Kandelaber

Fick denna fina reflex av kandelabershop.se
Tack så mycket blir en glad överraskning för ngn av pojkarna


24.se

Här finns ngt för alla,allt från borrmaskiner till smink och godis!
Kolla in
www.24.se/mobiltillbehor-c-127-1.aspx

Säljes

Alla tröjor i fint skick bl.a. Pop 40:-timberland 40:- övriga 20:-/st ,stl 98 och 104 alla för 85:-


Utkast: Oct. 31, 2012

Igår fick jag ett impuls anfall och lyckades få barnvakt,jag och mannen såg filmen Palme på bio,en bra film,dock för lång tid för min nacke,total stopp idag,ännu en dag man förlorar mot sin objudna gäst "smärtan"

Men skit i det nu,lääängtar till fredag! Dels får vi besked på skall röntgen då,och vi ska även på konsert med barnen och våran Hanna.

Spännande!!!!
Skriver mer i eftermiddag nu fårbjag besök av min kille malcolm

Haha kul på sjukhus

Man måste ha kul hos doktorn också, kolla in diskmedlet


Utkast: Oct. 29, 2012

Idag blir det sjukhus för lillebror!
Jag trodde Melwin fick sovmorgon men icke! Enanklockan var inte ändrad så han fick vakna alldeles för tidigt tidigare än vad vi brukar t.o.m men men mer tv tittade så blir han glad hahaha.
Nä undan med maten nu för Malcolm får inte äta, stackaren har inte fått narkos tid för kl 13! Kommer bli mindre kul att ha med honom att göra kan jag säga utan mat!
Melwin ska på teater idag med fritids- skoj att det händer lite roliga saker fast de inte är så många barn,mysigt för de som är där.
Trevlig morgon på er håll tummar och tår för min Malcolm idag!! Gode Gud gör så röntgen inte visar ngt!! Men så att de ändå kan lösa hans problem,många önskningar jag vet! Men han hade behövt hjälp på traven just nu

Halloween


Höst kakor

Malcolms och mina bakverk


Oct. 28, 2012


Brandlarm mm

Idag har det fortsatta med pumpa arbetet,bakat med min lille man(Malcolm) hans egna tårtor, MelwinWallen kompis hemma,och jag ett nytt försök att rosta pumpa kärnor,igår gick brandlarmet då NÅGON rört ugnen så de blidde kol svarta hahaha men vi hade några kvar som vi tänkerbtesta även melon kärnor blandade vi i, gott och nyttigt godis och barnen älskar det!
Sedan kom en kompis till Melwin hem till oss,efter er ska vi fira mormor Asta som blir 85 år !
Underbart väder idag! Hoppas på lite ute vistelse också! Ev så kör vi till ngn kyrkogård också!
men nu ska jag vila för att orka kroppen stor strejkar!
Men jag lovar att jag ska försöka fixa med lite saker jag själv är väldigt stolt över att visa er ikväll!
Trevlig söndag på er!

Oct. 28, 2012


Fruwallens färdiga knäcka sats!!!!

Älskar baka och pyssla, här är Fruwallens färdiga knäcka sats!!!! Hur kul hade ni tyckt det var att få en sådan ?


Pumpor

Idag är det höstnpyssel som gäller,var på en bonnagård och köpte pumpor så nu hålls det på med det.moanda var och drack kaffe,sedan ska vi till vännerna på landet och fira Thor .
Så nu ska jag rosta pumpa kärnorna,mannan bevara mycket,och gott är det. Tänkte göra lite gott till vännerna ,alltid kul att ge bort ngt som är himmagjort.
Ny ska jag och min kompanjon Malcolm fixa det.
Puss på er

Kämpa

Ja varför är det egentligen så att högre makter gör så att vissa alltid måste kämpa mer än andra? Hmm alla har vi bagage vissa har tyvärr lite övervikt!
En fråga ingen kan svara på ! En fråga eller en gåta eller bara ett faktum?! Säkert allt av det, men en sak vet jag vissa blir mycket mer härdade och tåligare i livet!
Godnatt

