Artar sig


Tipsar om fin advents tävling

Tipsar om en tävling där man kan vinna fina advents stjärnor . Tävlingen hittar ni här

nilssonpettersson.blogg.se


Ge mig styrka

Ja Malcolm är magsjuk så eftersom Morgan är bortrest är jag tar mina mediciner nattetid också fick gossen sova hos mig så jag skulle reagera när han kräkte. Men det kommer ju snabbt så det hann komma både i min och den andra sängen ändå innan jag fick lyft pågen till spannen. Så byta i nu 3dje sängen min kropp fixar det inte . Melwin vaknade av en "olycka"så en säng till. Tvättmaskinen får gå varm hela dagen känns det som.
Morgan kommer hem ikväll och jag vill inte hoppas för det är bara 3 timmar sedan Malcolm kräkte .... Hört de som haft det lugnt i typ ett dygn och sen kör det igång igen! Men varför Malcolm ??? Missförstå mig inte jag vill inte att ngn ska vara sjuk, men han hade ju gärna fått slippa ngt.
Melwin brukar åka på det så det är bara en tidsfråga väl.

Jag och Morgan brukar aldrig få det... Pippar pippar ta i trä

Usch sicket inlägg..... Men en rolig sak är min fina Melwin ägde dansuppvisningen igår han va grym!!!! Ja alla var det såklart .., men min kille som aldrig vågat göra ngt sånt här tidigare han körde järnet!!! Fattar ni min Melwin !!!

Nä nu börjar barnen vakna,och tvättmaskinen har fått vila alldeles för länge haha

Ge mig styrka!!!!


Dansa pause

Ja idag ska min fina Melwin ha dans uppvisning ..... Spännande så idag ska jag hämta 2 killar som ska hem och käka och göra sig fina till dansen.... Min store påg!!!

Försökte fixa en iPad till bra pris idag men det sket sig!!! Men har jag lovat sonen så har jag han har ju själv sparat och kämpat!!

Ibland vill man liksom bara skrika ut saker men vet att det inte går!!!! Ibland vill jag bara kräka av mig men vet att jag inte ska det!!! Men ibland så vill jag väldigt mycket!!!!

Ha en bra dag.nu ska jag avreagera mig på tvätten!!!


Malcolms verk


Fick av PRO

Denna tidningen valde jag att prenumerera på när man fick en prenumeration när man blev PRO medlem. Den är ljuvlig!


De kallar mig snygging

De kallar mig snygging, och kolla vad jag fick!


Mörk regnig men ändå kreativ dag tror jag

Det regnar, det är mörkt och kallt. Man känner sig smått deprimerad. Men samtidigt redo att göra ngt kreativt. En sak vet jag som måste göras idag, tvätta , vika och lägga in kläder och fixa i köket. Men lite julpynt kommer fram idag också som jag och barnen kan mysa och fixa med. Blir en bra dag ändå tror jag trots trist väder och trötthet.


Melwins har bakat

Melwin bakade muslikakor till efterrätt idag!! Mums!!!


Nov. 25, 2012

Nu har den kommit JULKÄNSLAN!!!
Så nu pysslar vi snart dax att fixa middag!! Men bara myser i takt till julmusiken!!
De små sakerna är gjorda av fimolera och är till bl.a. Dockhuset och ett annat projekt jag har men det är hemligt ;-)


Bloggmiddag i bilder


Bloggmiddag

Idag är det bloggmiddag, Malcolm ska sova borta och farmor är här . Kroppen smärtar.... Men det blir nog en bra dag!!


Egen pepparkak yoghurt

Melwin har köpt pepparkaksfil, och Malcolm gör vi himmagjord till, naturell yoghurt eller vanilj i detta fallet alprosoya och lite pepparkakskrydda och givetvis en smulad pepparkaka i eller vid sidan om, eller varför inte som pålägg som Malcolm .

Detta är kvällsmys på Wallénska residenset i Bara


Gode Gud!!

Fredag ja idag är det fredag,och igår fick jag reda på jobbiga saker som händer i ngn av mina syskons familjer. Kan bara säga att en en gång har högre makter visat sig!!!! Och det tackar jag dem för!!

Malcolm han längtar till imorgon när han ensam ska sova över hos en kompis. Hoppas verkligen det går bra!
Själv är jag inte med och lämnar :-(
Blir för stressigt för jag ska på BLOGGMIDDAG,ska bli så kul,och jag har en liten surprise med till alla som kommer.....jag älskar ju överraskningar och små saker som kan göra en glad,och jag älskar ännu mer att göra ngn annan glad.

