Vi tänder ett ljus i advent

Ja nu närmar det sig, fick boosta mig själv igår både med barndomsvännen och hennes dotter som ska fira jul med oss,samt bästa familjen W. Det behövde jag verkligen,för mycket är jobbigt just nu,kan inte sätta fingret på allt men mycket är jobbigt!
Julklapparna fixades igår Cia hjälpte mig med att bära osv. Oerhört tacksam för detta!

Istrumporna idag låg där egna dl mått osv till barnen. Vars en färg som är bara deras,mina barn älskar ju att baka,Melwin gör det mer och mera själv,och Malcolm med oss vuxna eller med hjälp av storebror. Malcolm ska på kalas idag och vi har inte bakat kanelbulle som han ska ha med sig så det måste vi göra.
Annars är inget planerat idag och så ska det förbli tycker vi.

Nu börjar det närma sig den stora dagen
Men först ska jag få träffa alla mina syskon samtidigt och deras barn hemma hos oss i vårat härliga hem,det ska firas jul i gemenskap!


Längtar till lille julafton nu!!!så mysigt det kommer bli......hemma hos W är man liksom hemma!
Sedan blir det barndomsminnen med barndomsvännen och våra föräldrar samlade .....Melwin och Malcolm är extra glada att det är fler barn hemma hos oss på julafton. Så detta blir en bra jul och vi ser fram emot det....för det är barnens jul det är dem det handlar om.

Nä nu ville Malcolm baka ngt till frukost får se hur det blir med den saken vi bakade ju igår,härliga saffranscones ,glömde såklart att fota detta,men gott var det ;-) barnen som inte brukar äta scones åt vars en bit faktiskt!

Nä Malcolm hör så dåligt och både tv och iPad på med ljud,nej tack så jag tänker personligen lämna en för tidig julklapp ett par hörlurar till min son!

Kommentarer

Designen är gjord gratis av: Designbloggar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0