Jag är fullständigt lugn................eller inte!!!

Jag min intensiv tid på rehab är nu slut....känns konstigt....mindre bra har liksom levt i en sk skyddad verkstad med personer som inte ifrågasätter ,personer som vet genom att bara titta på en att man har en "dålig" dag=en dag med mycket smärta!!!

Jag har fått lära mig mycket av både det ena och det andra och nu under 2 månader ska jag tillämpa detta jag lärt mig i min vardag......lättare sagt än gjort ska jag säga er.......för även om man har en kanon fin och bra familj så står man ändå lite lämnad ensam kvar! Men jag har haft en väldans tur under min rehab tid.....jag har funnit en vän,en vän som är lite som mig och vi förstår varandra väldigt bra......man vet liksom när man funnit en VÄN!

Förrutom detta har jag fått jobba med några av Sveriges smärt och nackspecialister!TUSEN TACK!Så ur dessa synpunkters sätt är jag väldigt lyckligt lottad!

För er andra så har jag varit mindre social.dels för att tiden på rehab har varit tuff och jag inte orkat ngt annat.Jag kommer nog fortsätta vara lite osocial för jag jobbar mycket med mig själv just nu och  min smärta.Då beskedet att jag aldrig kommer bli helt bra har nått mig.....aningen bättre kan jag bli men aldrig bra! Men jag har valt att efter låååång tid accepera detta,men väljer att säga JAG GILLAR DET INTE MEN JAG ACCEPTERAR DET!!!

Smärtan ska inte vinna över hela mig.

Folk kan kanske tycka att jag är förändrad och jag kan bara hålla med-jag tror det behövdes.För mig till det positivare för andra kanske tycker det är negativt.Men nu handlar det om mig inte ngn annan har jag också fått lära mig!
Så nu är jag den JAG ÄR-och då har ni andra ett val att gilla det eller ej.

Hur som haver tiden rusar iväg......sommaren e på intåg....Melwin ska ha sommaravslutning 9 Juni....siste Juni slutar han dagis och sedan väntar ett lååångt och härligt sommarlov för honom innan han börjar sin efertlängtade skola....min lille kille ska börja Förskoleklass eller det vissa kallar för nollan. Helt otroligt vad tiden går fort. Men det har en tjusning med sig i allt.

Känner mig lite splittrad i det jag skriver men det är mycket i livet som jag ska fixa och lära mig tillämpa nu.
Det är inte så lätt......men jag väljer att försöka se solen bakom molnen!

Kommentarer

Designen är gjord gratis av: Designbloggar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0