Melwin ja detta underliga ljuvliga barn,min tänkare. Han var ledsen igår tydligen var någon inte så snäll i klassen,men efter samtal med fröken skulle detta redas ut. Så det känns bra!

Men idag är det fredag och allt vad det innebär, farmor kommer hit,och det är simskola. Egentligen disco på skolan också men Melwin kommer inte kunna gå,eftersom jag och min man är bortbjudna.

Och på söndag ska vi hämta Malcolm och sedan bara mysa för på må dag-onsdag åker Morgan till Stockholm.

Jag fick höra en sak av Melwins fröken igår. Louise du verkar vara en stark mamma!! Hahaha jag har varit stark ,jag är inte det längre men jag visar inte barnen det.

Vad fröken i vet att i min ensamhet fäller jag tårar ,tårar av ovisshet,rädsla och känslan av att inte kunna hjälpa mitt barn mer än vad jag gör. Eller är det då man är en stark individ,en som alltid reser sig upp oavsett hur många gånger man faller? Eller är man bara väldigt envis?!

Sedan har jag bestämt mig att på söndag har jag beställt att jag ska få julkänsla och eventuellt kommer det upp lite saker då,eller så pysslar vi dekorationer. Bäst att julpynta när Grinchen är i Stockholm ;-)

Nä nu ska jag vila mig,kroppen sade ifrån i natt och ska jag ta mig igenom denna dagen så måste jag samla kraft,sedan får jag ta tag i hemmet.

Puss på er


Bråka med sina barn

Ja finns det ngt värre än att bråka med barnen precis innan lämning?
I mitt hjärta så nej!

Barnen hämtas tidigt idag för Malcolm ska till tandläkaren han har hela tiden ont i tänderna ( ja där också) och har haft det en längre tid så nu är det 3 dej besöket,men vi vill hjälpa honom med allt så kanske vi kan bota huvudvärken ,vi famlar oss fram men vi försöker i allafall. Läkaren som skulle ringa igår ,gjorde såklart inte det!!! Tack så mycket för allt mer arbete doktorn tack tack!!l

Nu till en helt annan sak,jag har ju köpt tatuering har aldrig gjort detta innan vet både vad hur det ska se ut,men orkar inte riktigt med mer värk just nu. Men jag kommer ju tatuera in det käraste jag har såklart Melwin och Malcolm funderar på skuldran,men då ser jag ju inte den själv......ankeln....nja jag vet inte.....tips ngn?

Idag kommer våran goda vän Panda äntligen hem på middag....och en annan väninna kommer hem till lunch så det ser ut att blir en bra dag idag.

Min pappa kommer och lämnar lite saker också. Vad är det med secondhand butiker nuförtiden? Vill enbart ha nya saker?? What!!!
Jag hade ju hoppats på att hjälpa Malcolm till sin samling till en ny iPad han är 600:- ifrån.
Annars tar jag några av jackorna och beger mig ut en mörk kall kväll i Malmö och ger till de som behöver litta värme.....vågar jag det??

Ja så var det ju det där med vikten,jag kommer inte ner det kvittar hur mycket jag håller koll på kosten,jag går så mycket som jag klarar,min kropp stoppar mig tyvärr. What to do??? Ingen som vet ngn som vill sälja en liggande motions cykel hade varit kanon för mig,hade varit ett sätt till mer motion,annars får jag be min man uppfinna en ;-)

Jag tror vi börjar med trappan nu till helgen ,visserligen mitt i allt julstök men vi är ganska så effektiva( ja jag vet jag är väldigt positiv)det kommer inte bli riktigt som jag vill men det kommer nog bli bra ändå bara att jag får fixa litta mer inrednings detaljer.....då på den fronten blir jag inte ledsen. Synd att allt är så förbaskat dyrt speciellt det man vill ha.

Ha en skön dag alla


Vem vet bäst?

Dagis har ringt Malcolm har ont och inget funkar! Ska vi hämta honom stup i kvarten? Det funkar inte varken för honom eller oss. Dagis kämpar på och liksom oss famlar i blindo känns det som.
Väntar på länarsamtal och hoppas de och fkassan kan samarbeta.
Vet denna doktorn vad vi ska göra?
Hur ska vi få det att funka för Malcolm ?????? Vem vet svaret!?!?!?!?


Kan inte sova och massa bling bling

Vaknade kl 4 efter att ena sonen råkade ut för en liten 'olycka' i sängen,redan innan hade jag vaknat för att kroppen sa ifrån,nu kl 05.00 insåg jag att det inte var lönt att kämpa emot så nu ska jag insupa mig en varm kopp kaffe till tända ljus och min blogg.
Just nu mår ingen av oss bra i familjen det märks,Melwin är förbannad,jag är ledsen och har ingen stubin,min man är på sitt sätt och Malcolm ja lilla Malcolm sitter fast i ett ekorrhjul.

