Ojoj vilken torsdag!

ja den var så innehållsrik att jag inte kunde bloga igår för jag var tvungen att ta till mig dagen och låta den smälta.

Jag skulle på konferans på St Gertrud för oss som arbetar inom äldreomsorgen-trevligt-men resan till St gertrud var inte så trevlig eller hur man skall säga-först ska jag ta bussen-tar bussen åt fel håll så jag får nu leta upp nästa buss som går till caroli-väl här dunkar huvudet-Louise du behöver PEPSi eller KAFFE!!!! Så in på espresso house beställer en latte-underbart går ut i solen för att vänta på en gammal kollega-vad händer jag tappar halva latten i marken-min vanliga tur. men men inge större fara. Väl inne på konferensen så var det en kanon föreläsare första passet som handlade om hur man möter besvärliga människor,vem är jag?vilken färg är jag? vet du vilken färg du är?
Hur som  helst skrattade vi alla hjärtligt samtidigt som jag lärde mig mycket och tog till mig ännu mer kunskap. Tack Carl Fredrik Bennet för din enorma kunskap och skicklighet att lära ut.


väl på väg hem med bussen på rätt håll-fick jag kämpa för att inte asgarva! Buss chauförren var väldigt trevlig konstigt nog ,-) men satt och sjöng eller det lät mer som grymtningar av ngt slag-men han förgyllde nog mer än min avslutning på dagen för jag såg fler som satt och log och tittade ut i fjärran Malmö-men kul var det och´som jag skrattade inom bords och bara satt och log.

Efter en dag på stan i city liksom-blev jag väldigt fundersam ganska så direkt-på södervärn inte en brevlåda så långt mitt lilla öga kunde nå-ej heller vid carolicity-då gick jag ner till drottningtorget också...så brevet fick följa med hem igen till närmsta brevlåda där. Är det så "ute" med vanlig post nuförtiden?


Så torsdagen var riktigt bra-hoppas nu på en kanon fredag också-vet bara att jag coh min man ska på skånemässan och strosa rundor-´kan vara mysigt och kul det med-imorgon väntar barnloppisen!

idag fylldes jag av sorg och glädje

Idag läste jag en god väns blogg..............jag fylls av sorg,för världen är inte rättvis alls............samtidigt fylls jag av glädje för hon skriver så bra saker-saker man rätt gärna glömmer.

det kan glädja både dig själv och andra att bara le,möta någons blick-någon som säger fan vad bra du är!(jag vet Morgan att jag inte är så bra på detta-men jag tycker faktiskt att du är bra bättre bäst)


Nu till igår-det blev en känslomässig kväll med väninnorna-men innan detta ringde jag upp min goda "nyfunna" väninna E i Hököpinge-hon får mig att le känna glädje- så mycket-hon är bara för go-jag vet att du läser och du skall veta E att jag är så glad att jag fann dig mitt i allt"elände",och att vi fortfarande håller ihop-jag saknar dig och ser fram emot att ses snart.

Efter detta ringde min andra vän sedan 14-15 år tillbaka-än idag får vi varandra att skratta,än idag kan vi få varandra att komma till insikt,än idag ger i allafall hon mig trygghet i tillvaron,och än idag retar vi oss på varandra då och då-men än idag är vi vänner,vi har valt olika stigar ibland-men vägarna har alltid fört oss till varandra-och det är skönt för det är en trygghet!

idag är en regning och trist dag-men hoppas den går snabbare än igår,hoppas hoppas.
Vad ska ni själva göra idag?

underbar?

Nä rent ut sagt skittråkig dag på jobb-gillar inte när det är för lugnt-då kommer väl allt 30 min innan man slutar istället!Men men vi får väl se!!!

Tisdag underbara tisdag!

Tisdag så skönt jag gillar tisdagar!
Men idag gillar jag inte min kropp-ryggen smärtar-jag kan inte sova-har mycket tankar i huvudet-blir så arg på min rygg vill ju bara fungera liksom. Men trots att det gjorde ont cyklade jag till jobb idag-jag behöver mation samt att miljön behöver mindre avgaser!