Sjukhus

Japp förmiddagen kommer spenderas på sjukhus,1 st buköversikt på Malcolm samt "vanligt" läkarbesök hos barnspecialisterna. Malcolm behöver starkare glasögon så ikväll ska det fixas,vi har redan sett ut vilka han vill ha. Misstänker att vi får betala lite extra fast vi köper billiga glasögon för annars får han coca bonnar för er som vet vad det är,så vi får lägga till lite för bättre slipning. Men det är han värd våran Malcolm
sedan vårat fredags nöje simskolan hela kvällen....
Men nu ska jag göra oss oordning för Melwin får äta frukost på skolan och vi andra kämpar oss vidare till sjukhuset.......minnkropp vill inte detta idag, har så ont.....och det beror delvis på dessa väder förändringarna. Men jag måste kämpa för att det ska funka för Malcolm .kaffe och piller så löser sig allt en stund förhoppningsvis.
Nä nu ska ni slippa läsa om mitt gnällande.

Sköt om er och ha en bra fredag alla där ute i världen......

Utflykt

Idag var spänningen olidlig- Melwin skulle på utflykt till Skånes djurpark ,och ha EGEN matsäck med! Herregud väskorna var ju tyngre än barnen själva hahaha men de såg verkligen fram emot det.

Idag är det såklart sjukhus som gäller,ögon doktorn för malcolms del,han behöver sina solglasögon idag och ja de ligger inte i fodralet ett par solglasögon för 500:- borta,ni tänker säkert varför har ett barn så dyra brillor,jo för de kan man ta över hans vanliga glasögon,och eftersinnande får migrän har han dem på dagis också,men ja nu e dem väck!jippie ! Han får låna mina idag,min fina pappa är snäll och ställer upp att köra oss så jag slipper kånka Malcolm på två bussar tur och retur,han e snäll han min pappa!

Imorgon är det också massa sjukhus besök,vet inte om det blir dagis för Malcolm då,buköversikt,läkar kontroll inför narkosen på måndag när min underbara tuffe son ska göra en skallröntgen!! En sak är säker denna killen är tio ggr tuffare än många vuxna tillsammans.....våran hjälte!!
Denna sången sjöng vi på Malcolms dop oc den stämmer så väl in på våran gosse


Vår vitaste Ros

Jag ser hur du leker med din båt av bark
i vårt äventyr har du varit'stark
det är inte lätt min lilla vän jag vet
när man ska bevara en hemlighet

Busunge du är söt och rolig
väldigt modig, våran kämpe
envishet syns i dina ögon
var helst när far han sticker upp med sin nos
Rasmus du är vår allra vitaste ros

du som redan kan ta hela fem simtag
sätt dig här å ge mig en bamsekram
de känns som du är min egen lillebror
med dig växer jag och känner mig stor

Busunge du är söt och rolig
väldigt modig, våran kämpe
envishet syns i dina ögon
var helst när far han sticker upp med sin nos
Malcolm du är vår allra vitaste ros


Puss på er
Jo förresten ngnnsom kan tipsa om en bra bloggdesignare eller vad det heter som inte kostar en förmögenhet




Tekakor

Fruwallens första himmagjorda tekakor


Hej hopp

Jag har varit duktig idag,klapp på axeln då ja! Promenerade sammanlagt med lämning och efter åt 41 min och brände 151 calorier. Men rundan borde förkortats ca 10 minuter för jag fick ont,men men nu sätter vi målet vid nissi beach 2013! Bitch e jag ju redan hahaha.
Igår skrev jag ju att änglar finns,och på kort tid har jag "träffat" en börda föll från mina axlar igår och jag är så oerhört tacksam.