Men nu försöker jag blicka framåt och få ut ngt positivt av tillvaron. Jag tackar gudarna för en så förstående förskola och så bra personal....Malcolm och vi också för den delen behöver dem just nu i malcolms hela situation.

Idag är det onsdag.......veckan lider redan mot sitt slut,tiden går för fort,julkänslan vill inte komma fram som den brukar ,men jul sakerna ska komma fram så det är fint till helgen.

Det är skylt söndag nu på söndag och min pappa undrade om vi skulle fortsätta traditionen och gå på stan,en Malcolm har sovit borta jag har varit på mitt håll på lördagen så nä jag har kommit fram till att det får vara så,advent firas hemma och barnen får bestämma om de vill bjuda hem ngn.

Julklappar ja dessa förbannade ting som jag hatar!!!! Veckor på denna hysteri?
Mina barn har allt de behöver finns ngn enstaka sak de önskar sig som inte är super onödig och bara kommer ligga slängd och sedan hamna på loppis,vi kommer satsa stenhårt på Cypern och det vill barnen Melwin kom igår med sitt Kassaskåp och undrade var man kunde tömma det till semester kassan? Underbara barn.....töm inte kassan menade vi på vi kommer åka till ett ställe där de förvandlar dem till cypernpengar ( jag vet aningen förskönat men ändå )

Vi älskar göra saker tillsammans i denna familjen....alla får vara med om man vill,men att vara tillsammans är viktigt för oss.

Nu åker Morgan snart bort igen till stockholmia !ingen fara så men jag vet att det gör ont i hans faderhjärta att missa Melwins första dansuppvisning.....men då tackar jag för en gångs skull tekniken det kommer ju filmas så han kan njuta samma kväll av föreställningen.

Måste leta upp tärngosse kläderna tror Melwin behöver nya och jag måste se om vi har Malcolms storlek,han kan inte bestämma sig om han ska vara lucia i år igen eller vad han ska vara.
Julsångerna sjungs det massor på redan här hemma så det är väl bara till att gräva fram den där julkänslan jag brukar ha ,och Morgan behöver inte gräva långt för han kallas Grinchen här hemma och av min pappa,men det börjar bli bättre. Ser fram emot nästa helg när vi ska till tivoli med astma och allergi förbundet!

Nä nu ska jag njuta av lugnet och kaffet en timme till i man Wallenska residenset måste börja vakna till liv!

Jo förresten jag fick en sak av min man en kanon grej att ge bort i julklapp har gjort ett inlägg med det tidigare,och med lite tur kommer jag kanske ha en tävling också vi får se!
Men kolla in jrshop.se och deras bling bling

Tävla om en personlig almanacka

Jag tävlar på denna bloggen http://nilssonpettersson.blogg.se/ gör det du med!

Hopp eller förtvivlan?

Det första som slår mig när läkarna inte hittar ngn orsak till smärtan är förtvivlan!!!! Ännu mer undersökningar!!!!!
Men det sista som lämnar mig är det som kallas HOPP!!

Men varför måste barn må dåligt, vi vuxna har lättare för att hantera vissa saker!!

Men när man som förälder bara kan stå och se på då brister allt....... Sedan kommer en känsla av både förtvivlan ilska och ledsamhet över en när ska ens omvärld vakna?! Detta råkar vara Malcolms vardag men varsågod och byta bara för 12 timmar !!!

Nä nu ska morgon arbetet fortsättas men tro mig det blir en uppföljning på detta idag behöver skriva av mig när jag är själv i lugn och ro

Kram på er


Sjukhus Nisse

Blodprovstagning sen är vi klar .......... För idag!!!!!! Kanske!


Vem kämpar mest av oss?

Fredagen bestod av uppgivenhet, frustration och orken att kämpa för sitt barn! Det fick bli barnakut tur och retur åter till dagvården på måndag, för nu räcker det!!! Nu ska han inte ha ont mer.. .. ...nu ska jag kämpa till dess att min ork tar helt slut NU räcker det!!

Idag tar vännerna hand om oss först blir det dansuppvisning på flamman och sedan blir det middag och Cypern planering.......en bättre lördag får man nog leta efter!!

Vad ska ni göra idag?

