UNDERBARA BARA!!!

Japp imorgon händer det-då får vi vårat slott-vårat hus!! Det vi suktat efter i så många år-rätt hus -rätt ställe-rätt grannar :-)

Så är det-jag fattar det fortfarande inte-men nu är det dax det är nu det händer
2003-blev jag och Morgan ett par
2005-förlovning
2005-Melwin kom till världen
2007-Sago Bröllop
2008-Malcolm kom till världen
2009- Bara underbara BARA

MELWIN 4 ÅR

Det var den vackraste dagen i mitt liv-den morgonen han såg på mig min goding mitt hjärtas fröjd han som ger mig gråa hår min numera 4 åring MELWIN! Vart tog åren vägen-min bebis-börjar bli en stor stor kille-en tuffing -men ändå så skör och bräcklig.

Han hade barnkalas igår-så kul vi hade det och så kul alla verkade ha det.
Idag var det dax för vuxen kalas-detta blev också trevligt och mysigt-men Melwin var så trött idag-trött i huvudet-så idén att ha två kalas var bra-men för Melwin blev det nog jobbigt att orka vara så"redig" två dagar på rad-och det tar på en-det tar ju på oss vuxna-och han tycker det är jobbigt att leva som vi gör nu-det tar på oss alla-och vara en pedagogisk förälder funkade tyvärr inte så mycket idag-vi jag och Morgan blev riktiga ovänner med Melwin idag på hans stora dag-men även om det var han stora dag måste man sätta ner foten och visa när något inte är ok.

Men nu till något mer roligt vet ni nu kan man säga att det bara är 9 dagar kvar tills vi får flytta-tills vi kommer HEM

Ojojojojojojoj

Japp så kan man ju utrycka sig!

Nä men så här är det nu
Tjejmiddag igår-trevligt trevligt!
Idag fick man frukost på sängen + litta sovmorgon-efter detta bar det iväg till vellingeblomman vi hade så mysigt sååååå-sedan kom vi hem och år Holly pannkakor-sedan stack jag och pågarna ut på äventyr-Morgan är nu på herrmiddag-mina herrar de yngre då vill säga sover-jag har diskat och plockat lite-glömt köpa pepsi till mig!!!Hmm men som sagt idag liksom igår känner jag mig så trött så jag kommer att vl somna i soffan snart!

Imorgon så är det packning på listan-har inte blitt ngt på 2 dagar nu-+ kalas i Bara.

Nu är det nära vara 17 dagar kvar tills vi inträder vårst hus-hemmet vi kan kalla vårat!

Jaha ett tag sedan

Japp tisdag idag-på jobb hinner man inte sitta ner knappt hundra saker i luften hela tiden. Men det är kul-men jag är så trött på kvällarna och då måste det packas packas packas efter att barnen lagt sig-packade ej igår så idag får det bli ett ryck på 5 lådor eller så-men det är skönt att få det gjort för snart är det dax!

Ja snart är det även dax för min påg Melwin att bli 4 år! Min bebis min kille!!!!Stor påg kommer han att bli!!!

Helgen som var bestod av kalas,kalas och åter kalas!!!!Trevligt men man var ganska trött i söndags! Haha men kul var det hos Melwins tjej-de har så skoj ihop!

helgen som kommer består av tjejmiddag.eventuellt till min brorsdotter på inflyttningpartaj,samt om vi vinner biljetter ska vi till tivoli-det är Halloween där-men vi satt och räknade på det igår och det blir väldans dyrt bara för en dag på tivoli-pengar vi ej kan spendera denna månaden då Melwin ska ha 2 kalas-och om ni har glömt det vi ska FLYTTA :-)   och det kostar en del extra det också.
F-kassan har ej betalt ut pengar som de ska heller.  Så håll tummarna att vi vinner biljetter till Halloween på tivoli det hade varit så mysigt att åka dit med pågarna. Och bara hitta på bus!!!
Men oavsett så blir det vellingeblomman denn ahlgen måste kolla rundor lite vad jag vill ha till framsidan och trädgården tills vi flyttar!!Såg att de hade så vacker ljung där så lite inventeringar måste man göra - eller :-)

Ha det bäst flodhäst!!