Denna veckan består till en del som vanligt av sjukhus besök med lillebror,torsdag ögonkliniken droppar i ögonen osv, fredag läkarbesök inför narkos vid skallröntgen,samt en buköversikt för att se så att dator kapseln kommit ut.sedan på måndag narkos och skall röntgen.......han är tuff min kille,min Malcolm .
Igår hände ett annat fenomen Melwin tog ett kliv in i vuxen världen,han berättade för en vän hur han kände vid en situation,han grät inför mig och sade sedan att innan jag och kompisens mamma pratade villebhan själv säga till sin vän att han blev ledsen. Detta gjordes i telefon och på två minuter så bestämdes det lek och 15 min senare lekte dem somom ingenting hade hänt. de löste sin konflikt och de gjorde det på ett bra sätt,och det är också ett tecken på att deras vänskap har kommit en bit på vägen och mognat och det ör häftigt att se!

Idag är det mer motion så jag ångrade att jag tog ut mig nu för det ska hämtas och lämnas i omgångar idag men det reder sig alltid i slutändan.

Nu ska jag sitta i telefonköer bli slussad mm när man vill få tag i rätt person inom sjukvården- är det inte underbart så säg! Men ha jag är lika envis som telefonkön!

Sköt om er idag!

Det finns änglar !!!!

Det finns änglar !!!!


Pysseltävling

Tävlingen för den pysselsugna – en vinnare av Glue Gun 930 och en Inspirationsbok! Du väljer vad du vill pyssla; antingen verktyg till att göra snygga julgranskulor eller din egna dörrkrans till ytterdörren! Länk till tävlingen: http://www.mondoblog.se/emmalous/2012/10/17/tavling-vinn-unikt-pysselverktyg-till-julgranskulor-eller-dorrkrans/ Dremels Glue Gun 930 är en limpistol som har  två temperatursteg. Man kan använda den låga temperaturen till många kreativa hobbyprojekt som tex: scrapbooking, dekorering och färglimning på glas. Den höga  temperaturinställningen passar bättre till mindre gör-det-själv-projekt som tex: limning av keramik, trä, plast och glas. Glitterpatroner och Limpatroner ingår och limpistolen kostar 290 kr. Tävlingen avslutas klockan 20:00 måndagen den 5 november 2012. Såhär tävlar du som har blogg: 1. Tipsa dina vänner om tävlingen, kopiera kursiv text + bild ovan och publicera på din blogg. Glöm inte bifoga tävlingslänk till mig. 2. Motivera varför just du ska vinna! - Pluspoäng till dig som även tipsar om tävlingen på din blogg, Twitter, Facebook eller annat! Såhär tävlar du som inte har blogg: 1. Kopiera kursiv text + bild ovan och tipsa minst 5 vänner per din mejl. Skicka mig en kopia på min mejl som du hittar på min header. 2. Motivera varför just du ska vinna! - Pluspoäng till dig som även tipsar om tävlingen på din blogg, twitter, Facebook eller

Jag lever

Helgen har bjudit på simskolan,kyrkan för Malcolms del sedan släktkalas som gick riktigt bra,Melwin sjöng med kören i kyrkan i söndags,min store fina kille. Prästen bad ju för hela gänget i kyrkan ovh jag fållde en tår när han bad för de barnen som är sjuka,ledsna och rädda,oroliga,barn ska bara vara barn mm minns inte allt men det var så klockrent gick så rakt in i hjärtat på mig!Han beskrev mina känslor så tydligt.För min del har det varit en helg från helvetet inte sovit haft ont mått skit ständigt orolig,försöker acceptera och förstå många saker ex varför just barn ska lida som de gör,när kommer slutet när kan jag och Morgan andas igen? När ska folk ja då menar jag alla! Förstå vad både Malcolm Melwin och vi går igenom med både ett sjukt barn och en sjuk mamma,jag ber inte om medlidande faktiskt bara om förståelse,och medkänsla med min Malcolm mitthjärtas fröjd!

Melwin är stor nu,minns när jag höll mitt underbara barn i min famn,nu e han starkare är vad jag är! Han var lycklig denna helgen härligt att se!

Idag ska huset återställas,tvätten tas itu med och kroppen vila ut!