Kolla in jr shop


Nu kan ni läsa igen

Så nu är bloggen på bättringsvägen ,ska fixa mer med den med egna bilder,typsnitt osv,men nu kan ni i allafall läsa den. Säg gärna vad ni tycker

Tokig unge

Malcolm ville visa upp ett par av sina glasögon lite tokigt som Malcolm är

https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-2/665089/images/2012/pic_50a393769606ee20d518a64a.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-2/665089/images/2012/pic_50a3937a9606ee20d518a64d.jpg" class="image">


Bloggdesignaom

Nu ska jag slå slag i saken och jag kommer byta design en gång till då till en där jag kan redigera kodmallarna och ändra färger hur jag vill,men kunde inte göra det på ipaden så nu får jag se om mannen är villig att lägga lite tid på min blogg ikväll. Självklart ska alla kunna läsa min blogg!!!

Ajaj och Zlatan

Ja igår gjorde våran hjälte mål, våran kung våran ZLATAN. Jag är ju inte själv om att blogga om honom idag hahahaha


Har så förbannat ont i ryggen idag,har misstänkt en uvi=urinvägsinfektion i lite mer än en vecka men försökt leda ut skiten själv,men nu har det nog spridit sig mot njurarna så det får bli vc i morgon!!


Helgen består av att vi ska titta på våra vänners dotters dansuppvisning på lördag,sedan ska pojkarna baka med sin morfar på söndag....undrar vad vi ska göra då....hmm misstänker att det ska påbörjas trappbygge mm då .

Min nya frisyr fick mycket fina kommentarer på fb...är som sagt själv väldigt nöjd också.

Malcolms läkare ringde inte igår trots avtalad teletid,så ni kan tänka er tonen jag tänker ta när jag ringer mottagningen idag,dock inte syrrans fel men Malcolm behöver ju liksom hjälp och vi behöver nya recept också!!! Så jag får se om min sons behov så får syrran gärna förmedla min ton till doktorn som säkert hade giltiga själv att inte ringa,men som sagt vi behövde tala med henne.

Så vi får se hur det går med det,det jag tänkte viga min dag till är ju inte så intressant men det blir massa vila och massa tvätta.....så kul var det!

Ikväll ska det bakas här hemma det har jag lovat barnen får se vad det blir för gott,ev ngt nyttigt bröd kan jag tänka mig och varsin knäckebröd sats......torsdag hos Wallens .......

Glöm inte snart dax att jul pynta.......läääängtar!!!! Snart dax för en härlig lucia.....och en mysig jul med familj och vänner!!! Det är bra för själen det


Ang löshår

Jag hittade mitt löshår här,och kommer absolut handla här fler ggr
http://fyndiq.se/halsa-skonhet/loshar/

Ha en bra dag

Ny operation

Ja fjärde gången gilt eller? Malcolm får ny operations tid för nya rör igen!!!
Väntar på att gastroläkaren ska ringa.....

Med glädje så har Melwin inte hostat som igår utan mer vanligt om ni fattar han är lite förkyld som så många andra. Men han är nu i skolan och blir klok. Lillebror är på dagis och föreläser för sina vänner om rätt och fel hahaha

Själv ska jag vila,blev en jobbig dag hos frissan,har ju så svårt att tvätta håret eftersom jag inte kan få bak huvudet det gör så in i bomben ont....men det finns bara en Fruwallen;-)
Jojjan Jojjan Jojjan tusen tack för att du gör mig så fin och så nöjd varje gång!!! Bästa frisören för alltid!! Det finns bara en Jojjan !!

Så innan jag tar hand om mitt ljuvliga hem tycker jag ta hand om mig själv.....


Ha en underbar dag i det gråa trista vädret

Så här ser min sk riktiga frisyr ut


Utkast: Nov. 14, 2012

Ja då ska denna "nya" förvärkta kvinna åka till öronläkaren med pågarna för kontroll. Melwin hade mycket hosta igår efter dansen,men inte hostat ngt inatt och bara lite nu på morgonen så hoppas det fortsätter så så att han kan gå till skolan.

Han fick använda sin iPad igår som han själv jobbat ihopa till när han sålt jultidningar. Stolt kille och väldigt glad!

Malcolm ringde mormor igår och ville jobba för han samlar också till en egen iPad nu. Nintendo dsi ska säljas så de bara har sina iPads,Malcolm har även sålt lite leksaker,så han är en bit på vägen han har 300:- just nu och sålde hemmagjorda knäckebröd till mormor för 100:-. En ny iPad kostar 3000:- men han kämpar,alla veckopengar lägger han till Cypern och resten till iPad.

