Ja vilken början

Dagen började bra mys vid tvn och julkalender,sedan ett strömavbrott som fortfarande håller på och är snart 2 timmar långt,ainte öppna kylen! Tänk om all mat förfaras! Nu märker man hur van man är vid ljus och ström. Men men då vår man tända ljus och ficklampa istället.

Ja dagen idag bjuder på lite samtal och förberedelser. Funderar på att åta mig lite uppdrag,för att liksom känna att det finns ngt jag orkar göra.

På lördag har jag och Morgan varit tillsammans i 8 år-hahaha känns som vi levt ihop hela livet men ändå nyss träffats,ganska coolt faktiskt.

Julen närmar sig med stormsteg nästan alla våra julklappar är klara så det blir en jul som hag ej ska stressa över,julen ska vi ha hemma också så det är skönt. Hoppas bara tomten kommer;-)

Melwin och Malcolm är ju vana vid vääääääldiigt mycket snö så Melwin sade för ngn dag sedan hoppas snön kommer snart eller i allafall på julafton.

Ja man kan ju hoppas...........................


Lääängtar även till nyår....ska bli så kul!!!

och speciellt till tjejmiddagen på fredag!!!

Med andra ord mycket att se fram emot...och försöka att ej titta bakåt!


tiden går men läker den alla sår!

Det sägs att med tiden läker alla sår-jag tror inte det. Vad tror du?
julen e igång här hemma och det är så mysigt,den nya julkalendern verkar också väldigt bra och mysig.Mina pågar gillar den i allafall.

Det regnar ute och är grått och trist-men då låter jag tankarna flyga iväg på nya utmaningar som jag ser fram emot,och en mysig jul och ett härligt nyår.

Imorgon ska jag fira en väns ålderdom hon fyller de där jobbiga 30 ni vet!!!! De där åren jag fasat för i 2-3 år redan och snart är det min tur att "brännas på bål" lite den känslan får jag. Vad jag alltid lärt mig är att med åren får man sämre läketid osv så då läker väl inte tiden alla sår? De såren man bär med sig i själ och hjärta kommer de någonsin att läkas kommer ärren bli mindre tydliga???Jag tror inte det.Men vi tänker inte alltid på dem när vardags stressen tar över.

Fredag idag och jag ska hämta boysen tidigare så vi hinner mysa innan Melwin ska på simskola och sedan sova hos mormor och morfar i 2 dagar Malcolm kommer dit imorgon för att sova där. Sedan ska det firas familjemedlemar på söndag det är även en möjligheternas dag känner jag. Men nu ska jag  lägga mig på soffan och drömma mig bort för en stund.

Kram på er och trevlig helg