Hösten/vintern....härliga färger i allafall!

Ja hösten tar sig till orda,idag åkte overallerna pp,Melwin var överlycklig för han frågar varje morgon om snön har kommit...han vill verkligen ha snö hahaha

Men med allt detta så får man tid för eftertanke,en tid då man sitter inne i lugn och ro tänder ljus dricker ngt varmt.

Mina tankar far runt i huvudet det händer mycket jobbigt nu ...Malcolm har varit hos läkaren,allt som skulle vara ett vanligt besök på allarge mottagningne i Lund,blev 4 timmar långt,med massa prover och akut lung röntgen! Hur som haver fick vi röntgen svaret kl 19 på kvällen då våran ölskade läkare ringer. Malcolms lungor ser ut som vi befarade de ser ut som vid förra röntgen=inte bra! Fortsätt som ni gör så får vi hämta ut antibiotika som vanligt till killen,det man vet är att han får ständiga bronkit återfall hela tiden där av antibiotikan...flimmerhåsr testar visar att där är flimmerhår men man kan ej se om de arbetar-så nu står vi i en återvänds gränd igen läkarna kliar sig i håret-man hittar inte vad som är felet på gossen. Man man är fn ganska fast beslutna om att han inte får vara en i mängden som man inte hittar felet på,för man vet att där är ngt fel. Våran lille kille!

Melwin ja han är som en 5 åring ska vara tror jag,snutig,gnällig,glad,bråkig,snäll hahaha

Jag -nja inget mer att säga där-mest skit!

Morgan han jobbar-vabbar-ja tapetserar så vi har fått fint i köket,nu är det ett år sedan vi flyttade till vårat underbara Bara-vårat hem!

Seden är det andra i min omgivning som inte mår så bra...tänker så på dessa personer och hoppas att allt löser sig till det bästa.kramar till er

Ja snart så kommer julen ,men först så har vi massa halloween här i Bara så mysigt så!

Melwin köpte adventskalender igår,givetvis med toy story! Får jag ha den på rummet mamma- hahah you wish!
Men om mindre om en måndag är det advent då ska det julpyntas och vara så mysigt så,massa pyssel,barnen började göra lite julklappar igår,och pyssel och julbak kommer att fortsätta,för är det ngt vi älkar här hemma så är det att pyssla.

Barnen gjorde även hand och fot avtryck igår som vi ska göra tavlor av och ha i våran svartvita hall-kommer bli så coolt!

Kommentarer

Designen är gjord gratis av: Designbloggar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0