ja vad har då hänt med livet

Jo livet har sin gilla gång! Rehab funkar bra,man har fått en del nya bekantskaper vilket jag tycker e bra. Även funnit en vän. Vi har ju alla på rehab en objuden gäst som kommer till oss alltför ofta SMÄRTAN!
Vi har smärta både i kropp själ och hjärta. Men att acceptera är svårt-läser just nu en bok om att acceptera "Att leva ett liv inte vinna ett krig" av Anna Kåver. Man behöver inte gilla det man måste acceptera men man måste inse att den alltid kommer vara en del av ens liv. Men för en som jag som alltid ska göra det bästa,alltid ska vinna,alltid ska lyckas,som inte gillar att be om hjälp för jag reder mig själv så är detta jävligt svårt! Men jag har gett mig tusan på att jag ska klara detta till 100% för har man gett sig in i leken får man leka den fullt ut ;-)

att få andra att förstå när man knappt själv förstår är väldigt svårt,men Morgan och Melwin var med på anhörig dagen....de fick en del nyttig info.
Men till ni som undrar jag går ett 5 veckors smärthanterings program-där jag ska lära min kropp och mig själv att både samarbeta och att underlätta den svårtaste smärtan. Det är alltså ingen behandling!

alltså ingen lätt match för en som undrar.
När många ställer frågan hur är det-vill många nog egentligen inte veta svaret eller så är man inte redo för ett ärligt svar. Mitt svar är många gånger om dagen är det riktigt skit,visst jag överlever men många saker som ni kanske uppelever jobbiga upplever jag mycket mer.
Just nu bråkar min son med mig,huvudvärken håller på att ta livet av mig,men att skriva här får mig att komma ner i varv och ignorera sonen för en stund............kaffet doftar gott snarst ska jag inta en kopp kaffe och njuta av solen och mitt liv i underbara Bara! Jag har gjort 4 bra saker i livet som jag aldrig kommer ångra,jag fick mina pågar och jag fick min Morgan och jag fick mitt underbara Bara!

Nu är det påsk som gått i fixar,familj och solens tecken ja och en massa massa trots!
Men att det är sommarvärme och sommarsol som kommit kan man inte ungå-lovely! Något att glädjas åt!

sonen blev tyst för en sekund,underbart! Men längre varade det inte.....fortsätter att ignorera hans beteende snart borde han väl inse att jag inte ger med mig.Vi kan inte köpa nya pippiperuker vraje vecka för att håret blir konstigt direkt!!!!

Nä jag får skriva mer sammanhngande när jag kan fokusera på det jag gör!
Gör detta snart igen för jag har mycket inom mig som både vill och behöver komma ut på pränt.
puss och kram
glöm inte att ta hand om varandra
och fråga inte "Hur är det?" om du inte är beredd på svaret .


ja då var det dax då!

Ja nu gäller det,men först tar vi lite kort om helgen som gått och pågår!
Fredag underbara fredag-den tillbringades som bekant på mitt nya andra hem SMÄRTREHAB i Lund. Sedan simskola,sedan målade mannen och bästa kompisen sovrum och jag gjorde det jag gör bäst-somnade på soffan!
Lördag-ja litta himma mys,målning,IKEA,barnen levererades hos Farmor där de skulle sova pga ,ukten från snickerilack etc.Och jag hem och vila,bada sedan härlig TÖSAMIDDAG.Tach JT för en gärlig kväll-det behövde jag.

Mitt i allt detta behöver jag sända en styrke kram till JE! och nog en till mig själv också!
Det är skit just nu,man gråter för inget,bara man tänker på sin ocvh andras situation blir jag så ledsen. Så ja jag gråter -för jag tror botten e nådd,det är dax att myndigheter slutar trampa på oss som ligger!

Ja kvällen gick och min man ringer, Melwin e sjuk,så ja det örat röret har lossnat hade han ont i,nu ser vi röret i örongången så det e på g ut,hoppas bara det är det och inte inflammation. Så hem med pågarna igen,och sova med öpnna fönster så det inte skulle påverka malcolms andning med målarlukten.Var bara lite lukt kvar!

Nu sitter jag här i soffan,dricker kaffe ,tittar på, tv med Malle och äter macka och knäcke.Melwin e där uppe och tittar på annan film. Morgan fick bli hemma idag och kan inte hjälpa pappa,för jag kanju inte vara själv för länge med pågarna. Ja ¨sånt e livet.

JAg lämnar over and out nu på en vecka tror jag för imorgon börjar det. Mitt smärthanterings program! Hur F-n ska jag orka.Men men det blir rehabs problem haha

Nu så spenderas söndagen i vårens tecken-hemma i mitt underbara Bara!

Sköt om er alla ute i vida världen!

Kom ihåg man behöver inte alltid fråga hur ngn mår-ibland räcker det med ett gulligt sms eller en kram.

Kram po er