Jaha

Ja då håller vi på att äntligen fixa malcolms rum,kommer bli så coolt. Men man blir ju så sugen på att fixa mer!!!men det kostar för mycket. Men sortera gillar jag ju att göra och Malcolms rum har sponsrats av alla andra saker vi sålt! Det är en jobbig sak med att göra om, det blir liksom så stökigt och bökigt överallt!!

Trappan är i oerhört stor behov av hjälp!! Det lutar åt att vi får göra det själva annars blir det för mycket utgifter! Problemet är då Malcolm ,det blir dammigt och luktande färg, var ska vi då bo med honom? Hmmm lutar åt att vi provar göra källaren själv och ser hur det går, när vi ska gå på ovanvåningen får vi lösa det då. Jag och barnen får åka på en tripp med husvagnen kanske haha.
Nä idag känner jag av kroppen oerhört mycket så idag blir det inte mycket gjort i hemmet för det är massa hämt och lämningar på dagis-skola-aktiviteter! Men de har ju så skoj, Melwin har börjat på dans och älskar det han har så kul, så det är ngt han ser fram emot varje tisdag kväll.
Sköt om er idag, jo en sak till det är ingen som vet ngn som vill göra sig av med en lampa de sålde på Ikea förr som liknar en fackla? Är i stort behov av en till Malcolms rum.


Kommentarer

Designen är gjord gratis av: Designbloggar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0