Nä nu fick vi litta bråttom får skriva mer sedan,då ska jag även skriva var jag köpte mitt löshår till er som är intresserade.
Puss och kram

This is The new me

Med mitt fina löshår och älskade Jojjan på Mias frisyrhörna klippte och färgade och gör mig alltid så vacker!!


Ja så ser jag ut nu

Men vad jag trodde skulle bli en bra dag blev en skit dag,har så ont så jag inte vet var jag ska ta vägen. Valde att promenera och hämta Melwin och hans kompis på skolan för att få frisk luft,nu iväg till förändringarnas värld!!
Ses sen.........

Tisdag utvecklingens dag

Ja då hade vi utvecklings samtal i morse,allt gick bra och vi berömde även dagis för att allt verkar så lugnt och så bra och att vi ser framsteg hos våran son.och de verkar förstå hans situation väldigt väl,det känns tryggt för oss. Nu har vi en väldigt rak kommunikation så skulle det vara ngt är jag ju den som säger till direkt.

En annan sak hände igår,Malcolm fick nya glasögon,han köpte lego och star Wars kommer bilder ikväll,och när vi står i butiken får han en påse lego med en byggsats till en helikopter och fodralet liknar en lego kloss bara där var lyckan total. Väl hemma sitter han och bygger lego,vilket han gör nästan varje dag, och utropar jag ser vad jag bygger!!!! Älskade Malcolm hoppas detta hjälper dig,så du slipper anstränga dig så mycket.

Idag ska jag förändras ,ser verkligen fram emot det,ska bli så spännande......

Sorteringen fortsätter här hemma,fick sålt byggare Bob klossarna igår men fortfarande annat kvar,ska ta mig till en second hand affär i Limhamn och lämna in mina dam kläder kappor osv.

Sedan ska Melwin prova skridskor idag- hoppas de passar,har inte råd att köpa nya för några ggr användning.

Annars består dagen av det vanliga,hantera smärtan,diska,tvätta plocka undan efter alla andra......

Men en sak är säker det finns bara 1 Fruwallen och det är jag ;-)

Fy vilket trist inlägg men ibland vill man bara skriva lite huller om buller,vem vet jag kanske får rätsida på inlägget ikväll....när jag är förändrad!!

Cd rom spel till datorn

10 spel med Pippi , Emil, Mumin ,Kalle kunskap,Bolibompa ,clifford , Hc Andersen alla 50:-


Byggare Bob

Säljer allt vi har i byggare Bob väg maSsor av fordon och klossar, Bob och Wilma , släpvagnar mm se bild allt för 300:-


Säljes Wii boxnings handskar

Wii boxningshandskar 2 par i kanon skick 50;-


Vinnare av goodiebag tävling

Eftersom detta var min första tävling och jag känner mig lite extra generös idag så har jag valt ut en vinnare som vinner hela kitet och det är 
 
Annika drömmen om elva barn
http://nilssonpettersson.blogg.se/
 
Stortgrattis till dig!
 
Och tröstpriset med en liten goodiebag blir
Anna 
http://www.annakarlsson.se/blogg/
 
Grattis grattis kommer meddela er per mail också så jag kan få eran adress dit jag skickar priset!
 
Tack för att ni deltog i min tävling

Måndag,skorpor,min mun och massa tunga stenar!!

Hej hej nu är barnen lämnade och jag ska hålla måndag och bara göra det jag orkar,kroppen strejkar hela tiden nu. Och samtidigt vill jag gå ner i vikt,men jag gör det lilla jag kan i Motionsväg men det är inte lätt.....och nä jag är inte stor men jag mår inte bra av min vikt,och vi snackar Max 5 kg viktnergång inte mer! Vill inte vara så spinkig som jag var innan när jag inte kunde gå upp i vikt. Sedan är det mycket annat som tynger mitt hjärta och själ,mycket som jag inte kan eller vill skriva om här,men mycket är beslut som ska tas,konflikter som ligger på lur runt hörnet,oros moment..... Men men får ta en sak i taget och försöka att inte grubbla. Vi var hos fotografen igår och det gick jättebra! Spännande att få se bilderna........ Igår bakade jag och min son Malcolm pepparkaks skorpor,tror att Malcolm hann smyga i 1/5 dl socker för mycket när jag inte såg hahaha men de är goda än då,saffranskorpor bakades och även Malcolms sjörövarskorpor...så nu börjar vi smyga in julen hos familjen Wallén . Det doftade ljuvligt här hemma igår!
 