I veckan kommer jag blogga om spännande och roliga saker,ngt jag själv är väldigt stolt över liksom mitt eget verk kan man säga!

Men nu ska jag fortsätta lyssna på Mikael Wiehe ...........då ska jag strö all min kärlek över dig.....


Fredag morgon


Tgif eller?

Hej alla Melwins dag firades på aqvakul,enligt hans önskan och vi hade så mysigt! Men imorse vaknade Melwin med tårar han vill inte att det skulle vara så långt till nästa gång han fyller år! Hmm inte lätt det där för min del hade det gärna fått vara 5 års mellanrum;-)
Om jag inte skrivit det innan så gör jag det nu- jag har iPhone igen !

Sedan till ngt helt annat,min blogg är ett sätt för mig att fått och förmedla mina känslor. Jag mår inte så bra just nu,då menar jag inte smärtmässigt utan i övrigt.är väldigt stressad hela tiden,hjärtklappning ytlig andning mm känner igen detta så väl! Känslan av att vara otillräcklig känslan av att inte klara av samma saker som gamla Louise gjorde. Men jag har tagit mig över detta hinder förr hinder som kallas acceptans, så det är bara att bearbeta sig själv igen,och tro det eller ej men ett av få ställen jag känner frid är tvättstugan! Det klarar jag i allafall av att utföra och där nere är det inget som stör,ingen som vill komma in på mitt kontor som barnen kallar tvättstugan och ingen vill ta mitt jobb ifrån mig här kan jag bara vara med min tvätt och mig själv! Låter ju nästan sjukt men sån är jag!
Idag är det simskolan för killarna imorgon,kyrkan för Malcolm shoppa vuxenkalas ,vila där emellan, söndag Melwin har kör uppvisning på värbygården. Välkommen till cirkus wallen !



7 år sedan

Det var den vackraste dagen i mitt liv den morgonen du såg på mig och jag på dig! Jag lyssnade efter dina andetag så lätta likt en fjärilsvinge slag, jag ska alltid minnas den dan ska alltid finnas här för dig!
Älskade Melwin älskar dig så!


Kinnarps

Säljer ett fint kinnarps skrivbord för 100:- som Melwin kommer få då han har haft bordet

Onsdag

Ja ska jag summera gårdagen så blev en hel del gjort tråkigt att det inte syns bara.
Fick ett smärre utbrott på förskolan.
Annars var allting bra.
Tittade i vanlig ordning på ung och bortskämd,kan tyvärr inte låta bli. Fick en tanke ska jag låta mina barn bli så nollade och bortskämda så de kan vinna en resa mm?
Hmm nä jag kommer lära dem hur man jobbar och sparar till en egen resa! Jag kommer lära mina barn hur man står på båda sina egna ben,hur man uppför sig på ett arbete,hur man hjälper till hemma vilket de redan 4 och 7 år gamla redan gör!
Men alla är vi olIka så egentligen ska jag ju inte sitta och klaga på hur andra uppfostrar sina barn beteende mm,men en sak är säker jag är oerhört tacksam att våran familj inte funkar så. Här hemma sparar mina båda barn till cypernresan ,alla sina veckopengar,födelsedags pengar,pant pengar mm. Och detta är definitivt inget vi bett pågarna om att göra,men vi har berättat att vi får spara och kämpa för att göra detta. Så de valde uppenbarligen att hänga på,så det dem sparar kommer dem att få växla till euro och lolo och bernie klubb osv så nä vi tänker inte ta deras pengar och ge till resebolaget,tycker det är bättre att göra som vi nu har enats om att göra,dock inget de vet om.
Nä idag står det en sak på listan över saker jag vill reda ut att göra tvätta och städa badrummet,lämnar vägg och badkar till mannen !
Imorgon blir min gosse 7 år fattar inte jag fattar inte att han är så stor!

