Ojojojojojojojoj

Resfeber!nu e är det så att jag under mina 30år aldrig varit på solsemester,jag är liksom husvagnsbarn med sommar i Sverige!och det har varit heltunderbart så det tackar jag mor och far för. Men väskorna börjar packas,jag lyckades äntligen hitta litta kläder till mig själv,ja och man hamnar s åklart alltid på barnavdelningen också.
Vill göra er uppmärksamma på att på tisdag är det 1maj då kan man förutom demonstrera för ett bättre Sverige också ta del av att det är astma och allergidagen,så ser ni ngn som står och samlar in pengar eller liknande så snälla bidra!man kanske själv har eller känner ngn med dessa problemen,jag har allergisk astma och min lille påg har blandad och svår astma!så om inget annat tänk på min Mallecuttan!
Idag ska pågarna klippas min ajfon har ju gåtts sönder eftersom jag tappade den med min dåliga hand två ggr!
Sedan är det simskolan för melwins del.
Imorgon firar jag och min man femårig bröllopsdag,herregud vad tiden går! Men ser ofta tillbaka till den dagen en av de tre viktigaste dagarna och underbaraste i mitt liv.Detta ska firas med bästa vännerna på restaurang även en 30 års present till finaste Jojjan.
Nu ropar tvätten på mig,ni tror nog jag tvättar alltid haha jo i princip! Men saken e den på helgerna brukar det bli att jag inte gör det och de dagar jag helt enkelt inte klarar av det. Men när man väl är ikapp så brukar det hända en och annan olycka så ja tvätten är mitt liv haha .
Nä ni får ha en underbar fredag alla fina människor!
Joförresten har blivit uttagen som testpilot igen och denna gången till carlshamns olika soygurts Malcolm får ej dricka soya men vi andra får och det smakar ingen direkt skillnad,men är nyttigare för kroppen. Så här ska det smakas.
Har även varit med i grynregn på fb och fått hämta ut ett paket matrester och ett mathavre så havre ska smakas i helgen antar att det andra är som bovete och det är mums!så bli vän med mig på fb eller lollan min profil där står hur man gör,märket med produkterna är frebaco.
Kram po er

Detta vill jag ha


Tyngdkraften

Hmm tar den vid vid 30 och efter två barn. Jag e tjejen som alltid varit smal,kämpat för att gå upp i vikt ,men nu två år efter olyckan så kan jag inte röra mig som förr tar mycket mediciner mm så nu passar inte mina kläder jag hade förra sommaren så bra längre och det är jobbigt,ska jag acceptera detta eller kämpa för att gå ner i vikt till cypern hur hälsosamt är det? Är det bättre att stressbanta eller ta det i en bra takt?jag vet svaret och får nog acceptera den jag är just nu och shoppa sommarkläder efter det.
Men så har jag ett bekymmer till tappade min ajfon i golvet igår så baksidan e paj,jippie så det är bara att lämna in den och hoppas det går snabbt och bra.
Idag så ska jag tvätta ovanligt va,jo ska försöka stryka två plagg i stryk högen kanske ,mer går inte på en dag--men jag måste tänka att det är bättre än inget.
Sköt om er i rusk vädret

Solen skiner i mitt underbara Bara

Ja solen skiner och himmelen e blå. Tänker genast på låten med ted gärestad "himlen e oskyldigt blå likt ögon när barnen är små....." idag så har jag fikat med geannfrun,snart hämta barn och gå till miniorerna med dem sedan förbereda mat och hämta lillebror.kan inte sluta tänka på Cypern idag ska vi beställa taxfreen eftersom jag inte dricker alkohol blir det skönhetsprodukter till fruwallen och litta godis😃.
Underbara vår hoppas du har kommit för att stanna.med din sol och din värme.nu ska jag ta en varm dusch för att lindra värken en liden stund.sköt om er alla och var ute i det fina vädret nu!
Kram fruwallen


Loppis fynd

Kanon grann e den!