Ikväll är det min kväll-kan nästan tycka att tisdags kvällarna ibland är bättre än en fredag kväll....det är då jag städar litta-fixar litta,sjunker ner med mitt pepsiglas och en glass i soffan med mina fina väninnor-just nu går vi igenom en sorg efter att ha förlorat en väninna i en olycka-trodde inte att vi skulle sakna henne så mycket!(För er som inte följer min blogg så är detta inte verklighet)ikväll vet jag inte riktigt vad vi skall hitta på är inte riktigt upplagd för poker!

Jag skulle inte hälsa på mitt nya jobb idag det blev framskjutet två veckor-tradigt men sant!
Nä nu kallar kroppen på kaffe och det känns som om jag behöver två koppar idag!

Vet ni vad????8 veckor kvar nu till min tillflyktsplats! Brösarp!!

usch och fy!

Jag undrar om det är världen mot mig idag?!
Känns så jag e rent av banen -rent fysiskt-och det påverkar även mig psykiskt märker jag. Hur som helst------idag är måndag och en full veck att jobba-skall hälsa på mitt riktiga nya jobb-sedan ska jag på föreläsning en av dagarna-så jag hoppas på en lugn vecka med mycket att göra så tiden går fort-så är det snart helg igen och ajg kan umgås med mina favoriter MMM

you are the rose of my heart!

Har precis tittat på vänners bröllopsfilm.............så vackert så underbart jag bara älskar bröllop-har 2 st att se fram emot nu i sommar..jag längtar. Men samtidigt kommer en annan känsla fram..............jag vill uppleva det igen-den dagen som var så underbar! Våran bröllopsdag-jag minns det som igår.........fy vad tiden går fort!

Men jag vet att vi kommer göra det igen - ja jag och Morgan kommer att gifta oss igen-men fortfarande med varandra. Vi har gett varandra något av det finaste man kan ge en person-sin kärlek,ömhet,hela sig själv,sitt liv! Tillsammans har vi skapat LIV! Det finaste jag har mina älsklingar Melwin och Malcolm-de mest underbara barn som finns.

Men tanken kan ändå inte släppa mig-det är kanske konstigt men jag saknar mitt Bröllop! alla planeringar,spänningar,glädje och tårar!

Jag höll ett tal till min man då han hade gått färdigt sin utbildning-jag frågade samma sak som jag gjort mer än 1 gång i månaden sedan 4 år tillbaka-kan vi flytta till Brösarp-svaret har alltid blivit NEJ LOUISE! Sedan formulerade jag om frågan kan vi någonsin flytta till UNDERBARA BARA-svaret blev jag vet inte det Louise-det hade varit så underbart-men det är svårt Louise-med tanke på huspriser osv.........men nu några år senare flera husvisningar senare-så står vi här i våran 4-a i Malmö och ska flytta till UNDERBARA BARA i höst och innan dess ska vi till mitt Brösarp-stället där själen finner ro!

Men nu ska jag sluta vara så nostalgisk-men kort sagt det jag ville få fram i detta inlägg är att jag är väldigt lycklig! Jag har man,barn-hus-och Brösarp-ja och såklart alla släktingar och vänner er ska jag inte glömma!

idag bär det iväg!

Till ystadsdjurpark med mina föräldrar!

Jag ocg pågarna-matsäcken är packad och redo-vi är redo nu ska vi bara busa lite till hemma och äta fika lunch innan det bär iväg!
Och vädret är underbart underbart underbart!



onsdag underbara fredag!

jaha imorgon blev jag och mina barn tillfrågade om vi ville följa med till skånesdjurpark,beskymmret är ju min goding Malcolm han blir åksjuk nästan på direkt-så vi har valt att följa med jag och Melwin men rätta oss efter godingen. sp vi kör när Malcolm vilar middag-sedan får vi stanna kvar till typ 18.30 på kvällen-så här får vi alltid göra så fort vi ska längre sträckor.....tråkigt för oss andra men det bästa för malcolm,fick göra likadant med Melwin när han var liten. Så jag och barnen skall ha en heldag imorgon hade vi tänkt oss.


Jo röjningen har börjat,skötbordet som vi ej använder längre såldes igår för en bra peng-lades i spargrisen till huset. Sorteringen är i fullgång,ska stå på barnloppis nu den 30/5 och sälja av barnkläder som ej används mera och leksaker.så blir man av med det.
men som sagt idag är det fredag..........kan det bli bättre?!

