idag är dagen

ja en månad efter juldagen hahaha
och det snöar!! det är så halt så man går och spänner sig hela tiden,kroppen strejkar!Men man får göra lite man känner är kul så känns det lite lättare,idag kanske jag ska baka lite,tvätta lite.

Har så många funderingar när det kommer till matallergier osv-finns det ngn här ute i webben som et hur man får röda prickar/utslag tips på mat att testa -vi har redan helt mjölkfritt samt tagit bort röd mat! Våran nya läkare har jag tyvärr ingen direkt hjälp av ska snart till BVC med killen för fyra års kontrollen-ska se om jag kan få lite tips och råd där.

Tack på förhand kram Louise

2 år har gått

Jai söndags var det två år sedan jag glattade på isfläcken och slog huvudet! Två pisse år rent ut sagt,men men livet har gått vidare likaväl pågarna börjar bli stora! Jag ska fylla år jag blir 29+ det låter bättre tycker jag ;-)
Men men man får väl ta tjuren vid hornen och acceptera det med,att ungdomen är ett minne blott att man börjar bli en gammal tanta som föredrar en kväll med bästa vännerna spela tolva och bara flabba.Än att ta en sväng om på krogen,visst är det kul men inget jag kan göra längre. Men ålderdomen tar väl även den ut sin rätt.

Jag tänker ju ofta på orättvisor i vårat land och samhälle,läste på aftonbladet idag att en 12 årig tö får bo med sina föräldar i en sommarstuga utan vatten då hon pga av en hjärntumö som nu är borta ej får så mycket vårdbidrag som krävs varpå föräldrarna står helr barskrapade.Hallo vi bor i SVERIGE!!!!!! Men ja vet väl inte allt men så mycket vet jag att jag är en människa som bryr mig om andra som inte bara ser till mitt eget bästa,det skall vara rättvist alla är lika värda-socialist! absolut!!!

Men jag tänker inte ägna mig åt politik för det är ingen diskussion ja orkar ta nu....vintern har nu kommit aningen för sent....nu blickar vi frammåt!!! Mot sommaren tycker hela våran familj Malcolm frågar fortfarande flera dagar i veckan o det är sommar så han slipper ute kläder!!! Nä tyvärr Malcolm men snart snart e det vår!!!!Då räcker det med vår jacka.

Nu ska jag fixa och trixa litta sedan vntar ett varmt avslappnande bad på mig och ett apotek besök skulle jag tro.

Sköt om er alla där ute.
Kram Louise

jojoj exakt 1 månad kvar!!!

Ja då fyller jag 30! Usch ångesten växer sig starkare! Hur som haver så tycker jag det är kul att göra inbjudningskort och fina blir dem. Tar litta tid bara!

Idag ska Malcolm träffa öronläkaren-herregud killen behöver hjälp nu med sin hörsel,lider både med honom och hela familjen det är skit jobbigt!

Det är tradigt väder och det gör ju inte saker bättre heller,dock så åkte granen ner igår och resten av julprydnads sakerna,ikväll när mannen kommer hem åker gardinerna också hoppas jag-har dock inga nya fina till vardagsrummet som jag gillar!! Hmm dagens ilandsproblem! Men det löser sig alltid! Sorterat lite bland barnens leksaker,speciellt Melwin har svårt för att göra detta-me jag har tagit bort en hel del från hans rum och flyttat på saker-tror ni han har märkt någonting?! Nä inte ett smack! så litta mammapower har man allt! Det blir loppis till våren och pengarna kommer gå oavkortat till en solsemester som jag verkligen hoppas vi akn skramla ihopa till,har aldrig varit på solsemester-detta hade varit drömmen för våran familj¨.
Maclolm har redan allt han vill ha i leksaksväg och som han får plats med-så även han önskar sig upplevelser-mycket bättre tycker vi i hela familjen!Känns liksom vettigare!

nä nu ska jag ta ett varmt bad och se om kroppen kan slappna av litta!


kram på er

överlever!

Julen har kommit och julen har gått ,december gick i en v''ldigt fart.Men julen var mysig och nyår likaså med härliga vänner firades det nya året in!

Nytt år och nya möjligehter som man brukar säga!
Ja om en månad fyller denna tanten 30 år! >Herregud ångesten börjar nå sin topp de har annars bara varit aningen målande i ca 2 års tid!

Strax efter det fyller min lille Malcolm 4 år jag fattar inte var tiden har tagit vägen-lillebror börjar bli stor.
Strax efter det är det 2 år sedan jag trillade-2 år av rent helvete,men ni som känner mig vet att jag är envis jag ger mig inte ;-)

Idag fick barnen en mjukstart på dagis och fritids. Malcolm var ganska ledsen och har vit det i ca 1 veckas tid. De är tre killar på dagis som har hängt ihop i ca 2 års tid och nu slutar 2 av dem och malcolm känner nog sig lite övergiven! Men barn är makalösa att anpassa sig så vi vet att det kommer gå bra,men få honom till dagis idag var inte kul,han skulle inte vara där mer osv....

Det är en tuff match för våran tuffe Malcolm som kan verka väldigt tuff men är inte det så ofta det är våran rare lille gosse som oftast tänker på andra före sig själv. Han är inte alltid den som hittar på hyss eller den som börjar bråka varje gång. Malcolm är en kille som fått gå den hårda och tuffa vägen från dag 1!!! Då kan man inget annat än lära sig vara en tuff kille!

Melwin han är som en 6 åring är kaxig till tusen-men ibland kan det vara ganska kul för han har mycket vettiga saker att komma med.På nyårs afton anordnade han sitt första disco! Barnen hade superkul!
Melle Pelle börjar bli stor!!!

Ja nu ska jag vara lyssna på min kropp och vila och slänga ut julen litta grann för nu är det ´nytt år nya saker det ska vara rent snyggt och fräscht!! Så som jag skulle vilja vara som 30 åring hahahahaah