Måndagens måltid a la bröderna Wallén

Killarna fixade det mesta av maten igår


Utkast: Oct. 16, 2012

Lämnat barnen,idag ska vi hämta jultidnings beställningen som ska delas ut till nära och kära,förbereda till vuxenkalas,aqvaqul har Melwin önskat på sin födelsedag ,så en del fixande och trugande,och så klart mitt eviga sorterande,är så ledsen att sakerna jag/vi ville ha till källarförrådet var restnoterade för nu ska det verkligen bli permanent ordning där inne hoppas vi. Melwin är så nöjd med sitt disco och verkar bra för alla barnen också iallafall har många kommit fram och sagt att de har haft jätte kul.

Idag är det ett försök att städa i allafall en toalett ,detta vädret är ingen hjälp till min förverkta kropp. Men strunt i det ni vill ju inte bara sitta och läsa om alla mina ledsamheter. Kom inte på ngt mer givande att skriva idag. Men det kanske kommer.

Kram på er i höstdunklet

Bloggportalen

Man hittar mig även på bloggportalen


Kopplat

Nu är min blogg kopplat till Facebook så den blir lättare att följa! ;-) Ikväll kommer jag få hjälp med att ändra mer på designen bl.a. Bilder osv spännande detta tycker jag.

Du är jag ett PRO

Jaha då är jag ett PRO nu på blogg.se intressant att se vad det utvecklas till

Air wick


Buzzat

Ja då har jag gjort min första slutrapport ang airwick doftpinnar på buzzador!
Har ni testat produkten vad tycker ni om produkten?
De svar jag fått in och enligt mig själv så är det ingen toppen höjdare, men vill höra vad ni tycker vem vet det finns säkert ngn som haft bra resultat på denna produkten.


Disco inferno

Discot är över och det gick ganska bra fast en del barn gick basärka gång, så frun i huset fick säga till på skarpen. Live bandet blev uppskattat tack bröderna J för att ni ställde upp för Melwin som var väldigt glad för att ni kom, inte ofta han kramas så se det som en bekräftelse killar. Malcolm fick ha bästisen med sug och de var superduktiga deras vänskap är speciell obeskrivligt när man ser 2 killar av samma skrot och korn vara så speciella för varandra.
Bästavännernas dotter sover över och det har gått riktigt bra.
Dock vaknade jag kl 04.00 av att kroppen gav upp, men jag kämpade för alla mina krafter att jag skulle orka med sonens kalas utan kragen så han slapp dessa frågorna från vännerna på sitt disco! Och jag gör allt för mina barn!
Idag ska lokalen städas, Melwin ska på kalas, vi ska hålla söndag! Men trädgården hade behövt en höst makeover men den får vänta ngn dag till känner jag. Nästa helg är det släkt kalas för Melwin som på torsdag blir våran stora 7 åriga kille! Fattar inte var åren tagit vägen , mycket har hänt sedan den morgonen 18/10 08.40 2005 när han för första gången såg världen!


Tro det eller ej

Men ingen feber och Malcolm ska på dagis.
Idag strejkar kroppen totalt efter en jobbig gårdag. Men hittade ett bra och snabbt recept på pizzabullar som bl.a. Ska serveras på discot. Så idag ska det bakas och förberedas. Malcolm ska äntligen få gå på simskolan , idag är det Melwin som får stå över vi vågar inte chansa att han reder det till imorgon annars helt enkelt. Nog om hälsa nu!
Disco för 27 barn, hg ser verkligen fram emot det.... Jag är ju en av få som verkligen älskar organisera barnkalas och jag verkar ha fått bekräftelse för Melwin han vägrar ha på Busfabriken , build a bear eller liknande utan han vill att jag och Morgan ordnar det. Så idag ska det förberedas och ha sig. Mest bakningen jag fasar för eftersom kroppen strejkar men det löser sig det också några tramadol extra så löser det sig en stund .
Sköt om er idag och är det ngn som har coola discosaker att låna ut får ni gärna höra av er! Kram kram


Kom igen ge oss lite mer motstånd

Jodå Melwin mådde inte riktigt bra igår ont när han kissade mm, ner på vc ta prover väntar på odlingsvar,2 timmar efter får ungen ( som blir som en man när han väl är sjuk) feber! Hmmmm först tanken snälla skona lillebror, snälla gör så Melwins disco blir av på lördag. Idag efter en veckas väntan ska Malcolm få gå på dagis i några timmar på em!
Så snälla håll tummar och tår att detta håller i sig och att Melwin som nu i skrivande stund inte har feber förblir feber fri!


