Lucia 2010

Nu så kom dagen vi väntat på,Lucia,pågarna,klimparna,kejsarna ska vara stjärngossar,hoppas de är det när vi kommer också haha
Trots denna lycka att barnen blev friska och kunde vara med på Lucian och deras mormor,morfar,farmor,milan och panda kommer för att fira lucia med oss.....underbart!
Minns än känslan som liten när det var dax för Lucia,denna förväntan var otrolig!

Trots allt detta känner jag mig ledsen i hjärta och själv, för jag vet att det finns barn som inte får eller kan fira Lucia pga så många tråkigheter.det gör ont i mitt hjärta en olycklighet jag inte kan förklara. Barn ska älska livet...ha det kul,,,man måste ha kul och få vara barn..............oavsett om man är tonåring eller ej måste man ibland få komma och vara barn.

Ta en funderare....trevlig Lucia alla där ute

Nu så kommer jul nu är julen här

Tiden har sin gilla gång och denna julen har jag och barnen julpysslat massor...mysigt mysigt!
Igår hittade jag den perfekta granen som hela familjen ska pynta under dagen och dansa runt.
Malcolm min gosse mår tack och lov mycket bättre!Operationen gjorde underverk!
Melwin har precis legat magsjuk så jag håller tummarna att ingen av oss andra blir dåliga till inatt för då bör vi ha klarat oss!!
Har andra barn i min närhet som jag hela tiden tänker på,barn som inte mår så bra,barn som hela tiden måste kämpa-kämpa för allt!
Vuxna med hjärtesorg..
Min stora fråga är NÄR I HELA FRIDEN SKA DET TA SLUT???
Blir 2011 bättre-varj år vid nyår inger jag mig själv detta hoppet!Men är det så....i år har jag svårt att få detta hoppet att infinna sig!
Men hur som haver så lider det måt Lucia nu och mina underbara pågar ska änligen vara stjärngossar-Melwin ville det iår,och Malcolm.........ja han ska ju göra allt som Melwin gör hahaha fast på sitt eget lilla envisa listiga "vänta lite" vis!

Tror minsann det blir lite lussebulle bak idag också-och om möblering som jag började igår men med tanke på min jobbiga skitkropp bara kunde typ dra fram lite stolar och lösa saker,mannen fick fixa resten på pågarnas rum-men jag tror det kan bli jätte bra!
Jag hoppas att vi inte blir sjuka så vi kan gå på kusinens kalas imorgon,Melwin missar en kompis kalas idag...men livet är tufft ibland speciellt för en 5 åring som iallafall igår sig ut som ett vandrande lik-men såg så otroligt skrämmande men ändå så söt ut när han skrattade och njöt när han äntligen kunde äta.Han blundade när han åt och sa att det var den bästa maten han ätit i hela sitt liv-Finaste Melwin!
Men vi märkte igår att han mådde mycket bättre,bråkade med lillebror som gärna bråkade tillbaka,lite slagsmål,skrikande..ja allt som gör att man vet att ett barn börjar bli friskt hahaha härligt!

Blir nog en bra lördag...igår så har jag och min älskade varit ett par i 7 år...shit vad tiden går och inte ligger vi på latsidan inte ahaha december 2003 ett par-maj 2005 förlovade-oktober 2005 fick vi våran äldsta son-2007 gifte vi oss-2008 föddes våran yngste gosse-2008 for vi till America-och 2009 flyttade vi till Bara och nu är vi där vi vill vara i livet!

Nu vaknar min ena guldgosse -hej svej nu vaknar snart hela Bara hahah