Tisdag!

Min favorit dag att blogga på!

varför jo för det är min dag i veckan!Det är då jag bara intar soffan efter att ha städat det jag brukar städa på tisdagarna-sedan möts jag och mina vänner på ett ställe som heter wisteria lane -dricker ngt gott,har ngt gott att äta som ngn av oss bakat.skvallrar och har det riktigt bra.Ibland spelar vi lite poker.  Och detta gör vi bara 1 gång i veckan.

idag har jag mycket att skvallra om-ex att jag hade en av de värsta drömmarna jag haft på länge inatt,vaknade och var riktigt rädd. Ett barn dog,inte mitt eget men dock min sons bästa vän.usch!
Jag var ju ute i lördags och svängde di lurvige...tack Cia och Panda för en trevlig kväll,natt,morgon!Tack Sanja för att vi slapp stå i kö på etage,tack svärför för skjutsen.

Fn mår jag inte helt 100-dels är jag lite förkyld och min röst börjar komma tillbaka,dels känner jag mig stressad och mindre nöjd med mycket i min tillvaro både när det gäller mig själv och andra.

Men jag fick ett trevligt samtal igår från min ena storebror-aldrig fel-vi bokade in massa skoj det skall bli så kul.

På fredag är det tjejmiddag,på lördag skall jag eller Morgan på teater med Melwin,söndag skall vi till lite vänner och bara ha det bra.

Sedan är det måndag och ny vecka igen-just nu vill jag att veckorna skall gå väldigt snabbt då jag skall sitta hårmodell på Larsson och Lange den 19/4 och mitt hår ser fn hemskt ut inte mycket jag kan ekller får göra med det för tillfälligt,jag går i diadem och ser ut som 15 igen-för längden är just nu väldigt dum...men men det blir nog bra när de är färdiga.

Sköt om er ute i vimlet

tänkte bara säga

IDAG och NU är det fredag!

ytterliggare en innehållsrik dag på jobbet.........men nu är det helg,som består med mys med barnen bara jag och dem,Morgan skall på en tillställning med jobb.
Imorgon skall jag och Morgan partaja var och en på sitt håll............själv är jag bjuden på romantisk middag hos en väldigt god "pojkvän"till mig(hoppas inte Morgan läser detta) efter middagen bjuds det upp´till dans uppe i stan...kan inte bli en mycket bättre kväll än så tror jag... 

Sedan har jag ingen röst vilket jag tycker är ganska skönt...........jag har hört mig själv alldeles för mycket på senaste tiden och jag har kommit fram till att jag inte gillar min röst.........Panda och Danne gör nog ändå den bästa imitationen på mig fast Danne måste fuska med massa musikprylar.

Önskar er alla en kanon helg....er jag inte träffar sköt om er och ha kul.


Tänkte bara kolla en sak...vem tror våren kommer till helgen.....lämna gärna en kommentar om vad ni tror.

Tusen kramar Louise

minus 5

japp så kallt var det idag på morgonen!

Hur som helst en väldigt innehållsrik dag igår-hann tyvärr inte vara så mycket med barnen :-(

möte på jobb-alltid trevligt och lära känna nya människor. F-möte på dagis-fick svar på många frågor och såg ett ljus i tunneln-de har lyssnat!!De har fattat! De har tagit åt sig och börjar bli bättre-vilket känns skönt!


idag är det jobb igen-faktiskt kul-har massor att göra och jag får cred tillbaka av mina medarbetare!
Sedan ikväll är det Mannen som skall på möte och jag skall vara själv hemma och mysa med barnen och mina städtips jag fick av rent hus igår-kan inte fatta hur folk lever så-jag kan aldrig titta på hela programmet jag blir så stressad av det att jag börjar städa-igår rengjordes micron,jag fortsatte sortera i skåpen,samt städade kylen-och idag fortsätter jag.nackdelen att ha små barn är ju att det inte sybns att man städat-fördlen är att de ger mig som person-en vilja att städa ofta ofta ofta ;-) Nä hemma hos oss får barn vara barn....det är en så kort tid i både deras och våra liv så så får det vara tycker jag-fast med regler och gränser som är bra för just mina barn.


idag ska jag fortsätta rekrytera personal till sommaren-lägga 4 schema-samt shoppa lite till boendet-ja bara göra massa nytta och roliga saker helt enkelt.

ha en bra dag-solen skiner ju kanske bara idag........................

vad e detta?????????!!!!!!!!!!!

