om ca 2 timmar för tre år sedan

Ja för tre år sedan om ca 2 timmar blev jag fru Wallén-en av de lyckligaste dagarna i mitt liv!
Allt var så underbart-allt var så OSS!
Jag fick vara "Sessa" för en dag och fru för hela livet!
Den dagen lovade jag och min man varandra evig trohet-enbart döden kan skilja oss åt! Kärleken är det vackraste och dyrbaraste vi har.
Men vet ni? Min man är inte hemma idag :-(
Vi firade bröllopsdag i helgen i stälet och åkte bort och umgick lite vuxet eller hur vi skall uttrycka oss ;-)
Mina tankar går hela tiden till min ögonsten Malcolm-det får vara bra nu det måste vara det! Men men tiden får se vad läkarna säger om det viktigaste vi har. Våran Lillebror!!!

Melwin han börjar bli stor och det är inte lätt för honom detta-det är tufft och jobbigt! Det vet vi ju alla.
Haha jag sitter här och grämer mig för jag börjar se gammal ut och känne mih äldre för var dag som går-men innerst inne vill man bara tjejen på 16 år som kunde göra lite som hon ville-men i det stadiet tyckte man ju att livet sög rent ut sagt-snart tar folk studenten hur kul var inte det'!!! Fylla 20!!!Sedan började mitt liv-vid 23 blidde jag mamma för första gpngen-jag föredrar nog detta livet-men det jag vill ha sagt att ibland vill man bara känna sig ung i igen!!!
Eller som en persin sa till mig-se dig själv som en mogen kvinna--yeh right-jo det ör jag väl visserligen-me seriöst jag är 28!!!För mig är mogen kvinna ngn i 40 års åldern!!!!
Nä jag är Louise-vild och villig haha
Världen bästa mamma till pågarna
Sötaste systern
Bösta frun-vet de som är avis ;-)

Nä nu tar denne svensken ,laptopen och lägger ifrån sig,vilar nacken litta-jo som jag nämnde så jag och banen ska fira bröllopsdag idag-blir väl litte geggamoja tillverkning i trädgården och mora träsk om Malcolm får betsämma-får Melwin bestämma-gärna geggamojja,ka rullor,kolla lite på datorn-läsa och diskutera livet!

Får jag bestämma går ag med på det mesta idag-barnen lägger sig som vanligt 19.00-då tar jag mig själv min läsk och en glass och slänger moi i soffan och bara chillar -för det gör jag ju annars- egentligen vill jag så-men maskinen är i sönde roch jag orkar ej så mycket-sortera saker-orkar ej arbeta för mycket med armarna kan ej lyfta-planetar litta-måste hitta ju "de" zink krukorna jag vill ha-hmm vem vet kanske blir ett glas läsk på baksidan och drömmer om sommaren istället- för denne svensken håller på att få panik på att ha whiplash och vara helt jävla handikappad- nä nu ska jag ej bli arg-idag är en kärlekens dag-snart står jag brud ju ;-)

att vara Louise

Fick kommentaren i förra inlägget om "att vara Louise" är ngn speciell term?
Ja det är kanske det vad vet jag men för mig är det att vakna på morgonen och känna mig fit for fight-orka vara med mina barn-vänner-hitta på saker hela tiden! Gasen i botten med andra ord och hjärtat på rätta stället -då är jag mig själv- så JA det kanske är att vara Louise ;-)


Nu skall jag fortsätta tänka för mig själv lite -tänka hur jag och min man skall göra i barnens uppfostran-Malcolm som biter och slåss och Melwin som skriker och gnäller-hmm men ändå är så fina underbara gossar-hur som haver så kommer vi väl på koden snart hoppas jag ;-)

trevlig kväll på er

Det gör så förbannat ont i hjärtat!

Läste om vännen som skulle bestiga berg!
Tårarna bara kom-det är så hemskt hur livet kan te sig.

Tankarna far i huvudet på mig-kommer jag bli bra? ´löser det sig? min inställning har alltid varit klart det löser sig-det kommer blir bra-för det är så man ska och måste tänka!!! Men jag ska vara ärlig att allt oftare kommer tanken mot mig-det här kmmer inte sluta bra.

Jag är så otroligt frustrerad!Jag vill bli Louise igen!Bli mina barns mamma den mamman jag egentligen är! Jag vill komma tillbaka!!!!!!