 
Huset är fortfarande lite upp och ner,nu håller vi på att fixa i tvättstugan och sedan ska garderoben rensas i hallen. ingen som vill göra sig av med en liten barngarderob gärna serien "stuva" från IKEA eller ngn annan vit eller svart? Hade lugnat mitt nervrotiska sinne en aning på mornarna.....;-)
 
 
En grej jag gärna gör när jag känner att smärtan vinner när jag inte ens orkar ligga ner och känner mig stressad då bakar jag för då måste jag koncentrera mig på ngt annat . Så vem vet idag kanske det blir pepparkaks knäcke på menyn,är ju så enkelt och sköter sig själv!
 
 
Melwin ska skjejta med sin kusin idag......han ser fram emot det spännande! Igår blev han förbannad på bräda och allt men det ska nog gå bra .
 
 
Kommer lägga in ett eget inlägg med vinnare från mig goodiebag tävling! Min första tävling,gick väl sådär för mig men jag lär mig jag också efter 4 år i blogg världen. Ser verkligen fram emot att gå på bloggmiddagen och träffa andra nya människor att dela erfarenhet med och diskutera intressen som vi delvis har gemensamt.
 
Har även talat med min tandläkare idag och nu känner jag mig lugn över min mun och dess estetestik. Då kan vi kasta av en sten från höger axel ;-)
 
Nä nu ska jag skriva vem som vann min tävling och lägga in lite saker i kategorin säljes......ha en underbar dag

Tävlingen avslutad

Hej hej Hej hej tävling om goodiebag är nu avslutad, presenterar vinnaren under dagen. Ses senare,ha en bra morgon allihopa .....

En gång fick jag ta kort

Iallafall på min bror , far ville inte vara med


Bilder från igår


Söndag och massa annat.....

Ja jo deltävling farsdag! Dessa dagar som bara handlar om att slösa pengar man kan väl hedra sin far än då?!

Min man var en MAN idag,jag mår skit i kropp och huvudet dunkar som aldrig förr,så han lät mig ligga kvar! Sedan fick han låtsas sova för barnen ville sjunga ja må han leva och ge honom godis Melwin köpte igår till honom.


Idag ska de fotas hos fotograf, sedan hem till min far och äta onyttigheter! Malcolm är så glad för morfar gör bara saker som Malcolm kan äta,Malcolm har själv sagt att det är så skönt för hos morfar behöver jag inte fråga hela tiden och vara rädd att det blir fel!
Det är kärlek för min son! Då behöver han inte känna sig annorlunda på ngt sätt!
Ska träffa min fina bror Jörgen idag också.....vissa kramar värmer lite extra speciellt dem från en storebror!

Mitt hår ser ut som kom och hjälp,frissan hann inte ta mig...jag var sent ute och ja Malcolm har tagit all min tid de senaste veckorna.....men men jag får försöka få det att se ta ut ändå på ngt sätt trots en jobbig utväxt ,på tisdag ska det klippas och färgas ....längtar

Melwin var på halloween disco igår,kommer bilder( Malcolm ville så klart också bli målad)

Nä nu får jag sätta fart om jag ska hinna få alla klara och kanske mig själv också till fotograferingen.

Ha en bra dag alla......ja och då får jag väl göra en klyscha speciellt alla pappor!

Du är inte välkommen

Om jag säger att du inte är välkommen(smärtan) varför vänder du inte och går??????!!!!!
Ska jag behöva ödsla energi på att bli förbannad????tydligen!!!!
Men du vet var dörren är, adjö !!!!!
Och kom inte tillbaka ! !!!!


Cypern känsla

Lääängtar


Nov. 10, 2012


Jojjan och Malcolm

Lillebror blir fin


Klippa till dig

Nu ska man och barn ska klippas jag får se ut som jag gör ngn dag till.


Cypern minne

Mina fina gossar på Cypern


Tack gode Gud!

Tack gode Gud för att man hittade flickan Anna vid liv!! Där är den största orsaken till att min son inte får gå själv till skolan!
Usch ryser i hela kroppen ,tänk vad som kunde ha hört,och vi vet fortfarande inte om hon blivit utsatt för ngt våld eller ofredande.
Man kan läsa om detta hemska här


http://www.aftonbladet.se/nyheter/article15748483.ab



Idag är det fredag ,den kommer spenderas med utvecklings samtal,simskola och simskola och fredagsmys!
Och ringa specsavers för glasögonen borde komma idag!

Mamma hur många dagar är det egentligen tills vi åker till Cypern? Frågar Melwin
Jag....ca 180 dagar
Melwin- inte länge då alltså?!
Jag nä det beror på hur man tänker
Melwin- men vi tänker att det är snabbt dit
Jag - ja det gör vi!

Så ja det är 6 månader till Cypern,men här hemma tänker vi snabbt....snart dax att packa;-)


Höst och jul!