Då har man tisdag i blodet igen-det man missat det tar man igen!

Japp idag är det tisdag-var hemma från jobb igår-Morgan var dålig så jag och barnen hade en riktig mysdag-med vackert väder.
Idag är det riktigt varmt i solen-underbart-självklart vill jag ha sommar! Men gärna en sen eller en väldigt lång för vi ska ju ha sen semster och jag vill ha fint väder när Morgans bror och hans underbara fru Holly med barn kommer hit. Saknar Holly jätte mycket. Holly I miss you a lot!

idag är det tisdag och jag har bara idag och imorgon att jobba-men idag ska jag på ngt riktigt skoj-tjejmiddag! den går av stapeln kl 21-då tar vi ngt starkt i glasen-lirar litta poker-skrattar och gråter om vartannat.....kl 22 är tjejmiddagen slut och jag återgår till verkligenheten som jag drömt mig in i-drömmen på wisteria lane!
Kommer jag att bli en bree när jag flyttar till bara eller, Lynette med busiga barn+ tävlar man i Bara om finast trädgård,uteplats,fasad. eller vems barn som hittar på mest hyss? Mina barn lär nog bli kändisar haha

men som sagt imorgon är det fredag-vad skönt att den kom på en onsdag denna veckan ;-)
På lördag ska jag få träffa några vänner som jag sett väldigt mycket fram emot att trägga P och S och deras lille T-ska bli så kul! Och S hos oss får man komma som den man är-så är det bara!

Men snart väntar en rotfyllning på mig-underbart eller húr!

adjöken på er......


måste bara säga en sak till

Min 3½ åring har väldigt mycket för sig just nu-mycket tankar-vi har köpt nya burkar tillbarnen på tupperware-de fick varsin färg och storlek. Igår lade jag i apelsin klyftor i burkarna innan vi gick ut så vi kunde festa pådetta ute. men när vi fick burkarna berättade jag ju att man ex kunde ha mackor i dem. Så igår när vi gick hem från BVC säger Melwin,
"mamma det är så knasigt"
Vaddå frågade jag
"Jo pappa lade apelsin i burkarna och inte macka!"
men det var väl gott sade jag-man kan lägga mycket i burkarna ni fick.
"Men mamma frukt var faktiskt ingen bra idé-mackor är mycket bättre idé"
Han är bara så underbar!

en helg att säga adjö till!

Japp i fredgs had jag trevligt sällkskap av min familj och min tvätt!
Lördag bjöd vi hem lite vänner hit för att"fira" eller vad man ska säga att vi fått vårat hus i underbara BARA.spalde wii lite spel ja hade allänt trevligt
Söndag ska träffa våra gamla grannar som flyttat från oss för en tid sedan-skall till deras fina radhus.

Sedan väntar en kort arbetsvecka......och det är skönt skönt skönt!

Ha det bäst alla så hörs vi i veckan

Kolla detta!

Gå in på bloggen nedan en flicka är försvunnen-hjälp till att hitta henne!

http://angelicahallin.blogg.se/

jag är kär i en dröm!

Då blev det ju verklighet-jag fick mitt radhus i underbara BARA-värbyängen 83!
Granne med en av de godaste vännerna vi här,min kusin,ja och många fler. Äntligen kan jag få komma hem och finna ro.
Jag längtar så till hösten nu-men ett problem kvarstår och det är dagis-utedagiset som är privat har 1 års vänte tid :-( kommunens kontaktperson kommer tillbaka på måndag men det finns inte fler ute dagis i Bara då får de börja i klågerup.Men det var en liten fågel som viskade i mitt öra att kommunen skulle öppna en ute avdelning i Bara-då akn de göra det i september tycker jag ;-)

Men men det problemet får jag bita i på måndag.
Goda nyheter Melwin är inte gluten allergiker-laktos proverna har vi ej fått besked på ännu.