Helgen

Helgen gick alldeles för snabbt. Men vi fick sålt det mesta av det vi hade sorterat i källaren,resten skänktes till bättre behövande. Lördagen tillbringades slutligen hemma hos min fina storebror och hans underbara fru i hbg. Då firade vi sammis 19 års dag,herregud var tog åren vägen!?
Sedan så fick barnen umgås med morfar och mormor igen för då bjöd svärmor på femkamp på casinot och vem vann? Jo jag såklart ;-)
Men kan säga som så att min kropp kapitulerade i bilen på väg hem,en ibland får det kosta,vi gick ju hem med 500:-som jag vann så vi e nöjda.
Det går inte en dag utan attcypern är på tapeten,Melwin har tillochmed börjat göra en bok,han e så duktig min Melwin.
Malcolm han ska dansa och sjunga med Lollo och "börni"=bernie.
Jag och mannen vi ser feam emot att efter två års helvete rent ut sagt bara lämna allt åt sidan och bara vara med varandra och våra fina barn.
Idag ska Melwin och hans kompis på Kempo träning och Malcolm ska åka rullor eller ta av stödhjulen vi får se vad det blir.
Måste handla regnklädder till Melwin också.
Didriksson blir det i år igen  det är kvalité,Melwin svettas mycket så dessa är så bra på att andas.
Jo jag höll ju på att glömma jag rundade på loppisen, ett riktigt Louise kap och det blev perfekt i köket. Bild kommer efter inlägget, vi snackar en original trälåda  från SSA svenska sockerbruket i Arlöv , så grann!
Sköt om er idag.kram

Disco för första gången

Super duktig på att dansa och super kul att handla i kiosken,min fråga efter bilderna att döma är vad som fanns i fantan?!


Vaccination

Idag ska hela familjen vaccineras inför resan


Det ska skapas nya minnen

Älskade värme http://www.ving.se/cypern/ayia-napa/sunwing-resort-spa-sandy-bay
Kan det bli bättre,barnen e i extas!


Biten

Ja Malcolm e en tålig påg han.först på dagis av en tös med smurfmössa att Malcolm hade gått hem med hennes pappa haha ok!
Men vi kramades var på g från dagis och fröken kommer på att Malcolm blivit biten i ryggen av ett lika gammalt barn. Jag frågade om Malcolm hade provocerat-nä absolut inte Malcolm får jag till svar. Ha min gosse det.
Ja ja inget märke men Malcolm e skitförarg på pågen.
De dammsög öronen och fick med det kassa röret så nu väntas ny operation.det roligaste formuläret var där de undrade om han hade svårt med disciplinen= ja han e 4år!får han vredes utbrott?=ja han e 4 år!
Haha äntligen denna dagen slut och man e hemma i tryggt förvar!
Jag kommer däcka inom 20min med killarna. Min arma kropp kapitulerar! Sov sött


Biten

Ja Malcolm e en tålig påg han.först på dagis av en tös med smurfmössa att Malcolm hade gått hem med hennes pappa haha ok!
Men vi kramades var på g från dagis och fröken kommer på att Malcolm blivit biten i ryggen av ett lika gammalt barn. Jag frågade om Malcolm hade provocerat-nä absolut inte Malcolm får jag till svar. Ha min gosse det.
Ja ja inget märke men Malcolm e skitförarg på pågen.
De dammsög öronen och fick med det kassa röret så nu väntas ny operation.det roligaste formuläret var där de undrade om han hade svårt med disciplinen= ja han e 4år!får han vredes utbrott?=ja han e 4 år!
Haha äntligen denna dagen slut och man e hemma i tryggt förvar!
Jag kommer däcka inom 20min med killarna. Min arma kropp kapitulerar! Sov sött