Så när jag såg vad min vän skrivit kom tanken emot mig-jag jag bestiga mina berg?som det känns nu idag så nä jag faller på stenarna hela tiden!!!!och snart kommer jag inte upp igen!!!!!

Mitt mål är att orka gå med mina barn till lekplatsen en längre stnd-göra det jag lovat gå på badhuset-åka till zoo och tivoli-oh jag har gett mig fan på att jag skall göra detta-om jag så skall trycka mig full med värktabletter så ska det gå-det måste gå för allas skull!!!!

det var det!

Ja sitter fortfarande här med en nacke som inte mår så bra.
Malcolm skulle göra svettest-men svettades ej-de vill utreda samt med alla förhoppningar utesluta Cystisk Fibros-så nu kommer han bli kallad till Lund igen där de kommer söva honom-gå in med kamera i lungorna och kolla upp saker och ting i honom bla flimmer hår-vår lille kille våran kämpe!!!

Melwin har en"period" nu verkar det som-väldigt gnällig,bråkig,snutig-verkar lite deppig-ja som barn ska vara ibland i den åldern antar jag -känns som en liten tonåring ;-)

Jag håller på med inbjudningar till Morgans 30 års fest så kul det skall bli-det är kul att planera det!!

Jag var själv på en vanlig röntgen häromdagen-jag satt där i väntrummet och iaktog väldigt många människor-det var 3-4 människor som verkligen fångade mitt intresse- paret som grät i väntrummet-jag undrar så varför de satt där så lugnt men ändå så oroliga och upprivna-damen som kom in med matchande rutig kjol,blus,likadant rutig väska och skarfs-en riktigt fin dam-denna fina dam valde ett relativt rent bord och stol, drog en stol mot sig och tog av sig skorna för att avlasta sin fot-denna damen visade då både sina knästrumpor och underkjol som kasat ner haha fina damen det-sedan var det tjejen i min åler som satt och väntade med sin mamma jag kunde känna hennes smärta verkade som om hon hade ont i axel och nacke,hon var likblek och såg ut som hon skulle svimma viljen minut som helst,ögonen tårfylldes då och då,sedan var det damen i rullstolen som satt och sov i sin rullstol-då kom undersköterskan i mig fram damen höll ju på att ramla av stolen och ingen verkade uppmärksamma det-jag lovar hade hon trillat hade ingen vanlig medmänniska hjälpt henne uatn väntat tills personal sett vad som hade hänt-möjligtvis hade ngn sagt till personalen.Som tur är kom det en personal och kallade in henne precis innan hon höll på att falla av stolen-kände en otrolig lättnad då!

Det var bara tjejen med den obeskrivliga smärtan som satt kvar när jag kom ut från min röntgen-inte paret som grät,inte den "fina"damen inte tanten i rullstolen.
Det är ganska kul att iakta männiksor spekulera i vad de har för liv osv ibland när man sitter där och har det så tråkigt som man bara kan ha det-jag satt ju bara där och väntade och fick ngt spännande ut av det-lite som att skriva "väntbok"- tänker nog göra det fler ggr för man iaktar väldigt mycket på olika ställen :-)

Idag skiner solen igen i underbara BARA-vi försöker få till en gräsmatta här hemma-lättare sagt än gort-men skam den som ger sig.

snart firar jag och min man 3 årig bröllopsdag-vi har lyckats få barnvakt till detta-ska bli skönt att bara komma bort och skämma bort oss för en dag-bara slappa eller iallafall försöka:-) ska bli riktigt mysigt bara han och jag!

Jag har nu fyllt i 3 tjocka formulär till smärtenheten i Lund detta skall postas idag-hoppas jag kommer till snabbt för detta är väldigt påfrestande både psykiskt och fysiskt-jag vill bli den mamma jag är igen!!!Jag vill bli mig själv!!

herre min gud!!

Japp sicket elände!
Vad händer igår?tyckte Melwin verkade hängig och blek-tog en temp 39.8!!!
Så i med alvedon-sedan somnade han på kvällen efter ett bad-men bara en stund-har varit vaken eller yrat hela natten-givetvis första natten Malcolm klarade sig bra denna veckan utan inhalation-alvedon-ja hela den fadderullan-ajälc kom jag ej till ro förrens vid 01 tiden då jag hade å ont i min förbannade nacke!!!Får frispel på detta skitet!!!