SNÖ!!!!!!!
BLÅST!!!!!!!!!

Sicket skit-jag vill ju ha sommar och sol nu-barnen vill inte ha overaller längre,inte vinterskor,de vill börja springa i jympa skor och vår jacka.

jag med för den delen!!

men men idag är det tisdag-behöver jag säga mer än att det är dax för mina vänner ikväll att roa mig-de desperata hemmafruarna!!!!De är underbara.

idag är jag på jobb-har massor att göra men det gillar jag det är kul-tyvärr är det mycket motgångar men det lär man sig på det med :-)

Ha en bra dag alla- idag ska jag även rotfylla min förbannade tand!!!Mindre kul men ett nödvändigt ont!och dyrt!!!



Måste bara tillägga en sak nu vid lunch fick jag en väldigt fin kommentar av en kolega-även en bekräftelse-det gör att i dessa tider när man kämpar med att få in sommarvikarier känner att det är värt mödan! tack!!

var tog våren vägen??!!!

men den kommer väl snart-dragit på mig en liten förkylning:-(

Tänkte shoppa igår men lyckades inte så bra-är inte riktigt nöjd med mig själv just nu känner jag.
men vi får se vad veckan har att ge,skulle vilja bege mig till det nya köpcentrat med min man-men kvällarna är fullbokade,helgen likaså-och hitta barnvakt är en lögn.

Men vi får väl se-vad lördag eftermiddag har att ge när jag lämnat barnen hos sin barnvakt om denne inte fortästter klydda och ställa till det vill säga.

I övrigt har vi haft en väldigt lugn helg-med besök på vellingeblomman,en temalakplats i käglinge,träffat några kusiner på lördagfs em,söndagen bjöd på enbart lugn-vilket varit skönt,men nu fam wallén så det ryker igen med fullbokade helger :-)

Jobbar för fullt och det känns skönt-men jag har fortfarande inte riktigt ställt om från att ha avrit mammaledig-men det kommer väl tids nog tills jag skall börja vara mammaledig igen hihi.


Min älskade lille Malcolm ska snart börja på dagis-i augusti/september.Det känns tungt måste jag säga-han är så liten,vill inte gå än,men är väldigt social-men han är morspåg! han är min siste lille bebis-och även han börjar bli stor gosse! Och som mamma är detta tungt.det är ett tecken på att barnen börjar bli stora-att de snart kommer klappam mojan på huvudet och säga till mig att inte vara orolig eller inte bry mig(visserligen har min3½ åring denna attityden redan känns det  som)Men lille Malcolm.....ja mer vill jag inte yttra om honom i min blogg-men även han behöver kärlek och bekräftelse -han börjar också bli stor-så mycket kan man nog säga utan att trampa någon på tårna hoppas jag.

Jag sätter nu punkt för idag!


nu är det gjort :-(

Nu har min lille Melwin inga framtänder-vi har förklarat at han får nya när han blir stor-men gossen svarar sabbt att han vill ite bli stor-han vill alltid vara 3 år och leka med tåg.

Ja-men han kommer vänja sig-måste bara jag och hans pappa också göra. Han blev lite drogad och har fortfarande inte riktigt koll på sig själv-å idag fick jag ta VAB-helt ok blir en lugn och mysig fredag-hade helst varit ute i det underbara vädret-men Melwin måste ta det lugnt hela dagen för att inte starta en blödning i munnen.