Bilder på killarna förra hösten


Loppis

Ja jag e litta tossi jag vet.så nu behöver ni ej komma mycket,men man e alltid välkommen hemma hos oss. Men komma får man göra hemma haha.
På lördag blir det baklucke loppis i husie för våran del.så blir det ordning och reda i källaren igen och barnen kan leka där efter mitt lilla äventyr med brandsläckaren (ja jag har otur och e klumpig)
Idag ska Malcolm till öron läkaren och han får åka både gul och grön buss och tycker det är coolt. Sedan åka i morfars bil hem.
Imorgon e det fredag och Melwin ska på sitt första disco efter simskolan ,spännande diskot börjar kl 18 och han kommer kl 19.men det var ok för honom.killen börjar bli stor min lille gosse.
Solen skiner idag igen och jag hoppas på mindre blåst och mer väääääärme.
Vi vaknade 05.18larmet gick,alltid litta nervöst men det var falskt alarm ingen tjuv här inte herregud de blir rädda när de ser mig yrvaken med håret på svaj och utan smink😁.men somnade inte riktigt om men kroppen kunde ej komma upp så jag fick ligga kvar och fundera.
Mitt hår ser hemskt ut.men jag vet ej vad jag vill göra med det,sugen på något nytt och roligt.ngt hippt haha e det ett tanta ord ?
Sköt om er


Tisdag

Ja ojojoj har en sexåring som sagt som går mig på nerverna. Han har en del dilemman och vi har dilemman med honom.men det blir bättre jag vet. Ser fram emot det!
Idag e det miniorerna för Melwin .han tränade kempo igår för första gången-hoppas det är något han fastnar för-min man och jag tror det kan vara bra för honom.
Tiden går undan nu och även om det blåser och är kallt så skiner solen, underbart nu vill vi ha värme och sommar och sol snart snabbare än kvickt.
Nu fylla en maskin sedan ett barn i försök att slappna av och ett glas personal på det.
Ser fram emot helgen då jag bl.a. Ska få träffa min storebror i hbg med familj.


Sicken härlig helg

Socken härlig helg,barnen har haft skoj,det har varit mycket ledK,kalas,städning,soffa i solen,umgås och bara vara. Tänkte slå ett slag för mig själv och barnen haha,vi har sorterat och har mycket kläder och prylar attiralj av ,med.allt kommer gå till barnens sommarlov med semester. Vi säljer massor med barnkläder både United och kill kläder stl 92-98.även en del 122-128.vusen kläder,vinter/overall och vårjackor både barn och vusen stl. Leksaker sparkcykel.you namne it. Barnkläderna (ej ytterkläderna)kostar5-15:-,leksaker10-50:-. Kommer man mycket =bättre pris. Så kom och fynda,det är bara att höra av sig via en kommentar så löser vi det metod. Kram Louise med familj

Tävlar litta

Det gör jag på bra vardag på Facebook,hur får man barnen att borsta tänderna i påsk? Tävlar om att bli garanter för det suveräna livsmedelsmärket garant BB garner-där anmälde jag mig för en foundation och för att vara medi en testpanel men gick tyvärr ej vidare. Tävlar man inte kan man inte vinna!

Bifido

Denna var väldigt omtyckt av hela familjen.bså bra är det att vara testpanel för smartson http://www.godmorgon.com/bifido/ Hittade även denna länken där man även kan skriva ut smakrabatt .rekomenderar!

Kassa bilder

Bilderna blir ej bra så jag får be att återkomma med bättre bilder

Påsk

Hej hopp påsken har varit bra.riktigt mysig bl.a. I goda vänners sällskap. Skulle lägga upp bilder men begriper mig ej på ipaden så min man får hjälpa mig med detta.nu åter till vardagen och rutinerna vi älskar bara vara i våran familj men rutiner är rätt skönt det med. Hade utvecklingsamtal på dagis idag ang våran goding Malcolm allt var bara positivt och vi hade bara positiv feedbackockså.det blev glädje tjut när vi fick reda på att våran favorit Fröken följer med Malcolm hans gäng över på nästa avdelning till hösten . Idag ska jag ta hand om tvätten har ju haft ledigt hahaha. Mannen drar till Stockholm idag men kommer hem sent imorgon igen. Igår så gjorde vi god restmat det blidde nachos tallrik och minipajer barnen hämtade formar de har i sitt kök och jag har ju små cupcake formar i porslin och det blide cupcake pajer hann tvärt ej ta bilder på detta. Men gjort egna maränger i helgen som det kommer bilder på. Ja allt har liksom bara flytit på och en glad färgklick i Vardagen har varit färg glada ägg med andra ord världens bästa påsk. Kram på er