Idag var Malcolm utklädd til, höstFesten på dagis till buzz lightyear, eller bajlaktler som han så käckt säger. Idag tänker jag inte göra så mycket bara fixa i köket lite ,vill kunna vara med mina barn idag, det ska handlas till Melwins klasskompis som ska ha fest på lördag.  Malcolm han får också hänga med,denna gången är det mannens tur att gå på samrådsmöte- han kan ju inte lämna en annan pappa helt ensam bland massa fruntimmer! Malcolm ja min lille Malcolm , vi hoppas han glasögon kommer tills imorgon,vi började få hopp om huvudvärken han fick ny näspray med kortizon snart det han lever på känns det som,klagandet avstod tills igår då kom det tillbaka med besked och imorse också ,så vi hoppas att kombinationen näspray och glasögon kan hjälpa honom. Hur mycket ska ett barn orka, igår orkade han inte ens leka med sin bästa kompis, inte äta eller bygga med lego,ville titta på tv men tyckte det var jobbigt han orkade ingenting, det är inte våran Malcolm,våran kille är pigg och glad, inte den ledsna och nerstämda pojken med lite ork. Han har de senaste veckorna börjat klaga på ont i kroppen ,när ska detta få ett slut,när ska min kille slippa ha ont varje dag någonstans är det inte i huvudet är det magen,örat eller kroppen. Orkar inte se mitt barn så här längre ! Men nu till ngt helt annat julklappar, vi är sent ute i år brukar vara förberedd men vi har som sagt haft lite annat att bekymra oss om än detta materialistiska ting! Malcolm önsklig lista
1. iPad ( han vet att Melwin tjänat ihopa till enmed jultidningarna )
2. En husbil
3.en lövsug( kan ju hela familjen behöva,han är en äkta sosse min son)
4.mamma och pappa och Melwin inslagna i julklappen och rosett ( som. Grinchen)
5. Lego,playmobil och fler dockhus Ja en iPad har vi sagt att vi får hjälpas åt att spara till, vi har ju en husvagn så vi behöver ingen husbil,en lövsug ja varför inte! Vi kan slå in hela familjen inte dyrt och återvinningsbart! Lego,playmobil och dockhus där ber vi mor och far föräldrarna rycka in då var han klar;-) Melwins önskelista
1. En gratis cypernresa ( då kan han ju göra annat med dem pengarna han vill spara till Cypern tex åka till Legoland min äffarskille det! 2. iPad tillbehör, inte så svårt att fixa 3.biobiljetter( har vi några liggandes här hemma så det är ingen fara med det ;-) 4. Legoland resa,hmm då får vi kalla in mor och far föräldrarna igen ;-) Titta allt fixat hahaha Hur gör ni med julklappar? Hur ska ni fira jul? Firar ni jul över huvudtaget? Alltid kul att veta hur andra gör och har det.

Solen skiner och Länge leve Obama!!

Hurra ännu en gång vinner de god hjärtade!!! I Amerika sitter Obama kvar, faktiskt en enorm lättnad, måtte svenskarna bara rösta vad jag anser är rätt i vårat nästa val, hoppas att de goda vinner här med!!!

Nu till ngt helt annat källaren börjar ta form , halleluja jag mår dåligt och blir superstrressad av allt stök, en dtor anledning är nog för att jag inte kan ta itu med mycket av stöket själv längre. Men idag 2 vändor senare på tippen( fler lär det bli ) så är trycket på mina axlar mindre, vi tänker väldigt långsiktigt just nu eventuellt blir det lite ombyggnation i källaren också allt för att undvika nytt förråds kaos och för att underlätta städningen, så det ser jag fram emot, dock hänger trappan över oss sen måste fixas , men var ska då Malcolm ta vägen ,många saker som måste lösas innan vi kan komma någonstans. Men vi längtar i allafall till cypern!!! Hela vägen till skola och dagis pratade vi om vårat ljuvliga Cypern ,om att det bara är 5 månader kvar!
Jag ska gå på min första bloggmiddag- spännande !!!
Men först ska det julstökas och firas jul och nyår. ser fram emot det!
Malcolm ska bli stor 5 år i februari !!!! Min bebis!!

Hur som helst önskar jag er en bra dag där ute i världen!!


Nu kom den sista boken vi väntat på från Melwins jultidningar.älskar dessa böckerna

https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-2/665089/images/2012/pic_50979ca0ddf2b320b600018b.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-2/665089/images/2012/pic_50979ca0ddf2b320b600018b.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-2/665089/images/2012/pic_50979cc79606ee395af5d6a0.jpg" class="image">


Goodiebagen

Här är goodiebagens innehåll!