Vi blev utbjudna av lite vänner att fira vårat husköp i helgen-men vi har ingen barnvakt-så det verkar som om det blir hemma hos oss istället.

idag är det som bekant fredag underbara fredag!
Idag ska vi tvätta och bara busa och mysa md våra guldklimpar,Melwin och Malcolm. Så busig malcolm har börjat bli,han springer nu,klättrar i soffan,knips,gömmer sig,skämtar med en på sitt lilla vis-sedan är han visserligen supermammig men i nuläget bekommer det inte mig så mycket för jag är ju inte hemma på dagarna.

Imorgon skall hela familjen wallén gå på teater i folketspark-ja en och annan karusell blir det nog också. sedan kallar lördagskvällen på oss-och om jag får bestämma blir der ännu mer lekar och bus.

ha det bäst så länge

Underbara BARA

Här har ni vårat fina hus-inte alla bilder men en hel del! Jag är så lycklig nu!

Budgivning och vi är med!

Nu har vi hittat det-huset som känns så rätt!!!
Budgivning har staratat och i är med-men känslan säger tyvärr att huset ej kommer bli vårt i underbara Bara!

Vi får väl se!

Du anonym som kommenterade mitt inlägg igår-nej banken vill ej låpna ut pengar till en kontantinsatts till oss men vi löste det ändå.

så vi får se när budgivningen stoppas och om det blir vårat hus! Underbara BARA kan det bli bättre- ja jo Brösarp vinner väl allt. men ute bland fälten finns ändå Bara men ändå nära till stan för de som vill ha det! jag tillhör ju inte riktigt det folket känner jag-jag tillhör dem som vill komma hem nu-komma hem till lugn och ro-finna ro!

Håll tummar och tår ja allt ni kan hålla i.............uppdaterar när vi vet mera!

Sicken helg!!!

Det är med blandade känslor jag tar måndagen i mina händer!

vad har helgen då bjudit på
Min underbaraste vän Panda kom hem till oss och vi bjöd på middag-han umgicks med våra underbara barn-kvällen kom och med den kom även en anna god vän Per! Långa diskussioner om livet även denna kväll-de kördes hem av mig så jag var hjemma vid 03 alldeles för sent när jag gick upp med maloclm06.15 :-)

lördagen bjöd på vila middag för min del,leka med man och barn, goda vänenn cia fick med mig ut-i lördags ångrade jag inget i söndags det mesta-fy vilken bakfylla-dock ingen spya!!! REKORD! men jag kan bara säga så mycket som att jag går inte till swong in fler ggr gick dit sjöng karaoke bjöd på mig själv,skulle dansa schlager men nej tack,inget kul ställe alls,tog oss vidare till harrys - mycket trevligare eller vad säger ni?

söndag underbara söndag
Åkte hem till per lämnade saker tittade på vårat underbara hus bredvid per som jag så gärna vill ha-tagit kontakt med olika banker så vi får se vart det barkar idag-vågar inte hoppas för mycket och det gör mig ledsen!
Sedan hälsade vi på min underbara kusin och hennes fina familj.
efter detta hem till svärmor-jag däckade-blev bjuden på mat och bakfyllan släppte.

Efter detta måndag-nya cellprover skall tas-usch hatar detta! I övrigt blir det nog en lugn måndag-men om jag känner mig själv och mina känslor rätt-kommer känslorna inte vara så lugna-idag är jag orolig och ledsen i kroppen.


hur ser eran helg ut?
jag ser redan fram emot nästa-hela familjen ska på teater-träffa våra gamla fina grannar som lämnat oss.
vem vet kanske lite brännbollmed kompisar vi får se vad helgen och orken har att ge!

kan inte sova-tänker för mycket!

Var hos banken igår därav min sömnlöshet-det är ju som bekant tuffa tider-och få ett lån utan kontantinsatts verkar vara ett rent helvete!

Så just nu ligger det i bankens händer om vi får ett hus i underbara Bara inna vi blir gamla eller inte..........där av min sömnlöshet försöker hitta lösningar för att få ihop en liten summa pengar som hjälp på traven-men men vi får se.

I övrigt en innehållsrik helg som varit
valborg=kalas
1 maj =demonstration och folketspark
2 maj=möhippa för en vi känner
3 maj=grattade en underbar vän som jag inte hade klarat mig utan


nu en ni vecka nya tag

imorgon tupperware party!