Påskbilder


Fredags morgon

Barnen har en tendens att vilja sova länge på skoldagar men icke på lov dagar ger,vaknade 06:15.men nu har jag kollat nätet satt på film till barnenoch nu dricker jag kaffe och äter knäckemacka i lugn och ro,ville ha sällskap en Morgan valde uppenbarligen att sova. Ja då får jag blogga istället,kul det med tycker jag. Idag ska det påskpysslaslitenjuta av våren,tvätta,ja eller bara göra ingenting vi får se vad det blir. Vi var på vellingeblomman igår och kg måste säga att jag blev besviken nye alls å mycket och så fint som det brukar vara till påsk,men lutat pysselsaker inhandlades och saker till plantorna och mina "bebisar"för er som inte vet så är det mina orkidéer. Nä nu ska jag njuta av min frukost sedan trycka i mig mina piller sedan stoppa i en maskin tvätt. Så e dagen på gång. Kram på er

Blåkulla

Fundera på att åka dit idag hade ju varit kul tror jag. Nu börjar påsklovet om några timmar hoppas vi får de mysigt. Ska fixa littai trädgården och sådant som e skoj,ba en del blir det nog. Jag måste bara berätta en sak som Malcolm lärde mig igår. Han fångade om jag ville se hans streckkod,oförstående som jag är bad jag honom visa vad han menade.då drar pågen ner kalsongerna och visar "strecket"alltså springan glatt för mig,gästerna och mormor och morfar. Hallelulja som vi skrattade! Men fick sedan förklara att man ej bör göra sådant varken i tid eller otid,men det var ganska charmigt och typiskt Malcolm. Frågade var han lärt sig detta,av en knips på dagis hahaha Nä nu ska jag tömma diskmaskinen,bada,och lägga Litta is på nacken. Godjul och glad påsk på er

Dove deodoarnt

denna rekomenderar jag både luktar gott och fungerar bra!

ja det var det det

Jo nu ska jag tala om för er där ute hur läget ligger till,en del vill veta andra kanske bara är nyfnikna;-) Jo jag har provat arbetspröva tyvärr fick mitt självförtroende sig en ny törn-det gick helt enkelt inte,efter fyra dagar la kroppen av . Så nu har jag faktiskt funnit mig ett beslut som nu tagits ,jag kommer bli det man kallade för sjukpensionär förr i tiden,ev!! jag har ansökt om 100% sjukersättning.jag har insett är det är det bästa för MIG och mina barn och man.Jag måste fungera!! Så nu får vi vänta och se!! i övrigt måste jag tacka bästa vännerna PSON och JOJJAN och våran HANNA! För världens bästa helg i Knashult! Sicket team vi är!!!Längtar så till nästa tripp!! Nu så är det påsklov men icke för mina barn,men det är ganska mysigt på skolan iallafall då det är mindre barn och man gör litta andra saker.Dagis där märkte jag ej så stor skillnad i morse,ganska hög ljud nivå men men. Fick förklara att fast Malcolm är självständig behöver han hjälp med att knäppa överdragsbyxor etc inte alltid han säger till men ni får gärna hålla ett öga för han klagar på att han tappar byxorna,ja inte konstigt när de är bak och fram och oknäppta!!!Men men lika glad för det var vi;-) han trivs bättre på dagis och jag och min man har återfått mycket förtroende för personalen!Så nu är det inte med en klump i halsen jag lämnar mitt barn längre,utan med en kram och ett hejdå! Idag ska jag packa upp och tvätta från helgtrippen! Får ett lätt frispel på alla saker just nu!Men om en stund efter min lilla vila så ska allt bli som vanligt igen! Denna veckan består av simskola varje kväll för Melwins del,och i och med det är lov sim är resten av badhallen öppen för andra så Malcolm kan också bada och vi vuxna med. Dajligt det!!Visserligen föredrar jag aqvakul pga varmvatten bassängerna,men omväxling förnyar! Jag har blivit utagen som test pilot till en dryck som heter bifido.återkommer om vad jag tycker om detta,kan säga att parfymen från dove!!Både luktar gott och fungerar! Vi ses tjing tjing på er!