Vi har lovat honom massor med glass :-)

Fast det var -2 i morse så börjar det bli vår och dte är underbart med sol-penseer och påskliljor ja llt som hör våren till(förrutom pollenallergi :-)  )  Nä vet ni vad-idag tänker jag hålla riktig fredag kväll......käka nachos tallrik med min man,godis,chips och dippa,dricka ngt gott-glo på film och bara slappa,men fram tills dess har jag svårt att tro att jag kan slappa om jag känner mig själv rätt.

Vill bara flytta-vill inte göra om i denna lägenheten mer när jag ändå inte vill bo här-allt är så jobbigt just nu ..........men det kommer ordna sig det är jag säker på.


Ha en underbar dag  i solen mina vänner

tisdag!underbara tisdag!

Ja solen försöker tränga fram ropa till kylan och blåsten att det är dax för värme nu,det är dax för vår!

men jag undrar när det tänker bli vår-jag undrar när vi ska kunna ta på oss en tröja och jympaskor och gå ut.Blommorna i rabatterna har börjat slå ut för fullt-påsken är snart  här-sommar och vårmodet är redan här med sina underbara färger.Fågelsången sjunger för oss varje morgon. snart kommer väl de mysiga uteserveringarna på lillatorg att fyllas med folk,som delar ett glas eller två,går hem hand i hand så otroligt förälskade. Sedan börjar det bli sommar-då kommer alla med flipflops och korta kjolar............det är tider det när barnen kan springa omkring då blir barna fulla med sommar ochy bena blir fulla med spring-när man hör skratten från lekparkerna igen-när allas knän är med skapsår,när vi kan springa barfota och känna hur gräset killar under tårna....detta längtar jag till.

Men idag är det tisdag...och ni vet vad som gäller DESPERATA HEMMAFRUAR!!!! ska visserligen tvätta också .-) Igår påbörjade mitt 2nya"jiobb på ett vårdboende det jag skall ha innan jag börjar på mitt riktiga nya jobb-så nu sitter man på lindeborg igen-men detta skall också bli en utmaning något som jag kommer bli ännu rikare av.


Det finns en person som kommer in i mina tankar varje dag-en kvinna-en betydelsefull kvinna för mig!En vän jag saknar otroligt mycket-när ska vi ses+kommer vi någonsin att ses igen?jag saknar dig så otroligt mycket.För mig var du en starkare vän än jag föreställde mig-att du var betydelsefull och otroligt viktig för mig det visste jag.Men jag trodde också att tiden skulle läka alla sår-men 6 månader har gått nu och jag saknar dig så otroligt mycket,dina ord,ditt skratt,din humör!MIN VÄN!
frågan är kommer du att komma tillbaka-får du komma tillbaka ?!

vår!!!

Den e på G nu,VÅREN! Den kämpar för att spicka genom och snart är den här.

Och med våren kommer vårkänslor-och med dem förnyelse-så japp idag börjar jag ta itu med att göra om här hemma,för hur som helst kommer det ju att dröja minst 3 månader innan man kan flytta om man hittar ngt,ska titta på hus nu på söndag i mitt Bara.


Satt igår och drömde mig bort i bilen-drömde mig bort till min plats i livet,inte som mamma,inte som fru,inte som vän,inte som syster eller släkting,utan drömde mig bort till den platsen jag kan vara Louise-i BRÖSARP! Jag längtar så till brösarp-och bara tanken att det är 19 veckor tills jag får komma dit-känns som en hel evighe,men tiden går fort och jag har massa kul att hitta på tills dess.

I helgen ska min svärfar firas,tittas på hus,mpndag börjar jag att jobba heltid.
Helgen som kommer där tar vi nog det lugnt då Melwin ska dra ut tänder på fredagen och man vet aldrig hur han mår efter det.

28/3-då ska Morgan ut på sitt håll och jag på mitt håll-ska bli så kul-bara släppa alla hämningar och partaja järnet!!!

