i en göra av med fas-men det är inte kul att städa och göra i ordning i en lägenhet man verkligen vantrivs i och när det liksom inte går att plocka undan ordentligt för inget blir liksom bra-så jag längtar så tills sommaren är över och jag får mitt hus och min ordning och reda i BARA!
det är inte så BARA det hahaha ;-)

Idag var jag på jobb-fullt upp men det gillar jag-likaså imorgon-möte på morgonen-möte på em och lunch där emellan och hinna med jobb-lutar åt övertids arbete imorgon men jag behöver jobba upp min flex lite-ligger en del minus pga läkarbesök osv.

Men idag är det tisdag en tisdag utan väninnor att spela poker med-imorgon är det onsdag med sysslor att göra hemma som inte hanns med eller orkades göras idag.

Hoppas vädret håller i sig hela helgen-sorterat ännu mer så en runda till på barnloppisen blir det sedan är det släng eller ge bort för resten av slanten.

Men nu kallar en kall avslagen underbar Pepsi på mig i lugn och ro mannen är på fotboll,barnen sover,tvätten är inlagd -massor av tvätt!!Golven är dammsugade-soperna är uttagna-en del saker är sorterade i lägenhetn som skall slängas-så nu väntar enbart min förvärkta kropp på att bli slängd i soffan och förbereda sig för resten av veckan som i slutet bjuder på tjejmiddag i staffanstorp-ser fram emot detta!Barnloppis och träffa en av underbar vän på lördag i underbara BARA.Kanske en skogspromenad på detta också kan inte bli bättre-och jag för göra allt detta med de finaste jag vet Morgan,Melwin och Malcolm!

puss på er alla som läser ha en underbar dag/kväll

Kommentarer
Snusan

Trodde oxå att jag skulle få större plats och ordning i skåp och lådor när vi flyttade till större. Det varade några månader sen va det likadant där. Trots att vi slängt massor innan vi flyttade. Med nytt boende är super. Kul att det ordnade sig för er.

2009-06-24 08:24:44
URL: http://snusangirl.blogg.se/

Designen är gjord gratis av: Designbloggar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0