Dagen efter

Melwin gör köttbullar och Malcolm håller koll på sin sås " gott i maten" från
carlshamn

Barnen har dukat detta


Malcolm igen


Malcolm med sin dippa


Oatly och babybel


Kalasdukning


Melwin 7 år

Nu tänker ni säkert att det var ett tag sedan, ja jo det var det men nu kommer det jag länge velat berätta,mitt verk inför denna festen. Om ni inte vet det så älskar jag barnkalas. Till denna gången började ju barnen bli lite större,så jag tänkte när vi går ngn stans på ett stort partaj vill vi inte ha en godispåse vi vill ha en goodiebag. Så jag tog alla mina tankar och krafter och maila alla möjliga företag och det var en hel del som nappade på mitt koncept.Jag tänkte även göra en annan sak,INTE sockerkickade barnen, så jag bakade sockerfria mat cupcakes med bl.a. Bacon och salami=gick hem,samt pizzabullar, till detta morot och gurksticks som man kunde dippa i carlshamns naturella yoghurt med diverse dipsmaker, Malcolm valde att dippa i "gott i maten" ,mums mums tyckte även vi andra. Till dricka fick alla varsin oatly choklad dryck och en MER om man ville ha det. Samt att på varje tallrik låg det en babybel ost. Till dessert blev det oatlys glass i olika smaker med strösel och sås och kex till det. Hade vispat upp go grädde från carlshamn men den glömdes bort så den tog vi dagen efter till dagen efter festen haha. Tro inte att jag inte tänkte ge dem godis men dem fick Jobba för den, Morgan hade gjort en " ganska" (läs hård) Pinata som de skulle slå i sönder för att få sin egna lilla påse med godis, detta var strax innan alla skulle gå hem,så när folket gick fick alla varsin goodiebagfylld med roliga saker. Som bl.a. Sia glass,ricahotell,samsung,ticket,tepe tandborstar,Scan,Branäs ,en personlig sponsor som sponsrar med jibbisar tror jag det heter,sådana man har på sina Foppa tofflor,handels,ytterligare en sponsor som vill vara anonym som lade i skosnören samt dörrskyltar,själva lade vi i såpbubblor och ett kexcoklad! Lyckat lyckat superlyckat! Detta kommer jag göra om,och jag har redan börjat har två sponsorer som inte hann få sina saker levererade till detta kalaset så jag kommer skriva om dem här för till nästa event kommer de läggas i, Build a bear, och Kalles kaviar! Så det ser vi fram emot. Så man kan säga att festen fortsatte hemma med alla pyssel och roliga saker som man fick med sig hem.Kommer sätta in bilder så ni får se lite från Melwins 7 års disco! Oförglömligt på många sätt och vis ;-)
Ett extra stort tack till oatly, babybel och carlshamn som ställde upp för ett lite mer nyttigt och allergi vänligt barnkalas! Och till alla ovannämnda företag för en kanonfylld barn goodiebag!

Håll koll idag

Håll koll idag för idag kommer det hända lite saker jag tycker är roligt i allafall med bl.a. En tävling för barn!! Så håll i hatten och kolla in bloggen under dagen idag!
Kram på er

Underbara Mojje och Tobbe

Ja Melwin var chockad ! Men de fick träffa dem själva en stund innan start! Glädjen är total nu börjar showen snart!!!!


Fredag du är äntligen här

Ja i det gäller det!
Idag får vi svar från neurologen.
Sedan kommer våran tös Hanna till oss för sedan ska vi styra kvasten mot Landskrona för att titta på idolen Mojje och Tobbe trollkarl. Hoppas han sjunger favoriten "var ligger landet där man böjer bananerna"
Men nu klassas jag säkert som en typisk höns mamma, mina barn sover inte borta så ofta,de har inga problem med det. Men lilla mor sover oroligt när inte hela kyckling flocken är samlad, så lilla mor vaknade av ont i kroppen och kunde inte sova vidare. Men snart är, flocken samlad igen!

Jag och Malcolm pysslade spöken och lite sådant igår som nu hänger i fönstret.

Nu ska jag avnjuta en kopp kaffe och läsa nyheter och bloggar.
Sedan börjar dagen Gry, sjukhus besöket ska vara kl 9 i Malmö.
 
Annars bjuder dagen på vila så vi klarar av kvällen med idolerna.
 
En annan sak som händer idag är att Morgans bror Micke gifter sig,tyvärr kan vi inte vara där,men vi är med i hjärta och tanke. Lycka till!
 

Linne 5:-