Men nu vaknar snart Malcolm och jag ska hinna städa skithuset tänkte jag,har masa annat som ska fixas ikväll så det som är gjort det är gjort.Ha det underbart.

Jaha

Malcolm mår fortfarande inte riktigt bra,Melwin har haft problem med andningen idag-men som sagt det kommer ljusare dagar.
Slutade på korttiden idag-trist måste jag säga men men nu får jag ta itu med nya utmaningar.
Sedan så kom jag hem till min fina lilla familj och mös lite-för att sedan invänta min mor som skulle sitta barnvakt då jag och Morgan skulle gå på  hårmodells uttagning,Morgan blev reserv och jag kom med och ska vara med på en heldag i april-faktiskt riktigt spännande-speciellt för mig som aldríg annars gjort ngt med håret förrutom i julas när jag bestämde mig för att kapa det. Så jag är redo för nya utmaningar som sagt :-)


Nä nu är det dax för desperat igen-ha det gott och innan vi vet ordet av är våren här ;-)

FREDAG......underbara fredag

Ja idag har allt varit trist,Malcolm kan inte ligga ner och sova vill bara sova i famnen så det ej blir tryck på lungorna.Melwin har ej kommit ut då Malcolms högsta temp legat på 39.7!

Han har varit allmänt gnällig och trotsig-och som förälder med för lite sömn-vilket jag ej så van vid-har inte haft det bästa tålamodet-men men så kan det väl bli ibland.

En kul grej idag var att vi har fått en bänkdiskmaskin!

Kul och kul jag vill verkligen inte bo här mer och letar annat boende för fullt - ja med min man såklart.

Men idag e det fredag,tror jag lyckats lägga Malcolm mjukt i sin säng,Morgan myser med melwin så snart är det fredag,ska bara njuta av att duscha och sedan somna i soffan - tror till och med jag ska ta mig en stänkare men jag får se - inte alltid så bra när man tar medicin men ibland så behöver man sig en "stärkare"

Imorgon är det lördag och vi har ställt in att hälsa på min kära kusin och hennes barn. Istället ska jag förska gå ut med Melwin och leka,mysa med Malcolm,tvätta och hålla musikfestival.
Morgan ska mysa med Malcolm,limma tågbana med Melwin som Malcolm ej kan rasa,och hålla lördag med mig.

Söndag underbara söndag-tänker på vår när jag tänker på söndag -vet inte varför men det är så skönt att vi börjar gå mot ljusare tider. Ska göra om lite i vardagsrummet -det är dax att ändra färg-och färgen är bestämd till Limegrön-så det ska inhandlas,gardiner,filtar,krukasr i grönt och kanske ngn kudde vi får se.
Ska även resaurera om ett badrumsskåp då jag håller på med ett svart och vitt projkt i badrummet (det märks att jag bara vill börja vårat liv ngn annanstans kanske hihi) Hur som helst så har jag en del att stå i och på måndag är det jobb igen,ska bort om en snabbis på morgonen och säga hejå till vännerna på korttiden för att sedan gå med Melwin till neurolog-för att sedan börja mitt jobb på vårdboende Fosieborg-det kan bli riktigt intressant.


Men nu är det fredag ha det så bra alla!

7 månader sedan sist nu dax igen

japp Malcolm blev hastigt dålig i hög feber igår kväll,tänkte inte mer på det utan han fick alvedon-men andningen blev mer och mer påverkad.Så idag begav vi oss till vårdcentralen-så jodå en lunginflammation på höger sida :-( Inte konstigt han ,år riktigt kasst. Hur som haver så blidde det antibiotika och nya ordinationer-så nu kör vi på det.

annars är jag ganska slut pga min egen penicillin kr jag inbillar mig att det är den som gör mig rent slut i allafall.Men min man tror att jag är ganska stressad,men det är väl aldrig jag hahaha.Ok jag ska vara ärlig jag känner mig ,stressad,vill inte bo här mer,mest det som stressar mig,även lite stressad över att jobba 100% väldigt längesedan jag gjorde det,visserligen är det mer än ett heltidsjobb att gå hemma med två underbara pågar :-) Men all denna vuxenkontakt är man ju ite van vid.