Nu sover Melwin igen har har så ont i ögonen och huvudet-är ganska ljuskänslig-orkar ingenting alls stackaren
Malcolm min tuffing han kämpar på-piggare idag -men fortfarande kass-imorgon väntar stora undersökningarna i Lund-idag fick han följa med pappa på jula-vilket han tyckte var mysigt :-) Jag med lite tyst i huset ;-)

Nu lagar vi fick och pantoflor till middag-blir litta tidig middag idag-men ingen har velat äta här hemma alls idag så jag tror det blir bäst så.

Hoppas att jag/vi kan kolla på jätte snygga gröns dynor till utemöblerna i morgon-hittade supermysiga på JYSK-men tror jag har hittat andra vi gillar på mer skåneplantor-vi får se vad priset säger.

Nä vet ni vad-min man har inhandlat en ny efterlängtad stereo till våra barn så de kan lyssna på musik och cdsagor på ovanvåningen-tror vi hittade en bra nu som passar bra där uppe-kanon nu när båda är kassa också.

Nu ska jag vila nacken lite samt ta itu med min vilding=Malcolm-duka bordet-ev väcka Melwin-äta-duka av fylla diskmaskinen-vila igen-ja så går hela veckan alla dagar och år :-)..........

en helt ny värld

eller inte :-)

Haha men det börjar bli vår i mitt underbara BARA-så fint så med vårblommor i krukorna.
Påsken har gått förbi-och här hemma vill inte sjukdomarna släppa oss.
Malcolm är ständigt kass- har precis avslutat en 14 dagar antibiotika kur-vad händer ungen lyckas ändå bli sjuk med hög feber och allt där till så vi fick spendera dagen hos både öronläkare-där det beslutades om operation öron/polyper-sedan fick vi åka till vårdcentralen där de satte denna hemska påse på snoppen som de skulle samla urin i-minns så väl när Melwin fick detta på sig denna paniken-men det slutar inte här ack nej-förra veckan fick han göra en hjärtlungröntgen-besöka akuten då han fick feber under antibiotika perioden-denna veckan skall han genomgå ett svettest även detta i Lund-så NÄ detta verkar vara en NEVER ENDING story- men jag försöker se det hela positivt efter regn kommer solsken "och en vacker dag kommer denne otroligt tuffa kille klappa morsan på huvudet och säga"det löser sig morsan-det är lugnt" haha


Jag mår inte mycket bättre med min arma nacke  så nu kommer jag att bli remiterad till ett whiplash team i Lund för att få hjälp-undertiden fortsätter jag med tabletter och sjukgymnastik. som jag sade till läkaren idag-nu drömmer jag om mirakel för jag vill jobba och det viktigaste av allt jag har lovat mina pågar att det blir en sommar hos pippi och karlsson i år igen-och vi ska nog ta en tripp till göteborg-men som jag mår nu kan vi ej planera ngt för vi vet ej hur jag mår.

I övrigt planerar jag mannens 30 års galaj litta-drömmer om sommaren på vårat fina nya teak trädäck och nya fina teak utemöbler-våran nya fina lokomotiv grill-och detta skall jag få uppleva med min fina man och underbara pågar.

Nä nu ska jag se positivt på denna dagen-det är Desperata hemma fruar idag-detta kommer jag fira med pepsi och kanske ett äpple eller glass- måste börja tänka på vad jag stoppar i munnen har jag märkt- hmm det är sant som de alltid har sagt-livet förändras när man närmar sig 30!  Usch ryser i hela kroppen ;-)

ha en fortsatt bra kväll-jag hoppas att lillebror får en bra natt- våran lille Malcolm-vi behöver dig Malcolm ju mer än du tror!
Melwin han var en så fin storebror idag hjälpe sin mamma att ta hand om en sjuk lillebror-efter vi hade ätit så beslöt jag mig för att bjuda på glass för de var så duktiga och för att Malcolm dricker så dåligt-sedan avslutade vi kvällen med ett mysigt bad.
nu ligger lugnet över Bara bröderna Wallén somnade som vanligt 19.00 diskmaskinen diskar för fullt jag bloggar och kollar mail i soffan och tittar på den otroligt snygge snickaren i äntligen hemma ;-)