2 år har gått

Jai söndags var det två år sedan jag glattade på isfläcken och slog huvudet! Två pisse år rent ut sagt,men men livet har gått vidare likaväl pågarna börjar bli stora! Jag ska fylla år jag blir 29+ det låter bättre tycker jag ;-)
Men men man får väl ta tjuren vid hornen och acceptera det med,att ungdomen är ett minne blott att man börjar bli en gammal tanta som föredrar en kväll med bästa vännerna spela tolva och bara flabba.Än att ta en sväng om på krogen,visst är det kul men inget jag kan göra längre. Men ålderdomen tar väl även den ut sin rätt.

Jag tänker ju ofta på orättvisor i vårat land och samhälle,läste på aftonbladet idag att en 12 årig tö får bo med sina föräldar i en sommarstuga utan vatten då hon pga av en hjärntumö som nu är borta ej får så mycket vårdbidrag som krävs varpå föräldrarna står helr barskrapade.Hallo vi bor i SVERIGE!!!!!! Men ja vet väl inte allt men så mycket vet jag att jag är en människa som bryr mig om andra som inte bara ser till mitt eget bästa,det skall vara rättvist alla är lika värda-socialist! absolut!!!

Men jag tänker inte ägna mig åt politik för det är ingen diskussion ja orkar ta nu....vintern har nu kommit aningen för sent....nu blickar vi frammåt!!! Mot sommaren tycker hela våran familj Malcolm frågar fortfarande flera dagar i veckan o det är sommar så han slipper ute kläder!!! Nä tyvärr Malcolm men snart snart e det vår!!!!Då räcker det med vår jacka.

Nu ska jag fixa och trixa litta sedan vntar ett varmt avslappnande bad på mig och ett apotek besök skulle jag tro.

Sköt om er alla där ute.
Kram Louise

Kommentarer

Designen är gjord gratis av: Designbloggar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0