Melwin=ganska irriterad(irriterande) han kunde ej vara ute idag mer än när vi gick till bussen som gick till vdc-men Malcolm mår så dåligt och mår bäst av att vara hemma. Men imorgon är det fredag-får se vad vi kan hitta på för mysigt då,Morgan slutar ju lite tidigare så ngt kan vi nog göra här hemma.

Från den 16/3 kommer Morgan vara hemma på full tid och jag ska tillbaka till vårdboende igen!! Kommer att sakna korttiden och mina bekanskaper där-vissa mer än andra men så är det ju.

Sedan så är det långledigt till sommaren-för att inta nytt jobb 1/9-spännande,och lite nervöst,men jag har lite planer!!

Ha det gott alla

Hej hej! Idag har jag varit blond riktigt jävla blond

Dagen börjar med att jag känner mig totalt korkad på jobb - visserligen inte mitt fel jag har inte blivit visad hur man gör vissa saker på datorn-men jag är inte den som är den-jag biter i det sura jävla äpplet och lär mig istället.

Sedan så fixar jag barnvakt,drar min väninna och man upp i stan för vi ska vara hårmodeller på en känd frisör salong - men fucking jävla överstressade Louise har tagit fel på dagen-blondie nr2!!!!

Sedan så står vi parkerade i hansagaraget jag HATAR detta garaget-tror hela tiden jag ska köra in i väggarna eller att taket ska slå i biltaket - så jag råkar inte tänka innna jag öppnar munnen och upplyser Morgan om att han är längre än bilen,och då borde ju taket slå i. Men jag menar så klart typ tvärtom - ja var man inte där kan man inte fatta :-) hahahaha *ASG* Hur som helst fick min vän och man ett gott skratt hela vägen till affären. Sedan bar det hem men innan detta-så ska jag beskriva vart jag sett en sak-jag skulle säga "kanalen vid södertull" som blev = "kanullen" Ja jag har inte haft mun eller hjärna med mig idag-men dock mitt goda hjärta :-)

Imorgon kommer E och hennes son hit så det hoppas jag ska bli en bättre dag och en riktigt mysig dag


Ha det gott alla

Ingen mer som gjort några blunders idag ?!

Helgen som varit

Ja jag har som sagt haft väldigt ont i munnen-men idag har det börjat ge med sig :-) skönt.

I lördags var jag och såg en underbar föreställnig med Melwin Pettson och Findus tokigt roligt-sedan var det klas för min brors dotter Agnes - alltid lika mysigt,
I söndags skulle vi fira min kära Pappa som fyller år på tisdag.

Idag var det måndag,jag var åter på jobb-ett jobb eller rättaresagt en arbetsplats jag inte trodde jag sklle sakna men jag tro att jag kommer göra det nu. Men det löser sig väl det med som allt annat.
Imorgon är det jobb igen-med lite roliga saker på eftermiddagen-ska göra lite"reklam"för oss på rönnens gymnasium och se om man får tag i ngn vettig sommarjobbare. vi får väl se :-)

Sedan imorgon börjar det igen .............Those were the days of the ....................ja just det Desperate housewifes.jiiipiiiie jag har saknat mina vänninor.

Hur som helst så ska jag slappa lite i soffan ta en varm och härlig dusch och förhoppningsvis få sova inatt för första gången på tp 1 vecjka-har sovit typ 3 timmar/natt pga tandvärk så jag e ganska slut.


Jo idag när jag kom hem från jobb var min barndomsvän här med sin dotter och vi hade en trevlig och mysig kväll som vanligt,

Men nu så tackar jag för mig så ses vi kanske imorgon

puss och kram på er