Fast i Amerika!!!!

Ja kara vanner igar sa vi adjo till slakten,korde till flygplatsen,allt gick som det skulle vi hade full koll pa laget,val inne i detroit och pa flugplatsen sa gar vi till gaten,det som kandes lite konstigt var att det var ingen annan an vi dar och det var bara 2 timmar till avgang,Micke tar sig ner till lufthansaskontor-givetvis stangt klockan var nu narmare 20.30 pa kvallen. Under tiden han e pa ett annat stalle kommer det en trevlig kille och forklarar for mig att planet som gar sa har sent ej kommer att ga det slutade det gora for tva veckor sedan-och ibland kan jag bli arg och detta var ett sadant tillfalle. Vi ringer hem till Holly som ringer till lufthansas journummer typ och far da reda pa att de har bokat om oss redan till ett plan som lyfte 15.50 den dagen-detta visste vi ingenting om!! De hade kontaktat ticket som i sin tur skulle kontakta oss vilket ej blivit gjort-sa vi fick vandsa bilen hem mot Sterling heigths igen och forklara for melwin att flygplanet hade gatt i sonder sa vi fick flyga imorgon i stallet-han blev lite arg men fann sig snabbt. vet ej om hans Morbror horde detta som vi sade till honom for sedan sa hans Morbror,du ville val inte aka det planet som skulle ga till manen!!-ni kan bara tanka er sedan var diskussionen och flygplan opch manen igang -hahahhha

Hur som helst val hemma hos Holly igen sa hade hon fatt bokat om biljetterna sa med lite hopp och en javla massa tur far vi aka hem idag istallet kl 15.50 och kommer hem till sverige den 17 istallet,som sagt varan vanliga tur!!!

Det rolih\ga i detta ar att jag och Morgan skojade om detta pa dagen,tank om man blir fast i detta landet,vbi fantiserade om vara reaktioner osv-men men sen frammat 23 tiden var jag lugn och mindre arg igen och somnade om i deras sang har hemma.

Hur som helst sa hop[pas jag att fa fara till flygplatsen och komma hem om nagra timmar!

Sa alla ni som trodde vi kom hem idag-sorry vi e fast i Amerika!!!!

Kommentarer

Designen är gjord gratis av: Designbloggar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0