Narkos

Idag har gossen fått narkos denna gång intravenöst och inte gas så idag snetände han inte. Allt gick jätte bra, så nu ska han gå med sin dator i två dygn och vi ska föra dagbok, han är en tuff och duktig kille,min Malcolm .
Nu ska det bara bråkas och ha sig med phone house..... Alltid är det något! H en bra dag i höst rusket!


Rätt gissat

Förresten silla du gissade rätt! Då åker vi till underbara Cypern!


Det är inte över

Så då är det bestämt att det ska göras en ct skalle innan vi går vidare med huvudvärken på gossen. Vet dock inte när men det lär bli två narkoser på varandra.på tisdag för gastron, och nu detta för de gör det inte samtidigt, logistiken går inte ihop. Haha inte ofta den gör det!

Nu ska Melwin snart på kalas på Busfabriken ,sedan ska han och jag till mitt kusinbarn på kalas. Imorgon är inget planerat och det är bra för det är det dagarna saker och ting blir gjorda!

Ingen som vill sälja Lundby Stockholm för Max 400:- kr??


Hmm vad är det för fel!

Malcolm har ett virus= bra inga problem med det förutom att han blir väldigt kass.
Men huvudvärken tilltar, ngt stämmer inte så idag blir det att ringa sjukhuset igen.
Ja jag kan tyckas gnälla, men ngt är fel och vi har suttit i liknande sits förr med Malcolm dock i andra sjukdoms fall. Och när jag säger att det får vara nog för att vi inte orkar mer då har det gått långt, för med åren har vi blivit härdade den tuffa vägen, vi har nog aldrig haft en lugn månad sedan den där dagen och natten 15/2-2008, tillslut dagen därpå blidde set akut kejsarsnitt och gossen kom ut, kunde inte syresätta sig själv eller äta, så den där dagen som skulle varit så ljuvlig var bitterljuv. Den dagen kom mitt hjärtas fröjd till världen och jag är tacksam för det. Men den dagen började en resa jag aldrig önskar att någon ska behöva uppleva! En helvetes resa rent ut sagt och de mest lidande är malcolm själv och hans storebror Melwin som hamnar lite i kläm ibland, men nu har alla fått nog och jag och morgan kan inte längre bara stå och se på hur ett barn bra blir sämre!
Så nu har jag avreagerat mig!
Samtidigt händer det en rolig sak också om 220 dagar smäller det! Och ingen är mera lycklig än lilla Malcolm och Melwin ! Kan ni gissa vad?


Nä nu får det vara nog!

Malcolm mådde dåligt igår, mamma det känns som jag har feber( ja han vet hur mm mår då)nädå försökte jag avleda, men tillslut insåg jag att jag måste inse att killen är dålig, tempen tog hn ut ur munnen innan den var klar då stod den på 38,5. Nu är det största oros momentet kommer han kunna göra sin narkos nästa vecka?
Jag tycker det räcker nu för min lille gosse!


När är det över?

Lördagen av slutades med att Malcolm fick kropp. Satt ute halva natten, söndag Morgon barnakuten i Lund, sedan kalas hos Hanna bara jag och Melwin gick, sedan kalas hos Joel Morgan och Melwin gick. Ja skit helg är fortfarande slut efter detta! Nästa vecka är det dax för narkos för lillebror hoppas allt går bra ! Och jag ja jag försöker förstå vad som händer med mitt sk liv! Men nu är Melwin med kompis i körkan, Malcolm ska hämtas och de andra sedan mat, morgan kommer som förstärkning sedan ska Melwin med kompis på dans, välkommen till en vanlig tisdag hos wallens!